Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Φεβρουαρίου 2025!!!!!!!

Recommended Posts

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Πιο παλια το ειχα κανει 1-2 φορες αλλα σπ το εμβολιο του κοβιντ κ μετα δν ξαναεκανα για τη γριπη...

Φετος μου το συστησε ο γιατρος οποτε λεω ν το κανω γτ θα γεννησουμε κ μεσα στ καταχειμωνο... ασε π η γριπη ειναι πολυ ζορικη κ σε διαλυει...

Εσενα Αννιτα μου στο προτεινε η γιατρος σου;;

Προς το παρόν όχι δεν μου το πρότεινε αλλά ίσως επειδή δεν την είδα ακόμα!! Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ να σου πω την αλήθεια!! Δουλεύω σε εστίαση και ευτυχώς δεν έχει τύχει να κολλήσω τουλάχιστον όχι άσχημα! Οπότε και να μου το προτείνει δεν ξέρω κατά πόσο θα το κάνω 🤔

Για του κοκκυτη όμως σίγουρα δεν μου έχει κάνει κουβέντα και ούτε ξέρω τι είναι.. πρέπει να την ρωτήσω 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 31 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Προς το παρόν όχι δεν μου το πρότεινε αλλά ίσως επειδή δεν την είδα ακόμα!! Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ να σου πω την αλήθεια!! Δουλεύω σε εστίαση και ευτυχώς δεν έχει τύχει να κολλήσω τουλάχιστον όχι άσχημα! Οπότε και να μου το προτείνει δεν ξέρω κατά πόσο θα το κάνω 🤔

Για του κοκκυτη όμως σίγουρα δεν μου έχει κάνει κουβέντα και ούτε ξέρω τι είναι.. πρέπει να την ρωτήσω 

Ναι καλο ειναι να τη ρωτησεις κ θα σου πει τη γνωμη της..

Οπως κ να εχει, εσυ θ κανεις αυτο π εσυ θα αποφασισεις οτι ειναι καλυτερο για σενα κ το μπεμπη.. τα εμβολια ειναι γ να νιωθουμε πιο ασφαλεις κ οχι για να μας αγχωνουν... ❤️❤️

στις πριν 4 ώρες, ο/η Mickie είπε:

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι ακόμα . Με το αντιγριπικο εμβόλιο τι σας είπαν οι γιατροί σας;; Πότε σας είπαν να το κάνετε;;;;

Εγώ δν το έχω κάνει σε καμία εγκυμοσύνη μου (δν μου το είχαν προτείνει σε καμία εγκυμοσύνη αλλά ούτε κ το πρότεινα εγώ) 

Ούτε του κοκκύτη έχω κάνει (και δεν θα κάνω ούτε εδώ) 

εδώ Γερμανία κάνουν μόνο στο τέλος για τέτανο-διφθερίτιδα (& θα το κάνω γιατι έχει περάσει η περίοδος του εμβολίου που είχα κάνει πριν δέκα έτη άρα χρειαζόταν ούτως ή άλλως επανάληψη) 

θα κάνω μόλις γεννήσω κ αναμνηστική δόση για την Ερυθρά γιατί σ αυτήν την εγκυμοσύνη δεν εχω πια αντισώματα 😊

ωστόσο για τα εμβόλια είναι ξεκάθαρα στην κρίση του κάθε γιατρού (κάποιοι προτείνουν κάποιοι όχι) 😊

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elenaki_ είπε:

Σίγουρα αυτό που λέτε @Antonia2και @Xrisa95θα βοηθήσει,αλλά θέλουν να πίνω τουλάχιστον 2,5 λίτρα τη μέρα,δε προλαβαίνω να τα πιω νωρίς.Ειναι δίκοπο μαχαίρι!

Γιατί σου ζήτησαν να πίνεις τόσο πολύ νερό; Υπάρχει κάποιος λόγος; Ή προληπτικά; 😊

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elenaki_ είπε:

Τι ωραία νέα!!!!

Παίδαρος!!!

Και τι φοβερό υλικό σου δίνουν!!

Εμένα μόνο φωτό μου έδωσε,δεν έχω dvd!!

Και πόσο όμορφο να μην σε αγχωνει το παραμικρό!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

Μπραβο Χρυσα μουυυυ!!!💙🧿🥰🌻

Τελεια τα νεα σου!!!! 😁🤩

το αντρακι σας ειναι υγιεστατο κ αφρατο αφρατο!!!! Με το καλο να ερθει στην αγκαλια σας γερο κ στρουμπουλο!!!!👶🤱

Κ τι τελεια π πηρες βιντεακια του μικρου!!! Να το βλεπεις ν το χαρεις μεχρι ν ερθει στην αγκαλια σας!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

@Xrisa95 μου μπράβο σου όλα τέλεια!! Άντε με το καλό να έρθει ο μπεμπαρος!! Πω πω θα έχει κάτι μαγουλακια αφού θα είναι και 4 κιλά σίγουρα 🥰🥰🥰

Δν έχω άλλες αντιδράσεις σας στέλνω εδώ καρδιές ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

κοριτσια μου τι κανετε ;

εγω χθες ξυπνησα με πονόλαιμο κ μέχρι το βραδυ είχε γινει αρκετά ενοχλητικός ξεκαθαρο σημάδι αμυγδαλιτιδας σε εμένα έχω ιστορικό παθαίνω αρκετές και έχω κανει και απόστημα στο παρελθόν. οποτε το πρωι πήγα κατευθείαν νοσοκομειο να με δει ο ωρλ μου ο οποίος μου ειπε οτι είναι αρχή οξείας αμυγδαλιτιδας και αν συμφωνεί και ο γυναικολόγος μου να παρω κατευθείαν αμοξιλ. ο γυναικολόγος μου ειπε να παρω σίγουρα να το προλάβουμε γιατι φανηκε φλεγμονή στον οργανισμό (αυξημένη crp η οποία ήταν 15,7mg/L με όριο το 5 και λευκά οχι πολυ ομως 11,4) (δεν ξερω τα όρια της crp για την εγκυμοσύνη, μονο οτι επιτρέπεται να είναι λιγο παραπανω αυξημένο από το κανονικό)… ε καιγω έψαξα κιγο στο ιντερνετ μετα και ψιλό πανικοβλήθηκα…αλλά προσπαθω να είμαι χαλαρή. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 21+3 σήμερα ο εμβρυολόγος μας έβγαλε το μωρό 498γρ (χθες ο γυναικολόγος 50 γρ πιο κάτω) μικρή η απόκλιση γιατί με βάση κ τις μετρήσεις οστών κ βάρους είναι μου είπε κ αυτό μεγάλο μωρό (κ αναμένεται λίγο πιο βαρύ από το γιο άρα 4κιλακια πατημένα μου είπε 🤷🏼‍♀️

εεε λίγη διαφορά έχει ας είναι όπως θέλει ❤️

βρήκε ένα μικρό φύσημα 2χιλ (αλλά είχε κ η πρώτη μου κόρη κ δεν ήταν κάτι σοβαρό) οπότε μου είπε υπάρχει γενικά κληρονομικότητα αλλά ήταν πολύ μικρό ίσως μου είπε είναι κ λάθος του υπέρηχου γιατί όταν προσπάθησε να το ξανά βρει δεν το είδε 

οπότε θα κάνουμε προληπτικά στο νοσοκομείο συνάντηση κ υπέρηχο με παιδοκαρδιολογο από κοινού μαζί με τον εμβρυολόγο για να το ξεκαθαρίσουμε να μην υπάρχει κάτι θολό στο τοπίο. 

αυτός αγχώθηκε μήπως αγχωθώ εγώ αλλά του είπα ότι τρίτη εγκυμοσύνη πια δεν με αγχώνει τίποτα 🤷🏼‍♀️🤣 είχε κ η κόρη μου άρα κανένα άγχος ό,τι είναι θα φανεί άλλωστε 😊🤰🏼

οπότε θα με πάρει τηλ ώστε σε 3-4 εβδ να το δούμε στο νοσοκομείο αναλυτικά! 

γενικά όλα καλά μου έστειλε κ 2 βίντεο 4D έγχρωμα δηλαδή  (μαζί με φωτό κτλ) 

έλιωσα γιατί στα άλλα παιδιά δεν ειχα! 

αυτά από εμάς! ❤️

μπραβο χρυσά μου! τελεια που είναι καλα ο μπεμπης σας🩵🩵 ολα καλα θα είναι αφού και εκεινος προσπάθησε να το ξαναβρεί και δεν το βρήκε!!🧿🧿🧿 τελειο που σας εστειλε κ βιντεο 😍😍 θα έχετε να βλέπετε μέχρι την επόμενη φορά😍

στις πριν 2 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω εσείς κάνετε κάθε χρόνο εμβόλιο γρίπης η θα κάνετε τώρα φέτος λόγο εγκυμοσύνης??

εγω τα 2 τελευταία χρονια δεν έχω κανει… τωρα θα τον ρωτησω την πέμπτη κ για της γρίπης και για του κοκκυτη

στις πριν 1 ώρα, ο/η elenitsa2. είπε:

κοριτσια μου τι κανετε ;

εγω χθες ξυπνησα με πονόλαιμο κ μέχρι το βραδυ είχε γινει αρκετά ενοχλητικός ξεκαθαρο σημάδι αμυγδαλιτιδας σε εμένα έχω ιστορικό παθαίνω αρκετές και έχω κανει και απόστημα στο παρελθόν. οποτε το πρωι πήγα κατευθείαν νοσοκομειο να με δει ο ωρλ μου ο οποίος μου ειπε οτι είναι αρχή οξείας αμυγδαλιτιδας και αν συμφωνεί και ο γυναικολόγος μου να παρω κατευθείαν αμοξιλ. ο γυναικολόγος μου ειπε να παρω σίγουρα να το προλάβουμε γιατι φανηκε φλεγμονή στον οργανισμό (αυξημένη crp η οποία ήταν 15,7mg/L με όριο το 5 και λευκά οχι πολυ ομως 11,4) (δεν ξερω τα όρια της crp για την εγκυμοσύνη, μονο οτι επιτρέπεται να είναι λιγο παραπανω αυξημένο από το κανονικό)… ε καιγω έψαξα κιγο στο ιντερνετ μετα και ψιλό πανικοβλήθηκα…αλλά προσπαθω να είμαι χαλαρή. 

Ελενίτσα μην ανησυχείς κορίτσι μου! Υπάρχουν κ συμβατές αντιβιώσεις κ πολλές έγκυες γυναίκες αρρωσταίνουν 

Εννοείται είναι μεγάλη ταλαιπωρία αλλά μην στεναχωριέσαι ότι μπορεί να πάθει κάτι το μωρό. ❤️

(ήμουν πριν μείνω έγκυος κ εγώ σε φάση που αρρώσταινα με αμυγδαλίτιδα 2-3 φορές το χρόνο με πολύ πύον κ νοσηλεύτηκα γιατί εμφάνιζα αλλεργική αντίδραση στις αντιβιώσεις που μου έδιναν. Μετά επειδή έπαθα μεγάλη κρίση δεν με ξανά έπιασε. Λες κ ήταν το πικ του. Αν με ξανά έπιανε θα έκανα αφαίρεση όπως μου είπαν οι γιατροί αλλά από τότε ευτυχώς δεν με ξανά έπιασε) 

Αφού το βρήκατε νωρίς θα πάρεις κ την αντιβίωση κ θα δεις ότι θα το προλάβετε πριν χειροτερέψει! 🙏🏼😪🥹

στις πριν 1 ώρα, ο/η elenitsa2. είπε:

μπραβο χρυσά μου! τελεια που είναι καλα ο μπεμπης σας🩵🩵 ολα καλα θα είναι αφού και εκεινος προσπάθησε να το ξαναβρεί και δεν το βρήκε!!🧿🧿🧿 τελειο που σας εστειλε κ βιντεο 😍😍 θα έχετε να βλέπετε μέχρι την επόμενη φορά😍

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ (καρδούλες εδώ γιατί δν έχω άλλες να χαρίσω στο σχόλιο, τελείωσαν οι αντιδράσεις) ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

στις πριν 12 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Γιατί σου ζήτησαν να πίνεις τόσο πολύ νερό; Υπάρχει κάποιος λόγος; Ή προληπτικά; 😊

Η καρδιολόγος που με είχε δει μου είπε να πίνω τόσο,μέχρι τότε έπινα 1,5-2.

Και μου εξήγησε κ ο γιατρός ότι όσο πιο πολύ νερό πίνω τόσο πιο καλά περνάει το μωρό κι εγώ  γιατί κρατιέται ψηλά,όσο πιο άδεια ειναι η κύστη,το μωρό κατεβαίνει κ στριμώχνεται σε διάφορα σημεία,όπου ενοχλείται κι αυτό κι εγώ.

🤷

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elenaki_ είπε:

Η καρδιολόγος που με είχε δει μου είπε να πίνω τόσο,μέχρι τότε έπινα 1,5-2.

Και μου εξήγησε κ ο γιατρός ότι όσο πιο πολύ νερό πίνω τόσο πιο καλά περνάει το μωρό κι εγώ  γιατί κρατιέται ψηλά,όσο πιο άδεια ειναι η κύστη,το μωρό κατεβαίνει κ στριμώχνεται σε διάφορα σημεία,όπου ενοχλείται κι αυτό κι εγώ.

🤷

Εάν είναι συστάσεις οκ κορίτσι μου! ❤️ εγώ δν πίνω πάνω από 1 λίτρο την ημέρα κ δν είχα ποτέ θέμα αλλά κάθε περίπτωση είναι διαφορετική ❤️  να κάνεις ότι σου πούνε οι γιατροί αλλά αν πχ πιεις 2 λίτρα κ όχι 2.5 δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα! Μπορείς να το συζητήσεις ξανά με το γιατρό σου γιατί το να κοιμάσαι είναι εξίσου πάρα πολύ σημαντικό. ❤️ (ίσως πχ αν πιεις 2 λίτρα μέχρι το απόγευμα κ μειώσεις το μισό λίτρο μετά τις 6 να σε βοηθήσει να μην νιώθεις γεμάτη την κύστη σου κ να καταφέρεις να κοιμηθείς) 

κάνε κ τις ασκήσεις Kegel βοηθανε πολύ στον τοκετό κ στην ενδυνάμωση των μυών που αφορούν τους σφιγκτήρες εκεί κάτω. 😊 (συζήτησέ το κ με το γιατρό σου αλλά είναι πολύ διαδεδομένες ασκήσεις που προτείνουν οι μαίες) 

στις πριν 14 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 21+3 σήμερα ο εμβρυολόγος μας έβγαλε το μωρό 498γρ (χθες ο γυναικολόγος 50 γρ πιο κάτω) μικρή η απόκλιση γιατί με βάση κ τις μετρήσεις οστών κ βάρους είναι μου είπε κ αυτό μεγάλο μωρό (κ αναμένεται λίγο πιο βαρύ από το γιο άρα 4κιλακια πατημένα μου είπε 🤷🏼‍♀️

εεε λίγη διαφορά έχει ας είναι όπως θέλει ❤️

βρήκε ένα μικρό φύσημα 2χιλ (αλλά είχε κ η πρώτη μου κόρη κ δεν ήταν κάτι σοβαρό) οπότε μου είπε υπάρχει γενικά κληρονομικότητα αλλά ήταν πολύ μικρό ίσως μου είπε είναι κ λάθος του υπέρηχου γιατί όταν προσπάθησε να το ξανά βρει δεν το είδε 

οπότε θα κάνουμε προληπτικά στο νοσοκομείο συνάντηση κ υπέρηχο με παιδοκαρδιολογο από κοινού μαζί με τον εμβρυολόγο για να το ξεκαθαρίσουμε να μην υπάρχει κάτι θολό στο τοπίο. 

αυτός αγχώθηκε μήπως αγχωθώ εγώ αλλά του είπα ότι τρίτη εγκυμοσύνη πια δεν με αγχώνει τίποτα 🤷🏼‍♀️🤣 είχε κ η κόρη μου άρα κανένα άγχος ό,τι είναι θα φανεί άλλωστε 😊🤰🏼

οπότε θα με πάρει τηλ ώστε σε 3-4 εβδ να το δούμε στο νοσοκομείο αναλυτικά! 

γενικά όλα καλά μου έστειλε κ 2 βίντεο 4D έγχρωμα δηλαδή  (μαζί με φωτό κτλ) 

έλιωσα γιατί στα άλλα παιδιά δεν ειχα! 

αυτά από εμάς! ❤️

Πολύ ωραία τα νέα σας κορίτσι μου!! Με το καλό να υποδεχτείτε το στρουμπουλό σας μωράκι.

Αχχχ θέλω και εγώ τόσο πολύ να πάρω έγχρωμες φωτογραφίες της ζουζούνας μας. Έχω μόνο μια από το νοσοκομείο προχθές που φαίνεται μόνο το αυτάκι της. Δυστυχώς ο γιατρός που μας παρακολουθεί εδώ δεν έχει τέτοιες παροχές. Πιστεύω στο Ρέα να γίνεται, θα του το πω την Δευτέρα που θα πάμε. 

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας. Εγώ μάλλον έπαθα πάλι μυκητίαση ή κάτι τέτοιο. Εχθές το απόγευμα είχα βγει για μια δουλειά και καθώς περπατούσα ένιωσα ένα κάψιμο από κάτω. Γύρισα σπίτι και είδα στο εσώρουχο ένα ασπρο-πράσινο κολλώδες κομμάτι. Φρίκαρα κατευθείαν και πήρα τον γιατρό τηλ. Μου είπε να πάρω ένα κολπικό υπόθετο το βράδυ, όπως και έκανα. Στην αρχή με έκαιγε, μετά ηρέμησε και κοιμήθηκα. Αλλά κορίτσια με το που πήγα τουαλέτα το πρωί έφυγαν κάποια μικρά κομμάτια από το υπόθετο και άρχισε πάλι το κάψιμο. Μέχρι και τώρα είμαι χάλια, δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό το κάψιμο και είμαι και στην δουλειά. Περνάω πολύ δύσκολααααααααααααα😣 Θα περιμένω να περάσει η ώρα και θα ξανά πάρω τον γιατρό.

στις πριν 13 ώρες, ο/η elenitsa2. είπε:

κοριτσια μου τι κανετε ;

Ελενη μου περαστικά!! ❤️

Με την αντιβιωση και με παρακολουθηση απο το γιατρο ολα θα πανε καλα!! να μην αγχωνεσαι γτ τα μωρακια μας νιωθουν οπως εμεις... αισιοδοξια και καθε μερα θα εισαι και καλυτερα!!! 😊

Υ.Γ. και προσπαθησε να μην ψαχνεις στο ιντερνετ!!! οχι οτι δεν το κανω εγω αλλα καθε φορα πανικοβαλλομαι χωρις λογο... 🙃

στις πριν 1 ώρα, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας. Εγώ μάλλον έπαθα πάλι μυκητίαση ή κάτι τέτοιο. Εχθές το απόγευμα είχα βγει για μια δουλειά και καθώς περπατούσα ένιωσα ένα κάψιμο από κάτω. Γύρισα σπίτι και είδα στο εσώρουχο ένα ασπρο-πράσινο κολλώδες κομμάτι. Φρίκαρα κατευθείαν και πήρα τον γιατρό τηλ. Μου είπε να πάρω ένα κολπικό υπόθετο το βράδυ, όπως και έκανα. Στην αρχή με έκαιγε, μετά ηρέμησε και κοιμήθηκα. Αλλά κορίτσια με το που πήγα τουαλέτα το πρωί έφυγαν κάποια μικρά κομμάτια από το υπόθετο και άρχισε πάλι το κάψιμο. Μέχρι και τώρα είμαι χάλια, δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό το κάψιμο και είμαι και στην δουλειά. Περνάω πολύ δύσκολααααααααααααα😣 Θα περιμένω να περάσει η ώρα και θα ξανά πάρω τον γιατρό.

Καλημέρα Λευκή μου!! ❤️

Περαστικα και κατα τη γνωμη μου παρε το γιατρο στο κινητο ή στειλτου βαιμπερ να σε βοηθήσει. μην παιδευεσαι τόσο...

μηπως να τους ελεγες μια δικαιολογια στη δουλεια ή να σου εγραφε μια άδεια 2 μερες για να είσαι σπίτι σου τις επόμενες μέρες και πιο άνετη;;

Γνωρίζοντας τα κουκούνια μας 👶

@elenitsa2.  Β' επιπέδου 10/10 - ΠΗΤ 13/02 💙

@ΛΕΥΚΗ Β' επιπέδου 14/10 - ΠΗΤ 11/02 💗

@Antonia2  Β' επιπέδου 17/10 - ΠΗΤ 01/03 💗💗

@Elenaki_ Υπερηχος 23/10 - ΠΗΤ 04/02 💗

@annitakianna Υπέρηχος ; - ΠΗΤ 13/02 💙

@Mickie Β' επιπέδου 01/11 - ΠΗΤ 24/02 💙

@Xrisa95 Υπέρηχος 04/11 - ΠΗΤ 15/02 💙

@Annoula1995 Υπέρηχος ; - ΠΗΤ 10/02 💙

@Emma1 Υπερηχος ; - ΠΗΤ 01/03

@giogo Υπέρηχος ; - ΠΗΤ 13/02

@Mboo ΠΗΤ 03/02

@Ria_ ;;

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Καλημέρα Λευκή μου!! ❤️

Περαστικα και κατα τη γνωμη μου παρε το γιατρο στο κινητο ή στειλτου βαιμπερ να σε βοηθήσει. μην παιδευεσαι τόσο...

μηπως να τους ελεγες μια δικαιολογια στη δουλεια ή να σου εγραφε μια άδεια 2 μερες για να είσαι σπίτι σου τις επόμενες μέρες και πιο άνετη;;

Τον κάλεσα αλλά έχει περιστατικό οπότε θα με πάρει εκείνος σε λίγο. Η αλήθεια είναι πως το σκέφτηκα για άδεια αλλά έχω αρχίσει να αισθάνομαι καλύτερα, δηλαδή σε σημείο που δεν με ενοχλεί τώρα. Και σκέφτομαι ότι ίσως ήθελε χρόνο για να δράσει???? Δεν ξέρω, θα το πω στον γιατρό και βλέπουμε

στις πριν 2 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Τον κάλεσα αλλά έχει περιστατικό οπότε θα με πάρει εκείνος σε λίγο. Η αλήθεια είναι πως το σκέφτηκα για άδεια αλλά έχω αρχίσει να αισθάνομαι καλύτερα, δηλαδή σε σημείο που δεν με ενοχλεί τώρα. Και σκέφτομαι ότι ίσως ήθελε χρόνο για να δράσει???? Δεν ξέρω, θα το πω στον γιατρό και βλέπουμε

Αν θυμάσαι Λευκη μου σου είχα πει ότι στο δεύτερο πέρασα ακριβώς τα ίδια αλλά εμένα επέμενε μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης. 

δυστυχώς στην κύηση επιμένει πάρα πολύ αυτό γιατί αλλάζει το ph της περιοχής. Κάνε πλύσεις με χαμομήλι κ σκέψου τα υπόθετα καλέντουλας σε συνδυασμό με μια κρέμα κολπική (που μπορεί να σου προτείνει ο γιατρός αν δν το έχει κάνει ήδη) 

Πραγματικά κ μένα με παίδεψε τόσο πολύ. 

φρόντισε να αλλάζεις συχνά εσώρουχο/σερβιετακι! 

υπομονή κορίτσι μου κ εύχομαι να περάσει κ να μην σε ξανά παιδέψει. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Γνωρίζοντας τα κουκούνια μας 👶

@elenitsa2.  Β' επιπέδου 10/10 - ΠΗΤ 13/02 💙

@ΛΕΥΚΗ Β' επιπέδου 14/10 - ΠΗΤ 11/02 💗

@Antonia2  Β' επιπέδου 17/10 - ΠΗΤ 01/03 💗💗

@Elenaki_ Υπερηχος 23/10 - ΠΗΤ 04/02 💗

@annitakianna Υπέρηχος; - ΠΗΤ 13/02 💙

@Mickie Β' επιπέδου 01/11 - ΠΗΤ 24/02 💙

@Annoula1995 Υπέρηχος; - ΠΗΤ 10/02 💙

@Xrisa95 Υπέρηχος; - ΠΗΤ 15/02 💙

@Emma1 Υπερηχος ; - ΠΗΤ 01/03

@giogo Υπέρηχος ; - ΠΗΤ 13/02

@Mboo ΠΗΤ 03/02

@Ria_ ;;

Εγώ έχω υπέρηχο ξανά 04/11 στο γυναικολόγο 😊 (τότε θα κάνω κ την καμπύλη την ίδια μέρα) 

μου είπε ο γιατρός εδώ στη Γερμανία κάνουν την μικρή καμπύλη κ αν βρεθεί εύρημα τότε κάνουν την μεγάλη όπως στην Ελλάδα 

(δν είχα ποτέ διαβήτη στην κύηση ευτυχώς άρα πιστεύω κ τώρα θα είναι καλά)🙏🏼

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Αν θυμάσαι Λευκη μου σου είχα πει ότι στο δεύτερο πέρασα ακριβώς τα ίδια αλλά εμένα επέμενε μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης. 

δυστυχώς στην κύηση επιμένει πάρα πολύ αυτό γιατί αλλάζει το ph της περιοχής. Κάνε πλύσεις με χαμομήλι κ σκέψου τα υπόθετα καλέντουλας σε συνδυασμό με μια κρέμα κολπική (που μπορεί να σου προτείνει ο γιατρός αν δν το έχει κάνει ήδη) 

Πραγματικά κ μένα με παίδεψε τόσο πολύ. 

φρόντισε να αλλάζεις συχνά εσώρουχο/σερβιετακι! 

υπομονή κορίτσι μου κ εύχομαι να περάσει κ να μην σε ξανά παιδέψει. 

Ναι το θυμάμαι κορίτσι μου, είναι πολύ άσχημη διαδικασία δυστυχώς. Εκεί που λες ξεμπέρδεψα, να σου πάλι. Εντωμεταξύ είναι μαζί τα άπειρα υγρά και νιώθω συνεχώς μια δυσφορία, πολύ κακό. 

Τα υπόθετα καλέντουλας μπορώ να τα πάρω από μόνη μου??? Για την κολπική κρέμα ξέρω πως μπορώ γιατί μου έχει δώσει το ελεύθερο.

στις πριν 2 λεπτά, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Ναι το θυμάμαι κορίτσι μου, είναι πολύ άσχημη διαδικασία δυστυχώς. Εκεί που λες ξεμπέρδεψα, να σου πάλι. Εντωμεταξύ είναι μαζί τα άπειρα υγρά και νιώθω συνεχώς μια δυσφορία, πολύ κακό. 

Τα υπόθετα καλέντουλας μπορώ να τα πάρω από μόνη μου??? Για την κολπική κρέμα ξέρω πως μπορώ γιατί μου έχει δώσει το ελεύθερο.

Ναι εγώ πήγα σε φαρμακείο κ πήρα γιατί είχα τόση φαγούρα κ τσούξιμο (δν ήθελα να πάω τουαλέτα γι’ αυτό το λόγο) 

εννοείται συζήτησέ το κ με το γιατρό σου (η μαια μου τα είχε προτείνει γιατί δν γινόταν να βάζω συνέχεια φαρμακευτική κρέμα κάπου μετά δεν με βοηθούσε κιόλας γιατί το είχα 6 μήνες ) 

γέννησα κ υποχώρησε πολύ γρήγορα ευτυχώς 🙏🏼

κ τώρα έχω αυτόν τον φόβο γ αυτό προσέχω να αλλάζω συνέχεια σερβιετακι να τρώω καλά να μην βάζω καθαριστικά στην περιοχή (γιατί έτσι την πάτησα)

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Εγώ έχω υπέρηχο ξανά 04/11 στο γυναικολόγο 😊 (τότε θα κάνω κ την καμπύλη την ίδια μέρα) 

μου είπε ο γιατρός εδώ στη Γερμανία κάνουν την μικρή καμπύλη κ αν βρεθεί εύρημα τότε κάνουν την μεγάλη όπως στην Ελλάδα 

(δν είχα ποτέ διαβήτη στην κύηση ευτυχώς άρα πιστεύω κ τώρα θα είναι καλά)🙏🏼

Τελεια Χρυσα μου!!! ενημερωσα το τυχερο πινακακι μας!!!

καλυτερα που θα κανεις τη μικρη και θα αποφυγεις την ταλαιπωρια!! 😉

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Τελεια Χρυσα μου!!! ενημερωσα το τυχερο πινακακι μας!!!

καλυτερα που θα κανεις τη μικρη και θα αποφυγεις την ταλαιπωρια!! 😉

Θεωρώ ότι είναι καλύτερο να γίνεται η μεγάλη κατευθείαν αλλά εδώ γενικά αποφεύγουν τις πολλές εξετάσεις κ παρεμβάσεις κτλ! 😊 

(Στο συγκεκριμένο βέβαια εγώ υποφέρω με την καμπύλη δν την αντέχει ο οργανισμός μου αλλά είναι πολύ πιο αναλυτική κ κατάλληλη για τον διαβήτη κύησης απ’ ότι η μικρή)

και του λέω να έρθω πρωί πρωί όπως στην Ελλάδα χωρίς να έχω φάει; Κ η απάντηση του γιατρού «έλα το απόγευμα οπότε να ναι απλά να μην έχεις φάει πολλά γλυκά, νορμαλ πραγματα» 😳 εγώ είμαι μαθημένη από την Ελλάδα κ μου φαίνονται περίεργα όλα αυτά αλλά τόσα παιδιά γέννιουνται εδώ πιστεύω θα τα καταφέρουμε 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

είχα αρρωστήσει κ πήρα τηλ την γραμματέα να μου γράψει παρακεταμόλη κ μου λέει «ααα αν δν ψήνεσαι στον πυρετό δεν γράφουμε φάρμακα  😬😬😬😬 πάρε κάτι φυτικό από το φαρμακείο κ κάνε υπομονή» 

ναι οκ  της είπα ότι θα πάρω παρακεταμόλη όπως έπαιρνα στην Ελλάδα  κ να το πει στο γιατρό να το ξέρει!!! 

Είπαμε δεν δίνουν εύκολα φάρμακα αλλά με πονοκέφαλο κ ρίγος τι να μου κάνει το φυτικό κ με 2 παιδιά στο σπίτι που πρέπει να είμαι στα πόδια μου πάντα 😅😅😅

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...