Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mickie είπε:

Γέννησα κ εγώ το πρωί κορίτσια!!!! Ένας μπεμπακος φωνακλάς 3380!! 

Η καισαρική αυτή τη φορά μου είναι πιο δύσκολη!! Τα υγρά είχαν λιγοστέψει πολύ κ ο μικρός είχε μπερδευτεί μέσα στον ομφάλιο λώρο. Πολύ πάτημα για να βγει!!

Επίσης εγώ είχα πολύ χαμηλή πίεση οπότε μου βάλανε αρκετούς όρους ώστε να ανέβει πρώτα κ μετά με βαλλαν στο χειρουργείο!!

Τώρα πονάω αρκετά κ περιμένω πως κ πως να μου βγάλουν φλέβα κ καθετήρα για να αρχίσω να κινούμαι κ εγωωωω..

Να σου ζήσει το μπεμπακιιιιι 🩵🙏🏼🥰💪🏽💙 καλή ανάρρωση σ εσένα καλή λοχεία! 
αντεεε μανούλα εύχομαι γρήγορα να σταθείς στα πόδια σου δυνατή!!!!💪🏽  

Δημοσίευση
στις On 18/2/2025 at 3:40 ΠΜ, ο/η Xrisa95 είπε:

Γέννησα κ εγώ κορίτσια! 

είχα πόνους από την Κυριακή που έχανα το τραχηλικό πώμα 

περίπου 30 ώρες με πήρε με πόνους. 

πήγα στο μαιευτήριο κ είχα διαστολή 6. (Δεν θα πήγαινα γιατί δεν συντονίζονταν αλλά μου λέει η μαμά μου πήγαινε γιατί μετά με τον πιο έντονο πόνο δεν θα μπορείς να κάτσεις στο αμάξι, σκεφτείτε με διαστολή 6 εγώ είχα πάρει τα όρη και τα άγρια βουνά κυριολεκτικά ανέβηκα σε λόφους κ βουνά για να βοηθήσω την εξέλιξη  🤣🤣)

αφού πήγα στο μαιευτήριο μας πήρε 4 ώρες μέχρι να γεννήσω. 

χωρίς επισκληρίδειο χωρίς ορό χωρίς ωκυτοκίνη 

Με ασύρματο καρδιοτοκογραφο, με μπανιέρα με νερό, με σκοινια, με ρεμποζο, με μπάλα, στα 4 γέννησα όπως με βόλευε. 

όχι απλά μέρα με νύχτα με Ελλάδα… κυριολεκτικά ένας τοκετός 1000000% φυσικός! 

Φυσικά πέθανα στον πόνο όπως είναι λογικό αλλά άξιζε! 
20:30 γεννήθηκε ο μπέμπης! Μου φαίνεται εντελώς μικρός 3.700 συγκριτικά με τα 4 κιλά που ήταν ο δεύτερος γιος μου κ πολύ ψηλός. Βέβαια τώρα επειδή δεν έβαλα όρο δν έβαλα τίποτα από υγρά το μωρό βγήκε κ δεν είναι καθόλου πρησμένο & καθόλου ταλαιπωρημένο όπως τα άλλα μου παιδάκια. 
Ένας τοκετός υπέροχος κ για το μωράκι μου! Νιώθω δικαίωση κ ανακούφιση γιατί στα άλλα μου παιδάκια πέρασα δύσκολα με περιστατικά μαιευτικής βίας , με παρενέργειες κτλ κτλ. 

φουλ θηλασμό κ αγκαλιά! 🥰 

Αύριο μένει κ η @Mickie μας!!!! ❤️❤️❤️❤️

799FA87C-E8EC-4BA5-B696-D8635180EB55.jpeg

Να σου ζησει κορίτσι μου ο αγόραρος. Να είναι καλοτυχος και ευλογημένος σε όλη του την ζωή. 
Είμαι σίγουρη πως ταλαιπωρήθηκες πολύ με όλους τους πόνους τόσες ώρες, εδώ εγώ πονούσα 14 ώρες και μου φάνηκε βουνό. Μπραβο σου πραγματικά. 💪

Καλή ανάρρωση να έχεις και γρήγορα στο σπιτάκι σας ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Mickie είπε:

Η καισαρική αυτή τη φορά μου είναι πιο δύσκολη!! Τα υγρά είχαν λιγοστέψει πολύ κ ο μικρός είχε μπερδευτεί μέσα στον ομφάλιο λώρο. Πολύ πάτημα για να βγει!!

Επίσης εγώ είχα πολύ χαμηλή πίεση οπότε μου βάλανε αρκετούς όρους ώστε να ανέβει πρώτα κ μετά με βαλλαν στο χειρουργείο!!

Τώρα πονάω αρκετά κ περιμένω πως κ πως να μου βγάλουν φλέβα κ καθετήρα για να αρχίσω να κινούμαι κ εγωωωω..

Να σου ζησει το μπεμπάκι σου κορίτσι μου. Καλοτυχο και υγιές🙏🙏

Ευχομαι τα δύσκολα να πέρασαν και από δω και πέρα να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα!! Καλή ανάρρωση🙏💪❤️

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Να σου ζησει κορίτσι μου ο αγόραρος. Να είναι καλοτυχος και ευλογημένος σε όλη του την ζωή. 
Είμαι σίγουρη πως ταλαιπωρήθηκες πολύ με όλους τους πόνους τόσες ώρες, εδώ εγώ πονούσα 14 ώρες και μου φάνηκε βουνό. Μπραβο σου πραγματικά. 💪

Καλή ανάρρωση να έχεις και γρήγορα στο σπιτάκι σας ❤️

Να είσαι καλά Λευκή μου ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ μου όλα ήταν πολύ καλύτερα σε ανάρρωση από την πρώτη φορά τουλάχιστον! 

Δημοσίευση

Πώς είστε κορίτσια; Πως είναι η ζωή με τα μπεμπακια σας;; Για γράψτε πόσων ημερών είστε τώρα; Πως τα πάτε; Αν δυσκολεύεστε κάπου ❤️❤️❤️❤️

εγώ τελικά βγήκα χθες το μεσημέρι νωρίτερα με το μωρό (το βράδυ έκλεισε 48 ώρες ζωής) ήρθαμε σπίτι γνωρίστηκαν με τα αδερφάκια του! Ολα πολύ καλά κ ήσυχα ❤️❤️❤️ η μαμά μου το κρατάει το βράδυ σήμερα να κοιμηθώ γιατί ήμουν εντελώς άυπνη κ κουρασμένη. Εγώ απλά το θηλάζω ανά 2ωρο κ της το ξανά δίνω 😝Κ επειδή έχει τα θέματα με την καρδούλα του όπως θυμάστε έχει και  ταχύπνοια ακόμα οπότε μας είπαν πρέπει να το παρακολουθούμε στενά όλη μέρα πως ανασαίνει! 
Του βρήκαν κ λίγο υγρό στα αυτιά, δεν πέρασε το τεστ της ακοής 100% αλλά μου είπαν είναι φυσιολογικό συνήθως τις πρώτες μέρες τα αυτάκια να έχουν αμνιακό υγρο. 

θα κάνει υπέρηχο τρίπλεξ καρδιάς, ισχίων, αυτιών την άλλη εβδομάδα στο παιδιατρειο μας που είναι φουλ εξοπλισμένο και θα βάλουμε μια τάξη σε όλα ☺️ αν δούμε με την αναπνοή του ότι δυσκολεύεται θα το δούνε νωρίτερα! 

ξέραμε από πριν ότι έχει τα θέματα στην καρδούλα άρα είμαστε προετοιμασμένοι 💪🏽🙏🏼

Δημοσίευση
στις On 19/2/2025 at 4:51 ΠΜ, ο/η Mickie είπε:

Κορίτσι μου να σας ζήσει ο μπεμπακος σας! Γερός και ευτυχισμένος να είναι!! Καλή ανάρρωση να έχεις!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Πώς είστε κορίτσια; Πως είναι η ζωή με τα μπεμπακια σας;; Για γράψτε πόσων ημερών είστε τώρα; Πως τα πάτε; Αν δυσκολεύεστε κάπου ❤️❤️❤️❤️

εγώ τελικά βγήκα χθες το μεσημέρι νωρίτερα με το μωρό (το βράδυ έκλεισε 48 ώρες ζωής) ήρθαμε σπίτι γνωρίστηκαν με τα αδερφάκια του! Ολα πολύ καλά κ ήσυχα ❤️❤️❤️ η μαμά μου το κρατάει το βράδυ σήμερα να κοιμηθώ γιατί ήμουν εντελώς άυπνη κ κουρασμένη. Εγώ απλά το θηλάζω ανά 2ωρο κ της το ξανά δίνω 😝Κ επειδή έχει τα θέματα με την καρδούλα του όπως θυμάστε έχει και  ταχύπνοια ακόμα οπότε μας είπαν πρέπει να το παρακολουθούμε στενά όλη μέρα πως ανασαίνει! 
Του βρήκαν κ λίγο υγρό στα αυτιά, δεν πέρασε το τεστ της ακοής 100% αλλά μου είπαν είναι φυσιολογικό συνήθως τις πρώτες μέρες τα αυτάκια να έχουν αμνιακό υγρο. 

θα κάνει υπέρηχο τρίπλεξ καρδιάς, ισχίων, αυτιών την άλλη εβδομάδα στο παιδιατρειο μας που είναι φουλ εξοπλισμένο και θα βάλουμε μια τάξη σε όλα ☺️ αν δούμε με την αναπνοή του ότι δυσκολεύεται θα το δούνε νωρίτερα! 

ξέραμε από πριν ότι έχει τα θέματα στην καρδούλα άρα είμαστε προετοιμασμένοι 💪🏽🙏🏼

Τι ωραία κορίτσι μου που πήγατε σπίτι σας!! Φαντάζομαι τρέλα η μεγάλη για το αδερφάκι της 🥰 ο μικρός το έχει καταλάβει? Εμείς τον Μάρτιο μας έκλεισαν ραντεβού για την εξέταση ακοής! Σε κάνα 2-3 εβδομάδες δηλαδή! Μακάρι να το έκαναν εκείνη την ώρα για να μην τρέχουμε αργότερα!! Το μωράκι σου θα είναι μια χαρά με τους σωστούς ανθρώπους δίπλα σας! Είστε σε καλά χέρια!

Εμείς προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα μας! Νιώθω τρομερή ανασφάλεια όταν μένω μόνη μαζί του για το αν τα κάνω όλα σωστά! Έχει 2 μέρες που τρώει κανονικά το δικό μου γάλα αλλά όχι μόνο το δικό μου και το βράδυ τον πιάνει το στομάχι του!! Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για κολικούς αλλά από την άλλη δεν ξέρω τι τον ενοχλεί! Σήμερα θα έρθει και ο παιδίατρος να τον δει να μας πει πως τα πάει! Αύριο θα γίνουμε ακριβώς 7 ημερών 🥹

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Τι ωραία κορίτσι μου που πήγατε σπίτι σας!! Φαντάζομαι τρέλα η μεγάλη για το αδερφάκι της 🥰 ο μικρός το έχει καταλάβει? Εμείς τον Μάρτιο μας έκλεισαν ραντεβού για την εξέταση ακοής! Σε κάνα 2-3 εβδομάδες δηλαδή! Μακάρι να το έκαναν εκείνη την ώρα για να μην τρέχουμε αργότερα!! Το μωράκι σου θα είναι μια χαρά με τους σωστούς ανθρώπους δίπλα σας! Είστε σε καλά χέρια!

Εμείς προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα μας! Νιώθω τρομερή ανασφάλεια όταν μένω μόνη μαζί του για το αν τα κάνω όλα σωστά! Έχει 2 μέρες που τρώει κανονικά το δικό μου γάλα αλλά όχι μόνο το δικό μου και το βράδυ τον πιάνει το στομάχι του!! Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για κολικούς αλλά από την άλλη δεν ξέρω τι τον ενοχλεί! Σήμερα θα έρθει και ο παιδίατρος να τον δει να μας πει πως τα πάει! Αύριο θα γίνουμε ακριβώς 7 ημερών 🥹

Λογικά είναι αέρια Αννιτακι μου! Είτε με μπιμπερό είτε με στήθος εύκολα καταπίνουν αέρα σ αυτήν την φάση άρα έχουν ενοχλήσεις! 
ρέψιμο, μασάζ στην κοιλίτσα, ασκησούλες με τα ποδαράκια κ όλα θα πάνε καλά! 

Εγώ σήμερα έμεινα μόνη μου και με τα τρία παιδάκια !🎉🎉🎉 τώρα ακόμα είναι εύκολο γιατί το νεογέννητο κοιμάται κ τρώει μόνο 🤣

Ο άντρας μου έφυγε για εξωτερικές δουλειές κ η μαμά μου έχει κ ένα σπίτι που πρέπει να πηγαίνει για να κάνει κ εκείνη τις δουλειές της. Αλλά το βράδυ εμένα με ενδιαφέρει να μου το κρατάει να κοιμάμαι λίγο γιατί έχει το θέμα με την αναπνοή πρέπει να το παρακολουθούμε όλη μέρα κ νύχτα αν δυσκολευτεί πιο πολύ! Χθες με λύτρωσε η μανούλα 😍😍😍😍 

είναι λογικό ακόμα να νιώθεις περίεργα αλλά να ξέρεις ότι πολύ σύντομα θα νιώσεις πολύ δυνατή κ σίγουρη για τον εαυτό σου! Τώρα είναι κ οι ορμόνες 💪🏽

κ που μένεις μόνη με το μωρό θα σου δώσει εμπειρία κ δύναμη! Εφόσον φυσικά είσαι καλά κ ψυχολογικά κ δν παλεύεις πχ με κάποια κατάθλιψη γιατί εκεί οκ μια μαμά θέλει στήριξη όλη την ημέρα 💪🏽🙏🏼❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...