Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • @kokkinoskoufitsaκορίτσι μ δ εχει νοημα να κανεις αλλο τεστ. Δε πρόκειται να εχει διαφορά πιστευω με τοσο υψηλη χοριακη. Όχι το οτι πας συχνα τουαλετα δ σημαίνει οτι κατι παει λαθος. Ολα καλα θα ειναι! @ditaki καθε μερα στην κοιλια ειναι οφελος κορίτσι μου, το ξερεις αλλωστε. Ελπίζω να παρει μερούλες ακομα αν κ είναι σχεδόν τελειομηνο οπότε μην αγχωνεσαι. Εσυ ξεκούραση και προσπαθεισαι να είσαι χαλαρη.
    • Καλημέρα!! Κορίτσια σήμερα δεν έκανα τεστ, ξύπνησα στις 5, ήθελα απεγνωσμένα να πάω τουαλέτα κ δε σκέφτηκα καθόλου το τεστ, κοιμόμουν.. μετά κοιμήθηκα, πάλι το ίδιο στις 8, ε μετά δεν έκανα, υποτίθεται θέλαμε πρώτα πρωινά ουρα. Αφήστε που εμεινα ξυπνια μόνο ένα 8-10 κ μετά κοιμήθηκα πάλι μέχρι 1μιση... Νυστάζω πολύ, έχω ένα μόνιμο βάρος στη μήτρα και τράβηγμα-ενόχληση στη μέση (οκ αυτό ίσως είναι κ από τις πολλές ώρες ξάπλα) και πριν που πήγαμε σούπερ μπας και κουνήσω λίγο, μου ήρθε 2 φορές ένα πράγμα δεν ξέρω, σαν να είμαι σε βάρκα? Σε κενό αέρος? Ναυτία να ναι δεν ξέρω δεν έχω πάθει και ποτέ. Επίσης, εγώ πάντα λόγω του ευερεθιστου εντέρου κ των glucoplus έχω χρόνια τώρα τακτικές επισκέψεις στην τουαλέτα 3-4 φορές τη μέρα, αλλά υποτίθεται η εγκυμοσύνη φέρνει δυσκοιλιοτητα. Εμένα δε μου έφερε, ακόμα η τουαλέτα δέχεται τις επισκέψεις μου με αμείωτη συχνότητα. Όπως είμαι στην ωορρηξια κ στην περιοδο σ αυτό το θέμα, είμαι και τώρα, ακριβώς ίδια αίσθηση... Να είναι σημάδια ότι κάτι πάει στραβά??  
    • Σας ευχαριστώ παρά πολύ βρε κορίτσια για την στήριξη και την υποστήριξη!!!!💕💕💕💕
    • Όλα θα πάνε καλά κοριτσάκι μου!! Εμένα στα δίδυμα η μικρή μου τις τελευταίες εβδομαδες είχε μειωθεί η ανάπτυξη της. 34 εβδομάδων ήταν περίπου 2kg, ούτως ή άλλως ο γυναικολόγος θα μου τα έπαιρνε με το που έμπαινα στον 9ο γιατί μετά δύσκολο να αναπτυχθούν τα δίδυμα. Είχε πει πως ίσως περιμεναμε καμμία βδομάδα παραπάνω λόγω της μικρής. Εν τέλη 36 εβδομάδων ήταν στάσιμη κ μου τα πήρε. 36+2 για την ακρίβεια. Γεννήθηκε 2150 ενώ την υπολόγιζαν λιγότερο κ ούτε μονάδα χρειάστηκε ούτε τίποτα!!! Μια χαρά θα είναι το κοριτσάκι σου θα το δεις!! Γυναίκες… Γερή κραση από την κοιλιά.. Ο αδερφός της 2690γρ έμεινε 8.30 ώρες θερμοκοιτίδα μέχρι να προσαρμοστεί.. Είχε ανάγκη για οξυγόνο.. Η Σταλιτσα μου τίποτα.. Όλα καλά θα πάνε γλυκιά μου!! 3 μερούλες υπομονή κ μπαίνεις στο μήνα σου. Μια χαρά θα είναι το νινακι σου!!!
    • Γεια σου κορίτσι μου! Αχ τα περνάς κι εσύ! Εμάς οι σταγονιτσες των προβιοτικών δε βοήθησαν πολύ, θα δω πώς θα πάει το Σκ και ίσως πάρω και τις infacolic τη Δευτέρα..Α ωραία έμαθες για το μάρσιπο, πάνω που θα έστελνα να ρωτήσω! Μακάρι να προλάβεις να σου έρθει όσο είσαι εδώ! Αυτό που λες με ανακουφίζει πολύ, ότι θα σταματήσει η διαροή και δε θα πνίγεται! Αν μπορείς να ρωτήσεις στο σεμινάριο τώρα που σαραντίζουμε και όσο περνάει ο καιρός πόσο συχνά πρέπει να τρώνε και πόση ώρα! Και κάτι άλλο εγώ έχω βγάλει ένα σπυράκι γάλακτος πάνω στη θηλή, πρέπει να το σπάσω ή να το αφήσω να φύγει μόνο του; Δε με ενοχλεί πολύ..😘
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...