Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιε ζεστέ🌞, Ιούλιε καλοκαιρινέ🐬 μαζί με τα μπανάκια 🏊‍♀️ φέρε και μπόλικα μωράκια👶👶🙏

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ❤️❤️ θέλω να ουρλιαξωωωωωω! 4 μήνες μετά την βιοχημική 🤞🤞 αχ ας πάνε όλα καλά τώρα 🧿🌈❤️

IMG_9058.thumb.jpeg.023db56561e6d3cb227f7abe60854647.jpeg

Μπραβο κοριτσι μου❤️❤️🙏🙏🙏 κανε τη μερα της αναμενομενης και μια χοριακη π θα ειναι τελεια❤️❤️ευχομαι ολα με το καλο

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ❤️❤️ θέλω να ουρλιαξωωωωωω! 4 μήνες μετά την βιοχημική 🤞🤞 αχ ας πάνε όλα καλά τώρα 🧿🌈❤️

Ε αντε ντε με εσκασες!!!!από προχθές σου λέω πάρε predictor 🤣🤣🤣🤣 

Τελειοοοο οοοοοο🥳🥳🥳🥳🥳 με το καλοοοοο!!!αύριο χοριακή και μιλάς με τον γιατρό για να κλείσετε ραντεβού για υπέρηχο!!!!

Όλα θα πάνε καλά μην ανησυχείς 

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!! Με το καλό, όλα να πάνε τέλεια!!! 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Αυτό μάλιστα! Συγχαρητήρια κορίτσι μου! 🎊🎉🎊🎉 Πότε θα πας για χοριακη;

Δημοσίευση

Άννα μου με το καλό! Όλα να πάνε καλά και να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη…

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Με το καλοοοοοοοοο την έβλεπα και την βλεπωωωωωωω

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εγώ κορίτσια οικονομησα κολπιτιδα ...γαμωτο !!! Ή από την θάλασσα ή από την πισίνα το έπαθα..... Θα βάλω κολπικό υπόθετο το βράδυ....και είμαι και αμέσως μετά την ωορρηξία....

Περαστικά δες την κρέμα που πρότεινα στην Ράνια . Θα με θυμηθείς 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου εδώ φαίνεται η γραμμουλα σου ξεκάθαρα 🥳🥳🥳 είσαι εγκυος !!! 🥰

Εγω θα περίμενα την αναμενόμενη μέρα περιόδου για χοριακη (γιατί εμένα με άγχωναν κιολας ) εσυ όποτε νιώθεις έτοιμη να πας να κανείς θα περιμένουμε νέα σου εύχομαι καλούς διπλασιασμούς

Συγχαρητήρια 😊🥰🥳

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!!!! Με το καλοοοοοο❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙 Ήρθε το σποράκι 🥳🥳🥳🤰🏼🤰🏼🤰🏼🌈🌈🌈

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Συγχαρητήριαααααααααααααααααααααααααααααα. Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι[smilie=hello2.gif]🙏

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια...πολύ δυνατό το υπόθετο που έβαλα εχθές...μου έφυγε η φαγούρα και τα υγρά από τον κόλπο....τώρα εξωτερικα μου επιμενει λίγο φαγούρα αλλά βάζω αλοιφή και θα περάσει και εκεί....

@Mpourmpoulo τι έγινε;;;;πες μας νέα σου 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Άντε βρε κορίτσι μου!! Συγχαρητήρια!! :) και νωρίτερα και βράδυ!! Χίλια μπράβο! :) Τώρα σκέφτομαι αφού ξέρεις πότε έκανες ωορρηξία, μήπως παίζουν διδυμάκια?? Σαν πολύ νωρίς να βγαίνουν οι γραμμούλες :) Εντάξει μπορεί απλά να έχεις υψηλή χοριακη αλλά ωραία θα ήταν! :)

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Μπράβο κοπέλα μου!!! Συγχαρητήριααααα!!! Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι!! 

Δημοσίευση

κορίτσια μουυυυυ σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνυματα σας ❤️❤️ πήγα το πρωί για χοριακή και περιμένω αποτελέσματα μέσα στην μέρα :) ειμαι περιεργη να δω ποσο θα βγει τόσο νωρις.. βήμα βήμα..

@Παρασκευαιδου ζαιρα μουυυυυ...τι να πω για εσενα πιαααα ❤️ σε ευχαριστώ προσωπικά που όταν έπεφτα ησουν εδω όπως και όλα τα κορίτσια!! Σκέψου ξανά την πρόταση μου να ανοίξουμε μαγαζί :P 

@Mpourmpoulo κοπέλα μου αναμένουμε νέα σου ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

κορίτσια μουυυυυ σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνυματα σας ❤️❤️ πήγα το πρωί για χοριακή και περιμένω αποτελέσματα μέσα στην μέρα :) ειμαι περιεργη να δω ποσο θα βγει τόσο νωρις.. βήμα βήμα..

@Παρασκευαιδου ζαιρα μουυυυυ...τι να πω για εσενα πιαααα ❤️ σε ευχαριστώ προσωπικά που όταν έπεφτα ησουν εδω όπως και όλα τα κορίτσια!! Σκέψου ξανά την πρόταση μου να ανοίξουμε μαγαζί :P 

Καλημέρα κορίτσια 

θα περιμένουμε νέα σου κορίτσι μου 😊

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Ε-ε-ερχεταιιιιιιιιιι 😍😍😍😍

Δε σου το πα εγώ ότι θα σε δούμε σύντομα στα μωράκια του '25 κορίτσι μου;;; Όλα καλά να πάνε αγάπη μου 🙏🙏🙏🌈🌈🌈🤗🤗🤗

αχ κορίτσι μου, μου τα έλεγες και μάλιστα πρόσφατα ❤️  περάσαμε μαζί μια βιοχημική και τώρα αγωνιούμε για τα σπορακια...νωρίς ακόμη, ευχομαι να κυλήσουν όλα ομορφα!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου! 28 εβδομάδων και σημερα ξύπνησα με λίγο αίμα. Ο γιατρός είπε πως μάλλον είναι από τον χθεσινό κολπικο υπέρηχο που κάναμε αλλά να προσέξω και να το παρακολουθώ σήμερα να δούμε πως θα πάει. Ευτυχώς δεν έχω πολλές συσπάσεις! 
Η μπουμπου παραμένει ιδιαίτερα δραστήρια και έφτασε αισίως τα 1056γρ. 🩷

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Συγχαρητήριααα  ❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Συγχαρητήρια 🎉 🎉 🎉 Με το καλο!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

@Mpourmpoulo μας που είσαι???από νωρίς σε περιμένουμε 🧡💚

στις πριν 12 ώρες, ο/η eva_gge_lia είπε:

Αχ ναι και εγώ εκείνη σκέφτηκα τώρα!Μακαρι ολα να ειναι καλα🤍🩵🤰🌈

στις πριν 11 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

@Mpourmpouloμας σε σκεφτόμαστε...

Κορίτσι μουυυυυυ συγχαρητηριαααα🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Περιμενουμε την χοριακουλα σου🥳🥳🥳🥳🥳🥳🫠🫠🫠🫠

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

@Mpourmpoulo Εύχομαι να είναι όλα καλά.. περιμένουμε νέα σου...

Κοριτσια μου αρχικά σας ευχαριστώ παρά πολύ για το ενδιαφέρων σας❤️

Λοιπον, το σπορακι μου μεγαλωσε❤️ είδα την καρδουλα του να παλετε αλλά δεν με έβαλε να το ακούσω γτ μου είπε το επηρεάζει τώρα που είναι μικρουλι αλλά του έκανε καρδιογράφημα και είχε 122 παλμούς🥳 με βγάζει 4 μέρες πίσω ο υπερυχος αλλά αυτό είναι επειδη πρώτον η σπερματεγχυνση έγινε 16η μέρες όποτε -2 μέρες πίσω και επιπλέον η συληψη δεν εγινε την ημέρα της σπερματεγχυνσης μιας και τα αυγα δεν είχαν σπάσει ! Μου είπε πως δεν τον ανησυχεί και σίγουρα θα το δούμε στην αυχενική! Μου έκλεισε και αυχενική για 3 Σεπτέμβρη ! Τώρα θα με δει 1η Αυγούστου και επειδη μετά λείψει για Αύγουστο θα βρουμε ή θα μου βρει έναν γυναικολόγο εδώ κοντα για να μου κάνει έναν υπερυχο στο ενδιάμεσο μέχρι να γυρίσει ο γιατρός μου! Με έβαλε επίσης να κάνω και τις πρώτες εξετάσεις ! Δόξα το θεο κοριτσια μου όλα καλααα🙏🙏🙏🙏🥳🥳🥳

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κορίτσι μουυυυυυ συγχαρητηριαααα🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Περιμενουμε την χοριακουλα σου🥳🥳🥳🥳🥳🥳🫠🫠🫠🫠

Κοριτσια μου αρχικά σας ευχαριστώ παρά πολύ για το ενδιαφέρων σας❤️

Λοιπον, το σπορακι μου μεγαλωσε❤️ είδα την καρδουλα του να παλετε αλλά δεν με έβαλε να το ακούσω γτ μου είπε το επηρεάζει τώρα που είναι μικρουλι αλλά του έκανε καρδιογράφημα και είχε 122 παλμούς🥳 με βγάζει 4 μέρες πίσω ο υπερυχος αλλά αυτό είναι επειδη πρώτον η σπερματεγχυνση έγινε 16η μέρες όποτε -2 μέρες πίσω και επιπλέον η συληψη δεν εγινε την ημέρα της σπερματεγχυνσης μιας και τα αυγα δεν είχαν σπάσει ! Μου είπε πως δεν τον ανησυχεί και σίγουρα θα το δούμε στην αυχενική! Μου έκλεισε και αυχενική για 3 Σεπτέμβρη ! Τώρα θα με δει 1η Αυγούστου και επειδη μετά λείψει για Αύγουστο θα βρουμε ή θα μου βρει έναν γυναικολόγο εδώ κοντα για να μου κάνει έναν υπερυχο στο ενδιάμεσο μέχρι να γυρίσει ο γιατρός μου! Με έβαλε επίσης να κάνω και τις πρώτες εξετάσεις ! Δόξα το θεο κοριτσια μου όλα καλααα🙏🙏🙏🙏🥳🥳🥳

Αχ περίμενα πως και πως τα νέα σου κορίτσι μου ❤️❤️

Όλα εξαιρετικά για την εβδομάδα σας, 7 week milestone 

κι εμένα 125 παλμούς είχε 6+5 ! μη σε ανησυχεί καθόλου όπως είπε κι ο γιατρός άλλωστε που σε βγάζει 4 μέρες πίσω, είναι αμελητέα η διαφορά πρώτον και δεύτερον μέχρι την αυχενική θα αλλάζει αυτό. Εμένα 2 φορές με αλλάξαν κι η γυναικολόγος μου είπε ότι παίζει ρόλο το μηχάνημα και επιπλέον το εμβρυάκι σ αυτό το στάδιο είναι πολύ πολύ μικρούλι οπότε έχει να κάνει κι από πού μέχρι πού το πιάνει να το μετρήσει ο εκάστοτε γιατρός. Στη δικ΄η μου περίπτωση στην αυχενική τελικά η μέτρηση ήρθε σε αρμονία με την ΤΕΡ κτλ, οπότε από εκεί που με είχαν βγάλει μέχρι και 6 μέρες πίσω, πήγα 6 μέρες μπροστά. Οπότε μη σε απασχολεί καθόλου! Πηγαίνει σούπερ κορίτσι μου 👌💗💗💗 την επόμενη φορά θα σε βάλει να την ακούσεις για λίγο λογικά οπότε σου εύχομαι έναν όμορφο και εκωφαντικό χτύπο!! 🙏🙏🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...