Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Φεβρουαρίου 2025!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημέρα κορίτσια. @Xrisa95 @annitakianna είμαστε όντως πολύ κοντά❤️ Εγώ μπαίνω στο μήνα μου στις 14 Ιανουαρίου🙏🙏🙏

Εγώ 15 ❤️ άντε είμαστε στη σειρά κορίτσια 🤣🤣🤣 ούτε συνεννοημένες να ήμασταν! 

για να δούμε πως θα πάνε κ τα γεννητούρια… από τη μια πιστεύω θα πάω μέχρι 40 γιατί κ τα άλλα πέρασαν τις 40 εβδ απο την άλλη ως τρίτο παιδί δν αποκλείεται να έρθει νωρίτερα! Όμως αυτό που λέμε μ τον άντρα μου είναι ότι θα θέλαμε να κάτσει μέχρι 40 τουλάχιστον γιατί μας περιμένουν ζόρια στην αρχή με 3 παιδιά κτλ 😂😩 εγώ δν βιάζομαι να βγει πάντως (στα άλλα βιαζόμουν φουλ όπως κ εσείς τώρα φαντάζομαι❤️). 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 11 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Είσαι φοβερή! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Πάλι κοριτσάκι περιμένω! Όσο για αυτό που λες για την ποσότητα, δέχτηκα κι εγώ ανάλογη πίεση στη μεγάλη μου στο μαιευτήριο. Χαίρομαι που είχα διαβάσει και ενημερωθεί πριν γεννήσω για όλα αυτά και δεν πανικοβληθηκα. Κι όπως λες πολύ σωστά δεν είναι ότι κάνουμε κάτι το φοβερό, απλά αυτό που προστάζει η φύση! Κορίτσι μου με το καλό και πάλι! Σε ευχαριστώ  για όλη τη βοήθεια! Ειλικρινά είσαι η μόνη που σκέφτομαι για όλες αυτές τις απορίες!🩷

Και πάλι με το καλό σε όλα τα κορίτσια! Τελειομηνα, αφράτα μωρουδακια!❤️❤️❤️

Με το καλό κ το δικό σου το παιδάκι ❤️❤️❤️❤️ Κοριτσάκι πάλι 🩷🩷🩷 μια χαρά έχεις κ τα ρουχαλάκια κ την γνώση κ την εμπειρία 🩷🩷🩷 η κόρη μου τώρα που θα έχει 2 αδερφούς μου ζητάει ήδη  να κάνουμε κ ένα κορίτσι γιατί νιώθει αδικημένη θέλει λέει   👧🏼😂😝🤭 καταλαβαίνεις  τρέλα που ζούμε εγώ κ ο άντρας μου  🩷🥳

στις πριν 9 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!

Τέλεια νέα,άλλο ένα αφράτο μωρουλι!!

Πωπω Χρύσα,υπομονή είναι πολύ δύσκολο δυστυχώς αυτό, εμένα ευτυχώς μου κράτησε λιγο,ελπίζω να μην επανέλθει!!

Εγώ μπαίνω στον μήνα μου 7/1 και το απόγευμα έχω ραντεβού με τον γιατρό !

Ευτυχώς είναι με συγκεκριμένα φαγητά. 🙏🏼 βέβαια θα δούμε όταν μπω στο μήνα μου πως θα πάει! 

είσαι πρώτη που ανοίγεις το χορό νομίζω 🩷 πως νιώθεις; Γράψε μας τ νέα σου από το γιατρό! Τα έχεις ετοιμάσει όλα; Έχεις κάνει δλδ τις αγορές σου κτλ ; 🩷

στις πριν 1 ώρα, ο/η Xrisa95 είπε:

Εγώ 15 ❤️ άντε είμαστε στη σειρά κορίτσια 🤣🤣🤣 ούτε συνεννοημένες να ήμασταν! 

για να δούμε πως θα πάνε κ τα γεννητούρια… από τη μια πιστεύω θα πάω μέχρι 40 γιατί κ τα άλλα πέρασαν τις 40 εβδ απο την άλλη ως τρίτο παιδί δν αποκλείεται να έρθει νωρίτερα! Όμως αυτό που λέμε μ τον άντρα μου είναι ότι θα θέλαμε να κάτσει μέχρι 40 τουλάχιστον γιατί μας περιμένουν ζόρια στην αρχή με 3 παιδιά κτλ 😂😩 εγώ δν βιάζομαι να βγει πάντως (στα άλλα βιαζόμουν φουλ όπως κ εσείς τώρα φαντάζομαι❤️). 

Εγώ ναι ανυπομονώ να γεννήσουμε!!!!❤️

Με το καλό κ το δικό σου το παιδάκι ❤️❤️❤️❤️ Κοριτσάκι πάλι 🩷🩷🩷 μια χαρά έχεις κ τα ρουχαλάκια κ την γνώση κ την εμπειρία 🩷🩷🩷 η κόρη μου τώρα που θα έχει 2 αδερφούς μου ζητάει ήδη  να κάνουμε κ ένα κορίτσι γιατί νιώθει αδικημένη θέλει λέει   👧🏼😂😝🤭 καταλαβαίνεις  τρέλα που ζούμε εγώ κ ο άντρας μου  🩷🥳

Σε ευχαριστώ αγαπημένη μου! Εμένα πάλι λέει ότι ήθελε μπέμπη κι όχι μπέμπα! Άντε άντε με το καλό να πας κι εσύ για το 4ο κι εγώ για το 3ο😂😂😂😂

στις πριν 4 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Ευτυχώς είναι με συγκεκριμένα φαγητά. 🙏🏼 βέβαια θα δούμε όταν μπω στο μήνα μου πως θα πάει! 

είσαι πρώτη που ανοίγεις το χορό νομίζω 🩷 πως νιώθεις; Γράψε μας τ νέα σου από το γιατρό! Τα έχεις ετοιμάσει όλα; Έχεις κάνει δλδ τις αγορές σου κτλ ; 🩷

Είμαι η πρώτη ναι!!Και με την καισαρική δε πιάνω σίγουρα Φλεβάρη εγώ,είχα εξαρχής και την πιο σύντομη ΠΗΤ!!Τα έχω όλα έτοιμα του μωρου,αυτή τη βδομάδα ετοιμάζω και την βαλίτσα μου και περιμένω!!

Το πώς νιώθω μέχρι πρότινος ήταν περίεργο,ένιωθα ανυπομονησία σε συνδυασμό με άγχος και φόβο,τώρα νιώθω μόνο ανυπομονησία,νομίζω πως όσο πλησιάζει αρχίζω και το συνειδητοποιώ κάπως!

Περιμένω τώρα το ραντεβού για να δούμε αν πήρε βάρος το μοντέλο μου...😛θα σας ενημερώσω!!!

Γεια σας κορίτσια μου,

δυστυχώς δεν έχω πολύ ευχάριστα νέα.

Είδαμε την μικρούλα,είναι καλά,αλλά δε παίρνουμε το βάρος που θα θέλαμε και έχω πολύ λίγα αμνιακα,πράγμα που σημαίνει ότι πάμε για πρόωρο τοκετό.Εχω αύριο κάποιες αιματολογικές και καρδιοτοκογραφο και με βάση αυτά θα δούμε πως θα κινηθούμε.

Θα είμαι σε συχνή παρακολούθηση γιατί θέλουμε όσο γίνεται να παραμείνει μέσα αλλά και να το προλάβουμε όταν δούμε ότι δεν παίρνει άλλο.

Έχω παγώσει...

στις πριν 11 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Γεια σας κορίτσια μου,

δυστυχώς δεν έχω πολύ ευχάριστα νέα.

Είδαμε την μικρούλα,είναι καλά,αλλά δε παίρνουμε το βάρος που θα θέλαμε και έχω πολύ λίγα αμνιακα,πράγμα που σημαίνει ότι πάμε για πρόωρο τοκετό.Εχω αύριο κάποιες αιματολογικές και καρδιοτοκογραφο και με βάση αυτά θα δούμε πως θα κινηθούμε.

Θα είμαι σε συχνή παρακολούθηση γιατί θέλουμε όσο γίνεται να παραμείνει μέσα αλλά και να το προλάβουμε όταν δούμε ότι δεν παίρνει άλλο.

Έχω παγώσει...

Καλημέρα Ελενακι! Το γκρουπάκι μας αντιμετωπίζει προβλήματα αλλά είμαστε εδώ να σου δώσουμε κουράγιο. Το λέω γιατί κ εμείς έχουμε θέμα (θέματα γιατί βρήκαμε κ άλλο πρόβλημα κ ίσως χρειαστεί επέμβαση το μωρό όταν γεννηθεί)  με την καρδούλα του κ μπορώ να καταλάβω το άγχος σου κ την ανησυχία. Θα σου πω τι κάνω εγώ. Προσπαθώ να ξεχνιέμαι κ να είμαι ψύχραιμη. Να σκέφτομαι θετικά. Στην αρχή είναι δύσκολο γιατί γυρνάει εκεί το μυαλό σου. Από την στεναχώρια μου την προηγούμενη εβδομάδα μου έπεσε η πίεση όταν έμαθα κ εγώ το νέο πρόβλημα που μας βρήκε, έκλαιγα κ ευτυχώς ήταν η αδερφή μου εδώ κ με βοήθησε κ από τότε υποσχέθηκα ότι δεν θα επιβαρύνω ξανά το μωρό ενώ ήδη έχει τα θέματά του. Γι αυτό κ δν το σχολίασα κ εδώ στην ομάδα πιο πριν γιατί όσο το συζητάω το θυμάμαι. Γενικά είμαι τέρας ψυχραιμίας αλλά να που κάποιες στιγμές όλοι μπορεί να λυγίσουμε ειδικά όταν πρωτοακουμε κάποιο πρόβλημα.
Αρα θα σου πω να είσαι δυνατή όσο δύσκολο κ να είναι γιατί το μωρό νιώθει αυτά που νιώθεις αλλά κ γιατί πρέπει να είσαι στα πόδια σου να πάτε όσο πιο μακριά γίνεται αυτό το ταξίδι ❤️🙏🏼

Αν το δούμε ψύχραιμα πλέον τα πρόωρα μωράκια τα καταφέρνουν μια χαρά  αυτό είναι σίγουρο! ❤️ θα τα πάτε κ εσείς εξαιρετικά το πιστεύω δεν το λέω έτσι. Έχεις πατήσει τις 30εβδ που είναι σημαντικό κ όσο πιο πολύ χρόνο πάρει το μωρό τόσο το καλύτερο. 
Βρήκατε την αιτία της υπο-ανάπτυξης; Πχ είναι ο πλακούντας είναι οι μητριαιες; 

Καλημέρα Ελενακι! Το γκρουπάκι μας αντιμετωπίζει προβλήματα αλλά είμαστε εδώ να σου δώσουμε κουράγιο. Το λέω γιατί κ εμείς έχουμε θέμα (θέματα γιατί βρήκαμε κ άλλο πρόβλημα κ ίσως χρειαστεί επέμβαση το μωρό όταν γεννηθεί)  με την καρδούλα του κ μπορώ να καταλάβω το άγχος σου κ την ανησυχία. Θα σου πω τι κάνω εγώ. Προσπαθώ να ξεχνιέμαι κ να είμαι ψύχραιμη. Να σκέφτομαι θετικά. Στην αρχή είναι δύσκολο γιατί γυρνάει εκεί το μυαλό σου. Από την στεναχώρια μου την προηγούμενη εβδομάδα μου έπεσε η πίεση όταν έμαθα κ εγώ το νέο πρόβλημα που μας βρήκε, έκλαιγα κ ευτυχώς ήταν η αδερφή μου εδώ κ με βοήθησε κ από τότε υποσχέθηκα ότι δεν θα επιβαρύνω ξανά το μωρό ενώ ήδη έχει τα θέματά του. Γι αυτό κ δν το σχολίασα κ εδώ στην ομάδα πιο πριν γιατί όσο το συζητάω το θυμάμαι. Γενικά είμαι τέρας ψυχραιμίας αλλά να που κάποιες στιγμές όλοι μπορεί να λυγίσουμε ειδικά όταν πρωτοακουμε κάποιο πρόβλημα.
Αρα θα σου πω να είσαι δυνατή όσο δύσκολο κ να είναι γιατί το μωρό νιώθει αυτά που νιώθεις αλλά κ γιατί πρέπει να είσαι στα πόδια σου να πάτε όσο πιο μακριά γίνεται αυτό το ταξίδι ❤️🙏🏼

Αν το δούμε ψύχραιμα πλέον τα πρόωρα μωράκια τα καταφέρνουν μια χαρά  αυτό είναι σίγουρο! ❤️ θα τα πάτε κ εσείς εξαιρετικά το πιστεύω δεν το λέω έτσι. Έχεις πατήσει τις 30εβδ που είναι σημαντικό κ όσο πιο πολύ χρόνο πάρει το μωρό τόσο το καλύτερο. 
Βρήκατε την αιτία της υπο-ανάπτυξης; Πχ είναι ο πλακούντας είναι οι μητριαιες; 

Λυπάμαι πολύ και για τα δικά σου νέα Χρυσα μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μη χρειαστεί να ταλαιπωρηθεί το μωράκι σας..

Αυτό που σκέφτομαι και στη δική μου αλλά και στη δική σου περίπτωση είναι πως είναι τόσο μικρά για να μπαίνουν σε τέτοιες δοκιμασίες..☹️

Δεν έχουμε ακόμη εντοπίσει τι δε πάει καλά, φαινομενικά όλα δείχνουν οκ βάση ντομπλερ.Περιμενουμε να βγουν τα αποτελέσματα αύριο από τις αιματολογικές και θα έχουμε κάποια κατεύθυνση.

Έκανα nst σήμερα δύο φορές και η μικρή είναι καλά,τώρα το πάμε βήμα βήμα...

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Λυπάμαι πολύ και για τα δικά σου νέα Χρυσα μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μη χρειαστεί να ταλαιπωρηθεί το μωράκι σας..

Αυτό που σκέφτομαι και στη δική μου αλλά και στη δική σου περίπτωση είναι πως είναι τόσο μικρά για να μπαίνουν σε τέτοιες δοκιμασίες..☹️

Δεν έχουμε ακόμη εντοπίσει τι δε πάει καλά, φαινομενικά όλα δείχνουν οκ βάση ντομπλερ.Περιμενουμε να βγουν τα αποτελέσματα αύριο από τις αιματολογικές και θα έχουμε κάποια κατεύθυνση.

Έκανα nst σήμερα δύο φορές και η μικρή είναι καλά,τώρα το πάμε βήμα βήμα...

Κ εμείς βήμα βήμα το πάμε θα δούμε. Άλλωστε ο,τι είναι να γίνει θα γίνει αφού γεννηθεί το μωρό τώρα απλά με τους υπέρηχους έχουν οι γιατροί μια ιδέα τι μας περιμένει όταν γεννηθεί το μωρό κ τι θα χρειαστεί να κάνουν (ολες τισ Εξετάσεις τις κάνω στο δημόσιο μαιευτήριο-νοσοκομείο που θα γεννήσω άρα υπάρχει η καρτέλα κ το ιστορικό κ μια παιδοκαρδιολογος που γνωρίζει την υπόθεση κ είναι σε κάθε υπέρηχο κ δν θα χάσουμε χρόνο.) 

καταλαβαίνω πως σκέφτεσαι απλά αυτό που συζητούσα κ με τον εμβρυομητρικο είναι ότι κ όταν γεννηθεί το μωρό και αργότερα ως παιδάκι θα περάσεις λαχτάρες (όλοι οι γονείς περνάνε, ας πούμε προχθές έτρεχα στο νοσοκομείο με το γιο μου 2 ετών που έπεσε 10 σκαλιά από τη σκάλα κ χτύπησε. Ένα σωρό λαχτάρες περνάνε οι γονείς) κ εγώ προσπαθώ κ αυτό να το αντιμετωπίσω έτσι ψύχραιμα. Αναγκαστικά θα δεις κ εσύ ότι όταν γεννήσεις σιγά σιγά θα είσαι πιο ψύχραιμη γιατί αλλιώς όλοι οι γονείς θα είχαμε τρελαθεί κυριολεκτικά. 

Θα τις ξεπεράσουμε τις δυσκολίες να ξέρεις ❤️❤️❤️ στο λέω από πείρας! Κάθε φορά που μου συμβαίνει κάτι με τα παιδιά αυτό λέω. Κ όντως στο τέλος όλα πάνε καλά! ❤️ 

θα σε παρακολουθεί ο γιατρός κ είναι πάρα πολύ θετικό που το μωρό σου δεν δυσφορεί στο NST που έκανες. Αυτό του δίνει κι άλλο χρόνο στην κοιλίτσα σου❤️ μέσα στα στραβά υπάρχει κ η ελπίδα! 
Κορούλα περιμένεις είναι πολύ δυνατά τα κορίτσια  🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...