Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Marypnk είπε:

Τι ωραια παρεα που ειστε βρε κοριτσια! Λυπαμαι που δε σας ειχα βρει νωρίτερα..

Λιγες μειναμε, πλησιάζουμε!!

Τα νεα μου ειναι λιγο μπερδεμενα, ή εγω τα βλεπω ετσι 😞 Το πρωι πηγα στο ιασω, τους ειπα τι εγινε το βράδυ με τους πόνους, καναμε καρδιοτοκογραφο ολα καλα, με εξετασε και απο κατω (το γνωστο χερι) και ο τραχηλος ηταν μαλακος, κοντός και ειχα διαστολη 1,5. Προσπάθησε με το χερι να "ξυπνησει" λιγο τη κατάσταση και να ξεκολλησει καπως τις μεμβρανες απ τον τραχηλο. Βλεννη με ροζ και καφε συνεχισε να μου φεύγει μεσα στη μερα και πλεον νομίζω μου εφυγε ολο το πώμα. Απ την ωρα λοιπόν που εφυγα απ το ιασω πονουσα αρκετα. Πηγαμε μια βόλτα με τον αντρα μου κ εκει κατα τις 3μιση αρχισαν οι πονοι να γινονται πολυ εντονοι και ανα 6λεπτο.. αλλα σας λεω για πολυ πόνο.. εδω και καμια ωρα εχουν αρχισει να γινονται παλι ατακτοι αλλα χωρις να ξεπερναω τα 10 λεπτά. Νιώθω απελπισία, δε μπορω να κοιμηθώ,ποναω παρα πολυ αλλα απ την αλλη δεν ειναι και σταθεροι για να παω στο μαιευτήριο. Ειναι λες και κολλαω σε καθε στάδιο παρα πολυ ωρα.. και αναρωτιέμαι να χω κανει κ αλλη διαστολή; Η μαια μου μου πε να προσπαθήσω να κοιμηθώ αλλά ειναι αδύνατον. Α, επισης γυρνώντας απ την κλινική ειχα κ 2 επεισόδια διάρροιας (το κλυσμα της φυσης που λεγαμε) ..

Εφόσον σου έκαναν απόπειρα αποκόλλησης υμένων είναι πολύ πιθανό το βράδυ να εξελιχθεί η διαδικασία. 

απλά με την τεχνική αυτήν ξεκινάει η διαδικασία τεχνητά. Γ αυτό κ δεν αποδίδει πάντα. Δν ξεκινάει το σώμα σου μόνο του γι αυτό κ δεν συντονίζονται οι συσπάσεις. 
Δεν μπορεί κανένας με σιγουριά ν σου πει ότι θα «πιασει» η τεχνική αυτήν. 

Παρακολούθησε πως θα πάει… αν θα συντονιστούν οι συσπάσεις!😍

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Έχω ραντεβού την άλλη παρασκευή στο γιατρό στις 41 εβδ. 

ίσως έρθει μέχρι τότε ίσως όχι. 

Με βαση το ιστορικό μου τα μωράκια μου ήρθαν μέχρι 40+5. Ίσως έρθει κ αυτό τότε! 🤷🏼‍♀️

θύμισε μου λίγο ξανά πότε έχετε κανονίσει καισαρική; 

Την Τρίτη έχω κανονίσει καισαρική εγώ. Αν κ σήμερα κάνω εμετούς κ πονάω απ' κάτω! Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωμα πάντως 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Mickie είπε:

Την Τρίτη έχω κανονίσει καισαρική εγώ. Αν κ σήμερα κάνω εμετούς κ πονάω απ' κάτω! Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωμα πάντως 

Όλα δυνητικά θα μπορούσαν να είναι συμπτώματα αλλά κ τίποτα! Κάθε γέννα είναι διαφορετική 🤷🏼‍♀️🩷🥰💪🏽

πόσο θα είσαι την τρίτη; 

το πρώτο παιδάκι πόσο το γέννησες; Πάλι με καισαρική ήταν; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Όλα δυνητικά θα μπορούσαν να είναι συμπτώματα αλλά κ τίποτα! Κάθε γέννα είναι διαφορετική 🤷🏼‍♀️🩷🥰💪🏽

πόσο θα είσαι την τρίτη; 

το πρώτο παιδάκι πόσο το γέννησες; Πάλι με καισαρική ήταν; 

Τώρα ήρθα για καρδιοτοκογραφο αλλά δεν νομίζω να γεννήσω είναι η αλήθεια . Χαχα

Τρίτη θα είμαι 39+1.

Και το πρώτο καισαρική γιατί ήταν εγκάρσιο στις 39!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Mickie είπε:

Τώρα ήρθα για καρδιοτοκογραφο αλλά δεν νομίζω να γεννήσω είναι η αλήθεια . Χαχα

Τρίτη θα είμαι 39+1.

Και το πρώτο καισαρική γιατί ήταν εγκάρσιο στις 39!

Ναι κ εγώ το θεωρώ δύσκολο ν γεννησεις τώρα! 😊 πάντως μπράβο που ο γιατρός σε άφησε 39 για καισαρική. Συνήθως 38 βάζουνε. 
Όσο πιο πολύ μένει το μωράκι τόσο το καλύτερο 😍

εγώ σήμερα είχα κ αίμα στην τραχηλική βλέννη άρα πλησιάζω 

μάλλον δεν θα προλάβω την επίσκεψη στο γιατρό στις 41 εβδ. Την παρασκευή! 🤷🏼‍♀️

θα δείξει 🙈🤰🏼🥰

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Ναι κ εγώ το θεωρώ δύσκολο ν γεννησεις τώρα! 😊 πάντως μπράβο που ο γιατρός σε άφησε 39 για καισαρική. Συνήθως 38 βάζουνε. 

θα δείξει 🙈🤰🏼🥰

Κορίτσι μου ξεκινάει μάλλον σιγά σιγά ξ διαδικασία!! Είσαι ψύχραιμη? Η επειδή ξέρεις τι σε περιμένει φοβάσαι περισσότερο? Κανονικά μέχρι την Τετάρτη θα γεννήσεις αφού λες ότι τα προηγούμενα μωράκια τα έκανες στις 40+5 σωστά?

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου ξεκινάει μάλλον σιγά σιγά ξ διαδικασία!! Είσαι ψύχραιμη? Η επειδή ξέρεις τι σε περιμένει φοβάσαι περισσότερο? Κανονικά μέχρι την Τετάρτη θα γεννήσεις αφού λες ότι τα προηγούμενα μωράκια τα έκανες στις 40+5 σωστά?

Ψύχραιμη είμαι πλέον 3η φορά ξέρω τι με περιμένει. Απλά ποτέ δεν είσαι έτοιμος 100% για μια νέα προσθήκη. 🤭 ευτυχώς θα έρθει η μαμά μου τις πρώτες μέρες. 

γενικά οι λοχείες μου ήταν δύσκολες με Baby Blues κ αυτό πιο πολύ με κρατάει πίσω. Η αϋπνία κ η κούραση συν τα 2 παιδιά τα μικρά συν το νεογέννητο ξέρω ότι θα με επηρεάσουν ψυχολογικά. Ειδικά από το απόγευμα κ μετά που νυχτώνει. Ευτυχώς ξανά λέω θα έχω την μαμά μου! (Η επιλόχειος μου χτυπάει πάντα την πόρτα κ γ αυτό τώρα κάπως αρνούμαι να έρθει η στιγμή). 

δεν ξέρω πότε θα έρθει το μωράκι….🤷🏼‍♀️ όταν είναι έτοιμο θα έρθει αυτό είναι το σίγουρο! Τώρα που είμαι στα πόδια μου μετά την νοσηλεία κ την αρρώστια κ άρχισα δυναμικά ασκήσεις κ περπάτημα είδα εξέλιξη άρα πιστεύω δν είμαι μακριά! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

θα δείξει 🙈🤰🏼🥰

Να έρθει με το καλό κ ας έρθει οπότε θέλει!!! Εξάλλου τι θα κάνει εκεί θα κάτσει😂

Ενημέρωσε μας για την εξέλιξη!!!

Εγώ είμαι πολύ αγχωμενη πάντως κ κύριος με τον μεγάλο μου που δεν ξεκολλάει από πάνω μου κ δεν ξέρω πως θα είναι τώρα που θα λείπω! Εσυ πως το είχε με βιώσει στην προηγούμενη; 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου!! Γεννησα εχθες το απόγευμα ❤️ μια κουκλίτσα 3760 και 54 εκατοστά. Το λεω αυτό γιατί για κάποιο λόγο το σωμα μου δεν ανταποκρινοταν. Ειχα πολυ δύσκολο τοκετο. Περιμέναμε 14 ώρες στη κλινική εχοντας δοκιμάσει τα παντα κ εγω παρεμενα με διαστολή 3. Την ιδια περιπου με την οποια πηγα στη κλινική αφου κοιλοπονουσα για ώρες πριν παω. Και τελικα εκανα καισαρική την οποια ο γιατρος μου αποφεύγει αλλα μου πε οτι ισως αυτο το μωρο να ναι αρκετα μεγάλο για το δικο μου σωμα! Δε μπορουσαμε να καταλάβουμε για ποιον λογο δεν προχωρουσε η διαδικασία κ η μπεμπα παρεμενε σ ενα -3 ..ψηλα δηλαδή. Ολα πηγαν καλά ομως στο τελος, το μωρο ηταν μια χαρα ευτυχώς δεν στρεσσαριστηκε και ειμαι ευτυχισμένη (και αγχωμενη μαζιι 😂)❤️❤️ Σας ευχομαι και σε οσες μεινανε τα καλύτερα, να γεννησετε συντομα και ευκολα και ολα θα πανε μια χαρά ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Mickie είπε:

Να έρθει με το καλό κ ας έρθει οπότε θέλει!!! Εξάλλου τι θα κάνει εκεί θα κάτσει😂

Ενημέρωσε μας για την εξέλιξη!!!

Εγώ είμαι πολύ αγχωμενη πάντως κ κύριος με τον μεγάλο μου που δεν ξεκολλάει από πάνω μου κ δεν ξέρω πως θα είναι τώρα που θα λείπω! Εσυ πως το είχε με βιώσει στην προηγούμενη; 

Πόσο χρονών είναι το παιδάκι σου το μεγάλο; 

Καταλαβαίνω  πως νιώθεις. Κ εμένα το δεύτερο είναι 2.5 ετών κ φανερά πιο εξαρτημένο απο την κόρη μου που στην ίδια ηλικία έφυγα για να γεννήσω το γιο μου! 

εγώ προσωπικά σε κάθε παιδιά βγαίνω από το μαιευτήριο την επόμενη μέρα (εφόσον γεννάω φυσιολογικά) υπογράφω κ βγαίνω. Κ το δεύτερο το πήρα κ φύγαμε κι ας είχε ίκτερο. 

οπότε δεν έχω μείνει μακριά από τα παιδιά πάνω από 2 μέρες. Τώρα που νοσηλεύτηκα έμεινα πρώτη φορά 2 βράδια μακριά από το γιο μου κ το πήρε πολύ καλά. 

γενικά να ξέρεις τα παιδιά προσαρμόζονται πολύ εύκολα! Με έψαχνε ο γιος μου κ το βράδυ κ την ημέρα αλλά ξεχνιόταν με τον μπαμπά του με παιχνίδι, με λίγο οθόνες (αναγκαστικά), με λίγες βόλτες κτλ. 
έκλαψε κυρίως το βράδυ που ξυπνούσαμε κ δν με έβρισκε αλλά ξανά κοιμόταν μετά από λίγο. Θηλάζει κιόλας άρα κάνει αφυπνίσεις το βράδυ πράγμα που επηρεάζει την κατάσταση. Εσένα αν κοιμάται το βράδυ σερί θα είναι πιο εύκολο!!!

Στην κόρη μου ο άντρας μου την έκανε βόλτες με το αμάξι για να κοιμηθεί επειδή κ εκείνη ξυπνούσε να θηλάσει αλλά ήταν πιο αντιδραστική κ δεν ξανά κοιμόταν με αγκαλιές κτλ. 

Όλα καλά θα πάνε θα το δεις ❤️ κ μετά θα λες τζάμπα αγχωνόμουν τόσο πολύ ❤️🤗

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Marypnk είπε:

Κορίτσια μου!! Γεννησα εχθες το απόγευμα ❤️ μια κουκλίτσα 3760 και 54 εκατοστά. Το λεω αυτό γιατί για κάποιο λόγο το σωμα μου δεν ανταποκρινοταν. Ειχα πολυ δύσκολο τοκετο. Περιμέναμε 14 ώρες στη κλινική εχοντας δοκιμάσει τα παντα κ εγω παρεμενα με διαστολή 3. Την ιδια περιπου με την οποια πηγα στη κλινική αφου κοιλοπονουσα για ώρες πριν παω. Και τελικα εκανα καισαρική την οποια ο γιατρος μου αποφεύγει αλλα μου πε οτι ισως αυτο το μωρο να ναι αρκετα μεγάλο για το δικο μου σωμα! Δε μπορουσαμε να καταλάβουμε για ποιον λογο δεν προχωρουσε η διαδικασία κ η μπεμπα παρεμενε σ ενα -3 ..ψηλα δηλαδή. Ολα πηγαν καλά ομως στο τελος, το μωρο ηταν μια χαρα ευτυχώς δεν στρεσσαριστηκε και ειμαι ευτυχισμένη (και αγχωμενη μαζιι 😂)❤️❤️ Σας ευχομαι και σε οσες μεινανε τα καλύτερα, να γεννησετε συντομα και ευκολα και ολα θα πανε μια χαρά ❤️

Να σου ζήσει το μωράκι σου 🩷🩷🩷🩷🩷🩷 καλότυχη η μπουμπού κ πάντα ευλογημένη! 🙏🏼🩷 

καλή λοχεία σε εσένα καλή ανατροφή της κόρης κ με το καλό να πάτε σπιτάκι σας στην φωλίτσα σας  🎈🥰❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Marypnk είπε:

Να σας ζησει κορίτσι μου. Να είναι καλότυχη γερή και ευλογημένη🙏🙏🙏

Καλη ανάρρωση σε εσένα και με το καλό να πάτε σπιτάκι σας❤️🙏❤️🙏

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Marypnk είπε:

Να σου ζήσει η μικρούλα σου!!!! Πάντα να είναι τυχερή!!!! Καλή λοχεία σε εσένα !!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Πόσο χρονών είναι το παιδάκι σου το μεγάλο; 

Καταλαβαίνω  πως νιώθεις. Κ εμένα το δεύτερο είναι 2.5 ετών κ φανερά πιο εξαρτημένο απο την κόρη μου που στην ίδια ηλικία έφυγα για να γεννήσω το γιο μου! 

εγώ προσωπικά σε κάθε παιδιά βγαίνω από το μαιευτήριο την επόμενη μέρα (εφόσον γεννάω φυσιολογικά) υπογράφω κ βγαίνω. Κ το δεύτερο το πήρα κ φύγαμε κι ας είχε ίκτερο. 

οπότε δεν έχω μείνει μακριά από τα παιδιά πάνω από 2 μέρες. Τώρα που νοσηλεύτηκα έμεινα πρώτη φορά 2 βράδια μακριά από το γιο μου κ το πήρε πολύ καλά. 

γενικά να ξέρεις τα παιδιά προσαρμόζονται πολύ εύκολα! Με έψαχνε ο γιος μου κ το βράδυ κ την ημέρα αλλά ξεχνιόταν με τον μπαμπά του με παιχνίδι, με λίγο οθόνες (αναγκαστικά), με λίγες βόλτες κτλ. 
έκλαψε κυρίως το βράδυ που ξυπνούσαμε κ δν με έβρισκε αλλά ξανά κοιμόταν μετά από λίγο. Θηλάζει κιόλας άρα κάνει αφυπνίσεις το βράδυ πράγμα που επηρεάζει την κατάσταση. Εσένα αν κοιμάται το βράδυ σερί θα είναι πιο εύκολο!!!

Στην κόρη μου ο άντρας μου την έκανε βόλτες με το αμάξι για να κοιμηθεί επειδή κ εκείνη ξυπνούσε να θηλάσει αλλά ήταν πιο αντιδραστική κ δεν ξανά κοιμόταν με αγκαλιές κτλ. 

Όλα καλά θα πάνε θα το δεις ❤️ κ μετά θα λες τζάμπα αγχωνόμουν τόσο πολύ ❤️🤗

Είναι 5. Και είναι πολύ κολλημένος πάνω μου! Θα μείνει με την μαμά μου εναλλάξ με τον άντρα μου η αλήθεια είναι αλλά ένα άγχος το έχω!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mickie είπε:

Είναι 5. Και είναι πολύ κολλημένος πάνω μου! Θα μείνει με την μαμά μου εναλλάξ με τον άντρα μου η αλήθεια είναι αλλά ένα άγχος το έχω!!

Εντάξει θα είναι να μου το θυμηθείς! 🥰❤️ Ειδικά 5 ετών θα δεις θα τα καταφέρει! Κ μένα κολλημένος είναι ο γιος μου αλλά είναι 2.5

όσο πιο μικρά τόσο πιο δύσκολο! Η κόρη μου είναι 5 κ είναι πολύ πιο συνεργάσιμη κ κατανοεί καλύτερα τα πραγματα συγκριτικά με ένα νήπιο! 

Δημοσίευση

@Mickie αύριο μπαίνεις για καισαρική;;; 🥰🤗

έφτασε η μέρα;;; 

έχετε κανονίσει ώρα; Θα κάνεις προεγχειρητικό έλεγχο σήμερα; Ή αύριο το πρωί; 

Σε βλέπω να γεννάς πριν από μένα 🤭🤭🤭

εγώ έχω φουλ πόνους στις συσπάσεις, ακόμα βλέννη με αίμα αλλά δεν λένε να συντονιστούν οι συσπάσεις ακόμα. Περπάτησα κ χθες κ σήμερα 10χλμ ξεφυσούσα στο δρόμο γιατί όταν με πιάνει η σύσπαση είναι πάρα πολύ έντονη δν μπορώ να πάρω ανάσα ακριβώς όπως όταν γεννάω.  Είμαστε κοντά αλλά ελπίζω αύριο μεθαύριο να γεννήσω γιατί δεν μπορώ όλη μέρα με πόνους γέννας χωρίς γέννα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 έχω ήδη κουραστεί.. και έχω και τα παιδάκια μόνη μου όλη μέρα ο άντρας μου γυρνάει στις 12 το βράδυ!  

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Marypnk είπε:

Να σου ζήσει ο κοριτσαρος 🩷 🩷 γερή και τυχερή να είναι!! Μεγάλο νινακι γι'αυτό ζοριστικες κορίτσι μου!! Όλα καλά πήγαν! Καλή ανάρρωση να έχεις και να πάτε με το καλό σπίτι σας 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

@Mickie αύριο μπαίνεις για καισαρική;;; 🥰🤗

έφτασε η μέρα;;; 

έχετε κανονίσει ώρα; Θα κάνεις προεγχειρητικό έλεγχο σήμερα; Ή αύριο το πρωί; 

Σε βλέπω να γεννάς πριν από μένα 🤭🤭🤭

εγώ έχω φουλ πόνους στις συσπάσεις, ακόμα βλέννη με αίμα αλλά δεν λένε να συντονιστούν οι συσπάσεις ακόμα. Περπάτησα κ χθες κ σήμερα 10χλμ ξεφυσούσα στο δρόμο γιατί όταν με πιάνει η σύσπαση είναι πάρα πολύ έντονη δν μπορώ να πάρω ανάσα ακριβώς όπως όταν γεννάω.  Είμαστε κοντά αλλά ελπίζω αύριο μεθαύριο να γεννήσω γιατί δεν μπορώ όλη μέρα με πόνους γέννας χωρίς γέννα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 έχω ήδη κουραστεί.. και έχω και τα παιδάκια μόνη μου όλη μέρα ο άντρας μου γυρνάει στις 12 το βράδυ!  

Κορίτσι μου σε σκέφτομαι συχνά! Λέω τώρα θα γεννήσει μετά θα γεννήσει 😅 σίγουρα είσαι πολύ κοντά!! Εγώ πάντως πονούσαν 20 ώρες!! Στις 5 ώρες πήγα στο νοσοκομείο με διαστολή 2 και με έδιωξαν!! Ξανά πήγα στις 10 ώρες πόνου  με διαστολή 6!! Και έκανα 10 ώρες να πάω από το 7 στο 10!! Νόμιζα ότι θα πεθάνω και εσύ είσαι κουλ περπατάς χιλιόμετρα και έχεις και 2 παιδιά 🤣 εε τελικά μάλλον είμαι λίγο ευαίσθητη 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου σε σκέφτομαι συχνά! Λέω τώρα θα γεννήσει μετά θα γεννήσει 😅 σίγουρα είσαι πολύ κοντά!! Εγώ πάντως πονούσαν 20 ώρες!! Στις 5 ώρες πήγα στο νοσοκομείο με διαστολή 2 και με έδιωξαν!! Ξανά πήγα στις 10 ώρες πόνου  με διαστολή 6!! Και έκανα 10 ώρες να πάω από το 7 στο 10!! Νόμιζα ότι θα πεθάνω και εσύ είσαι κουλ περπατάς χιλιόμετρα και έχεις και 2 παιδιά 🤣 εε τελικά μάλλον είμαι λίγο ευαίσθητη 

Αννιτακι μου κ εγώ στο πρώτο παιδί τα ίδια με εσένα έκανα! Δν είσαι ευαίσθητη είσαι δυνατή κ ήταν η πρώτη σου  φορά ❤️❤️❤️❤️ κ τα πήγες κ εξαιρετικά ❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση

Γέννησα κ εγώ κορίτσια! 

είχα πόνους από την Κυριακή που έχανα το τραχηλικό πώμα 

περίπου 30 ώρες με πήρε με πόνους. 

πήγα στο μαιευτήριο κ είχα διαστολή 6. (Δεν θα πήγαινα γιατί δεν συντονίζονταν αλλά μου λέει η μαμά μου πήγαινε γιατί μετά με τον πιο έντονο πόνο δεν θα μπορείς να κάτσεις στο αμάξι, σκεφτείτε με διαστολή 6 εγώ είχα πάρει τα όρη και τα άγρια βουνά κυριολεκτικά ανέβηκα σε λόφους κ βουνά για να βοηθήσω την εξέλιξη  🤣🤣)

αφού πήγα στο μαιευτήριο μας πήρε 4 ώρες μέχρι να γεννήσω. 

χωρίς επισκληρίδειο χωρίς ορό χωρίς ωκυτοκίνη 

Με ασύρματο καρδιοτοκογραφο, με μπανιέρα με νερό, με σκοινια, με ρεμποζο, με μπάλα, στα 4 γέννησα όπως με βόλευε. 

όχι απλά μέρα με νύχτα με Ελλάδα… κυριολεκτικά ένας τοκετός 1000000% φυσικός! 

Φυσικά πέθανα στον πόνο όπως είναι λογικό αλλά άξιζε! 
20:30 γεννήθηκε ο μπέμπης! Μου φαίνεται εντελώς μικρός 3.700 συγκριτικά με τα 4 κιλά που ήταν ο δεύτερος γιος μου κ πολύ ψηλός. Βέβαια τώρα επειδή δεν έβαλα όρο δν έβαλα τίποτα από υγρά το μωρό βγήκε κ δεν είναι καθόλου πρησμένο & καθόλου ταλαιπωρημένο όπως τα άλλα μου παιδάκια. 
Ένας τοκετός υπέροχος κ για το μωράκι μου! Νιώθω δικαίωση κ ανακούφιση γιατί στα άλλα μου παιδάκια πέρασα δύσκολα με περιστατικά μαιευτικής βίας , με παρενέργειες κτλ κτλ. 

φουλ θηλασμό κ αγκαλιά! 🥰 

Αύριο μένει κ η @Mickie μας!!!! ❤️❤️❤️❤️

799FA87C-E8EC-4BA5-B696-D8635180EB55.jpeg

Δημοσίευση

Που ανέβηκα για να γεννήσω 🤭😅 

10 χλμ Κυριακή κ άλλα 10 χθες Δευτέρα. 

ο άντρας μου μου λέει πως δεν το γέννησες εκεί ψηλά 🤣🤣🤣🤣

τι να κάνω όμως έπρεπε ν βοηθήσω γιατί είχα κλείσει 26 ώρες με πόνους κ είχα εξαντληθεί ήδη. Είχα κ τα παιδάκια μόνη μου περίμενα να τελειώσει η μαμά μου την δουλειά να έρθει να τα κρατήσει να πάω στο μαιευτήριο γιατί ο άντρας μου χθες δούλευε απογευματινός κ έλειπε. 

θα έχω να τα θυμάμαι όλα αυτά! 

είμαστε πολύ δυνατές ❤️ γι αυτό κ γεννάμε! ❤️❤️❤️❤️❤️

IMG_1887.jpeg

IMG_1888.jpeg

IMG_1889.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Γέννησα κ εγώ κορίτσια! 

πήγα στο μαιευτήριο κ είχα διαστολή 6. (Δεν θα πήγαινα γιατί δεν συντονίζονταν αλλά μου λέει η μαμά μου πήγαινε γιατί μετά με τον πιο έντονο πόνο δεν θα μπορείς να κάτσεις στο αμάξι, σκεφτείτε με διαστολή 6 εγώ είχα πάρει τα όρη και τα άγρια βουνά κυριολεκτικά ανέβηκα σε λόφους κ βουνά για να βοηθήσω την εξέλιξη  🤣🤣)

Με ασύρματο καρδιοτοκογραφο, με μπανιέρα με νερό, με σκοινια, με ρεμποζο, με μπάλα, στα 4 γέννησα όπως με βόλευε. 

20:30 γεννήθηκε ο μπέμπης! Μου φαίνεται εντελώς μικρός 3.700 συγκριτικά με τα 4 κιλά που ήταν ο δεύτερος γιος μου κ πολύ ψηλός. Βέβαια τώρα επειδή δεν έβαλα όρο δν έβαλα τίποτα από υγρά το μωρό βγήκε κ δεν είναι καθόλου πρησμένο & καθόλου ταλαιπωρημένο όπως τα άλλα μου παιδάκια. 
Ένας τοκετός υπέροχος κ για το μωράκι μου! Νιώθω δικαίωση κ ανακούφιση γιατί στα άλλα μου παιδάκια πέρασα δύσκολα με περιστατικά μαιευτικής βίας , με παρενέργειες κτλ κτλ. 

Κορίτσι μου να σας ζήσει ο παίδαρος!! Να είναι γερός και ευτυχισμένος με όλα τα καλά του κόσμου!! Να χαίρεστε τα παιδιά σας! Μπράβο σου κορίτσι μου έκανες τρομερή δουλειά με τον τοκετό! Είσαι απίστευτη 🥹🥰🥰 καλή ανάρρωση εύχομαι αν και είμαι σίγουρη ότι είσαι ήδη πολύ καλά 😅 3.700 πάντως είναι προς μεγάλο παιδί σε καμία περίπτωση μικρό 🤣 

Θα φύγεις σύντομα σπίτι η σε κρατάνε παραπάνω μέρες? Πώς είναι εκεί το σύστημα?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου να σας ζήσει ο παίδαρος!! Να είναι γερός και ευτυχισμένος με όλα τα καλά του κόσμου!! Να χαίρεστε τα παιδιά σας! Μπράβο σου κορίτσι μου έκανες τρομερή δουλειά με τον τοκετό! Είσαι απίστευτη 🥹🥰🥰 καλή ανάρρωση εύχομαι αν και είμαι σίγουρη ότι είσαι ήδη πολύ καλά 😅 3.700 πάντως είναι προς μεγάλο παιδί σε καμία περίπτωση μικρό 🤣 

Θα φύγεις σύντομα σπίτι η σε κρατάνε παραπάνω μέρες? Πώς είναι εκεί το σύστημα?

Μπορώ να φύγω άμεσα! Γιατί την εξέταση με το ποδαράκι που κάνουν στην Ελλάδα οι παιδίατροι το κάνουν κ εδώ οι παιδίατροι έξω άρα μπορώ να υπογράψω κ να φύγω!!! (Κ στα άλλα παιδιά είχα φύγει) 

αλλά μας εμφάνισε λίγο ταχύπνοια όχι κάτι ιδιαίτερο ούτε καν το πήραν από μένα (εδώ κάνουν μόνο rooming in κ το αλλάζεις εσύ το μωρό πάνες κτλ μόνο αν δεν είσαι καλά κ δν μπορείς το παίρνουν) επίσης δεν το ντύνουν με φορμάκι αλλα με μια μουσελίνα για να το έχεις συνέχεια επαφή δέρμα με δέρμα! 

τέλος πάντων επειδή έκανε λίγο ταχύπνοια είπα θα κάτσω κ θα φύγω μόλις κλείσει 48 ώρες γιατί στο παιδιατρειο γίνεται χαμός από ιώσεις άρα λέω να μην το ρισκάρω να τρέχω εκεί για το δείγμα με το πόδι! 
ήρθε κ η κόρη μου ξετρελάθηκε με το μωρό (τον γιο μου δεν τον φέραμε για ευνόητους λόγους γιατί θα έκλαιγε η ψυχούλα είναι πολύ μικρός για να καταλάβει) 

ευχαριστώ για τις ευχές αννιτακι μου ❤️❤️❤️

αχ εμένα μου φαίνεται τόσο μικρός σε σχέση με τον άλλο γιο μου, μου φαίνεται μια σταλιά κυριολεκτικά 🤣 κ μου λένε εδώ οι μαίες μεγάλο μωρό είναι αλλά ξέρεις όταν έχεις να συγκρίνεις με άλλα τότε καταλαβαίνεις την διαφορά! 

Δημοσίευση
στις On 18/2/2025 at 3:40 ΠΜ, ο/η Xrisa95 είπε:

Γέννησα κ εγώ κορίτσια! 

Να σου ζήσει το μικρουλινακι σου!!!! Καλότυχος κ ευτυχισμένο να είναι!!! Καλή λοχεία κ σε εσένα!!!

Δημοσίευση

Γέννησα κ εγώ το πρωί κορίτσια!!!! Ένας μπεμπακος φωνακλάς 3380!! 

Η καισαρική αυτή τη φορά μου είναι πιο δύσκολη!! Τα υγρά είχαν λιγοστέψει πολύ κ ο μικρός είχε μπερδευτεί μέσα στον ομφάλιο λώρο. Πολύ πάτημα για να βγει!!

Επίσης εγώ είχα πολύ χαμηλή πίεση οπότε μου βάλανε αρκετούς όρους ώστε να ανέβει πρώτα κ μετά με βαλλαν στο χειρουργείο!!

Τώρα πονάω αρκετά κ περιμένω πως κ πως να μου βγάλουν φλέβα κ καθετήρα για να αρχίσω να κινούμαι κ εγωωωω..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σοφία μου καλά θα κάνεις να ηρεμήσει λίγο το μέσα σου κ να ασχοληθείς με πράγματα που σε ηρεμούν κ σε κάνουν χαρούμενη 😊 Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε καλά κ σωματικά κ ψυχικά κ θα έρθει κ μια εγκυμοσύνη!!! Για τα συμπτώματα περιόδου κάποιος μήνας μπορεί να είναι διαφορετικός. Στο παρελθόν για κανά 6μήνο 1η μέρα περιόδου έκανα εμετό. Έτσι ξαφνικά ξεκίνησε κ έτσι ξαφνικά σταμάτησε μετά από κάποιους κύκλους χωρίς εξήγηση!!! Οπότε μην σκας κ αγχώνεσαι αν υπήρχε εγκυμοσύνη θα το έδειχνε στο τεστ, είναι απλά μια βαριά περίοδος 😕   Ναι ακόμη περιμένω 😟 3/2 περνούσαμε επιτροπή κ όταν τους πήρα στις 8/2 δεν είχε καν συνεδριάσει η επιτροπή, ότι να ναι δλδ να παίζουν με τον πόνο μας.... Κ μου είπαν σε κανά 2 βδομάδες. Ε μέχρι την Παρασκευή θα τους ξαναπάρω   Μαρίνα μου όπως είπαν κ τα κορίτσια εφόσον μεγάλωσε κ ακούσατε καρδούλα μην σε πιάνει άγχος!!! Απλά έκανες πιο αργά ωορρηξία γι αυτό είσαι πίσω!!! Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη 😊 🙏   Χαχαχαχα γέλασα τόσο πολύ με το μήνυμα 😂 Κ όμως ακολουθώ αυτή τη διατροφή από π΄άντα κ είμαι πολύ ψηλή κ αδύνατη κ δεν μπαίνει ούτε γραμμάριο. Κ αν μια μέρα παραλείψω κάτι θα χάσω κιόλας.... Θα μου πεις καλά είσαι χαζή αλλά όσο δύσκολο είναι για κάποιον που θέλει να χάσει κ δεν χάνει άλλο τόσο δύσκολο είναι κ για μας που παλεύουμε να παχύνουμε κ δεν βάζουμε κιλό 😵
    • Κορίτσια μόνο σε μένα είπε νερό της βρύσης; ούτε βράσιμο; Εμείς συνεχίζουμε να μην τρώμε.. άντε να πάει κάτω ένα κουταλάκι.. λαχανικά με μοσχάρι το ίδιο.. αύριο θα του δοκιμάσω αβοκάντο 🥑 περιμένω πώς και πώς να ωριμάσει 😂
    • εμενα μου ειπε μέχρι το χρόνο να το βράζω το νερό! @katerinayia ακόμα κάνεις αποστείρωση; πως την παλεύεις;
    • Ευχαριστώ πολύ...και σε εσένα να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις και να έχεις έναν εύκολο τοκετό χώρος απρόοπτα. Ψαράκια θα φέρουμε στον κόσμο..ευαισθητουλια μωράκια!!
    • Α ναι? Εγώ νομίζω πάντα το εβραζα το νερό για το γάλα κ στην μεγάλη, μέχρι τον χρόνο δηλαδή γιατι μετά της είχα ξεκινήσει φρέσκο γάλα. Η μπορεί κ να μην θυμάμαι καλά, δεν ξέρω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...