Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Φεβρουαρίου 2025!!!!!!!

Recommended Posts

στις πριν 4 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Αχ ζηλεύω σε όλα!!! Εγώ δεν έχω νιώσει απολύτως τίποτα ακόμη 😭😭 πόσο μάλλον να να καταλάβω σε ποια μεριά είναι!!! Αύριο κλείνω την 17η με το καλό και έχω ραντεβού το πρωί.. @Antonia2 σε κάνω και ταγκ για το πινακακι 😁 λόγο το ότι θα λείπει η γιατρός την επόμενη εβδομάδα, θα πάω αύριο το πρωί να με δει και ανυπομονώ 

Με το καλο Αννιτα μουυυυ!!! να δειτε αυριο το τζουτζουκακι σας που θα εχει μεγαλωσει αρκετα!!!❤️❤️❤️

αχ τι τελεια!!!! εφτασες 17 εβδ ε;;; τρομερο ποσο γρηγορα περασε ο καιρος!!! με ολα τα αγχη βεβαια και τις αγωνιες, αλλα τωρα που κοιταω λιγο πισω, νομιζω αυτο το καλοκαιρι σχεδον δεν το καταλαβα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γνωρίζοντας τα κουκούνια μας 👶

@annitakianna  Υπέρηχος 04/09 - ΠΗΤ 13/02 💙

@Xrisa95 Υπέρηχος 09/09 - ΠΗΤ 15/02 💙

@Antonia2 Υπέρηχος 11/09 - ΠΗΤ 01/03

@Elenaki_ Υπέρηχος 12/09 - Β' επιπέδου 24/09 - ΠΗΤ 04/02 🩷

@elenitsa2. Υπερηχος 18/9 - ΠΗΤ 13/02 💙

@Annoula1995 Υπερηχος 24/09 - Β' επιπέδου 08/10 💙

@barbounaki04  Αμνιο - ΠΗΤ 28/02

@ΛΕΥΚΗ Υπέρηχος ; - ΠΗΤ 11/02

@Emma1 Υπερηχος; - ΠΗΤ 01/03

@giogo Υπέρηχος ; - ΠΗΤ 13/02

@Mboo Επόμενος υπέρηχος ;;

@Ria_ ;;

κοριτσια μου εγω φσκ και δεν εχω νιωσει κατι... ειμαι και πιο πισω στις εβδομαδες απο εσας και με τα διδυμα θα αργησω λογικα... ας ειναι γερα και δεν πειραζει...😊

αχ κοριτσια χθες επεσα πανω σ ενα βιντεο με μια κοιλιτσα (ας την πω) μιας τελειομηνης εγκυου και ΤΡΟΜΑΞΑ.....😱 εννοειται οτι αλλαξα κατ'ευθειαν το βιντεο και μετα σκεφτομουν ποσο θα μεγαλωσει η δικη μου κοιλια (πρωτα ο θεος) με 2 κουκουνια μεσα.....

εσεις εχετε δει κτ αντιστοιχο;; νομιζω γνκ καλυτερα καποια πραγματα να τα ζεις στην ωρα τους παρα να προτρεχεις 😜

στις πριν 5 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Αχ ζηλεύω σε όλα!!! Εγώ δεν έχω νιώσει απολύτως τίποτα ακόμη 😭😭 πόσο μάλλον να να καταλάβω σε ποια μεριά είναι!!! Αύριο κλείνω την 17η με το καλό και έχω ραντεβού το πρωί.. @Antonia2 σε κάνω και ταγκ για το πινακακι 😁 λόγο το ότι θα λείπει η γιατρός την επόμενη εβδομάδα, θα πάω αύριο το πρωί να με δει και ανυπομονώ 

Με το καλό να δείτε το μωράκι σας🥰🥰πες μας τα νέα!!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η elenitsa2. είπε:

αννίτα μου με το καλο αυριο να δείτε το μωρακι σας ❤️

και γω δεν έχω νιώσει κατι ακομα…αν θυμαμαι καλα είχες γραψει οτι κ συ εχεις εμπρόσθιο πλακούντα οποτε ισως να αργήσουμε να καταλάβουμε🤷🏼‍♀️ βεβαια όταν το ειπα στον γιατρο μου γέλασε και μου ειπε οτι διαβάζω πολυ ιντερνετ 😂😂

κοιλιτσα δεν έχω κανει καθόλου εγω ακομα βεβαια νιωθω ξεκαθαρα που είναι η μήτρα μου και έχει πεταχτεί ένα τσικ κατω χαμηλά αλλά φυσικα αυτο φαίνεται μονο χωρίς ρούχα 

Κι εγώ εμπρόσθιο πλακούντα αν και νιώθω διάφορα άλλα η γιατρός Μ πε δεν είναι το μωρό και μέσα σ' αυτόν το μήνα ναι μπορεί να το νιώσω😛 ούτε εγώ έχω κάνει ακόμα κοιλιά ..εδώ και καμιά βδομάδα έχει μια αισθητή διαφορά άλλα και πάλι οι εκτός δεν νομίζω να καταλαβαίνουν κάτι😛

στις πριν 4 ώρες, ο/η elenitsa2. είπε:

αννίτα μου με το καλο αυριο να δείτε το μωρακι σας ❤️

και γω δεν έχω νιώσει κατι ακομα…αν θυμαμαι καλα είχες γραψει οτι κ συ εχεις εμπρόσθιο πλακούντα οποτε ισως να αργήσουμε να καταλάβουμε🤷🏼‍♀️ βεβαια όταν το ειπα στον γιατρο μου γέλασε και μου ειπε οτι διαβάζω πολυ ιντερνετ 😂😂

κοιλιτσα δεν έχω κανει καθόλου εγω ακομα βεβαια νιωθω ξεκαθαρα που είναι η μήτρα μου και έχει πεταχτεί ένα τσικ κατω χαμηλά αλλά φυσικα αυτο φαίνεται μονο χωρίς ρούχα 

Ή φταίει το Ίντερνετ ή φταίνε άλλοι γιατροί 🤷🏼‍♀️

εγώ είχα πρόσθιο κ όντως άργησα (μετα την 20η εβδ το ένιωσα πολύ απαλά) κ όπως είναι λογικό είναι ένα ακόμα στρώμα 

οπως χαλαρώνουν οι ιστοί κ νιώθεις το μωρό νωρίτερα σε κάθε κύηση έτσι είναι κ με τον πλακούντα 

ωστόσο κάθε γιατρός έχει την άποψή του! Αν είναι άντρας δεν έχει κ την εμπειρία να το δει από μόνος του 😊

Κι εγώ πρόσθιο έχω, αλλά μπορεί και να έτυχε να το νιώσω στις 18 !! 

Αργά ή γρήγορα θα έρθει η στιγμή για όλες μας!! Σημασία έχει να κυλάνε όλα καλά!! 🙂

Τώρα δράττομαι της ευκαιρίας να πω ότι το πιο σημαντικό δεν μας το λένε πολλές φορές οι γιατροί (εσκεμμένα) 

Να βρείτε ανεξάρτητη Μαια (ιδανικά να κάνει τοκετούς στο σπίτι για να είναι όσο πιο καταρτισμένη γίνεται) υπάρχει σάιτ (vresmaia) 

να κάνετε μαθήματα μαζί της αλλά κυρίως να την συμβουλεύεστε, να παίρνετε δεύτερη γνώμη γιατί η μαιευτική είναι μεγαληηηηηη μπιζνα κ είναι συνταρακτικά τα ποσοστά καισαρικων (κυρίως λόγω προκλήσεων) αλλά κυρίως της μαιευτικής βίας που μια επίτοκος πολλές φορές δεν αντιλαμβάνεται. (Όταν δν ξέρεις την αλήθεια δεν αντιλαμβάνεσαι κ τι σου έχει συμβεί) 

υπαρχουν εξαιρετικές ομάδες με μαίες στο φβ (γέννηση χωρίς βία, free birth free breast, ομάδες για vbac) να πάρετε κ συστάσεις από εκεί κ να ενημερωθείτε να διαβάσετε εμπειριες 😊

καλό είναι να εμπιστεύεστε το γιατρό σας αλλά αν δεν ψάξετε να ενημερωθείτε δεν θα ξέρετε ποτέ την αλήθεια σ αυτά που σας λένε. 
επισης μπορείτε με την μαία να φτιάξετε ένα πλάνο τοκετού κ να το δώσετε στο γιατρό να το συζητήσετε μαζί του

οι γιατροί που θα μιλήσουν για ανεξάρτητη μαία ή πλάνα είναι μετρημένοι στα δαχτυλα (ποσό μάλλον για φυσικό τοκετό, όχι απλά φυσιολογικό) 

τα λέω κ λόγω πείρας γιατί έχω πέσει θυμα μαιευτικής βίας αλλά κ γιατί είμαι πάντα πνεύμα ανησυχίας κ μου αρέσει να ψάχνομαι 😊

αυτα κορίτσια μου εύχομαι να κυλήσουν όλα καλά για όλες μας ❤️ κ να απολαύσουμε το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης ❤️

Κορίτσια μου πώς είστε τι κάνετε?? Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά μιας και πρωί πρωί πήγα και είδαμε το μωράκι μου!! Έχει μεγαλώσει και είναι καλά!! Δρομολογησαμε και την β επιπέδου σιγά σιγά 🥰 αχ απίστευτο μου φαίνεται!! Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι ο πλακούντας δεν έχει ανέβει .. είναι αρκετά χαμηλά αλλά θα το δούμε και στη β επιπέδου αυτό!! Τώρα έχει σειρά η @Xrisa95 για τον επόμενο υπέρηχο αν θυμάμαι καλά 

στις πριν 21 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσια μου πώς είστε τι κάνετε?? Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά μιας και πρωί πρωί πήγα και είδαμε το μωράκι μου!! Έχει μεγαλώσει και είναι καλά!! Δρομολογησαμε και την β επιπέδου σιγά σιγά 🥰 αχ απίστευτο μου φαίνεται!! Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι ο πλακούντας δεν έχει ανέβει .. είναι αρκετά χαμηλά αλλά θα το δούμε και στη β επιπέδου αυτό!! Τώρα έχει σειρά η @Xrisa95 για τον επόμενο υπέρηχο αν θυμάμαι καλά 

τελεια νέα αννιτακι μπραβοοο😍❤️❤️❤️❤️

εχω διαβάσει σε πολλες κοπελες που ανεβαίνει αργότερα αλλά θα το δείτε και στην β επιπέδου δεν νομίζω ότι είναι κατι που πρέπει να σε ανυσυχησει για την ωρα 

στις πριν 14 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Τώρα δράττομαι της ευκαιρίας να πω ότι το πιο σημαντικό δεν μας το λένε πολλές φορές οι γιατροί (εσκεμμένα) 

Να βρείτε ανεξάρτητη Μαια (ιδανικά να κάνει τοκετούς στο σπίτι για να είναι όσο πιο καταρτισμένη γίνεται) υπάρχει σάιτ (vresmaia) 

να κάνετε μαθήματα μαζί της αλλά κυρίως να την συμβουλεύεστε, να παίρνετε δεύτερη γνώμη γιατί η μαιευτική είναι μεγαληηηηηη μπιζνα κ είναι συνταρακτικά τα ποσοστά καισαρικων (κυρίως λόγω προκλήσεων) αλλά κυρίως της μαιευτικής βίας που μια επίτοκος πολλές φορές δεν αντιλαμβάνεται. (Όταν δν ξέρεις την αλήθεια δεν αντιλαμβάνεσαι κ τι σου έχει συμβεί) 

υπαρχουν εξαιρετικές ομάδες με μαίες στο φβ (γέννηση χωρίς βία, free birth free breast, ομάδες για vbac) να πάρετε κ συστάσεις από εκεί κ να ενημερωθείτε να διαβάσετε εμπειριες 😊

καλό είναι να εμπιστεύεστε το γιατρό σας αλλά αν δεν ψάξετε να ενημερωθείτε δεν θα ξέρετε ποτέ την αλήθεια σ αυτά που σας λένε. 
επισης μπορείτε με την μαία να φτιάξετε ένα πλάνο τοκετού κ να το δώσετε στο γιατρό να το συζητήσετε μαζί του

οι γιατροί που θα μιλήσουν για ανεξάρτητη μαία ή πλάνα είναι μετρημένοι στα δαχτυλα (ποσό μάλλον για φυσικό τοκετό, όχι απλά φυσιολογικό) 

τα λέω κ λόγω πείρας γιατί έχω πέσει θυμα μαιευτικής βίας αλλά κ γιατί είμαι πάντα πνεύμα ανησυχίας κ μου αρέσει να ψάχνομαι 😊

αυτα κορίτσια μου εύχομαι να κυλήσουν όλα καλά για όλες μας ❤️ κ να απολαύσουμε το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης ❤️

Συγνώμη που πετάγομαι στο topic σας κορίτσια μου..

Χρύσα μου ήθελα απλά να σε ευχαριστήσω για όλες αυτές τις πληροφορίες που παρέχεις απλόχερα.. προσωπικά με έχεις βοηθήσει τόσο πολύ!! Μέσα από το vresmaia βρήκα ένα κέντρο δίπλα μου και το οποίο έχει πολλά να προσφέρει από όσα με ενδιαφέρουν.. δεν μπορώ να σε ευχαριστώ αρκετά..! Να σε έχει καλά και εσένα και τα παιδάκια σου!! ❤️❤️❤️❤️❤️

στις πριν 21 λεπτά, ο/η elenitsa2. είπε:

τελεια νέα αννιτακι μπραβοοο😍❤️❤️❤️❤️

εχω διαβάσει σε πολλες κοπελες που ανεβαίνει αργότερα αλλά θα το δείτε και στην β επιπέδου δεν νομίζω ότι είναι κατι που πρέπει να σε ανυσυχησει για την ωρα 

Αχ το ελπίζω να ανέβει!! Και η γιατρός δεν φάνηκε να ανησυχεί οπότε θα το δούμε πως θα πάει!! Μου είπε για β επιπέδου να την κάνω από τις 26-9 έως και 24-10 άρα φαντάζομαι οτι και εσυ θα την κάνεις περίπου σε εκείνες τις ημερομηνίες μιας και έχουμε την ίδια ημέρα Πητ 🩵 

Εσύ πως τα πας? Στις 18 έχεις τον υπέρηχο σωστά? Άντε λίγο έμεινε 

στις πριν 44 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Τι καλά!!!🫶πότε βάλατε τη β επιπέδου??...κι εμένα είναι χαμηλός και με ανησυχεί κ ρώτησα τη γιατρό και Μ πε ότι συνήθως ανεβαίνει καθώς προχωράει η εγκυμοσύνη και ακόμα δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με τον πλακουντα...ας ελπίσουμε ότι θα ανέβει κ σε μας😉😌

στις πριν 8 ώρες, ο/η Kiddo είπε:

Συγνώμη που πετάγομαι στο topic σας κορίτσια μου..

Χρύσα μου ήθελα απλά να σε ευχαριστήσω για όλες αυτές τις πληροφορίες που παρέχεις απλόχερα.. προσωπικά με έχεις βοηθήσει τόσο πολύ!! Μέσα από το vresmaia βρήκα ένα κέντρο δίπλα μου και το οποίο έχει πολλά να προσφέρει από όσα με ενδιαφέρουν.. δεν μπορώ να σε ευχαριστώ αρκετά..! Να σε έχει καλά και εσένα και τα παιδάκια σου!! ❤️❤️❤️❤️❤️

Σ ευχαριστωωωωω ❤️❤️❤️❤️ κ εσύ να είσαι καλά κ δυνατή κ με το καλό να πάρεις αγκαλιά το ζουζουνακι σου❤️❤️❤️❤️ 

όπως με βοήθησαν κ εμένα έτσι μου αρέσει παρά πολύ να δίνω κ εγώ με τη σειρά μου τις πληροφορίες κ τη βοήθεια σε άλλους! Μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα σ αυτό το σύστημα! 

στις πριν 8 ώρες, ο/η Annoula1995 είπε:

Τι καλά!!!🫶πότε βάλατε τη β επιπέδου??...κι εμένα είναι χαμηλός και με ανησυχεί κ ρώτησα τη γιατρό και Μ πε ότι συνήθως ανεβαίνει καθώς προχωράει η εγκυμοσύνη και ακόμα δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με τον πλακουντα...ας ελπίσουμε ότι θα ανέβει κ σε μας😉😌

Κορίτσι μου λογικά θα ανέβει!! Στην αδερφή μου στον 5ο ανέβηκε οπότε περιμένουμε και ελπίζουμε 🥰 αφού δεν ανησυχεί η γιατρός σου τότε όλα καλά ειναι

Μου είπε από τις 26-9 έως τις 24-10 να την κάνω την εξέταση!! Ε κάπου αρχές Οκτωβρίου λέω να την κάνω!! Έχω ακόμα 1 μήνα μπροστά μου.. ελπίζω να περάσει γρήγορα 😁 

στις πριν 10 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου λογικά θα ανέβει!! Στην αδερφή μου στον 5ο ανέβηκε οπότε περιμένουμε και ελπίζουμε 🥰 αφού δεν ανησυχεί η γιατρός σου τότε όλα καλά ειναι

Μου είπε από τις 26-9 έως τις 24-10 να την κάνω την εξέταση!! Ε κάπου αρχές Οκτωβρίου λέω να την κάνω!! Έχω ακόμα 1 μήνα μπροστά μου.. ελπίζω να περάσει γρήγορα 😁 

Πραγματικα συνέχεια αυτό εύχομαι να περάσει γρήγορα ο καιρός...αλλά όσο το σκεφτόμαστε τόσο πιο αργά περνάει😛

Συνήθως ανεβαίνει ο πλακούντας έστω κ τελευταία στιγμή 😊 τώρα ούτως η άλλως είναι ακόμα νωρίς μην αγχώνεστε ❤️

κ εγώ στην δεύτερη εγκυμοσύνη τον είχα χαμηλά αλλά στην β επιπέδου είδαμε είχε ανεβεί λίγο κ μετά σιγά σιγά ανέβηκε κ δεν μας απασχόλησε ξανά. Εγώ το είχα ξεχάσει κιόλας 😂 

στις On 5/9/2024 at 2:49 ΜΜ, ο/η annitakianna είπε:

Αχ το ελπίζω να ανέβει!! Και η γιατρός δεν φάνηκε να ανησυχεί οπότε θα το δούμε πως θα πάει!! Μου είπε για β επιπέδου να την κάνω από τις 26-9 έως και 24-10 άρα φαντάζομαι οτι και εσυ θα την κάνεις περίπου σε εκείνες τις ημερομηνίες μιας και έχουμε την ίδια ημέρα Πητ 🩵 

Εσύ πως τα πας? Στις 18 έχεις τον υπέρηχο σωστά? Άντε λίγο έμεινε 

ναι και γω καπου τοτε θα την κανω… γύρω στις 10 οκτώβρη μ ειπε! είμαι καλύτερα δυστυχώς οι αναγούλες συνεχίζονται με λιγότερους εμετούς ομως ακομα δεν έχω βάλει γραμμάριο είμαι 1κιλο μείον μονο ευτυχως!! γενικα ο καιρός περνάει πολυ γρηγορα περιμενω μήπως μεγαλώσει λιγο η κοιλιτσα 😅🫶🏼

εσυ πως εισαι ; θα σας ξαναδεί ο γιατρός πριν την β επιπέδου ;; σε λιγο φτάνουμε στα μισα !🩵

στις πριν 7 ώρες, ο/η elenitsa2. είπε:

ναι και γω καπου τοτε θα την κανω… γύρω στις 10 οκτώβρη μ ειπε! είμαι καλύτερα δυστυχώς οι αναγούλες συνεχίζονται με λιγότερους εμετούς ομως ακομα δεν έχω βάλει γραμμάριο είμαι 1κιλο μείον μονο ευτυχως!! γενικα ο καιρός περνάει πολυ γρηγορα περιμενω μήπως μεγαλώσει λιγο η κοιλιτσα 😅🫶🏼

εσυ πως εισαι ; θα σας ξαναδεί ο γιατρός πριν την β επιπέδου ;; σε λιγο φτάνουμε στα μισα !🩵

Κορίτσι μου μπράβο σου που δεν έχεις βάλει κιλά!! Εγώ είμαι 5 κιλά πάνω αλλά όλα ήταν από τους προηγούμενους μήνες!! Αυτός ο μήνας ήταν ο μοναδικός που δεν έβαλα καθόλου!! Ελπίζω να συνεχίσω έτσι γιατί ξεκίνησα να περπατάω 4 Χιλ την ημέρα κάνω! Τι στο καλό θα κάψω καμία θερμίδα δε μπορεί! Όχι όχι δεν θα ξανά πάω στη γιατρό. Κατευθείαν την β επιπέδου θα κάνω! Ναι είναι απίστευτο ότι έχουμε κάνει τόσο δρόμο! Μου φαίνεται σαν ψέμα ακόμα 🥰

Καλησπέρα κορίτσια μου άργησα  ν μπω! Μόλις κοίμισα το γιο μου κ πάω για την κόρη ☺️

όλα καλά πολύ μεγάλο πάλι θα μας βγει (όλα μεγάλα θα βγουν το έχω πάρει απόφαση πια 😂😂😂) ίσως το πιο μεγάλο κ από τα τρία απ ότι μου είπε ο γιατρός.  

ο γιατρός έχει κ 4d έγχρωμο άρα μας έδωσε κ από αυτό φωτό. 
Ζητησα σίδηρο γιατί δν τρέφομαι καλά 

σ ένα μήνα πάλι ραντεβού θα κλείσω κ για β επιπέδου εκείνος μου είπε δν χρειάζεται αλλά εγώ θα πάω όπως έκανα κ στα άλλα παιδιά. Ντόπλερ δεν θα κάνω αν δν είναι υπάρχει λόγος (δν είχα κάνει ούτε στο δεύτερο παιδί γατί δεν είναι υποχρεωτικό ούτε στην Ελλάδα το ντόπλερ. Στο πρώτο είχα κάνει γιατί είχα αντίσταση στις μητριαιες αρτηρίες) 

ο γιατρός έχει πολύ καλό υπέρηχο άρα θα δούμε από εκεί τις αρτηρίες όπως και στα άλλα ☺️ 

Φτάσαμε στα μισά κ δν το έχω πάρει χαμπάρι πραγματικά 🤷🏼‍♀️ 

εδώ επιτέλους έβγαλε κρύο (μέγιστη 13-14-15 βαθμούς ) 🥶🌧️💨🌬️ 

μ αρέσει γενικά που υπάρχουν κ οι 4 εποχές ☺️ είχαμε κ καλοκαίρι είχαμε κ το φθινοπωρο με 20αρια  (κ τώρα το 15 φθινόπωρο είναι γιατί το χειμώνα έχουμε μείον κ χιόνι) 

Γράψτε τα νέα σας κ εσείς κορίτσια ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 

Καλησπέρα κορίτσια και καλή συνέχεια στις εγκυμοσύνες σας! Πήρε το μάτι μου που λέγατε για τον χαμηλό πλακούντα και αναρωτιέμαι μέχρι πότε έχετε ακούσει να ανεβαίνει, δλδ το τελευταία στιγμή που ανέφερες @Xrisa95;

στις πριν 50 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου άργησα  ν μπω! Μόλις κοίμισα το γιο μου κ πάω για την κόρη ☺️

όλα καλά πολύ μεγάλο πάλι θα μας βγει (όλα μεγάλα θα βγουν το έχω πάρει απόφαση πια 😂😂😂) ίσως το πιο μεγάλο κ από τα τρία απ ότι μου είπε ο γιατρός.  

ο γιατρός έχει κ 4d έγχρωμο άρα μας έδωσε κ από αυτό φωτό. 
Ζητησα σίδηρο γιατί δν τρέφομαι καλά 

σ ένα μήνα πάλι ραντεβού θα κλείσω κ για β επιπέδου εκείνος μου είπε δν χρειάζεται αλλά εγώ θα πάω όπως έκανα κ στα άλλα παιδιά. Ντόπλερ δεν θα κάνω αν δν είναι υπάρχει λόγος (δν είχα κάνει ούτε στο δεύτερο παιδί γατί δεν είναι υποχρεωτικό ούτε στην Ελλάδα το ντόπλερ. Στο πρώτο είχα κάνει γιατί είχα αντίσταση στις μητριαιες αρτηρίες) 

ο γιατρός έχει πολύ καλό υπέρηχο άρα θα δούμε από εκεί τις αρτηρίες όπως και στα άλλα ☺️ 

Φτάσαμε στα μισά κ δν το έχω πάρει χαμπάρι πραγματικά 🤷🏼‍♀️ 

εδώ επιτέλους έβγαλε κρύο (μέγιστη 13-14-15 βαθμούς ) 🥶🌧️💨🌬️ 

μ αρέσει γενικά που υπάρχουν κ οι 4 εποχές ☺️ είχαμε κ καλοκαίρι είχαμε κ το φθινοπωρο με 20αρια  (κ τώρα το 15 φθινόπωρο είναι γιατί το χειμώνα έχουμε μείον κ χιόνι) 

Γράψτε τα νέα σας κ εσείς κορίτσια ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 

Μπράβο κορίτσι μου όλα καλά πάνε λοιπόν!! Λες να είναι το πιο μεγάλο? Πέφτουν μέσα αυτές οι μετρήσεις γενικά? Όσο για το 4D σε ζηλεύω απίστευτα μιας και εμείς ούτε στην β επιπέδου θα έχουμε 4D δυστυχώς 😭 .. και σε ζηλεύω και για το κρύο μιας και εδώ ακόμα η ζέστη καλά κρατεί και την σιχαίνομαι... Αντε να έρθει ο χειμώνας να κλειστουμε μέσα 🥰

στις πριν 8 ώρες, ο/η Ti.Di. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και καλή συνέχεια στις εγκυμοσύνες σας! Πήρε το μάτι μου που λέγατε για τον χαμηλό πλακούντα και αναρωτιέμαι μέχρι πότε έχετε ακούσει να ανεβαίνει, δλδ το τελευταία στιγμή που ανέφερες @Xrisa95;

Καλημέρα 😊

στην β επιπέδου εξετάζεται αναλυτικά η θέση του πλακούντα. Όσο μεγαλώνει η μήτρα τόσο στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ανεβαίνει κ ο πλακούντας ( γενικά τα ποσοστά είναι της τάξεως του 80-90% άρα είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που δν θα ανεβεί) 

θελουμε περίπου 3εκ απόσταση του πλακούντα από τον τράχηλο. Ακόμα κ στον 9ο μπορεί να ανεβεί. Είναι κάτι που ελέγχει ο γιατρός σε κάθε ραντεβού αν εντοπιστεί κάποιο θέμα (βέβαια μέχρι τότε παρατηρείται συνήθως μια σταδιακή μετακίνηση που προμηνύει ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα) 😊

στις πριν 8 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Μπράβο κορίτσι μου όλα καλά πάνε λοιπόν!! Λες να είναι το πιο μεγάλο? Πέφτουν μέσα αυτές οι μετρήσεις γενικά? Όσο για το 4D σε ζηλεύω απίστευτα μιας και εμείς ούτε στην β επιπέδου θα έχουμε 4D δυστυχώς 😭 .. και σε ζηλεύω και για το κρύο μιας και εδώ ακόμα η ζέστη καλά κρατεί και την σιχαίνομαι... Αντε να έρθει ο χειμώνας να κλειστουμε μέσα 🥰

Γενικά υπάρχει μια απόκλιση στον υπέρηχο αλλά όσο πιο σύγχρονο το μηχάνημα τόσο καλύτερα (απόκλιση τύπου συν πλην 300γρ) για μένα δν είναι ιδιαίτερα σημαντική απόκλιση από την άποψη ότι φαίνεται αν ένα μωράκι θα γεννηθεί πχ 2.5 κιλάκια κ ένα μωράκι που θα γεννηθεί 3.5 κιλάκια 

εκτός του ότι δίνεται η καμπύλη αναμενόμενου βάρους στη β επιπέδου, οι μετρήσεις που κάνει ο γιατρος σε κάθε επίσκεψη σου δίνει μια ιδέα (ειδικά προς το τέλος είναι πιο ξεκάθαρο) κ αν υπάρχει ιστορικό με άλλα παιδάκια τότε υπάρχει κ σύγκριση στις μετρήσεις κ στον ρυθμό ανάπτυξης. 

ωστοσο το οτι ένα μωρό είναι μεγάλο δν σημαίνει ότι θα βγει κ πιο νωρίς (επειδή όταν ένα μωρό είναι μεγάλο αλλάζει η πητ στο μηχάνημα γ αυτό κ μετά την αυχενική κρατάμε την ημερομηνία της αυχενικής ως Πητ κ δν την ξανά αλλάζουμε) 

το βάρος είναι δλδ άσχετο της αλλαγής της Πητ κ άσχετο του τοκετού. 😊

αχ ναι Αννίτα μου επιτέλους κλειστήκαμε κ εμείς λίγο μέσα! Εννοείται βγάζω βόλτα τ παιδιά αλλά όχι 4-5 ωρες  όπως το καλοκαίρι κ εγώ δν νιώθω τόσο πτώμα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
    • Ωω μικρούλα μικρούλα! Μπράβο, αφού ήξερες τι θέλεις!! Εγώ στα 26 ήμουν παιδάκι εντελώς ακόμη, όχι να φροντίσω άλλον άνθρωπο 😀 Εγώ 34 πήγα τώρα!  Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις αμέσως άλλο παιδί, προλαβαίνεις άνετα με διαλείμματα να κάνεις και τα άλλα 4 που θες! Άσε που αν έχουν διαφορά, τα μεγάλα μετά θα σε βοηθάνε με τα μικρότερα 😊
    • δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...