Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις πριν 3 λεπτά, ο/η athrain είπε:

Μια γνωστή μου πάντως με είπε οτι επειδή δε μπορούσε να πιει τη γλυκόζη ο γιατρός της επέτρεψε να φάει μια ολόκληρη σοκολάτα και να κάνει την εξέταση!! Αν ισχύει αυτό θα το ήθελα πολύ!!!!!!!! Λατρεύω τη σοκολάτα!!!!! πολύ ευχαρίστως να φάω και μια και δυο και τρεις και δέκα 😅😅😅

Εεε αν είναι για σοκολάτα αξίζει και η αναμονή!!😊😂

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Katerina1990 είπε:

Εεε αν είναι για σοκολάτα αξίζει και η αναμονή!!😊😂

χαχαχαχ!!! Όντωςςς φέεεερτε μου σοκολάτεςςς!!!!!

στις On 14/11/2024 at 1:26 ΜΜ, ο/η LaV είπε:

Φανταστικά νέα!!!τρελαίνομαι για μπουμπούκια με φουσκωτά μαγουλάκια!!! 🥰 μπραβο κορίτσι μου!!όλα καλά να συνεχίσουν!!!

Λοιπόν  έχω απορία...έχετε η είχατε και εσείς πονοκεφάλους στο δεύτερο τρίμηνο???μιλάμε είναι φορές που θέλω απλά να κουτουλαω το κεφάλι μου στον τοίχο...

Εγώ είχα πολύ στο πρώτο τρίμηνο πονοκεφάλους και χαμηλή πίεση. Πολλές φορές (μου το έχει πει και μια άλλη κοπέλα γνωστή μου) ότι οι πονοκέφαλοι είναι και λόγω χαμηλης πίεσης δεν οφείλεται πάντα σε υψηλή μάλλον είναι ανάλογα τον οργανισμό. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια; Πώς είστε; Πώς πάνε οι κοιλιτσες;

Μεγαλώνουν και φουσκώνουμε και περπατάμε σαν πιγκουίνοι!!! Τώρα την νιώθω και περισσότερο και το διασκεδάζω τρέλα...ακούει τις κόρες μου που όλοι μέρα παίζουν και μαλώνουν και τρελαίνεται και αυτή!!! Εσείς?

στις πριν 6 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Μεγαλώνουν και φουσκώνουμε και περπατάμε σαν πιγκουίνοι!!! Τώρα την νιώθω και περισσότερο και το διασκεδάζω τρέλα...ακούει τις κόρες μου που όλοι μέρα παίζουν και μαλώνουν και τρελαίνεται και αυτή!!! Εσείς?

Κι εμείς μια χαρά! Χαχαχαχαχα σήμερα που περπατούσα κοιταχτηκα σε μια βιτρίνα και σκέφτηκα αυτό ακριβώς ότι πάω σαν πιγκουίνος 🐧 🐧 🐧 

Και η δική μου όλη μέρα τούμπες! Α μωρέ τι ωραία! Πώς το χουν πάρει οι μεγάλες?

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Κι εμείς μια χαρά! Χαχαχαχαχα σήμερα που περπατούσα κοιταχτηκα σε μια βιτρίνα και σκέφτηκα αυτό ακριβώς ότι πάω σαν πιγκουίνος 🐧 🐧 🐧 

Και η δική μου όλη μέρα τούμπες! Α μωρέ τι ωραία! Πώς το χουν πάρει οι μεγάλες?

Χαίρονται πάρα πολύ...ένα χρόνο μου το ζητούσαν...και ευτυχώς μας ήρθε πολύ γρήγορα...και δη κοριτσάκι!!! Ακριβώς αυτό που θέλουν ..η μεγάλη όλη μέρα μου φιλάει την κοιλιά και της μιλάει...💕

στις πριν 3 λεπτά, ο/η MarwDim είπε:

Χαίρονται πάρα πολύ...ένα χρόνο μου το ζητούσαν...και ευτυχώς μας ήρθε πολύ γρήγορα...και δη κοριτσάκι!!! Ακριβώς αυτό που θέλουν ..η μεγάλη όλη μέρα μου φιλάει την κοιλιά και της μιλάει...💕

Αχου μωρέ τι καλά... Μπράβο βρε κορίτσι μου! Μια μεγάλη όμορφη οικογένεια! Τι πιο όμορφο!!

Και η μεγάλη μου, αν και δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει ακριβώς τι είναι το μωρό και τι θα γίνει, κάθεται συνέχεια και τραγουδάει στην κοιλιά, και το ωραίο είναι ότι καμία φορά της πιάνει και κουβέντα, αλλά κάνει κανονικά διάλογο, μόνη της 🤣

στις πριν 4 ώρες, ο/η athrain είπε:

Μια γνωστή μου πάντως με είπε οτι επειδή δε μπορούσε να πιει τη γλυκόζη ο γιατρός της επέτρεψε να φάει μια ολόκληρη σοκολάτα και να κάνει την εξέταση!! Αν ισχύει αυτό θα το ήθελα πολύ!!!!!!!! Λατρεύω τη σοκολάτα!!!!! πολύ ευχαρίστως να φάω και μια και δυο και τρεις και δέκα 😅😅😅

Αααα!!! ΄Έτσι τέλεια θα είναι!!! Και τούρτα τρώω...🤣

στις πριν 4 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια; Πώς είστε; Πώς πάνε οι κοιλιτσες;

Φουσκώνουμαι!!! Προς το παρόν όλα καλά. Την Πέμπτη 21/11 έχουμε ξανά γιατρό.  🤣 Εσύ πώς είσαι?

Κορίτσια τι κάνετε; Να ρωτήσω κάτι τις έμπειρες ή τι σκέφτεστε να κάνετε αν το έχετε ψάξει καθόλου...Θα θηλάσετε; Αν ναι, θα αγοράσετε και μπιμπερό, αποστειρωτή, θερμαντήρα κλπ.; Διάβασα ότι είτε θηλάζεις είτε όχι αποστειρωτή χρειάζεσαι πχ για πιπίλες..

Επίσης, λέει καλό είναι να έχεις 2-3 μπιμπερό σε περίπτωση που χρειαστεί να δώσεις ξένο ή δικό σου αντλημένο. 

κι είναι και το θήλαστρο. Το χρειαζόμαστε από την αρχή για να φτιάξουμε τράπεζα για ώρες ανάγκης; Είναι καλύτερα να νοικιάσεις ένα καλό ή να αγοράσεις κάποιο έστω και πιο απλό.. 

Μεγάλο μπέρδεμα και αυτό για εμάς τις πρωτάρες. Βέβαια έχω μία μικρή εμπειρία από τις αδερφές μου (έχουμε 16 + 18 χρόνια διαφορά) αλλά δεν θήλασαν. Οπότε η εμπειρία μου είναι στο τάισμα με μπιμπερό και ξένο γάλα (αποστείρωση, παρασκευή κλπ.) 

στις πριν 26 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; Να ρωτήσω κάτι τις έμπειρες ή τι σκέφτεστε να κάνετε αν το έχετε ψάξει καθόλου...Θα θηλάσετε; Αν ναι, θα αγοράσετε και μπιμπερό, αποστειρωτή, θερμαντήρα κλπ.; Διάβασα ότι είτε θηλάζεις είτε όχι αποστειρωτή χρειάζεσαι πχ για πιπίλες..

Επίσης, λέει καλό είναι να έχεις 2-3 μπιμπερό σε περίπτωση που χρειαστεί να δώσεις ξένο ή δικό σου αντλημένο. 

κι είναι και το θήλαστρο. Το χρειαζόμαστε από την αρχή για να φτιάξουμε τράπεζα για ώρες ανάγκης; Είναι καλύτερα να νοικιάσεις ένα καλό ή να αγοράσεις κάποιο έστω και πιο απλό.. 

Μεγάλο μπέρδεμα και αυτό για εμάς τις πρωτάρες. Βέβαια έχω μία μικρή εμπειρία από τις αδερφές μου (έχουμε 16 + 18 χρόνια διαφορά) αλλά δεν θήλασαν. Οπότε η εμπειρία μου είναι στο τάισμα με μπιμπερό και ξένο γάλα (αποστείρωση, παρασκευή κλπ.) 

Εγώ τα έχω από τις πρώτες μου εγκυμοσύνες αυτά ..θα τα χρειαστείς σίγουρα για όλους αυτούς του λόγους που προειπες. Για θηλαστρο καλύτερα ένα καλό να μην πληγωθούν οι θηλές σου ,εγώ έχω της medela πολύ καλό. Μπορεί να μην χορταινει το μωρό με το δικό σου και χρειαστεί να αντλήσεις για να παράγεις περισσότερο γάλα ή ως πιο εύκολη λύση να δώσεις ξένο ,άρα αποστείρωτη και θερμαντήρα θα χρειαστείς και μπιμπερο. Εγώ θα θηλάσω όσο μπορώ ακόμα και αν χρειαστεί να βγάζω κάθε τρεις ώρες με το θηλαστρο. Έτσι κι αλλιώς στις πρώτες μου εγκυμοσύνες το έκανα επανειλημμένα για ένα χρόνο στην καθεμία μια . Δυσκολεύτηκα αλλά άξιζε το κόπο ...❤️

στις πριν 34 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Φουσκώνουμαι!!! Προς το παρόν όλα καλά. Την Πέμπτη 21/11 έχουμε ξανά γιατρό.  🤣 Εσύ πώς είσαι?

Εγώ έχω ξανά γιατρό 2/12 και ανυπομονώ...αργεί ακόμα  🥺 ...αλλά τώρα δεν πολύ ανησυχώ γτ την νιώθω να κινείται και κάνει αισθητή την παρουσία της η μπουμπού μου 😛

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerina1990 είπε:

Αχου μωρέ τι καλά... Μπράβο βρε κορίτσι μου! Μια μεγάλη όμορφη οικογένεια! Τι πιο όμορφο!!

Και η μεγάλη μου, αν και δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει ακριβώς τι είναι το μωρό και τι θα γίνει, κάθεται συνέχεια και τραγουδάει στην κοιλιά, και το ωραίο είναι ότι καμία φορά της πιάνει και κουβέντα, αλλά κάνει κανονικά διάλογο, μόνη της 🤣

Τι όμορφα και χαρούμενα περνάτε... υπέροχη οικογένεια να την χαίρεσαι!!! Την περιμένει πώς και πώς και αυτό είναι πολύ καλό σημάδι...💗

στις πριν 21 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Κι εγώ είμαι πολύ καλά! Δοξα τω θεώ!α τι ωραία εμάς το επόμενο ραντεβού θα είναι στις 18/12...

στις πριν 36 λεπτά, ο/η NORATSALIKI είπε:

Εγώ η αλήθεια είναι ότι θηλάζω ακόμα τη μεγάλη, οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συνεχίσω και με τα δύο. Παρ όλα αυτά έχω αγοράσει όλα όσα ανέφερες από την πρώτη, θηλαστρο όμως αγόρασα ένα απλό, αλλά το χρησιμοποίησα από τον 4ο και μετά γιατί θα επέστρεφα στη δουλειά, μια χαρά έκανε τη δουλειά του, αλλά άλλη παραγωγή έχεις στον 4ο απ' ότι στην αρχη!

Όσον αφορά το μπιμπερο η δική μου ήταν από τα παιδιά που τα απεχθάνονταν όλα, έπινε μόνο γιατί έπρεπε να πιει όσο έλειπα, αλλά με μεγάλο ζόρι. Από τον 7ο και μετά επινε μόνο σε ποτηρακι και το γάλα της .Οπότε όλα αυτά θα τα δεις στην πορεία, εγώ θα σε συμβούλευα να πάρεις 2-3 να χεις για να νιώθεις μια ασφάλεια, εγώ τουλάχιστον έτσι είχα κάνει!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Εγώ η αλήθεια είναι ότι θηλάζω ακόμα τη μεγάλη, οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συνεχίσω και με τα δύο. Παρ όλα αυτά έχω αγοράσει όλα όσα ανέφερες από την πρώτη, θηλαστρο όμως αγόρασα ένα απλό, αλλά το χρησιμοποίησα από τον 4ο και μετά γιατί θα επέστρεφα στη δουλειά, μια χαρά έκανε τη δουλειά του, αλλά άλλη παραγωγή έχεις στον 4ο απ' ότι στην αρχη!

Όσον αφορά το μπιμπερο η δική μου ήταν από τα παιδιά που τα απεχθάνονταν όλα, έπινε μόνο γιατί έπρεπε να πιει όσο έλειπα, αλλά με μεγάλο ζόρι. Από τον 7ο και μετά επινε μόνο σε ποτηρακι και το γάλα της .Οπότε όλα αυτά θα τα δεις στην πορεία, εγώ θα σε συμβούλευα να πάρεις 2-3 να χεις για να νιώθεις μια ασφάλεια, εγώ τουλάχιστον έτσι είχα κάνει!

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Ναι μάλλον θα τα αγοράσω κι εγώ εξαρχής για να έχω μια ασφάλεια και βλέπουμε. Η αλήθεια είναι για τον 1ο χρόνο μάλλον δεν θα έχω θέμα γιατί δεν θα δουλεύω αυτή την περίοδο αλλά έλεγα μήπως να έφτιαχνα μια τράπεζα γάλακτος για ώρα ανάγκης ή αν αργότερα αν θέλω πχ να πάω κάπου. 

Έχω βέβαια πελαγώσει λίγο με το πως θα πρέπει να το συντηρείς κλπ. Αλλά θεωρώ ότι μέχρι τότε θα το βρω.. 🙂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...