Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις πριν 10 ώρες, ο/η LaV είπε:

Μεγάλη αλήθεια αυτό...και ο δικός μου γιατρός αυτήν την άποψη εχει..ότι δεν είσαι άρρωστη...εγω βέβαια σαν πρωτάρα και φοβητσιαρα τα έχω κόψει όλα...και να σας πω την αλήθεια...ο καφες μου λείπει αρκετές φορές...ουφ...

Πως είστε κορίτσια???πως ηταν το ΣΚ σας???εγώ εχω αρχίσει και έχω πολύ μεγάλη αγωνία....σε μια βδομάδα εχω την β επιπέδου αλλά το μυαλό μου δεν ηρεμεί και αγχώνομαι πολύ κάποιες φορες για το αν πάνε όλα καλά...δεν νοιώθω και τα μωρά ιδιαίτερα...κάτι λίγα γουργουρητα κάποιες φορές αλλά σίγουρα όχι όλη μέρα...ουφ αντε να δω πως θα περάσει!!!

Μην αγχώνεσαι...10 κινήσεις μέσα στην μέρα είναι αρκετές...όλα καλά θα πάνε θα το δεις!! Καλή επιτυχία ❤️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 554
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 16 ώρες, ο/η LaV είπε:

Μεγάλη αλήθεια αυτό...και ο δικός μου γιατρός αυτήν την άποψη εχει..ότι δεν είσαι άρρωστη...εγω βέβαια σαν πρωτάρα και φοβητσιαρα τα έχω κόψει όλα...και να σας πω την αλήθεια...ο καφες μου λείπει αρκετές φορές...ουφ...

Πως είστε κορίτσια???πως ηταν το ΣΚ σας???εγώ εχω αρχίσει και έχω πολύ μεγάλη αγωνία....σε μια βδομάδα εχω την β επιπέδου αλλά το μυαλό μου δεν ηρεμεί και αγχώνομαι πολύ κάποιες φορες για το αν πάνε όλα καλά...δεν νοιώθω και τα μωρά ιδιαίτερα...κάτι λίγα γουργουρητα κάποιες φορές αλλά σίγουρα όχι όλη μέρα...ουφ αντε να δω πως θα περάσει!!!

Έκοψες  και τον καφέ ε? Εγώ πίνω, ενώ στην πρώτη δεν ήθελα. Επειδή είχα κόψει το κάπνισμα τότε έκοψα και τον καφέ, αλλά τώρα αισθάνομαι ότι τον χρειάζομαι.

Όλα καλά είναι με τα μωράκια σου! Θα τα ευχαριστηθείτε στη β επιπέδου!

Ευχαριστώ βρε κορίτσια...αυτό το ατιμο το άγχος να μην ηρεμεί??ελπίζω και εύχομαι και εγώ να είναι όλα καλά....

Ναι τον έκοψα...αλλά επειδή είμαι πολύ του καφέ μου λειπει...και σκέφτομαι τώρα που χειμωνιασε κιόλας και το ευνοεί και ο καιρός...ένα γαλλικό ελαφρύ μια στις τόσες  να τον πίνω...το λέω αλλά να δούμε αν το κάνω κιόλας.. χαχαχαχα 

στις πριν 4 ώρες, ο/η LaV είπε:

Ευχαριστώ βρε κορίτσια...αυτό το ατιμο το άγχος να μην ηρεμεί??ελπίζω και εύχομαι και εγώ να είναι όλα καλά....

Ναι τον έκοψα...αλλά επειδή είμαι πολύ του καφέ μου λειπει...και σκέφτομαι τώρα που χειμωνιασε κιόλας και το ευνοεί και ο καιρός...ένα γαλλικό ελαφρύ μια στις τόσες  να τον πίνω...το λέω αλλά να δούμε αν το κάνω κιόλας.. χαχαχαχα 

Μην αγχώνεσαι καλέ όλα καλά θα είναι!! Μπορείς να πίνεις ντεκαφεϊνέ. Εγώ κάθε μέρα το πρωί πίνω είτε ελληνικό, είτε γαλλικό, πιο σπάνια καπουτσίνο, μετά το απόγευμα συνήθως κακάο με νερό γιατί το κακάο έχει πολύ καλές ιδιότητες και οφέλη. Αλλά χωρίς καφέ (ένα φλυτζάνι τη μέρα εννοείται όχι παραπάνω!) δε μπορώ κάνω και δουλειά γραφείου μου είναι απαραίτητο για την απόδοση μου αλλιώς δε τη παλεύω!! 😆

στις πριν 1 ώρα, ο/η athrain είπε:

Μην αγχώνεσαι καλέ όλα καλά θα είναι!! Μπορείς να πίνεις ντεκαφεϊνέ. Εγώ κάθε μέρα το πρωί πίνω είτε ελληνικό, είτε γαλλικό, πιο σπάνια καπουτσίνο, μετά το απόγευμα συνήθως κακάο με νερό γιατί το κακάο έχει πολύ καλές ιδιότητες και οφέλη. Αλλά χωρίς καφέ (ένα φλυτζάνι τη μέρα εννοείται όχι παραπάνω!) δε μπορώ κάνω και δουλειά γραφείου μου είναι απαραίτητο για την απόδοση μου αλλιώς δε τη παλεύω!! 😆

Εγώ πάντως που δεν πίνω ούτε καφέ ούτε κρασιά...έχω να προτείνω για τώρα τον χειμώνα απολαυστικά ροφήματα ζεστά όπως τσάι και σοκολάτες...δίνουν ενέργεια και διέγερση (τεϊνη )...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ακριβώς το ίδιο κάνει κι εμένα και ακριβώς έτσι κι εγώ, όσο μπορώ με κλίση.. βέβαια στον βραδινό ύπνο που μπορεί να θέλει να φάει κοιμισμένος δεν τον σηκώνω 😐 φοβάμαι μην του χαλάσω τον ύπνο..έχω βάλει απλώς μια πετσετούλα από κάτω, δημιούργησα δλδ μια πολύ μικρή κλίση, τύπου 10 μοίρες, όπως είχες αναφέρει κι εσύ.. Πάντως, παρατήρησα ότι και σε μένα δεν κάνει καλό το αγελαδινό γάλα.. πλέον δε φουσκώνω, δεν πρήζεται η κοιλιά μου.. βέβαια δε νομίζω να το κόψω εντελώς στο μέλλον γτ θα περιοριστώ πολύ και γενικά μου αρέσει πολύ το γάλα..επίνα πρωί με δημητριακά και φρούτα και το βράδυ ένα ποτήρι να χαλαρώσω πριν τον ύπνο συν τις σοκολάτες κτλ
    • Κορίτσια έχετε αρχίσει να στολίζεται για τα Χριστούγεννα ή όχι ακόμη; Εγώ μόλις ξεκίνησα!!! Θέλω να με βρει η όλη διαδικασία της εξωσωματικής σε γιορτινή και στολισμένη διάθεση! Ασχέτως αποτελέσματος θέλω να πάω με την καλύτερη ψυχολογία που υπάρχει και να ελπίζω στο θαύμα..!!! Αύριο πρώτα ο Θεός το μεσημέρι, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από σχεδόν τρείς εβδομάδες θα πάρω τα φάρμακα μου από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ. Στο μεταξύ έχω αρχίσει να μετράω μέρες για την ωορρηξία, βασικά με ταινίες το κοιτάζω για να ξέρω πάνω κάτω πότε θα μου ρθει η περίοδος να υπολογίσω τις μέρες αδείας που θα πρέπει να ζητήσω από τη δουλειά και πότε... Κρατάω από το καλοκαίρι 7 μέρες επίτηδες γι' αυτόν ακριβώς το σκοπό, δεν θέλω να πάρω τις ημέρες που δικαιούμαι για την εμβρυομεταφορά γιατί δεν θέλω να δώσω στόχο και δικαιώματα στη δουλειά. 
    • Και εγώ τα ίδια έχω και μια εβδομάδα τώρα πήρα τις ίδιες θηλές με ροή 4 όπως λέει...μας έχουν βολεψει πολύ αυτά τα μπιμπερο...
    • Εγώ πάντως που δεν πίνω ούτε καφέ ούτε κρασιά...έχω να προτείνω για τώρα τον χειμώνα απολαυστικά ροφήματα ζεστά όπως τσάι και σοκολάτες...δίνουν ενέργεια και διέγερση (τεϊνη )...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...