Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Μαρια340 είπε:

Κορίτσια μου γεια σας.

Θα ήθελα βοήθεια στην μετάβαση από μπιμπερο σε ποτηράκι εκπαίδευτικο σε ποια ηλικία την κάνατε εσείς και πως;

Την μεταβαση απο μπιμπερο σε ποτηρι εγινε πριν δυο μηνες σε ηλικια 22 μηνων και το αποφασισε μονος του ο μικρος μου οποτε δεν ζοριστικε καθολου με αυτην την αλλαγη. Πηραμε ποτηρι τις chicco και για το νερο τις ecolife. Τωρα ειναι σε φαση που πινει νερο και με ποτηρι κανονικο πιστευω συντομα θα κανει μεταβαση σε ποτηρι.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Μαρια340 είπε:

Κορίτσια μου γεια σας.

Θα ήθελα βοήθεια στην μετάβαση από μπιμπερο σε ποτηράκι εκπαίδευτικο σε ποια ηλικία την κάνατε εσείς και πως;

Εμένα κορίτσι μου την κάναμε λίγο μετά τα 2.5. Είχα δοκιμάσει και πιο πριν αλλά είχε μάθει να παίρνει το μπιμπερο και πίνοντας γάλα να κοιμάται. Ε κάποια στιγμή ξαναδοκίμασα και το δέχτηκε. Δοκίμασε και το παιδάκι σου ξέρει πότε θα είναι έτοιμο. :) Εγώ το αντικατέστησα με παγουράκι από αυτά που έχουν καλαμάκι ή με ποτηράκι με κανονικό καλαμάκι. Το δεύτερο δε μας βολεύει πολύ γιατί πρέπει να προσέχουμε να μη γίνει μούσκεμα και δεν το λες και χαλάρωση.

Δημοσίευση

Εμάς δυστυχώς με το που κόψαμε το βραδινό μπιμπερό για το γάλα πριν μισό χρόνο (είναι 3ων τώρα), έκοψε  και το γάλα. Προσπαθώ να της δίνω γιαούρτι έστω και 100 γρ. την ημέρα. Πάντως εκπαιδευτικό ποτήρι νερού της είχα από 6 μηνών το 360 της munchkin που δεν τρέχει και να πέσει κάτω. Τώρα έχει το παγούρι με το καλαμάκι της ecolife. Επίσης, πίνει νερό και γενικότερα υγρά και από μικρά γυάλινα ποτήρια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...