Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mickie είπε:

@Elenaki_

Νιώθεις κ αυτά τα τσιμπήματα από κάτω ;;; Γιατί πέρα από τις καούρες που δεν τμαω ούτε νερό να πιω, έχω την εντύπωση ότι θα βγει κάνα χέρι ξαφνικά από κάτω να με χαιρετήσει!!! Χαχαχα

Στην εβδομάδα που είσαι είχα τσιμπήματα και πιο έντονες καούρες!Τώρα και τα δύο έρχονται και φεύγουν ανά διαστήματα!!

Πόνους νιώθω σε διάφορες μορφές,σαν περιόδου,λίγο στη μέση και μέσα στην κοιλιά πιέσεις και τραβήγματα.Γενικα σήμερα δεν έχω περάσει πολύ όμορφα!!😛

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 5/1/2025 at 9:42 ΠΜ, ο/η evaioan είπε:

Αχ κορίτσι μου γλυκό είμαι σίγουρη ότι θα βρεις ισορροπία αν και για να είμαι ειλικρινής εννοώ πως θα δυναμωσεις εσύ ψυχολογικά ώστε να τα μεγαλώσεις. Μετά από τέσσερα χρόνια με μωρά έχω να σου πω ότι οι γονείς μας όσα και να κάνουν δεν είναι η βάση για το μεγάλωμα των εγγονων. Θα το καταλάβεις στην πορεία και στην αρχή θυμωνουμε λόγω του ότι ενδόμυχο αναμένουμε αυτά που πήραμε εμείς ως παιδιά από εκείνους αλλά μετά θα κατανοήσεις ότι απλά μεγάλωσαν. Εγώ τρώω γιατί μου δίνει ψυχολογικά ευχαρίστηση και παλεύω να το ξεπεράσω διότι με στεναχωρεί πολύ αυτό. Να μας γράφεις γιατί κάποιοι άνθρωποι σε σκεφτόμαστε και θέλουμε να είσαι καλά. 

Ναι ρε συ μεγαλωνουν οι γονεις μας!!! Κ φαντασου η μαμα μου ειναι μονο 63 ετων κ παλι εχει κουραστει πολυ, εχει περασει περιπετειες με την υγεια της κ γνκως δν εχει τις αντοχες π ειχε.. πολυ λογικο!!! Κ απ την αλλη σκεφτομαι οτι εγω στην ηλικια της ουτε τα μισα δν ξερω αν θα κανω... νομιζω καθε γενια κ λιποψυχουμε κ πιο νεοι... 

Ασε αυτο μ το φαγητο το κανω κι εγω... δν βαζω κιλα ευκολα κ εχω καλο μεταβολισμο αλλα το ριχνω ευκολα στο φαγητο κ στα γλυκα οταν δν ειμαι καλα.. ε καπου πρεπει να ξεσπασουμε κι εμεις, δε γινεται... φαση ειναι κ θα περασει!! Η ουσια ειναι ν ξεπεραστει ή να διαχειριστεις καπως (ακομη κ με αποδοχη της καταστασης) αυτο π προκαλει την ολη αναστατωση... ολα θελουν τον χρονο κ τον τροπο τους!! 

Εννοειται θα συμμετεχω κ θελω πολυ να βλεπω κ τα δικα σας νεα!!! Τοσα χρονια εδω μεσα, εχουμε ενα δεσιμο ξεχωριστο!!💞 απλα ειναι καποιες φορες π θελουμε το χρονο μας...😊

Δημοσίευση
στις On 5/1/2025 at 9:17 ΠΜ, ο/η Elenaki_ είπε:

Καισαρική θα είναι για αυτό και οι ημερομηνίες...Τα δύσκολα μέσα στο πρόγραμμα είναι,το αποτέλεσμα μετράει πια!Πάντως κάθε μέρα που περνάει είναι όλο κ πιο βαριά τα πράγματα,την Τρίτη μπαίνω στο μήνα μου κ νιώθω την αναπνοή μου να με εγκαταλείπει 😛

Για να δούμε ξανά κοιλιτσες κορίτσια,ίσως είναι και η τελευταία μας φωτό!!

Τελεια ιδεα!!!😊📸🤰🤩

Δημοσίευση
στις On 5/1/2025 at 12:36 ΜΜ, ο/η Xrisa95 είπε:

IMG_1730.thumb.jpeg.d775858f5543a84d54a922f0df2ad675.jpeg

καλημέρα από εμάς ❤️ 

ναι όντως θα είναι η τελευταία φωτό με κοιλίτσες καλή ιδέα Ελενακι ❤️

Καλα Χρυσα μου δεν υπαρχεις!!! Φτου σου κοριτσι μου!!! 3η εγκυμοσυνη κ εισαι μοντελο!!! 😍😍😍

Κ η κοιλιτσα φανταστικη!!!🫶🫶 με το καλο ο μπεμπακος σας!!!

Δημοσίευση
στις On 5/1/2025 at 5:57 ΜΜ, ο/η Elenaki_ είπε:

Χρύσα μου εσύ είσαι μοντέλο!!!

Εμείς εδώ κοντευουμε να κάνουμε ΜΠΑΑΑΑΜ!!!BeautyPlus_20250105175112665_save.thumb.jpg.c23a3b24e4d9487845b43a2b45bd1b50.jpg

Κυρια μου εσυ δν θ κανεις μπαμ απ τα κιλα!!! Αποψε κανεις μπαμ π λεει κ το τραγουδι!!! Φτου φτου!!!💖💖💖 εισαι μια κουκλαρα!!!

Ελα λιγο εμεινε τωρα!!!

Μετραμε αντιστροφαααα!!!🤗✌️🌺

Δημοσίευση
στις On 5/1/2025 at 11:43 ΜΜ, ο/η Elenaki_ είπε:

Δε σ' αφήνει να τα βάψεις?

Εμένα μ'αφηνει από την αρχή της εγκυμοσύνης...

Εμενα παντως κοριτσια ο γιατρος μου ειπε αν μπορω να αντεξω χωρις βαφη να το αποφυγω...

Απο πριν χρησιμοποιουσα φυτικη βαφη γτ με προετρεπε ο κομμωτης μου!! Κ φανταστειτε εχω απειρα λευκα κ γκρι κ γι αυτο εβαφα μονο ριζα κ που κ που εκανα ενα φρεσκαρισμα σε ολο το μαλλι..

Στην αρχη ο γυναικολογος μου ειπε μετα την 13η να τα βαψω με φυτικη.. κανω κι εγω την αυχενικη κ αφου μου εξηγει τα αποτελεσματα κ ειναι ολα καλα (γτ μονο η ριζα δε μ ενοιαζε) λεω ας παρω τη βαφη μου γτ τα ειχα απ το μαιο αβαφα κ ειχα κ βαφτιση το σεπτεμβριο.. (τον ιουνιο απεφυγα ν τα βαψω λογω εμβρυομεταφορας). Ε μην πολυλογω, μου ειπε απεφυγε ριζα οσο γινεται κ μπλα μπλα.. ε κ λεω αστο.. τοσα εχουμε κανει τοσα χρονια γι αυτες τις κουκουνιτσες, θα αντεξω μερικους μηνες με ριζα...💖 κ τα εχω αβαφα απ μεσα Μαιου...🫣😇 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Mickie είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου πως είστε;;;

Να και η δική μου κοιλίτσα!! 34+1 σήμερα!! 

IMG_20250107_195243.jpg

Ωωω τελεια κοιλιτσα!!!! Κ κορμαρα κι εσυ κοριτσι μου!!! 😍😍

Με το καλο το κουκουνι σας!!!❤️🧿🙏🎈

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Τέλεια κοιλίτσα!!!!

Εγώ κορίτσια μπήκα σήμερα στο μήνα μου κ πραγματικά η διαφορά στους πόνους κ τη πίεση που ασκεί το μωρό,είναι εμφανής!!

Αχ τι ωραια!!! Μια μια παιρνουμε σειρα σιγα σιγα!! 😊🥹🎈

Εγω λογικα δν θ το νιωσω αυτο γτ θ γεννησω αρκετα νωριτερα.. υπομονη λιγο ακομα.. να πανε ολα καλα κ να ερθει γερη η μικρουλα σας!!!🌷🌷🫶

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elenaki_ είπε:

Εγώ φοβάμαι μην μου την κάνει πριν την 38η αν και ξέρω πως ειδικά οι πρωτοτοκες δύσκολα πάνε νωρίς.Ετσι θα πονάμε δηλαδή από εδώ κ πέρα??Άσε που κάθε φορά που γυρίζω πλευρό είναι σα να έχω πέτρες μέσα στη κοιλιά.

Αυτο μ την αλλαγη πλευρου το παθαινω φουλ.. γι αυτο αποφασισα να κοιμαμαι απ την πλευρα π σηκωνομαι ωστε ν μη χρειαστει να γυριζω... ετσι κι αλλιως σηκωνομαι γ τουαλετα...

Ασε π κανα 2-3 φορες μου κοπηκε κ η ανασα οταν σηκωθηκα απ το κρεβατι.. καπως με ειχαν πλακωσει οι μικρες κ δν μπορουσα ν ανασανω... τωρα ειδικα π παιρνουν ολο κ περισσοτερο βαρος καθημερινα, θα το υπομεινουμε...

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Αυτο μ την αλλαγη πλευρου το παθαινω φουλ.. γι αυτο αποφασισα να κοιμαμαι απ την πλευρα π σηκωνομαι ωστε ν μη χρειαστει να γυριζω... ετσι κι αλλιως σηκωνομαι γ τουαλετα...

Ασε π κανα 2-3 φορες μου κοπηκε κ η ανασα οταν σηκωθηκα απ το κρεβατι.. καπως με ειχαν πλακωσει οι μικρες κ δν μπορουσα ν ανασανω... τωρα ειδικα π παιρνουν ολο κ περισσοτερο βαρος καθημερινα, θα το υπομεινουμε...

Αν το νιώθω εγώ όλο αυτό με ένα μωρό και μικρό κιόλας δε μπορώ να φανταστώ τι νιώθεις εσύ!!

Αυτό με την αναπνοή είναι επίσης ένα χαμένο παιχνίδι!!Αν και τώρα κάπως με αφήνει να αναπνεύσω γιατί νιώθω πως έχει ελάχιστα κατέβει!

Δεν αντέχω όλο το βράδυ από τη μια πλευρά,πιανομαι κ πονάνε τα πλευρά μου αν δεν αλλάξω μέσα στη νύχτα!Αν σε εσένα δουλεύει, είναι τέλειο!!

Στις πόσες βδομάδες περίπου θα φτάσεις?

Εγώ έχω αύριο γιατρό,αλλά υπολογίζουμε 38 και είμαι τώρα 36.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Κι άλλο μοντέλο!!! τι ωραία δίδυμο κοιλίτσα Αντωνία μου!!

Πω πω μια κούκλα είσαι κορίτσι μου!! Κ μια πανέμορφη δυδιμοκοιλιτσα!!!!!

Με το καλό κοπέλα μου!! 

Αυτό με την αλλαγή πλευρού βρε κορίτσια πολύ ζόρι!! Αν κ στην πρώτη εγκυμοσύνη που είχα πάρει πολλλαααααα κιλά ήταν ακόμη πιο δύσκολο!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μήπως εννοεί ότι υπάρχουν διαφορετικά σκευάσματα από διαφορετικές εταιρείες, ξέρω ότι υπάρχουν εμπορικές ονομασίες στην αγορά, το mmrvax pro και priorix που είναι πιο διαδεδομένο αλλά είναι το ίδιο και τα δύο είναι mmr μόνο η εταιρεία αλλάζει. Μήπως για τη συνταγογράφηση χρειάζεται να γράψει το ακριβές σκεύασμα; Υποθέτω...
    • Μάλιστα.. Οπότε όλα καλά! Αχ αυτό με το βάρος.. έλα πες του εσύ να μείνεις έγκυος και να μην παίρνεις βάρος..χαχα!!!  Κι ο δικός μου μία φορά που του είπα οτι πονάει η μέση μου, έτσι γλυκά το είπε για το βάρος..του στυλ: "Ε πρόσεχε λιγάκι να μην βαρύνεις άλλο.." 🤣 αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ διακριτικός σε αυτό το θέμα και δεν με εχει αγχώσει καθόλου..και τα έχω τα κιλά μου.. μην νομίζεις..μάλλον το θεωρεί ανώφελο να ασχοληθεί..χαχα! Σου λέει ότι και να πω αυτή θα φάει..🤣
    • Ευχαριστούμε!!! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα και κάποιο κοντινό μας παιδάκι ηλικιακά..Η ανιψιά μου (του αδερφού μου) να φανταστείς είναι πλέον 8 χρονών..οπότε τα είχαν χαρίσει όλα. Μετά όσοι μου είπαν ήταν πιο μακρινοί.. φίλοι, γείτονες, μακρινοί συγγενείς.. ε και η αλήθεια είναι δεν ήθελα..Όχι ότι στο μέλλον το αποκλείω να πάρω και κάτι.. Ναι αλήθεια μεγάλη ότι μεγαλώνουν γρήγορα.. ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω την κοιλίτσα μου..και στεναχωριέμαι λίγο..βέβαια θα έχω τη μπουμπού μου..αλλά θα ήθελα να μείνει μικρούλα..χαχα!! 
    • Μην αγχώνεσαι καλέ.. Ακόμα και covid να είναι το πιθανότερο είναι ότι θα το περάσεις πολύ ελαφριά πλέον.. 
    • Έτσι ακριβώς!! Αγοράζουμε φουλ..χαχα!! Καλά να είναι τα ζουζούνια μας!!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...