Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες! Εγώ από την πρώτη κιόλας μέρα της ελεύθερης επαφής είχα πονάκια και τσιμπήματα, τα οποία κράτησαν γύρω στις εννιά μέρες και τα οποία δεν τα είχα ποτέ ξανά δέκα μέρες πριν την περίοδο όπως τώρα...και ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι είμαι έγκυος χωρίς να έχω κάνει κάποιο τεστ βέβαια και περίμενα να το επιβεβαιώσω με την καθυστέρηση της περιόδου. Όμως τελικά μου ήρθε αίμα δύο μέρες μετά την ημερομηνία που περίμενα περίοδο και φαίνεται ότι είναι κανονικό. Όχι λίγες κηλίδες δηλαδή. Όλα αυτά που ένιωθα ήταν εντελώς άσχετα δηλαδή ή υπάρχει πιθανότητα να είμαι; Μπορώ να κάνω το τεστ τώρα έχοντας αίμα; Ευχαριστώ πολύ

• 1 month later...
Δημοσίευση

Το ότι είχες πονάκια και τσιμπήματα τα οποία κράτησαν αρκετές μέρες δεν λέει κάτι. Γενικά να ξέρεις ότι δεν υπάρχει κάποιος κανόνας σε όλο αυτό. Μπορεί να μείνεις έγκυος και να μην έχεις κανένα απολύτος σύμπτωμα, αλλά μπορεί και να μείνεις και να έχεις όλα τα συμπτώματα περιόδου. Όταν έρχετε περίοδος δεν υπάρχει ενδεχόμενο κύησης. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τεστ ενώ έχεις αίμα. Σου έχει έρθει περίοδος κανονικά. 

• 1 month later...
Δημοσίευση

Εγώ έχω να παραθέσω την προσωπική μου εμπειρία όπου τον Μάιο μου ήρθε κανονικοτατη αίμα σαν περίοδος και σε ποσότητα και σε υφή/χρώμα/διάρκεια. Τελικά ήμουν έγκυος και το ανακάλυψα κοντά 7 εβδομάδων επειδή δεν έβρισκα ωορρηξία. Οπότε ναι, συμβαίνει και αυτό μου είπε η μαία, έρχεται κάτι σαν ψευδοπεριοδος, και αργότερα έμαθα ότι έχει συμβεί σε αρκετές γυναίκες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...