Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Είμαστε πολύ καλά. Ευχαριστώ που μας σκέφτηκες!
    • Σ ευχαριστω πολυ πολύ για τις συμβουλές σου!!!  Πως είσαστε κορίτσια μου!! Ήθελα να ρωτήσω τι σας βοηθάει στην ΓΟΠ. Έχω την τελευταία εβδομάδα που ο ότι και να φάω κάνω παλινδρόμηση και μετά νιωθω να καίγεται ο οισοφάγος μου για ωρεςςς!!
    • Κ εγώ το έχω νιώσει κ το νιώθω αρκεί να είμαι σε ηρεμη κατάσταση. Όμως με τον μικρό μου όλη μέρα είμαι στο πόδι οπότε δεν τον νιώθω συχνά τον μπέμπη.  Όταν είναι να κοιμηθώ πχ ή αν ξυπνήσω μέσα στο βράδυ είμαι πιο τυχερή...  Στο πλάι κοιμάμαι εγώ κι ανασκελα έτσι κ αλλιώς κ δεν έχω θέμα προς το παρόν. Είμαι στην 21η εβδομάδα,  δεν φαίνεται η εγκυμοσύνη ακόμη ειδικά αν προσέξω τι θα βάλω. Εγώ διαφορα βλέπω εδώ κ 10 μέρες αρκετή σε σχέση με πριν αλλά μέχρι εκεί.  Β επιπέδου έχω 19/11 στη Θεσσαλονίκη  Είχα κ εγώ στην 1η εγκυμοσύνη κ τώρα δεν βλέπω να γλιτώνω γιατί άρχισαν τα πολλά υγρά σιγά σιγά κ από αυτό προκαλούνται πολύ εύκολα.. μαρτύριο είναι.... κρέμα dactodor νομίζω έβαζα κ είχα βάλει κ υπόθετο 2 φορές.... είναι ένα βάσανο, σε καταλαβαινω ..
    • @Katiana1987 κορίτσι μου τι κάνεις εσύ ; Δεν μας έχεις γράψει νέα σου πως είστε;
    • Εμείς έχουμε  μια μικρή 2 ετών και 4 μηνων. Από πέρσι στο μπάνιο χρησιμοποιούμε σκαλοπατακι για σκαμπό. Το είχα δει στο κολυμβητήριο που πάμε, στις ντουζιέρες και μου αρεσε σαν ιδέα. Έχουμε το αναδιπλούμενο σκαλοπάτι της bbluv. Όποτε έχει μάθει κ κάθεται. Επίσης το χρησιμοποιούμε κ για να πλένει τα χέρια κ να βουρτσίζει τα δόντια στον νιπτήρα.  παρκο δεν χρησιμοποιήσαμε ποτε. Οι γονεις μου πήραν ένα κ το μόνο που χρησίμευσε ήταν να μπαινοβγαίνει απ την τρύπα ή για να κοιμάται στο εξοχικό.  ουτε την κούνια χρησιμοποιήσαμε ποτε. Κάναμε Συγκοιμιση από τοτε που την εβγαλα απ το λικνο. Ευτυχωσ Ήταν πολυμορφική κ πλέον την κάναμε κρεβάτι Από Τον Απρίλιο που μετακομίσαμε σε νέο σπίτι. από τοτε κοιμάται εκει.  στην αλλαγή πάνας πλενόμαστε μόνο όταν έχει κάνει κακά ή είναι πολύ βρεγμένη. Μέχρι τώρα την Ξαπλωνα στο μάρμαρο από το έπιπλο του νιπτήρα που είναι μεγάλο. Τώρα που είμαι πάλι έγκυος δε θέλω να τη σηκώνω τόσο, όποτε τη βάζω στην μπανιέρα. Όταν παω εγώ στο μπάνιο κ είμαστε οι 2 μας αφηνω ανοιχτή την πόρτα κ συνήθως έρχεται απ έξω ή κάθεται κ αυτή στο γιογιό. Μπάνιο δεν έχω κάνει μέχρι τώρα αν είμαστε μόνες.  όλες νομίζω υπάρχουν στιγμές που πελαγώνουμε. Δεν υπάρχει σωστο κ λάθος όμως. Σημασια έχει τι βολευει το κάθε παιδί και την κάθε μαμα! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...