Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιε ζεστέ🌞, Ιούλιε καλοκαιρινέ🐬 μαζί με τα μπανάκια 🏊‍♀️ φέρε και μπόλικα μωράκια👶👶🙏

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2024 at 8:36 ΠΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου ..για δες σε αυτήν που έβγαλα τώρα...μήπως την δεις καλύτερα;;;IMG20240703113031.thumb.jpg.33d1d0cd64e67430c17fca3c5ffd7dbd.jpg

Expand  

Ε ναι φαίνεται!! Συγχαρητήρια και αν κάνεις ένα αύριο το πρωί νομίζω θα είναι ακόμη καλύτερα μετά από δύο μέρες! :)

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσι μου ..για δες σε αυτήν που έβγαλα τώρα...μήπως την δεις καλύτερα;;;IMG20240703113031.thumb.jpg.33d1d0cd64e67430c17fca3c5ffd7dbd.jpg

Expand  

Τώρα που άναψα τέρμα την φωτεινότητα στο κινητό κάτι φάνηκε αλλά εγω θα έλεγα αν μπορείς κανε υπομονή μέχρι την Κυριακή κορίτσι μου για σίγουρα αποτελέσματα 

εύχομαι να έχει έρθει αυτήν την φορά 🤞

Δημοσίευση

Expand  

Θαρρώ πως κάτι φαίνεται.. αυτό νομίζω κ εγώ. Και θέλω να το νομίζω κιόλας μέσα από την Καρδιά μου ❤️❤️❤️

λες να βγει αληθινό κ να προλάβεις ν μπούμε μαζί με ΠΗΤ πάλι στον ίδιο μήνα; Φεβρουάριο; 
ή να γίνει το θαύμα κ να έχεις πάλι πητ Μάρτιο όπως τότε που ήμασταν μαζί 🙏🏼❤️

ότι από τα δυο κ να είναι εύχομαι πραγματικά μα πραγματικά να ειναι αληθινό ❤️❤️❤️ ανυπομονούμε μαζί σου!!!! 

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα να ρωτησω κατι? Παιρνω τα dostinex μισο χαπι 2 φορες τη βδομαδα γαι 1 μηνα λογω ανεβασμενης προλακτινης (48.8) ηταν ...ισχυει οτι κετα τη διακοπη τπυς πρεπει να περιμενει 1 μηνα μεχει να προσπαθησεις παλι γ εγκυμοσυνη...το ειδα τ γραφει στις οδηγιες αλλα ο γιατρος μ δε μ ειπε κατι...ετσι κ αλλιως εχω σταματησει κ τη προκληση ωορηξιας 

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2024 at 9:57 ΠΜ, ο/η arntalia είπε:

Κοριτσια καλημερα να ρωτησω κατι? Παιρνω τα dostinex μισο χαπι 2 φορες τη βδομαδα γαι 1 μηνα λογω ανεβασμενης προλακτινης (48.8) ηταν ...ισχυει οτι κετα τη διακοπη τπυς πρεπει να περιμενει 1 μηνα μεχει να προσπαθησεις παλι γ εγκυμοσυνη...το ειδα τ γραφει στις οδηγιες αλλα ο γιατρος μ δε μ ειπε κατι...ετσι κ αλλιως εχω σταματησει κ τη προκληση ωορηξιας 

Expand  

καλημέρα! το παίρνω πολλούς μήνες..ούτε ο γυναικολόγος ούτε ο ενδοκρινολόγος μου είπαν κάτι τέτοιο..απλά μου επισήμαναν μόλις δω θετικό τεστ να το διακόψω αμέσως..

εγώ δηλ το είχα πάρει για 3 μήνες μετά το έκοψα και μετά είδαμε οτι ανεβαίνει ξανά και συνεχίζω την θεραπεία μέχρι να δω θετικό τεστ..τα παίρνω παράλληλα με την προσπάθεια..μην αγχώνεσαι!

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2024 at 9:50 ΠΜ, ο/η Xrisa95 είπε:

Θαρρώ πως κάτι φαίνεται.. αυτό νομίζω κ εγώ. Και θέλω να το νομίζω κιόλας μέσα από την Καρδιά μου ❤️❤️❤️

λες να βγει αληθινό κ να προλάβεις ν μπούμε μαζί με ΠΗΤ πάλι στον ίδιο μήνα; Φεβρουάριο; 
ή να γίνει το θαύμα κ να έχεις πάλι πητ Μάρτιο όπως τότε που ήμασταν μαζί 🙏🏼❤️

ότι από τα δυο κ να είναι εύχομαι πραγματικά μα πραγματικά να ειναι αληθινό ❤️❤️❤️ ανυπομονούμε μαζί σου!!!! 

Expand  

Χρύσα ακριβώς και τοτε το 21 το είχα μάθει 12 Ιουλίου...αν είμαι όντως τους Μάρτιο πάλι είναι η ΠΗΤ🙏 αχ άντε να δούμε ...

@Elk ναι αυτό αποφάσισα να κάνω...να περιμένω να δω αν θα έρθει Κυριακή και αν δεν έρθει Δευτέρα θα πάρω τεστ και αν βγει θετικό τότε να πάω για χοριακη!!!

@MinaSam σε ευχαριστώ πολύ 🙏 Αμήν 

@anna30 ναι όντως τώρα και να πάρω άλλο δεν θα δείξει πιο σκούρο.  .άντε να δούμε 🙏 σε ευχαριστώ 

@ΛΕΥΚΗ μακάρι να μας έφερες Γούρι 🙏

@Maria98 θετική ενέργεια ακριβώς 🙏🙏🙏 💝 άντε να δούμε..σε ευχαριστώ 

@ChrisElen σε ευχαριστώ πολύ 😘 💓 θα δούμε τώρα περιμένω αν θα έρθει 

@Eirinistz σε ευχαριστώ πολύ 😘 💓 μακάρι να δω σκούρο τεστ Δευτέρα 🙏

Δημοσίευση

Expand  

Όχι κορίτσι μου δεν έχει θέμα εσυ θα παίρνεις κανονικά το χάπι σου θα κανείς προσπάθειες κανονικά και όταν δεις θετικό τεστ εγκυμοσυνης σταματάς το χάπι και όλα καλά 😊

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2024 at 10:52 ΠΜ, ο/η Elk είπε:

Όχι κορίτσι μου δεν έχει θέμα εσυ θα παίρνεις κανονικά το χάπι σου θα κανείς προσπάθειες κανονικά και όταν δεις θετικό τεστ εγκυμοσυνης σταματάς το χάπι και όλα καλά 😊

Expand  

Α ωραια γιατι ειχα αγχος...ετσι κ αλλιωε ειπαμε να το πιασουμε απο σεπτεμβρη με προκληση αλλη μια φορα να αλλαξω κ γυναικολογο στην επομενη προσπαθεια κ αν δεν θα προχωρησπυμε αλλιως. Απλα ειχα κ απορια μηπωε τα serpafar μ ανεβασαν τη προλακτινη γιατι δεν εκανα ωορηξια ουτε με αυτα σε 3 κυκλους. 

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2024 at 10:15 ΠΜ, ο/η anna_30 είπε:

καλημέρα! το παίρνω πολλούς μήνες..ούτε ο γυναικολόγος ούτε ο ενδοκρινολόγος μου είπαν κάτι τέτοιο..απλά μου επισήμαναν μόλις δω θετικό τεστ να το διακόψω αμέσως..

εγώ δηλ το είχα πάρει για 3 μήνες μετά το έκοψα και μετά είδαμε οτι ανεβαίνει ξανά και συνεχίζω την θεραπεία μέχρι να δω θετικό τεστ..τα παίρνω παράλληλα με την προσπάθεια..μην αγχώνεσαι!

Expand  

Ωραια κοριτσι μου σε ευχαριστω πολυ...γτ ειχα ανεβασμενη προλακτιμη στους 2 τελευταιους κυκλους προκλησης π εκανα με serpafar και θεωρησα οτι ισως μ την ανεβασαν κ τα χαπια γτ ποτε εως τωρα δεν ειχα...παρολο τη προκληση ωορηξιας π καναμε δηλαδη δεν εκανα ωορηξια σε 3 κυκλους γτ ηταν ανεβασμενη η προλακτικη...ειπα κ στην @Elkοτι θα ξανακανω αλλη μια προσπαθεια με αλλο γυναικολογο αυτη τη φορα...νοιωθω οτι δεν παιρνω προσοχη δεν ξερω ....

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2024 at 10:59 ΠΜ, ο/η arntalia είπε:

Ωραια κοριτσι μου σε ευχαριστω πολυ...γτ ειχα ανεβασμενη προλακτιμη στους 2 τελευταιους κυκλους προκλησης π εκανα με serpafar και θεωρησα οτι ισως μ την ανεβασαν κ τα χαπια γτ ποτε εως τωρα δεν ειχα...παρολο τη προκληση ωορηξιας π καναμε δηλαδη δεν εκανα ωορηξια σε 3 κυκλους γτ ηταν ανεβασμενη η προλακτικη...ειπα κ στην @Elkοτι θα ξανακανω αλλη μια προσπαθεια με αλλο γυναικολογο αυτη τη φορα...νοιωθω οτι δεν παιρνω προσοχη δεν ξερω ....

Expand  

να πάρεις τον χρόνο σου και να αλλάξεις όσους γιατρούς θέλεις! Γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τι θέλουμε από τους γιατρούς μας και τι νιώθουμε ότι παίρνουμε και τι όχι από εκείνους..άλλαξα και εγώ γυναικολόγο μετά την βιοχημική ..να κάνεις ότι σου λεει το ένστικτο σου!

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2024 at 11:08 ΠΜ, ο/η anna_30 είπε:

να πάρεις τον χρόνο σου και να αλλάξεις όσους γιατρούς θέλεις! Γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τι θέλουμε από τους γιατρούς μας και τι νιώθουμε ότι παίρνουμε και τι όχι από εκείνους..άλλαξα και εγώ γυναικολόγο μετά την βιοχημική ..να κάνεις ότι σου λεει το ένστικτο σου!

Expand  

Ναι ναι εχεις δικιο...αν δεν μας δινει ο γιατρος αυτο το κατι π επιζητουμε κ την προσοχη ιδιατερα σε μια φαση π θες να μεινεις εγκυος νομιζω μονο χρονο χανουμε...εκτος απτη ψυχικη επιβαρυνση δηλαδη π ειναι τ χειροτερο κομματι

Δημοσίευση

Expand  

Εμένα η γιατρος μου είπε να το παιρνω μέχρι να μείνω εγκυος όποτε όταν είχα καθυστέρηση έκανα τεστ ήταν θετικό κ τα σταμάτησα. 

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2024 at 11:11 ΠΜ, ο/η arntalia είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο...αν δεν μας δινει ο γιατρος αυτο το κατι π επιζητουμε κ την προσοχη ιδιατερα σε μια φαση π θες να μεινεις εγκυος νομιζω μονο χρονο χανουμε...εκτος απτη ψυχικη επιβαρυνση δηλαδη π ειναι τ χειροτερο κομματι

Expand  

ακριβώς! εύχομαι τα καλύτερα και σύντομα με ευχάριστα νεααααα ✌️

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2024 at 11:11 ΠΜ, ο/η Raf123 είπε:

Εμένα η γιατρος μου είπε να το παιρνω μέχρι να μείνω εγκυος όποτε όταν είχα καθυστέρηση έκανα τεστ ήταν θετικό κ τα σταμάτησα. 

Expand  

@Raf123 μ8υ εμενα ν ειπεν μισο χαπι 2 φορες τη βδομαδα γ 1μηνα ...αλλα αυτο π ανεφερα κ στα κοριτσια ειναι οτι  με ανεβασμενη προλακτινη δεν κανεις ωορηξθα κ επειδη εκανα κ 3 κυκλους προκλησης με σερπαφαρ νοιωθω τωρα οτι πηγανε χαμενοι αυτοι οι 3 κυκλοι γτ δεν καναμε καν εξετασεις..μονο πρπγεστερονη κ Ε2 μετρπυσαμε σε καθε κυκλο

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2024 at 11:15 ΠΜ, ο/η arntalia είπε:

@Raf123 μ8υ εμενα ν ειπεν μισο χαπι 2 φορες τη βδομαδα γ 1μηνα ...αλλα αυτο π ανεφερα κ στα κοριτσια ειναι οτι  με ανεβασμενη προλακτινη δεν κανεις ωορηξθα κ επειδη εκανα κ 3 κυκλους προκλησης με σερπαφαρ νοιωθω τωρα οτι πηγανε χαμενοι αυτοι οι 3 κυκλοι γτ δεν καναμε καν εξετασεις..μονο πρπγεστερονη κ Ε2 μετρπυσαμε σε καθε κυκλο

Expand  

Κ εμένα τόσο ήταν κ έπαιρνα μισό χάπι την εβδομάδα. Το αρχισα μέσα Γενάρη κ στον κύκλο Μαρτίου έμεινα εγκυος 

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2024 at 11:15 ΠΜ, ο/η arntalia είπε:

Expand  

Σίγουρα πήγανε χαμένοι αν είχες ψηλή προλακτινη, έπρεπε πρώτα να ελέγξεις ορμονολογικα κ μετά αλλά εντάξει ακολούθησες τον γιατρο σου!! 
αλλα μην αγχώνεσαι μπορείς με τις προσπάθειες σου να παίρνεις ντοστινεξ

Δημοσίευση
  στις On 2/7/2024 at 8:05 ΠΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!εγώ εχθές πήγα συναυλία Βίσση και από τις 9.30 έως τις 1 ήμουν εκεί όρθια και "χτυπιομουν"... Είμαι φανατική...και μιλάμε γινόταν χαμός!!!!είχε σίγουρα 50 χιλιάδες άτομα!!!!ασφυκτικά γεμάτο το γήπεδο Καλαμαριάς...  Γύρισα κατά τις 1.30 σπίτι...το καταχαρηκα !!!!

Αλλααααα Περα από τα πόδια που πονούσαν μετά 🤣🤣 με έπιασαν και πόνοι περιόδου...και ακόμα πονάω!!!λέτε αν είμαι έγκυος να έκανα καμία βλακεία;;;;;;;;;;; Και να μην προχωρήσει;;;;;; 🥴🥴🥴

Expand  

Και πολύ καλά έκανες!!! Όχι δεν έκανες τίποτα στο σποράκι!!! Κ στα 3 τεστ βλέπω γραμμούλα κορίτσι μου!!!🙏🏻🙏🏻🌈🌈 Εύχομαι να μην κάνουν πουλάκια τα μάτια μου!!! Αλλά από τη στιγμή που τη βλέπει κ η Ζαΐρα @Παρασκευαιδου δε νομίζω να κάνω λάθος…

στις On 2/7/2024 at 11:07 ΠΜ, ο/η anna_30 είπε:

καλησπέρα στα κορίτσια μου! Καλό μήνα να έχουμεεεε με γεμάτες κοιλιτσες! 

Έλειψα λίγο..έχασα την νονά μου και ήμουν λίγο στα χαμένα..τώρα όμως επέστρεψα..

τελειώνω σήμερα με περίοδο και προχωράμε! @annie! μαζί κι αυτόν τον μήνα ✌️

@Mpourmpoulo κοπέλα μου είδα το θετικό σου τεστάκι! τι χαρά είναι αυτή ❤️ εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη..με το καλό αύριο η χοριακή!

Expand  

Συλλυπητήρια κοριτσάκι μου γλυκό!! Καλό παράδεισο να έχει. Κ γω τελειώνω αύριο κ ξεκινάμε πάλι!! Ξέμεινα από τεστ ωορρηξίας κ λέω να μην πάρω αυτό το μήνα καθόλου..

στις On 2/7/2024 at 2:15 ΜΜ, ο/η marilouu είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα.Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την υστεροσκοπηση όσες έχετε κάνει.Δεν την φοβάμαι σαν διαδικασία απλά θα ήθελα να μάθω περισσότερες πληροφορίες.Δεν έχει βρεθεί κάτι.. Διαγνωστική θα ξεκινήσουμε και αν χρειαστεί κάτι εκείνη την ώρα θα γίνει και θεραπευτική.

Expand  

Άντε καλε τίποτα δεν είναι. Κοιμάσαι 20 λεπτάκια κ μετά έχεις λίγο αιματακι για 2-3 μέρες!! Εγώ έβγαλα ένα πολυποδακι

στις On 2/7/2024 at 3:47 ΜΜ, ο/η Maria98 είπε:

Επίσης κορίτσια έχει τύχει σε καμιά κοπέλα να έχει αιματακι τις μέρες ωορρηξιας ; είδα λίγο σήμερα μετά από μια επαφή που είχαμε μπορεί να ταν κάποιο αγγειακι,  γενικά όμως αρκετό πρηξιματακι στην κοιλιά 

Expand  

Ναι ναι δεν είναι κάτι.

Δημοσίευση

Expand  

Κορίτσι μου κάτι νομίζω ότι βλέπω και γώ αλλά αν έχεις υπομονή περίμενε μέχρι την Κυριακή, γιατί είναι αρκετά νωρις ακόμα. 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα! 
Ελπιζω να είστε όλες καλά…

Χθες πήγα στο γιατρό, όλα καλά με την Μπέμπα αναπτύσσεται κανονικά και δεν φαίνεται να την έχει επηρεάσει το ζάχαρο μέχρι στιγμής. Ξεκίνησα και ινσουλίνη ταχείας δράσης για να μπορώ να τρώω λίγο περισσότερο το μεσημέρι γιατί πεινάω η καημένη…🤣🤣🤣

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2024 at 11:31 ΠΜ, ο/η Raf123 είπε:

Σίγουρα πήγανε χαμένοι αν είχες ψηλή προλακτινη, έπρεπε πρώτα να ελέγξεις ορμονολογικα κ μετά αλλά εντάξει ακολούθησες τον γιατρο σου!! 
αλλα μην αγχώνεσαι μπορείς με τις προσπάθειες σου να παίρνεις ντοστινεξ

Expand  

Ναι ναι ειπαμε τωρα χαλαρα θα τ παμε μα ηρεμησουμε λογω καλοκαιριου κ απο σεπτεμβρη θα το πιασουμε παλι....βεβαια η ζαιρα @Παρασκευαιδουμας βλεπει συη γυαλα της μεχρι αυγουστο πολλες απο εμας ....να ειναι ολα.καλα γ ολες μας🙏❤️

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2024 at 10:56 ΠΜ, ο/η arntalia είπε:

Α ωραια γιατι ειχα αγχος...ετσι κ αλλιωε ειπαμε να το πιασουμε απο σεπτεμβρη με προκληση αλλη μια φορα να αλλαξω κ γυναικολογο στην επομενη προσπαθεια κ αν δεν θα προχωρησπυμε αλλιως. Απλα ειχα κ απορια μηπωε τα serpafar μ ανεβασαν τη προλακτινη γιατι δεν εκανα ωορηξια ουτε με αυτα σε 3 κυκλους. 

Expand  

Εγω θα έλεγα να κανείς προσπαθεία τώρα που παίρνεις το χάπι της προλακτινης μην το αφήσεις.. εγω έτσι έπιασα το πρώτο μου παιδί με το χάπι αυτό 

τωρα δεν ξέρω αν φταίνε τα φάρμακα που σου την ανέβασαν γιατί εγω τσιμπημένη την είχα πολλά χρόνια πριν καν αρχίσω προσπάθειες για μωρο αλλά βλέπεις κανείς γυναικολογος δεν μου είπε ότι ααα ξέρεις όταν θα θελήσεις να μείνεις εγκυος αυτό θα πρέπει να το ρίξεις 🤷‍♀️ στο Ίντερνετ το διάβασα  και απλά όταν πήγα σε ενδοκρινολόγο επιβεβαιώθηκε αυτό που διάβασα 

Δημοσίευση
  στις On 3/7/2024 at 11:57 ΠΜ, ο/η Elk είπε:

Εγω θα έλεγα να κανείς προσπαθεία τώρα που παίρνεις το χάπι της προλακτινης μην το αφήσεις.. εγω έτσι έπιασα το πρώτο μου παιδί με το χάπι αυτό 

τωρα δεν ξέρω αν φταίνε τα φάρμακα που σου την ανέβασαν γιατί εγω τσιμπημένη την είχα πολλά χρόνια πριν καν αρχίσω προσπάθειες για μωρο αλλά βλέπεις κανείς γυναικολογος δεν μου είπε ότι ααα ξέρεις όταν θα θελήσεις να μείνεις εγκυος αυτό θα πρέπει να το ρίξεις 🤷‍♀️ στο Ίντερνετ το διάβασα  και απλά όταν πήγα σε ενδοκρινολόγο επιβεβαιώθηκε αυτό που διάβασα 

Expand  

Κ.μενα δε μ το ειπε αυτο καν.στις οδηγιες στο φαρμακο π εψαξα κ ιντερνετ το ειδα...απλα επειδη εχω κ τις πολυκυστικες δεν εχω κ σταθερο κυκλο καθε μηνα ειπαμε να παμε χαλαρα στις προσπαθειες χωρις.προκληση προς το παρον...τωρα 28μερα κυκλου αναμενω περιοδο καποια μερα απ αυτες...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ακριβώς τα ίδια!! Προσπαθώ πολύ να ακολουθώ τις συμβουλές, ωστόσο χρειάζεται πολύ χρόνο όλο αυτό… Και οργάνωση/προγραμματισμο, χρόνο για τον εαυτό μας… Δεν είναι αυτονόητο ότι μπορούμε έτσι απλά να τα ρυθμίσουμε δυστυχώς. Κι αυτό είναι φυσιολογικό.  Πρέπει να πάρω 2-3 κιλά κι εγώ ίσα ίσα για να πάρω τα πάνω μου μου είπε.. Συμπληρώματα τι παίρνεις; Εγώ Ινοσιτόλη & Φυλλικό. Από εξετάσεις έχω κάνει αρκετές, σε μένα το πρόβλημα είναι η αυξημένη LH σε σχέση με την FSH και το ότι δε κάνω ωορρηξία.  Ο φίλος μου δεν έχει κάνει κάποια σοβαρή εξέταση, θα προχωρήσουμε σε αυτό προς το καλοκαίρι εάν ως τότε δεν… Πράγματι αυτό μου άρεσε τόσο πολύ σε αυτή την κυρία. Το ότι είναι τόσο αισιόδοξη και μιλάει ανοιχτά, δεν το παίζει γιατρός! Απλα εγώ θεώρησα ότι δεν έχει να προτείνει κάτι παραπάνω από τον γιατρό… Γι αυτό σκέφτηκα να μη δώσω άλλα 100€ για να ακούσω τα ίδια σχεδόν…  
    • @Σοφία21 πραγματικά σε καταλαβαίνω. Κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στον οργανισμό μας αυτή η κατάσταση…  Η ψυχική υγεία προέχει 🩷
    • Εμένα και ο γυναικολόγος γονιμοτητας μου έδωσε συμβουλές για διατροφή άσκηση εγώ πρέπει να παρω και κιλά. Και όχι ποτό όχι κάπνισμα. Και μου πρότεινε και συμπληρώματα.
    • Ναι αυτήν παρακολούθω και εγώ για αυτήν σου έγραψα.  Φαίνεται πολύ θετικός άνθρωπος και με γνώσεις και δεν το παίζει η ίδια γιατρός.  Ναι τέτοιες σύμβουλες δίνει και για διατροφή βιταμίνες.  Σε γιατρό γονιμότητας έχεις πάει; Από εξετάσεις τι έχετε κάνει;  Από την πλευρά του άντρα κάνατε σπερμοδιαγραμμα; 
    • Κοριτσακιιιι μου τι ευχαριστη εκπληξη ήταν αυτή σήμερα.. εχω να μπω μερες γιατι δουλεύω και είναι και οι οικογενεια μου εδω οπότε δεν εχω καθολου ελευθερο χρονο τωρα μπηκα λιγο να σας διαβασω και είδα αμέσω το θετικο τεστάκι σου πόσο πολύ χάρηκα… αναμένουμε αύριο την χοριακή σου..♥️♥️♥️ @Nerina κι εγώ κοπέλα μου έχω ΣΠΩ αλλά ο γιατρός μου δεν ποκυασχολήυηκε ιδιαιτερα..  επειδη απο το αγχος περασα πολλα το τελευταιο διαστημα και ειδικα με τα τεστ ωορηξιας το να προσπαθω απεγνωσμενα με βιταμινες με παρακολουθηση κτλ να πιασω γονιμες κλπ κλπ ειδα οτι μου κανω κακο παρα καλο.. αποφασισα οτι σταματαω τις προσπαθειες για καποιο διαστημα να ξαναβρω τα πατηματα μου να ηρεμησω μεσα μου και κυριως να βγαλω απο πανω μου το αγχος.. οπότε θα παρακολουθώ τα νεα σας από δω και στο εξης και δεν θα ειμαι ενεργη στις προσπαθειες με παρακολουθηση γονιμων και βιταμινες κ επαφες κι αν επιασα ή δεν επιασα κτλ.. πολυ στρεσογονο… δεν το αντεχω… εχω αναγκη σε αυτη τη φαση της ζωης μου μια απολυτη ηρεμια χωρις σκεψεις χωρις πιθανα συμπτωματα χωρις τπτ απο ολα αυτα.. αν ειναι θελημα θεου θα ερθει..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...