Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γέννα στη βιοκλινικη ή στον Άγιο Λουκά Θεσσαλονίκης

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! 

Ο γιατρός μου ξεγενναει και στον Άγιο Λουκά και στη βιοκλινικη και ήθελα αν κάποια έχει γεννήσει σε κάποια από τις δύο κλινικές να μου πει τις εμπειρίες της!

Ευχαριστώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 3 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! 

Ο γιατρός μου ξεγενναει και στον Άγιο Λουκά και στη βιοκλινικη και ήθελα αν κάποια έχει γεννήσει σε κάποια από τις δύο κλινικές να μου πει τις εμπειρίες της!

Ευχαριστώ!

Με το καλό το μωράκι σου κοπέλα μου!! Εγώ γέννησα το πρώτο μου παιδάκι στην βιοκλινικη το 2021 και ήταν όλα υπέροχα!! Όλες οι μαίες εξαιρετικές και πραγματικά με βοήθησαν στον τοκετό σαν να τις ήξερα χρόνια!!πεντακάθαρα ήσυχα όλα όπως έπρεπε να είναι!! Επίσης από εκεί γνώρισα και τον παιδίατρο μας ότι καλύτερο και σαν γιατρός και σαν άνθρωπος!! Το μόνο που ήταν καλύτερο στο Γένεσις που έκανα τώρα το δεύτερο ήταν το φαγητό χαχαχα και άγιο Λουκά έχω νοσηλευτεί τώρα στην δεύτερη εγκυμοσύνη δεν έχω κάτι αρνητικό να πω αλλά είναι πολύ ακριβά για τις ίδιες υπηρεσίες..γεννά βέβαια δεν έζησα εκεί..

στις πριν 14 ώρες, ο/η nasia94 είπε:

Με το καλό το μωράκι σου κοπέλα μου!! Εγώ γέννησα το πρώτο μου παιδάκι στην βιοκλινικη το 2021 και ήταν όλα υπέροχα!! Όλες οι μαίες εξαιρετικές και πραγματικά με βοήθησαν στον τοκετό σαν να τις ήξερα χρόνια!!πεντακάθαρα ήσυχα όλα όπως έπρεπε να είναι!! Επίσης από εκεί γνώρισα και τον παιδίατρο μας ότι καλύτερο και σαν γιατρός και σαν άνθρωπος!! Το μόνο που ήταν καλύτερο στο Γένεσις που έκανα τώρα το δεύτερο ήταν το φαγητό χαχαχα και άγιο Λουκά έχω νοσηλευτεί τώρα στην δεύτερη εγκυμοσύνη δεν έχω κάτι αρνητικό να πω αλλά είναι πολύ ακριβά για τις ίδιες υπηρεσίες..γεννά βέβαια δεν έζησα εκεί..

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Να σου ζήσουν και σένα τα παιδάκια σου! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Christi.D. είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Να σου ζήσουν και σένα τα παιδάκια σου! 

Ευχαριστώ πολύ!! Ελπίζω να βοήθησα! Με το καλό να το πάρεις αγκαλίτσα σου γερό και ευλογημένο!!❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...