Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υπάρχει επιτυχής εξωσωματική σε καπνίστρια;


Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα. Έχω ήδη μια αποτυχημένη προσπάθεια εξωσωματικής και απελπίζομαι γιατι αδυνατω να κόψω το κάπνισμα. Σκέφτομαι ότι ακυρώνεται κάθε προσπάθεια μου με φάρμακα και εξετάσεις. Για αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Ευχαριστώ 

  • 8 months later...
Δημοσίευση
στις On 15/7/2024 at 10:26 ΠΜ, ο/η Aμαρυλλις είπε:

Καλημέρα. Έχω ήδη μια αποτυχημένη προσπάθεια εξωσωματικής και απελπίζομαι γιατι αδυνατω να κόψω το κάπνισμα. Σκέφτομαι ότι ακυρώνεται κάθε προσπάθεια μου με φάρμακα και εξετάσεις. Για αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Ευχαριστώ 

Και εγώ έχω μια αποτυχημένη εξωσωματική, πριν όμως την προσπάθεια είχα σχεδόν διακόψει το κάπνισμα, (μόνο κάποιες φορές έκανα τράκα από φίλη). Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη η διακοπή αυτής της κακής συνήθειας. Μπορείς όμως να τα καταφέρεις και να το κόψεις. Βλέπω ότι το σχόλιό σου είναι αρκετούς μήνες νωρίτερα, οπότε ελπίζω να επανέλθεις και να μου πεις ευχάριστα νέα.  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
    • Καλησπερα και σε εσενα💗, εχω αστατο κυκλο αλλα τοτε ειχα τα μονα συμπτώματα για ωορρηξία μετα δεν ειχα απολυτως τιποτα (ουτε και πιο πριν). Σε ολους τους προηγούμενους κύκλους ειχα απο παρα πολυ νωρίς συμπτώματα περιοδου και τωρα δεν εχω τιποτα και μου φανηκε παρα πολυ παραξενο! υγ εκανα μεσοκυκλικη αιμορραγία στις 19-21/1 που απο οτι καταλαβα απο τη γυναικολογο κανει "Reset" ο κυκλος και φανηκε απο τα αποτελέσματα των εξετάσεων (προλακτινη,προγεστερόνη και LH) . και μετα ειχα 27-28/1 αυτα τα συμπτωματα. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...