Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κάνω ευχή σε ένα αστέρι μωράκια πολλά ο Αύγουστος να φέρει, να είναι γλυκά και δροσερά σαν τα καλοκαιρινά νερά ♥️♥️♥️ ( Amp92, Cat12)

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια μου γλυκά! Εύχομαι αυτός ο μήνας να φέρει πολλές όμορφες στιγμές κ πολλά θετικά τεστακια 🙏🥰

@Παρασκευαιδου @annitakianna @Mpourmpoulo @Antonia2 @Girly @Amp92 @Θέτις Κ. @Maria98 @Mantarini @Eliza Kats @Elli13@Diwni @Katiana1987 @marinamanoulitsa @anna_30 @afr @Tina23 @ditaki @annie! @MinaSam @Eirinistz @eva_gge_lia @arntalia @Xrisa95 @Demy93 @Rena92 @Katerin οποία κοπέλα λειπει κάντε της tag ♥️

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου καλό μήνα να έχουμε.. ❤️❤️❤️

Όσες έχετε φουσκωμένες τις κοιλίτσες σας, σας εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη με γερά μωράκια ❤️❤️❤️..και για όλες εμάς που προσπαθούμε να έρθει σύντομα το δικό μας 🌈... 

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου και απο εμενα! Καλος και τυχερος να ειναι αυτος ο μηνας.

Ο τελευταιος του καλοκαιριου...μηνας ηρεμιας και ανασυγκροτησης...μηνας ελπιδας γιατι το καλοκαιρι παντα φυλαει το καλυτερο του μηνα για το τελος του. Καλη εγκυμοσυνη σε ολα τα φουσκωμενα κοριτσια μας με το καλο και ελπιδα να μας δινει η Παναγια για οσες παλευουμε...σε ολες μας να ειμαστε προπαντων γερες ❤️🥰😊🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια! Με το καλό να πάρετε αγκαλίτσα τα μωράκια σας όσες τα περιμένετε, να έχετε ήρεμο και όμορφο υπόλοιπο εγκυμοσύνης! 🥰 Και εύχομαι αυτός ο μήνας να φέρει θετικά τεστακια με μωρακια που ήρθαν για να μείνουν σε όλες όσες προσπαθούν! Ας είναι ο τυχερός για ολες! 🤗🤞

Δημοσίευση

@cat12 μα πόσο όμορφο όνομα βρε συ!!! Και @arntalia για κάποιο λόγο είναι όντως μήνας ελπίδας όπως στο τέλος του Δεκεμβρίου που βάζεις στόχους για την καινούρια χρονιά :) Άντε εγκυούλες με το καλό να πάρετε τα μωράκια σας αγκαλίτσα και εγκυούλες to be πάμε μαζί γερά!! :)

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!καλό μήνα!!!καλή Παναγία!!!με το καλό να πάρουμε όλες αυτό τον μήνα θετικά τεστακια στα χέρια ❣️

Και......

Καλες διακοπές!!!σε εμάς που πάμε διακοπές Αύγουστο ❣️❣️❣️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η cat12 είπε:

Καλό μήνα κορίτσια μου γλυκά! Εύχομαι αυτός ο μήνας να φέρει πολλές όμορφες στιγμές κ πολλά θετικά τεστακια 🙏🥰

@Παρασκευαιδου @annitakianna @Mpourmpoulo @Antonia2 @Girly @Amp92 @Θέτις Κ. @Maria98 @Mantarini @Eliza Kats @Elli13@Diwni @Katiana1987 @marinamanoulitsa @anna_30 @afr @Tina23 @ditaki @annie! @MinaSam @Eirinistz @eva_gge_lia @arntalia @Xrisa95 @Demy93 @Rena92 @Katerin οποία κοπέλα λειπει κάντε της tag ♥️

@Elk@ΛΕΥΚΗ@Raf123@Naty_

Δημοσίευση

Μα τι ποιητικός τίτλος @cat12 ❤️ 

Καλό μήνα κορίτσια και καλή αρχή! 💫

Εύχομαι ο Αύγουστος....
...να φέρει τα πολυπόθητα σποράκια σε όσες το περιμένουν... 🌱
...να θρέφει τα μωράκια των εγκύων που τα έχουν στην κοιλιά... 🤰
...και να γεμίσει με χαρά αυτές που γίνονται μανούλες αυτό το μήνα...! 🤱

Δημοσίευση

Καλό μήνα κορίτσια!! Με υγεία σε όλες, όμορφες στιγμές και γεμάτες σπορακια κοιλίτσες! Τέλειο το ποιηματάκι σου @cat12 μου! Έχεις θετική αύρα κ το σποράκι σου το καταλαβαίνει κ μεγαλώνει όμορφα 😍🥰

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Είχα βοήθεια από φίλες μου που έχουν πολύ θετική ενέργεια ♥️ ξεκίνησα να το φτιάχνω κ πήρα κ την δική τους γνώμη κ βγήκε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα!!! Δεν μπορώ να πάρω τα εύσημα μόνη μου!!! Έχουν κ αυτές παιδάκια κ περιμένουν κ μωράκι οπότε έγινε με πολύ θετική σκέψη 🙏♥️🥰 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Μα τι ποιητικός τίτλος @cat12 ❤️ 

Καλό μήνα κορίτσια και καλή αρχή! 💫

Εύχομαι ο Αύγουστος....
...να φέρει τα πολυπόθητα σποράκια σε όσες το περιμένουν... 🌱
...να θρέφει τα μωράκια των εγκύων που τα έχουν στην κοιλιά... 🤰
...και να γεμίσει με χαρά αυτές που γίνονται μανούλες αυτό το μήνα...! 🤱

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου! (Μου τέλειωσαν οι αντιδράσεις) Αυτός ο μήνας θα είναι ο καλύτερος της ζωής μου!!!

Με το καλό και το δικό σου το μωράκι!

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια μουυυ! Καλό μήνα να έχουμε..μηνας ξεκούρασης και ανασυγκρότησης για εμάς..

ευχομαι να φέρει σε όλες σας θετικά τεστακια, στις εγκυμονούσες μας ήρεμες μέρες και τέλειους υπερήχους και στα κορίτσια που θα γεννήσουν εύκολους τοκετούς ❤️🧿 με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλια!

υγεια να έχουμε κοριτσαρες και να περνάμε όμορφα! Όλα θα έρθουν 🧿🤞

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Καλημερα κορίτσια μουυυ! Καλό μήνα να έχουμε..μηνας ξεκούρασης και ανασυγκρότησης για εμάς..

ευχομαι να φέρει σε όλες σας θετικά τεστακια, στις εγκυμονούσες μας ήρεμες μέρες και τέλειους υπερήχους και στα κορίτσια που θα γεννήσουν εύκολους τοκετούς ❤️🧿 με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλια!

υγεια να έχουμε κοριτσαρες και να περνάμε όμορφα! Όλα θα έρθουν 🧿🤞

Αχ τι όμορφα λόγια!!! Μακάρι κορίτσι μου να τα καταφέρω να έχω φυσικό τοκετό! Απο το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί! 

Με το καλό να σου έρθει κι εσένα το μωράκι εκεί που δεν το περιμένεις!!! Σου το εύχομαι με όλη μου την ψυχή!

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Αχ τι όμορφα λόγια!!! Μακάρι κορίτσι μου να τα καταφέρω να έχω φυσικό τοκετό! Απο το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί! 

Με το καλό να σου έρθει κι εσένα το μωράκι εκεί που δεν το περιμένεις!!! Σου το εύχομαι με όλη μου την ψυχή!

Με συγκίνησες μωρε ❤️🙈

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πάντως πιστεύω το παιδί θα προσαρμοστεί, πολύ θα ήθελα να πάω κάπου χωρίς τα παιδιά αλλά εμείς πάμε παντού πακέτο! Δες αντοχές των παππουδογιαγιαγιαδων, απομάκρυνε επικίνδυνα πράγματα από το χώρο τους πχ γυάλινα, φάρμακα κλπ, δείξε τους ταίσματα, αλλαγματα, αγαπημένα φαγητά σειρά διατροφής και γευμάτων και ενημέρωσε τους για τυχόν αλλεργίες κλπ. 
    • Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
    • Είσαι απίστευτη κοπελα μου! Μπράβο σου και respect! Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Εγώ, αν δεν είχα αποκτήσει το κοριτσάκι μου και στενευαν τα περιθώρια μου, θα πήγαινα με δοτρια, το έχω σκεφτεί. Θα ενημερωνομουν βεβαια, γιατί ίσως είναι λίγο θολό το τοπίο, αλλά κατά βάση είμαι υπέρ. Και φυσικά μόνο σε γιατρο που εμπιστεύομαι. Κατανοώ όμως και τα ζευγάρια που δεν θα το έκαναν. @Σταυρούλα80 από φίλες που το εχουν συζητησει με τους γιατρους τους, ξερω οτι ειναι μια διαδικασια που πια δεν παιρνει πολυ χρονο, και 2-3 μήνες έχουν πει, μέχρι να βρουν την καταλληλη δοτρια σε αντιστοιχιση με τα χαρακτηριστικά της μητέρας. Το κόστος σαφώς είναι αυξημένο σε σχέση με φουλ προσπάθεια εξωσωματικης, αλλά όχι εξωφρενικό ( συγκριτικά με την εξωσωμ πάντα). Υπάρχουν κ άλλες προϋποθέσεις κ περιορισμοί που πρέπει να πληροί η δοτρια, μην σε κουράσω. Καταλαβαίνω ότι το συναισθηματικο σε ενδιαφέρει περισσότερο και η όλη εμπειρία. Η @Lisaki 80 νομίζω μπορεί να σου πει περισσότερα.  
    • Ναι ισχύει αυτό που λες. Και εγω στη τελευταία βιοχημική του Οκτώβρη, είχα αίμα κανονικά και άχνα θετικά τεστ για 3-4 μέρες ακομα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...