Μετάβαση σε περιεχόμενο

θετικο!!!!!!!!!

Recommended Posts

αχ!!!κορίτσια θα τρελαθώ....έκανα το self clear το πρωί και βγήκε θετικό!!!!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: δεν ήταν πολύ έντονη η γραμμούλα αλλά φαινόταν καθαρά....είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο test????δεν είχα καθυστέρηση,κανονικά σήμερα περίμενα περίοδο, αλλά δεν ξέρω ρε κορίτσια είχα ένα προαίσθημα....γι'αυτό έκανα το test...θα πάω βέβαια και για χοριακή....έχω έρθει στο γραφείο και δεν παίζει να μπορέσω να δουλέψω σήμερα....είμαι σε άλλο κόσμο τώρα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Sia mou kalimera sou...

Agapi mou sugxaritiria...

Sou euxwme mia teleia egkumwsini...

Agapi mou einai fusiko na min mporeseis na doulepseis...

Ate stile munima se olous gia ta euxarista nea sou...

Sou euxwme oti kalitero...

Kai o theos mazi sou...

Filia...

Νομίζω ότι μπορείς να χαρείς sia!!! Πάρε το γιατρό σου τηλέφωνο και πήγαινε για χωριακή!

Κι εγώ το είχα κάνει την ημέρα που περίμενα περίοδο και μάλιστα βράδυ και βγήκε θετικότατο...

Άδεια από τη σημαία σήμερα δεν το συζητώ!!!!!!!

Άντε με το καλό κοπέλα μου!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!

αχ!!!!κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες!!!!εύχομαι σε όσες δεν έχετε παιδάκια να αποκτήσετε σύντομα και σε όσες είστε ήδη μανούλες να είναι γερά και καλότυχα τα παιδάκια σας...είμαι τρελαμένη αλλά κρατάω τις επιφυλάξεις μου μέχρι να κάνω τη χοριακή να το σιγουρέψω....θα σας ενημερώσω για οτι νεότερο...φιλιά!!!!

Sia καλημέρα!

Συγχαρητήρια και με το καλό!

Κι εγώ το self clear έκανα τις πρώτες ημέρες καθυστέρησης και βγήκε θετικό (ενώ δύο μέρες πριν είχα κάνει το predictor και είχα απογοητευτεί, γιατί είχε βγει αρνητικό).

Όσο αχνή και να είναι η γραμμούλα, αφού υπάρχει γραμμούλα... Μια χαρά!

Συγχαρητήρια!!!

Έτσι και εγώ. Έκανα clear blue 4 ημέρες πριν από την αναμενόμενη ημέρα περιόδου και βγήκε αχνή γραμμούλα.

Δε νομίζω να τη γλιτώσεις... σε λιγότερο από 9 μήνες θα κρατάς αγκαλιά το μωράκι σου.

Με το καλό και με ένα πόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sia μου

συγχαριτήριαααααααααααααααααααααααααααα!!!

Και εγώ self clear θετικό είχα

8 μέρες ΠΡΙΝ την πεερίοδο...................................!

Μια χαρά έγκυος είμαι !!!!!!!!!!!!!

..και η γραμμούλα??? Ίσα που φαινόταν...!

Πετάξου ΤΩΡΑ σε μικροβιολογικό... ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ???

Καλημέρα!

Sia συγχαρητήρια!!!!

Εύχομαι να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη!!!!

Δουλειά????? Ποια δουλειά????

Αξίζει να χάρεις τη μέρα όσο μπορείς!

Sia mporei na mh gnwrizomaste alla eilikrina xarika poli!!!!! Otan vlepw tetoia mynhmata sto forum anapteronetai to ithiko mou kai niwthw xara san na mou lene oti eimai egw egguos!!

Alhtheia pws kai to ekanes thn mera pou perimeneis periodo? thelw na pw xwris ixnos kathysterisis? eixes kapoia alla "perierga" symptwmata??

Pes mas ligo thn istoria sou :)

filia kai pali ta therma mou sygxarhtiria!! :)

κορίτσια ειλικρινά σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!!!!!aggelina 78 είχα συμπτώματα...πολύ πρησμένο στήθος,τσιμπηματάκια στην μήτρα μου και τρελή όρξη για φαγητό...μιλάμε δεν χορταίνω με τπτ...!!!!:) :) :) αλλά το κυριότερο είναι οτι αυτό το μήνα είχαμε για πρώτη φορά ελεύθερες επαφές με τον άντρα μου πάνω ακριβώς στις γόνιμες μέρες μου....αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που το έκανα το test...σε λίγο θα πάω για τη χοριακή...θα σας στείλω όταν μάθω σίγουρα!!!

Sia μου καλημέρα...πολλά μα πολλά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου...:silly: Εύχομαι να το επιβεβαιώσεις και με την χοριακή και όλα να πάνε καλά και να αποκτήσεις ένα γερό μωράκι!!!!!:P

vre me ayta ta tsimpitakia xixixi.. anathema ki an katalavainw ti ennoeitai xexexe... profanws den ennoeitai ponous periodou opws dhl. exoume kathe mhna swsta??

sorry gia tis erwthseis mou, deikse katanoisi se mia upopsifia mama :)

Συγχαρητήρια Σία μου!

& γω την ημέρα που περίμενα περίοδο έκανα το τεστ!

Εγώ πήγα κατευθείαν στη γυναικολόγο μου και είδα το σακουλάκι μου!

Υπέροχη εμπειρία!

Θα τη νιώσεις και συ τώρα και θα με θυμηθείς!

Αντζελίνα μου, θα προσπαθήσω να σου λύσω την απορία!

Εγώ τουλάχιστον, είχα τα πονάκια που έχουμε πριν την περίοδο...

& την κοιλίτσα μου, όταν την έβλεπα από πάνω (όχι από τον καθρέφτη) μου φαινόταναι διαφορετική...

Το στήθος πολύ πρησμένο και μόνο που το ακουμπούσα, πονούσα υπερβολικά!

Κουραζόμουνα απίστευτα εύκολα...

& το σημαντικότερο όλων, ήταν οτι το ένιωθα!

Ήμουν σίγουρη!!!

Αφού έλεγα οτι αν βγει αρνητικό το τεστ, σίγουρα θα έχει κάνει λάθος!

Τώρα είμαι 9 εβδομάδων!

Σου εύχομαι να τα νιώσεις και συ πολύ σύντομα!!!

se eyxaristw poli nanouka mou gia thn apanthsh sou!!! na sai kala kai syntoma me to mwraki sou agakalitsa!

oson afopra thn koilitsa sou, an eisai poli adynath ok to katalavainw.. alla egw exw ligh koilitsa:blush: synepws de kserw..!

ayto pou exw katalavei telika einai oti mono otan exeis kathysterisi na mpaineis sth diadikasia na skeftesai oti isws eimai egguos... diaforetika apla apohgoiteyomaste!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...