Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια μιυ καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!! 🥰🌹

Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε... ψαχνω στρωμα για το πορτ μπεμπε για τις μικρες κ ειμαι σε διλημμα τι ποιοτητα να παρω... κοκοφοινικα ή λατεξ;; η παιδιατρος μου ειπε οτι καλυτερα να ειναι σκληρο αλλα δν μου ειπε ποια ποιοτητα ν προτιμησω...

Επισης, διαβαζω γ τον κοκοφοινικα οτι ειναι λιγο υποπτος για αλλεργιες.. εσεις γνωριζετε; εχετε ρωτησει;

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 12/1/2025 at 9:14 ΠΜ, ο/η Xrisa95 είπε:

Καλημέρα κορίτσια καλή Κυριακή ❤️ 

@elenitsa2. έχει καιρό να μας γράψει νομίζω ελπίζω να είναι καλά ❤️ 

Ναι κι εγω διαβαζοντας τα ποστ του τελευταιου μηνα, δν ειδα καθολου νεα της Ελενιτσας..

Ελπιζω @elenitsa2.  απλα να θες λιγο το χρονο σου κ να ειναι ολα καλα!!❤️😍

Οποτε μπορεις γραψε μας τα νεα σου!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε... ψαχνω στρωμα για το πορτ μπεμπε για τις μικρες κ ειμαι σε διλημμα τι ποιοτητα να παρω... κοκοφοινικα ή λατεξ;; η παιδιατρος μου ειπε οτι καλυτερα να ειναι σκληρο αλλα δν μου ειπε ποια ποιοτητα ν προτιμησω...

Επισης, διαβαζω γ τον κοκοφοινικα οτι ειναι λιγο υποπτος για αλλεργιες.. εσεις γνωριζετε; εχετε ρωτησει;

Καλημέρα Αντωνία μου!

Εγώ κοκοφοίνικα πήρα,αυτό μου πρότειναν , αλλά δεν έχω μιλήσει με παιδίατρο για αυτό το θέμα!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Elenaki_ είπε:

Καλημέρα Αντωνία μου!

Εγώ κοκοφοίνικα πήρα,αυτό μου πρότειναν , αλλά δεν έχω μιλήσει με παιδίατρο για αυτό το θέμα!

Ευχαριστω Ελενα μου!! 🥰 

Κι εγω προς τα εκει θα κινηθω μαλλον...

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Καλημέρα Αντωνια μου! Και εγώ με κοκοφοίνικα πήρα!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλησπέρα σε όλη την παρέα!

Κοριτσια έχετε πόνους;;

Ναιιιιιιι!!!

Εγώ αύριο μπαίνω 37,έχω συσπάσεις και πόνους περιόδου συν το απίστευτο βάρος τα βράδια!! Παρόλα αυτά δεν είναι κάθε μέρα ίδια, υπάρχουν μέρες που είμαι καλά!

Εγώ έχω και φοβερή αϋπνία,ενώ νυστάζω πολύ δε με παίρνει με τίποτα ο ύπνος!Το παθαίνετε κι εσείς??

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Elenaki_ είπε:

Ναιιιιιιι!!!

Εγώ αύριο μπαίνω 37,έχω συσπάσεις και πόνους περιόδου συν το απίστευτο βάρος τα βράδια!! Παρόλα αυτά δεν είναι κάθε μέρα ίδια, υπάρχουν μέρες που είμαι καλά!

Εγώ έχω και φοβερή αϋπνία,ενώ νυστάζω πολύ δε με παίρνει με τίποτα ο ύπνος!Το παθαίνετε κι εσείς??

Αααχ αυτές οι αϋπνίες. Με έχουν διαλύσει. Χασμουριέμαι κάθε 2 λεπτά και δακρύζουν τα μάτια μου, αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ. Το μαγνήσιο με βοηθούσε μέχρι πρότινος αλλά τωρα πια όχι. 
Τους ίδιους πόνους εχω και εγώ, συνήθως αν περπατήσω λίγο ή κάνω δουλειές χειροτερεύει. Μην αναφέρω και τις περιστροφές στο κρεβάτι το βραδυ που είναι σαν να έχω ένα τσουβάλι πατάτες μέσα μου!!!!😂

Το μόνο καλό είναι πως 2 μέρες τώρα δεν εχω ούτε καούρες ούτε δύσπνοια. Εύχομαι να παραμείνει έτσι!!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Αααχ αυτές οι αϋπνίες. Με έχουν διαλύσει. Χασμουριέμαι κάθε 2 λεπτά και δακρύζουν τα μάτια μου, αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ. Το μαγνήσιο με βοηθούσε μέχρι πρότινος αλλά τωρα πια όχι. 
Τους ίδιους πόνους εχω και εγώ, συνήθως αν περπατήσω λίγο ή κάνω δουλειές χειροτερεύει. Μην αναφέρω και τις περιστροφές στο κρεβάτι το βραδυ που είναι σαν να έχω ένα τσουβάλι πατάτες μέσα μου!!!!😂

Το μόνο καλό είναι πως 2 μέρες τώρα δεν εχω ούτε καούρες ούτε δύσπνοια. Εύχομαι να παραμείνει έτσι!!!

Ναι μειώνονται αρκετά οι καούρες,αν και κατά καιρούς με πιάνουν, μασώντας μια τσίχλα είμαι καλύτερα!Η δύσπνοια έρχεται και φεύγει!!Αυτό με το τσουβαλι ξανά πες το.Καποιες φορές γυρνάω και νιώθω λες και πέφτει μπαμ και το παιδί από το αντίστοιχο πλευρό.Την άλλη βδομάδα θα μπορώ να σου πω και πως τελειώνουν όλα αυτά κι αρχίζουν τα επόμενα 😛

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Elenaki_ είπε:

Ναι μειώνονται αρκετά οι καούρες,αν και κατά καιρούς με πιάνουν, μασώντας μια τσίχλα είμαι καλύτερα!Η δύσπνοια έρχεται και φεύγει!!Αυτό με το τσουβαλι ξανά πες το.Καποιες φορές γυρνάω και νιώθω λες και πέφτει μπαμ και το παιδί από το αντίστοιχο πλευρό.Την άλλη βδομάδα θα μπορώ να σου πω και πως τελειώνουν όλα αυτά κι αρχίζουν τα επόμενα 😛

Ποσο ανάμεικτα συναισθήματα!!!!!! Φόβος, χαρά, ανυπομονησία, συγκίνηση! ❤️❤️❤️

Να πάνε όλα καλα κορίτσι μου🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Ποσο ανάμεικτα συναισθήματα!!!!!! Φόβος, χαρά, ανυπομονησία, συγκίνηση! ❤️❤️❤️

Να πάνε όλα καλα κορίτσι μου🙏🙏🙏🙏

Πραγματικά τα συναισθήματα είναι μια τρέλα!!Δε μπορώ να προσδιορίσω τι νιώθω γιατί όλα αυτά που είπες είναι στο φουλ!!Όλα καλά να πάνε για όλες μας!!!🧿🙏

Δημοσίευση

Είναι φυσιολογικοί οι πόνοι κορίτσια μου μην ανησυχείτε! Άλλωστε επειδή τώρα θα σας βλέπουν συχνά οι γιατροί σας θα σας πούνε αν δούνε κάτι. Αλλά από την εμπειρία μου θα σας πω ότι έτσι είναι ☺️ συσπάσεις εγώ φουλ to φουλ εδώ κ μήνες κ πόνους επίσης αλλά ο τράχηλος ακόμα καλά κρατεί. Βέβαια εξαρτάται κ την καθημερινότητα της κάθε γυναίκας. Εγώ πχ χθες έκλεισα 15χλμ όλη μέρα πέρα δώθε. Μέχρι τώρα έχω γράψει ήδη 7 χλμ. 
γενικά δν έχω ησυχασμό σαν άνθρωπος 😂 

για αυπνία αχχχχχχχχ

Ζήτημα να κοιμάμαι 2-3 ώρες σπαστά 

η κορη μου μας κάνει νερά κ κοιμάται στις 11 

μετά ο γιος μου με ξυπνάει 4-5-6 φορές να θηλάσει ή να δει ότι είμαι εκεί ή γιατί είδε όνειρο. 

Δεν μπορώ κ εγώ να κοιμηθώ λόγω εγκυμοσύνης Επίσης, σήμερα έχω ξυπνήσει από τις 2 το πρωί 🤭 

η Ελένη το ξέρει γιατί της απάντησα στις 3 το πρωί ώρα τοπική 🤣 

Τα καλύτερα online ψώνια κάνω από αμαζον τέτοιες ώρες εδώ κ χρόνια που ξυπνάω για θηλασμό 🤣🤣🤣🤣 Καλή ώρα σήμερα τ ξημερώματα παρηγγειλα επιτέλους πανες κ ζυγαριά που θέλω να ζυγίζω το μωρό να μην τρέχω παιδίατρο συνέχεια με τα άλλα παιδιά μου μαζί 🙄

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Είναι φυσιολογικοί οι πόνοι κορίτσια μου μην ανησυχείτε! Άλλωστε επειδή τώρα θα σας βλέπουν συχνά οι γιατροί σας θα σας πούνε αν δούνε κάτι. Αλλά από την εμπειρία μου θα σας πω ότι έτσι είναι ☺️ συσπάσεις εγώ φουλ to φουλ εδώ κ μήνες κ πόνους επίσης αλλά ο τράχηλος ακόμα καλά κρατεί. Βέβαια εξαρτάται κ την καθημερινότητα της κάθε γυναίκας. Εγώ πχ χθες έκλεισα 15χλμ όλη μέρα πέρα δώθε. Μέχρι τώρα έχω γράψει ήδη 7 χλμ. 
γενικά δν έχω ησυχασμό σαν άνθρωπος 😂 

για αυπνία αχχχχχχχχ

Ζήτημα να κοιμάμαι 2-3 ώρες σπαστά 

η κορη μου μας κάνει νερά κ κοιμάται στις 11 

μετά ο γιος μου με ξυπνάει 4-5-6 φορές να θηλάσει ή να δει ότι είμαι εκεί ή γιατί είδε όνειρο. 

Δεν μπορώ κ εγώ να κοιμηθώ λόγω εγκυμοσύνης Επίσης, σήμερα έχω ξυπνήσει από τις 2 το πρωί 🤭 

η Ελένη το ξέρει γιατί της απάντησα στις 3 το πρωί ώρα τοπική 🤣 

Τα καλύτερα online ψώνια κάνω από αμαζον τέτοιες ώρες εδώ κ χρόνια που ξυπνάω για θηλασμό 🤣🤣🤣🤣 Καλή ώρα σήμερα τ ξημερώματα παρηγγειλα επιτέλους πανες κ ζυγαριά που θέλω να ζυγίζω το μωρό να μην τρέχω παιδίατρο συνέχεια με τα άλλα παιδιά μου μαζί 🙄

Πριν λίγο αυτό σκεφτόμουν,αν χρειάζεται να πάρω ζυγαριά!Θεωρείς ότι θα χρειαστεί?Δεδομένου ότι εμένα είναι κ μικρούλα νομίζω θα πρέπει να την παρακολουθώ.Τι λες!?

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Elenaki_ είπε:

Πριν λίγο αυτό σκεφτόμουν,αν χρειάζεται να πάρω ζυγαριά!Θεωρείς ότι θα χρειαστεί?Δεδομένου ότι εμένα είναι κ μικρούλα νομίζω θα πρέπει να την παρακολουθώ.Τι λες!?

Εμενα κοριτσια ο αδερφος μου ειχε ζυγαρια αλλα δν ξερω τλκ αν βοηθαει η αν θα με αγχωνει περισσοτερο...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Απο υπνο κοριτσια μου δν εχω θεμα μεχρι στιγμης.. παιρνω το μαγνησιο ( σκονη διαλυομενη σε νερο)  1 ωρα πριν κοιμηθω κ μετα σκουντουφλαω. Κοιμαμαι ποιοτικα.. 

Αυτο μ το γυρισμα πλευρου ας μην το σχολιασω... αν τυχει κ γυρισω πλευρο (γτ το αποφευγω) τις νιωθω τις μικρες να κουτρουβαλανε κ να με ξεχειλωνουν... αλλα τι ν κανουμε;; λιγη υπομονη ακομα μεχρι ν παρουμε τα μωρουδελια μας αγκαλια!!!

Απ πονους εχω αρχισει ν εχω κι εγω αλλα οχι συχνα ή εντονους.. συσπασεις νιωθω οταν κουραζομαι συνηθως η ειμαι αρκετη ωρα ορθια.. κ καπου εκει τα κανω πανω μου μην εχουμε τπτ προωρο κ παω κ ξεκουραζομαι να σωσω οτι μπορω...

Καουρες ειχα κι εγω κ ευτυχως εχουν αραιωσει πια!!✌️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...