Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιε ζεστέ🌞, Ιούλιε καλοκαιρινέ🐬 μαζί με τα μπανάκια 🏊‍♀️ φέρε και μπόλικα μωράκια👶👶🙏

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ποοοοοοοοοο έπαθα πλάκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι λες τώρα;;;;;; Απίστευτο!!!!!!

ασε κι εγώ! σκέφτηκα πόσα πράγματα έχουν σκεφτεί να μας δελεάζουν 🤣🤣🤣

βέβαια για εμάς που θα είμαστε σε μικρότερη εβδομάδα, το πιο πιθανό να πάρουμε φωτο τέτοιου τύπου:

image.png.620124db4a8eee59be5e4f5353c781b9.png
Για να δούμε! πλάκα θα χει 😅

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

έπεσε η χοριακή..βιοχημική ξανά..τώρα από Σεπτέμβριο πάλι..

Όχι κοριτσάκι μου όχι!!! Λυπάμαι παρα πολύ😢😢😢 Σου στέλνω όλη μου την αγάπη κ μια τεράστια αγκαλιά!!! Είμαστε οπές εδώ για σένα 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Κοριτσι μου γλυκο σου στελνω μια τεραστια αγκαλια❤️ παρε το χρονο σου απολαυσε το καλοκαιρι με τον αντρα σου κ σηκωνομαστε ξανα γ το επομενο βημα. Ειμαστε εδω γ σενα ολες 🙏🙏🙏🙏ολα θα πανε καλα

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

όχι ρε κοριτσί μου, δε το χωράει το μυαλό μου... Λυπάμαι πα΄ρα πολύ.... 😢 καλή δύναμη σε σένα και στο σύντροφό σου, πάρτε μια απόσταση απ όλο αυτό και εύχομαι να βρείτε σύντομα το κουράγιο να συνεχίσετε ❤️ μα μεγάλη αγκαλιά 🫂

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η arntalia είπε:

Κοριτσι μου γλυκο @afr μου σε ευχαριστω πολυ κ σε εσενα οσο πιο συντομα ενα σπορακι🙏🙏❤️❤️❤️ να μας βοηθαει ολες μας ο θεος!

Μακάρι κορίτσι μου για όλες μας! Σ ευχαριστώ πολύ!!! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, μήπως γνωρίζει κάποια. Όταν στο σπερμοδιαγραμμα αναφέρει πως στις 24 ώρες δεν υπάρχουν σπερματοζωάρια ή είναι ακίνητα κλπ, σημαίνει πως πρέπει η επαφή να συμπέσει επακριβώς με την ωορρηξία ; Πχ αν έχεις επαφή 2 μέρες πριν την ωορρηξία, δεν υπάρχει κάποια περίπτωση; Στην κόρη μου η επαφή ήταν σχεδόν ταυτόχρονα με την ωορρηξία (από ότι μας είχε πει ο γιατρός), οπότε δεν γνωρίζω..

Κορίτσι μου εμένα η επαφή έγινε 3 μέρες πρίν την ωορηξία και σήμερα μπήκα στο μήνα μου!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Λυπάμαι πολύ κοριτσάκι μου! Πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι.. Σας εύχομαι να περάσετε καλά με τον σύζυγο το υπόλοιπο καλοκαιράκι και από Σεπτέμβρη να έρθει η τυχερή σας φορά! Όλα θα πάνε καλά στο τέλος!!! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Αχ βρε Αννουλα…κρίμα!❤️❤️❤️

Παρε το χρόνο σου, απόλαυσε το καλοκαίρι σου και όταν νοιωσεις έτοιμη ξανά βάζεις μπροστά! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, μήπως γνωρίζει κάποια. Όταν στο σπερμοδιαγραμμα αναφέρει πως στις 24 ώρες δεν υπάρχουν σπερματοζωάρια ή είναι ακίνητα κλπ, σημαίνει πως πρέπει η επαφή να συμπέσει επακριβώς με την ωορρηξία ; Πχ αν έχεις επαφή 2 μέρες πριν την ωορρηξία, δεν υπάρχει κάποια περίπτωση; Στην κόρη μου η επαφή ήταν σχεδόν ταυτόχρονα με την ωορρηξία (από ότι μας είχε πει ο γιατρός), οπότε δεν γνωρίζω..

Κορίτσι μου δεν το ξέρω και εγω να σου πω την αλήθεια αλλα λογικά έχει να κάνει με το κάθε σπερμα φαντάζομαι τώρα αν εσας το 24 ωρο με αυτά που λες δεν έχει κίνηση ναι ίσως θα πρέπει να υπάρχει επαφή την ίδια μέρα με την ωορρηξία 🤷‍♀️ και εγω αυτό το συμπέρασμα βγάζω με την λογική 

Εμάς αν θυμάμαι καλά η κινητικότητα ήταν καλή και παρόλα αυτά είχα επαφες κάθε μέρα στις γονιμες για να είμαστε σίγουροι 

Δημοσίευση

Κρίμα βρε κορίτσι μου τι να πω.. καντε την θεραπεία σας για το μικρόβιο ξαι εύχομαι η επομενη φορά να είναι τυχερη 🌈

Δημοσίευση

Όχι ρε :( Δεν υπάρχουν σωστές λέξεις, πάντως ότι θες να εκφράσεις είμαστε εδώ να το ακούσουμε. ❤️ 

Δημοσίευση

Όχι ρε συ... λυπάμαι πολύ 😔😔😔και φαινόταν καθαρά το τεστ σου εχθές που έκανες....πόσο είναι η χοριακή;;;;γιατί για να δείξουν αυτά τα τεστ λένε πάνω από 10 μονάδες... Το έκανες στο ίδιο μικροβιολογικό εργαστήριο;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Λυπάμαι.. δεν υπάρχουν λόγια... μακάρι να έρθει εύκολα την επόμενη φορά για να μείνει 🙏🏻

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσι μου εμένα η επαφή έγινε 3 μέρες πρίν την ωορηξία και σήμερα μπήκα στο μήνα μου!

Με το καλό κορίτσι μου!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Κορίτσι μου δεν το ξέρω και εγω να σου πω την αλήθεια αλλα λογικά έχει να κάνει με το κάθε σπερμα φαντάζομαι τώρα αν εσας το 24 ωρο με αυτά που λες δεν έχει κίνηση ναι ίσως θα πρέπει να υπάρχει επαφή την ίδια μέρα με την ωορρηξία 🤷‍♀️ και εγω αυτό το συμπέρασμα βγάζω με την λογική 

Εμάς αν θυμάμαι καλά η κινητικότητα ήταν καλή και παρόλα αυτά είχα επαφες κάθε μέρα στις γονιμες για να είμαστε σίγουροι 

Δεν γράφει κάτι στο δικό μας, αλλα το είδα πρόσφατα από μια φίλη και γι αυτό αναρωτήθηκα και για εμάς, γιατί δεν είχαμε και καλό σπερμα. Εμείς τώρα είχαμε επαφή βράδυ 13ης ημέρας, με το τεστ θετικό παρά λιιιγο. Το επόμενο πρωί ήταν θετικότατο κ το ίδιο βράδυ αρνητικό. Δεν ξέρω δηλαδή ποτε ακριβώς έγινε και αν την προλάβαμε! Δυστυχώς δεν καταφέραμε άλλες επαφές πέρα από αυτήν! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου!! 

Δεν γράφει κάτι στο δικό μας, αλλα το είδα πρόσφατα από μια φίλη και γι αυτό αναρωτήθηκα και για εμάς, γιατί δεν είχαμε και καλό σπερμα. Εμείς τώρα είχαμε επαφή βράδυ 13ης ημέρας, με το τεστ θετικό παρά λιιιγο. Το επόμενο πρωί ήταν θετικότατο κ το ίδιο βράδυ αρνητικό. Δεν ξέρω δηλαδή ποτε ακριβώς έγινε και αν την προλάβαμε! Δυστυχώς δεν καταφέραμε άλλες επαφές πέρα από αυτήν! 

Νομίζω είστε πολύ καλά :) Καλή επιτυχία!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσι μου, απο την ώρα που το είδα, δεν ξέρω τι να σου γράψω. Το καλό είναι ότι καταλαβαίνω πως δε σε πήρε απο κάτω! Θα σε παρακαλέσω ένα πράγμα μόνο! ΠΈΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤ!!! 

Για ότι θες είμαστε εδώ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Λυπάμαι τοσο πολύ. Κατευθείαν μπορείς να ξεκινήσεις στην βιοχημική δεν έχουμε θέμα να περιμένουμε. Το θέμα μου εμένα είναι ότι έχεις 2 βιοχημικές σωστά; Θύμησε μου σπερμιδιαγραμμα έχετε κάνει;

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου!! 

Καλημέρα κορίτσια

Ναι λογικά έγινε στης 14 εσκασε το ωάριο θεωρώ πως είναι οκ σίγουρα θα ήταν αυξημένες οι πιθανότητες αν είχατε επαφες 13-14-15 αλλα ξέρω πως με ένα μωρακι στο σπίτι δεν είναι και πολύ εύκολο 🥰 καλή επιτυχία κορίτσι μου 🤰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
    • Κορίτσια τι κάνετε;;  Εγώ σήμερα 36+4 είχα γιατρό και οφθαλμίατρο για βυθοσκόπηση, που μου έδωσε το οκ για φυσιολογικό τοκετό. Η μικρούλα μας πολύ καλά, 3 κιλά την βρήκε, κάναμε και καρδιοτοκογραφο και αυτό μια χαρά. Ο γιατρός μου είπε πως δεν νομίζει να αργήσω και πολύ… θα δείξει 😊 Την ημέρα των Χριστουγέννων ή την επόμενη, θα πάω στην κλινική για καρδιοτοκογραφημα και 30/12 έχω ξανά ραντεβού στον γιατρό.  Περιμένω και τα δικά σας νέα! 
    • Υπομονή κορίτσι μου θα έρθουν καλύτερες μέρες γενικά δεν είναι στάνταρ τη μια μέρα θα είναι καλά την άλλη θα είναι πιο ζορικα τα πράγματα σε όλες τις ηλικίες παίρνανε τις φάσεις τους και μας συνήθως μόλις βραδιάζει αρχίζει τη γκρίνια και σφίγγεται και πονάει αλλά είναι και μέρες που όλη μέρα θέλει αγκαλιά και δεν μπορείς να την αφήσεις κάτω 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...