Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιε ζεστέ🌞, Ιούλιε καλοκαιρινέ🐬 μαζί με τα μπανάκια 🏊‍♀️ φέρε και μπόλικα μωράκια👶👶🙏

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Για καλό είναι μεγαλώνει η μήτρα αγάπη!! περιμένουμε το νούμερο !! Τριψήφιο θεωρώ με το χρωμα της γραμμής του 2ου τεστ 

Μπράβο κοριτσάκι μου !!! Όλα καλά με το σποράκι σας!! Κ συ θα είσαι μια χαρά !!

Λες να έχω τριψήφιο??? Αχ μακαριιιι 🥰🥰🥰

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

@cat12 Πόσο ευχάριστα νέαααα 🥰🥰..εύχομαι να πάνε όλα καλά και με ένα τριψήφιο νουμεράκι στην χοριακή σου ❤️...

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου🥰

στις πριν 44 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Κοριτσάκι συγχαρητήρια είσαι έγκυος! 🥳

Πολύ χάρηκα, για εσένα, έτσι ξαφνικά  απλά τα καταφέρατε! ❤️ εύχομαι μια τελειομηνη κύηση! 

Σε ευχαριστώ πολύ flowerv μου!!! ♥️

Δημοσίευση

@cat12μου ειμαστε σε αναμμενα καρβουνα ...περιμενουμε χοριακη 🙏🙏🙏🙏🙏 τα κοριτσια με τις καθυστερησεις πως πατε. Εγω 42ημερα κυκλου κ αφαντη...αυριο παω στ γιατρο να μ γραψει εξετασεις...φοβαμαι μην ανεβηκε παλι η προλακτινη.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Έτοιμη η χοριακη!!!! Τι πιστεύετε είναι καλό νούμερο το 155?? Γιατί τώρα συγκρίνω με την προηγούμενη που ακριβώς την ίδια μέρα είχα 880 κ ανησυχώ κάπως... Τι λέτε εσείς?

IMG_20240717_135536.jpg

Σούπερ είναι η χοριακη σου αγάπη!! Μη συγκρίνεις με προηγούμενη κύηση έχει διακυμάνσεις μεγάλες!!! Το μόνο που Σ ενδιαφέρει είναι ο διπλασιασμός!!! Στο ειπα ότι θα είναι τριψήφιο…🥳🥳🥳🤰🏼🤰🏼🤰🏼🌈🌈🌈

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Έτοιμη η χοριακη!!!! Τι πιστεύετε είναι καλό νούμερο το 155?? Γιατί τώρα συγκρίνω με την προηγούμενη που ακριβώς την ίδια μέρα είχα 880 κ ανησυχώ κάπως... Τι λέτε εσείς?

IMG_20240717_135536.jpg

Σουπερ ειναι κοριτσακι μου η χοριακη σου. Καλους διπλασιασμους τωρα❤️😊🙏🙏🙏 το σπορακι σ εχει φωλιασει🥰

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

IMG_20240717_135536.jpg

Συγχαρητήρια, με το καλό να διπλασιαστεί κ όλα να πάνε τέλεια!!!

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

IMG_20240717_135536.jpg

Μια χαρά είναι..εγώ στον γιο μου με 3 ημέρες καθυστέρησης είχα μόνο 40 μονάδες και τώρα είναι 9 ετών 🩵🩵🩵🫶 

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

IMG_20240717_135536.jpg

Κορίτσι μου όμορφο είναι μια χαρά η χοριακή σου 🥳🥳🥳🥳

Εγώ την αναμενόμενη μέρα περιόδου είχα 84 και τώρα σε 2 εβδομάδες γεννάω 👣👣👣🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Καλούς διπλασιασμούς 🏖️🏖️🦋🦋🦋🤗🤗

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Σούπερ είναι η χοριακη σου αγάπη!! Μη συγκρίνεις με προηγούμενη κύηση έχει διακυμάνσεις μεγάλες!!! Το μόνο που Σ ενδιαφέρει είναι ο διπλασιασμός!!! Στο ειπα ότι θα είναι τριψήφιο…🥳🥳🥳🤰🏼🤰🏼🤰🏼🌈🌈🌈

στις πριν 43 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Σουπερ ειναι κοριτσακι μου η χοριακη σου. Καλους διπλασιασμους τωρα❤️😊🙏🙏🙏 το σπορακι σ εχει φωλιασει🥰

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Gif-e είπε:

Συγχαρητήρια, με το καλό να διπλασιαστεί κ όλα να πάνε τέλεια!!!

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@cat12 τελειο τ νουμερο σου κορίτσι μου. Η χοριακη ειναι απλα ενα νουμερο π επιβεβαινει την κυηση. Με το καλο ενα γερο μωρο! 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Μια χαρά είναι..εγώ στον γιο μου με 3 ημέρες καθυστέρησης είχα μόνο 40 μονάδες και τώρα είναι 9 ετών 🩵🩵🩵🫶 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Εγώ την αναμενόμενη μέρα περιόδου είχα 84 και τώρα σε 2 εβδομάδες γεννάω 👣👣👣🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Κορίτσια μου με καθησυχασατε!!!!  Αααχχχ υπομονή παλιιιιιι!!! 30 του μήνα θα πάω για υπέρηχο μίλησα με την γιατρό κ μου έδωσε filicin κ προγεστερόνη ένα το βράδυ προληπτικά λόγω ιστορικού...

Δημοσίευση

@cat12 μου δε μπορώ να σου γράψω ποοοοοοοσοοοοοοοοο υπερευτυχισμένη ένιωσα χθες το βράδυ κ σήμερα με το αποτέλεσμά σου!!!!! Απόλαυσέ το!!!!!!!! Είναι όλα τέλεια και ιδανικά!!!!! Ήρθε για να μείνει το νινί αυτό 👣👣👣👣👣👣👣

Αααααχχχχχχ έχω τρελαθεί από τη χαρά μου για εσένα!!!!!💕💕💕💕💕💕

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Demy93 είπε:

Σε δύο εβδομάδες?? Πω πω πραγματικά περνάει ο καιρός γρήγορα!!! Με έναν πόνο εύχομαι!! Να πάνε όλα τέλεια κ να έχεις σύντομα το μωράκι σου αγκαλιά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η elbe είπε:

@cat12 μου δε μπορώ να σου γράψω ποοοοοοοσοοοοοοοοο υπερευτυχισμένη ένιωσα χθες το βράδυ κ σήμερα με το αποτέλεσμά σου!!!!! Απόλαυσέ το!!!!!!!! Είναι όλα τέλεια και ιδανικά!!!!! Ήρθε για να μείνει το νινί αυτό 👣👣👣👣👣👣👣

Αααααχχχχχχ έχω τρελαθεί από τη χαρά μου για εσένα!!!!!💕💕💕💕💕💕

Ειλικρινά σε ευχαριστώ πολύ 🙏♥️ αχ να μείνει να μείνει θα χαϊδεύω την κοιλίτσα κάθε μέρα! Θα προσπαθήσω να χαρώ κάθε λεπτό με το σπορακι🌈

Δημοσίευση

@cat12Μια χαρά είναι το νούμερο κορίτσι μου... Μην ξεχνάς ότι σήμερα είναι η ημερομηνία που ανέμενες. Εγώ 4η μέρα καθυστέρησης είχα 188 και τώρα είμαι 34+5!!! Πότε πας για επανάληψη;

Δημοσίευση

Είστε πραγματικά όλες υπέροχες!!! Τόση αγάπη μαζεμένη δεν έχω ξανανιώσει!!! Σας ευχαριστώ για αυτήν την υπέροχη παρέα που κ στις λύπες κ στις χαρές είστε όλες εδώ!!! Σας εύχομαι όλες ολόψυχα ότι καλύτερο 🥰♥️🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

@cat12Μια χαρά είναι το νούμερο κορίτσι μου... Μην ξεχνάς ότι σήμερα είναι η ημερομηνία που ανέμενες. Εγώ 4η μέρα καθυστέρησης είχα 188 και τώρα είμαι 34+5!!! Πότε πας για επανάληψη;

Οπότε γενικά είναι εκεί περίπου όλες οι τιμές την εβδομάδα της καθυστέρησης... Κ εσύ λίγο σου έμεινε τι τέλεια!!! Σε λίγο καιρό θα δεις το μωράκι σου♥️♥️♥️ εμένα μου είπε σε μια εβδομάδα να κάνω επανάληψη πάλι...

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Raf123 είπε:

@cat12κοριτσι μου συγχαρητήρια εχεις ένα πολύ καλό νούμερο μην αγχώνεσαι!!!! Ζήσε τη στιγμή!!! Θα κνεις κ άλλη χοριακη ή θα πας απευθείας γιατρο;; 

Ευχαριστώ πολύ 🥰🥰 🥰 θα κάνω σε μια εβδομάδα άλλη μια κ μετά γιατρό τέλος Ιουλίου 😊 πως θα περιμένω να δω αν διπλασιάζεται 🤪 εκτός αν κάνω μόνη μου νωρίτερα άλλη μία 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Ευχαριστώ πολύ 🥰🥰 🥰 θα κάνω σε μια εβδομάδα άλλη μια κ μετά γιατρό τέλος Ιουλίου 😊 πως θα περιμένω να δω αν διπλασιάζεται 🤪 εκτός αν κάνω μόνη μου νωρίτερα άλλη μία 

Οπως αισθάνεσαι κορίτσι μου ❤️ εγώ κ στις 2 μου εγκυμοσύνες μια έκανα γιατί με αγχώνουν οι χοριακες!!! Καλούς διπλασιασμούς!!!

Δημοσίευση

@cat12 κοριτσακιιιιι μουυυυυυυυ συγχαρητηριααααααα🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 απίστευτο κορίτσι μουυυυυ🥰🥰🥰🥰🥰σου εύχομαι μια τελειομηνη και όμορφη εγκυμοσυνηηηηηηη🥰 και η  χοριακη σου είναι σούπερ🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰μπραβο κορίτσι μουυυ💝💝💝

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η cat12 είπε:

IMG_20240717_135536.jpg

Μια χαρά είναι το νούμερο σου κορίτσι μου για την μέρα που είσαι είναι πολύ καλό.. εμένα 15 ημέρα ήταν 212 

πηγαίνουν οοολα καλά 🌈 

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Σε είδα στο άλλο θεματακι με την εξωσωματική ότι έχεις διδυμακια🌹🫶 με το καλό τα μωράκια σου να τα κρατήσεις στην αγκαλιά σου κορίτσι μου 🥰🩷

Ευχαριστω πολυ Μαρινα μου!!!❤️❤️❤️

Μακαρι αυτη τη φορα να πανε ολα καλα!!!🙏🤰🧿🌈

Κι εσενα ευχομαι οτι το καλυτερο!! 💞

Να χαιρεσαι τα αντρακια σου κι συντομα να ερθει το θαυματακι που τοσο θελετε!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η cat12 είπε:

IMG_20240717_135536.jpg

Σούπερ είναι!!!! Μην συγκρίνεις όντως! Είναι ένα νούμερο κ μας ενδιαφέρει ο διπλασιασμός . Εμένα σκέψου ο γιατρός μου μου είπε να μην κάνω. Να πάω για υπέρηχο κατευθείαν 29/7. Είσαι έγκυος,  μπορείς να είσαι σίγουρη και να το πιστέψεις ότι θα πάνε όλα τέλεια! Έρχεται ο πιο γλυκός Μάρτης 🤍🥹

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η cat12 είπε:

IMG_20240717_135536.jpg

Κατ μου δεν εχεις καν καθυστερηση!!!!!! 😉😉

Το νουμερο ειναι τεεεελειο!!!🎉🎉🎉🎉🤰🤰🤰🤰🧿🧿🧿

Μην το σκεφτεσαι κ σε παρακαλω μην συγκρινεις!!!!

Καλους διπλασιασμους ευχομαι και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη με γερο μωρακι!!!🙏🤰❤️🧿🌈

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...