Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Φεβρουαρίου 2025!!!!!!!

Recommended Posts

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elenaki_ είπε:

Κοριτσάκι!!

Ήταν η ανατροπή που λέγαμε!!

Έχω την Β επιπέδου 24/9 αλλά θα κάνω ενδιάμεσα άλλον έναν υπέρηχο στις 12/9 !!

Αχχχ ναι! ❤️❤️❤️❤️❤️🩷🩷🩷🩷🩷

τωρα θυμήθηκα  ναι που είχες κάνει την Νιπτ κ τελικά είναι κορίτσι! Αλλά κ υγιέστατο κορίτσι 🩷 γιατί είχατε περάσει τότε μια λαχτάρα! 

Πως γίνεται να ξεχνάω έτσι ρε παιδί μου! Κάθε εγκυμοσύνη κ χειρότερα! Ευτυχώς μετά τις γέννες επανέρχομαι φουλ 💪🏽

συγγνώμη Ελενα! 🥹😅 😊 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elenaki_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Βλέπω τα νέα σας και χαίρομαι που όλα είναι καλά!!

Εγώ χάθηκα λίγο γιατί ταλαιπωρήθηκα με μια ίωση και κατευθείαν γαστρεντερίτιδα που κόλλησα στις διακοπές και ημουν αρκετά εξαντλημένη.

Πήγα στο νοσοκομείο του νησιού,ευτυχώς η μικρή ήταν καλά αλλά είχαμε αφυδατωθεί και οι δύο και την Παρασκευή που επέστρεψα με είδε κι ο γιατρός μου και όλα κυλάνε τέλεια!!

Προσπαθήστε να προσέχετε όσο μπορείτε γιατί κυκλοφορούν τα πάντα κ δυστυχώς η ταλαιπωρία μας είναι μεγάλη δεδομένου ότι δε μπορείς να πάρεις και πολλά φάρμακα!!(αν και εμένα ομόφωνα,δυστυχως μου έδωσαν αντιβίωση).

Σε άλλα νέα...η κοιλιά έχει μεγαλώσει πολυυυυυυύ και μου μένει μια βδομάδα για να μπω στον 5ο !!!🩷🧿

Καλημέρα κορίτσι μου!! Τώρα πάει πέρασε!! Θέλει προσοχή από εδώ και πέρα που σιγά σιγά θα αρχίσει το κρύο και θα κάνουν πάρτυ οι ιώσεις!! Το έχω μεγάλο άγχος μιας και δουλεύουμε με κόσμο και εγώ και ο άντρας μου!! Δεν ξέρω πως θα την γλιτώσω!! Έχω να αρρωστήσω χρόνια. Τελευταία φορά ήταν με κοβιντ αλλά νιώθω ότι φέτος δεν θα την γλυτώσω! Αχ πέρασε ο καιρός είδες!! Έρχεται σε ένα μήνα και η β επιπέδου!! Λένε ότι είναι πολύ ωραία εξέταση και ότι βλέπεις πολύ καθαρά το μωράκι!! 

στις πριν 10 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Ένα ωραίο κόλπο για να αδειάζει καλύτερα η ουροδόχος κύστη κ να μην έχεις πολλά πέρα δώθε είναι οταν πας τουαλέτα να σκύβεις  λίγο μπροστά το σώμα σου, να έχεις μια κλίση (οξεία γωνία για να καταλάβεις)

Θα δεις διαφορά όταν ουρείς σε αυτήν την κλίση κ όταν είσαι ορθή γωνία 😅 πίστεψε με! Έτσι αδειάζει καλύτερα η κύστη κ κερδίζεις λίγο χρόνο έξτρα μέχρι την επόμενη επίσκεψη.

το έχω κ εγώ εξαρχής κ με έχει σώσει 🤪😊

ναι έχω απ όλα ακόμα! Έχει κλείσει το στομάχι μου, ναυτίες, υπερβολική Κούραση, διαταραχη ύπνου και ένα αίσθημα hangover με το που ανοίγω το μάτι 😂 

δν ξέρω ποσό θα κρατήσει θα φανεί! Στο δεύτερο είχα την καλύτερη εγκυμοσύνη από άποψη συμπτωμάτων (είχα μόνο υπνηλία τίποτα άλλο που πέρασε στο δεύτερο τρίμηνο κατευθείαν) τώρα καταλαβαίνω ότι κουράζομαι υπερβολικά κ δν βοηθάει κιόλας στο να νιώσω ενέργεια 🤷🏼‍♀️🤪😅😂 

δν πειράζει λίγο υπομονή έρχεται ο χειμώνας να κλειστούμε λίγο μέσα κ πιστεύω τότε θα είναι καλύτερα τα πράγματα! 💪🏽🙏🏼

9 Σεπτέμβρη μαζί έχουμε ραντεβού ίδια μέρα μια χαρά ❤️❤️❤️ εμένα μου φαίνεται λες κ ειναι αύριο, λες κ τρέχει ο καιρός γιατί κάθε μέρα είμαι στο πόδι κ δν καταλαβαίνω πως περνάνε οι μέρες! 

Καλημέρα Χρύσα μου!! Να σου πω την αλήθεια το είχα δοκιμάσει αυτό και όντως αδειάζει καλύτερα η κύστη αλλά δεν ήξερα αν ήταν "σωστό" αλλά τώρα αφού το κάνεις και εσύ τότε θα το κάνω και εγώ 😁😁

Έχετε ακόμα ζέστη εκεί στη Γερμανία? Γιατί νόμιζα ότι αρχίζει πιο νωρίς ο χειμώνας εκεί!  Αχ εγώ τις μετράω τις μέρες να πάω να δω ότι είναι καλά το μωράκι μου 🥰

Κατά τα άλλα κορίτσια εσάς ματώνει η μύτη σας έτσι ξαφνικά? Να ανησυχώ?

στις πριν 1 ώρα, ο/η Xrisa95 είπε:

Αχχχ ναι! ❤️❤️❤️❤️❤️🩷🩷🩷🩷🩷

τωρα θυμήθηκα  ναι που είχες κάνει την Νιπτ κ τελικά είναι κορίτσι! Αλλά κ υγιέστατο κορίτσι 🩷 γιατί είχατε περάσει τότε μια λαχτάρα! 

Πως γίνεται να ξεχνάω έτσι ρε παιδί μου! Κάθε εγκυμοσύνη κ χειρότερα! Ευτυχώς μετά τις γέννες επανέρχομαι φουλ 💪🏽

συγγνώμη Ελενα! 🥹😅 😊 

Ναι ναι είναι μια χαρά το κορίτσι μου!!🩷

Κι εγώ έχω αρχίσει να ξεχνάω τελευταία...συμπάσχω!!!

στις πριν 59 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα Χρύσα μου!! Να σου πω την αλήθεια το είχα δοκιμάσει αυτό και όντως αδειάζει καλύτερα η κύστη αλλά δεν ήξερα αν ήταν "σωστό" αλλά τώρα αφού το κάνεις και εσύ τότε θα το κάνω και εγώ 😁😁

Έχετε ακόμα ζέστη εκεί στη Γερμανία? Γιατί νόμιζα ότι αρχίζει πιο νωρίς ο χειμώνας εκεί!  Αχ εγώ τις μετράω τις μέρες να πάω να δω ότι είναι καλά το μωράκι μου 🥰

Κι εμένα μάτωσε μια φορά ξαφνικά,δεν έτυχε να μου ξανά συμβεί!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!! Τώρα πάει πέρασε!! Θέλει προσοχή από εδώ και πέρα που σιγά σιγά θα αρχίσει το κρύο και θα κάνουν πάρτυ οι ιώσεις!! Το έχω μεγάλο άγχος μιας και δουλεύουμε με κόσμο και εγώ και ο άντρας μου!! Δεν ξέρω πως θα την γλιτώσω!! Έχω να αρρωστήσω χρόνια. Τελευταία φορά ήταν με κοβιντ αλλά νιώθω ότι φέτος δεν θα την γλυτώσω! Αχ πέρασε ο καιρός είδες!! Έρχεται σε ένα μήνα και η β επιπέδου!! Λένε ότι είναι πολύ ωραία εξέταση και ότι βλέπεις πολύ καθαρά το μωράκι!! 

Κι εγώ δεν αρρωσταίνω συχνά, αλλά τώρα με τσάκισε και φοβάμαι ότι δε θα τη γλιτωσω κ πάλι γιατί κι εγώ δουλεύω με κόσμο!!

Ναι έρχεται η Β επιπέδου!!!Ανυπομονώ κ αγχώνομαι ταυτόχρονα!!

Οι μεγάλες εξετάσεις με "φοβίζουν" λίγο!!

Προσπαθήσαμε να δούμε κ προχθές τα χαρακτηριστικά της, αλλά δε μας άφησε!

Έβαλε τα χέρια και τον λώρο μπροστά στο πρόσωπο κ κουνιόταν, οπότε δε καταφέραμε να την δούμε!!

στις πριν 13 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Ένα ωραίο κόλπο για να αδειάζει καλύτερα η ουροδόχος κύστη κ να μην έχεις πολλά πέρα δώθε είναι οταν πας τουαλέτα να σκύβεις  λίγο μπροστά το σώμα σου, να έχεις μια κλίση (οξεία γωνία για να καταλάβεις)

Θα δεις διαφορά όταν ουρείς σε αυτήν την κλίση κ όταν είσαι ορθή γωνία 😅 πίστεψε με! Έτσι αδειάζει καλύτερα η κύστη κ κερδίζεις λίγο χρόνο έξτρα μέχρι την επόμενη επίσκεψη.

το έχω κ εγώ εξαρχής κ με έχει σώσει 🤪😊

ναι έχω απ όλα ακόμα! Έχει κλείσει το στομάχι μου, ναυτίες, υπερβολική Κούραση, διαταραχη ύπνου και ένα αίσθημα hangover με το που ανοίγω το μάτι 😂 

δν ξέρω ποσό θα κρατήσει θα φανεί! Στο δεύτερο είχα την καλύτερη εγκυμοσύνη από άποψη συμπτωμάτων (είχα μόνο υπνηλία τίποτα άλλο που πέρασε στο δεύτερο τρίμηνο κατευθείαν) τώρα καταλαβαίνω ότι κουράζομαι υπερβολικά κ δν βοηθάει κιόλας στο να νιώσω ενέργεια 🤷🏼‍♀️🤪😅😂 

δν πειράζει λίγο υπομονή έρχεται ο χειμώνας να κλειστούμε λίγο μέσα κ πιστεύω τότε θα είναι καλύτερα τα πράγματα! 💪🏽🙏🏼

9 Σεπτέμβρη μαζί έχουμε ραντεβού ίδια μέρα μια χαρά ❤️❤️❤️ εμένα μου φαίνεται λες κ ειναι αύριο, λες κ τρέχει ο καιρός γιατί κάθε μέρα είμαι στο πόδι κ δν καταλαβαίνω πως περνάνε οι μέρες! 

Μα πως τα ξέρεις όλα αυτά;;εντυπωσιακό!θα το δοκιμάσω κ εγώ. Πως βγαίνει η καθημερινότητα με δύο παιδιά και όλα αυτά τα συμπτώματα;έχεις βοήθεια;

στις πριν 5 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Είναι φυσιολογικό γιατί αυξάνεται το αίμα στην εγκυμοσύνη κ ειδικά με ζέστη καλοκαίρι μπορεί να τρέξει η μύτη 

Εμένα πάντα μου ματώνουν τα ούλα σε όλες τις εγκυμοσύνες! 

Ρωτησε κ τον γιατρό σου στο επόμενο ραντεβού αλλά θα σου πει κ αυτός ότι δν είναι κάτι! Το χειμώνα θα είναι καλύτερα!

εδω έχουμε ζέστη ακόμα (όχι σαν Ελλάδα πολύ πιο ωραία και νορμαλ) αλλά εδώ έχουμε κ χειμώνα κανονικά με πολλά Χιόνια κ μείον! 
εχουμε κ φθινόπωρο! Όλες τις εποχές κ είναι ωραία 😊

στις On 24/8/2024 at 8:21 ΜΜ, ο/η barbounaki04 είπε:

3 χρόνια;πολύ δύσκολο!!στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πάνω στη συζήτηση μια "φίλη" που ήταν επίσης έγκυος μετά από χρόνια κ εξωσωματική,μου είχε πει ότι αυτή το θέλει πιο πολύ από εμένα😧τότε μου είχε φανεί τρομερο αυτό που είπε,αλλά μετά τη δικαιολόγησα,είναι άδικο να πρέπει να περάσεις όλο αυτό για ένα παιδί.... Ο μικρός μου είναι σχεδόν 5,δεν το αποφασιζαμε για δεύτερο,σχεδόν το είχα αποκλείσει Να φανταστείς έχω δώσει τα πάντα,μόνο το καρότσι έχει γλυτώσει 😄

Δν υπαρχει πολυ κ λιγο σε αυτα... απλα καποιες γυναικες μπορει να το θελουμε χρονια πριν κ η αληθεια ειναι οτι κ ψυχολογικα σε επηρεαζει ολη αυτη η ακαρπη προσπαθεια... πολλη στεναχωρια, απογοητευση, γκρινια, οπως κ η σχεση περναει διαφορα σταδια... αλλα εκει που δοκιμαζεται η σχεση, ή θα βγει πιο δυνατη ή κατι μπορει να σπασει...

Εμας ευτυχως λειτουργησε θετικα!! Οχι φσκ οτι δν υπηρχαν στιγμες γκρινιας, πχ π ο αντρας μου μπορει ν αμελουσε ν παρει βιταμινες κ να θυμωνα ή π εδειχνε χαλαρος γ ν μη με αγχωνει κι εγω νομιζα οτι αδιαφορουσε κ το ηθελα μονο εγω... ασε, ειναι δυσκολες στιγμες κ γ τους 2 κ μονο η επικοινωνια σωζει το ζευγαρι. Κ φσκ η αγαπη του ενος προς τον αλλο. Γτ κ οι 2 συνειδητα ειπαμε οτι κ να μη μπορεσουμε ν κανουμε παιδακι, παλι μαζι θελουμε ν ειμαστε ως τα γεραματα. 👩‍❤️‍👨

Καθε ζευγαρι εχει τα δικα του εμποδια. Το θεμα ειβαι να ξεπερνιουνται με συνεννοηση, σεβασμο κ αγαπη.

Να το χαιρεσαι το αντρακι σου!!! 💙🧿🥰 5 ε;; νομιζω ειναι πολυ καλη διαφορα γτ ειναι πιο μεγαλο παιδακι κ εκφραζεται. Μονο το καροτσι εχεις;;; τωρα διπλο δε βολευει καλυτερα;; ισως καποια φιλη σου ή καντινη συγγενης σου δανεισει πραγματακια π δεν χρειαζεται.. εμενα η κολλητη μου γεννησε 31/1 του '23.. παρακαλαει ν εχω κοριτσακι ν μου δωσει φουλ ρουχαλακια! 

στις πριν 16 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Αχ βρε Ελενακι ναι θέλει προσοχή κυρίως όπως λες για την ταλαιπωρία γιατί κατά τ άλλα μην ανησυχείς δεν παθαίνει κάτι το μωρό στην κοιλιτσα αλλά εμείς εξαντλούμαστε παρά πολύ 🥹 

και αντιβίωση που πήρες μην ανησυχείς για να στην έδωσαν ήταν οκ δν θα σε έβαζαν σε κίνδυνο πλέον αυτά τα πράγματα για την Ιατρική είναι τίποτα! Ευτυχώς προχωράει η επιστήμη συγκριτικά με το παρελθόν! 

Περνάει ο καιρός νεράκι 🩷🩷🩷🩷  Ελενακι θύμισέ μου τι περιμένεις τώρα; Κοριτσάκι ή αγοράκι; 

πότε έχεις ξανά ραντεβού; Να το γράψει η @Antonia2 για να μην σας ρωτάω συνέχεια τα ίδια κ τα ίδια 🤪

Κορίτσια συγγνωμη αλλά ξεχνάω πάντα υπερβολικά στις εγκυμοσύνες δν το κάνω επίτηδες (μπορεί κάτι να το έχετε γράψει πολλές φορές αλλά ξεχνάω 😅

Χρυσα μου ειναι ανανεωμενο το πινακακι μας απλα ειναι πιο πισω στις σελιδες γτ μπιρι-μπιρι λεμε τα νεα μας!! Θα το επισυναψω πιο κατω ν ξερουμε ποια εχει σειρα!!❤️❤️

Γνωρίζοντας τα κουκούνια μας 👶

@Annoula1995 Υπερηχος 02/09 - ΠΗΤ 10/02 💙

@Xrisa95 Υπέρηχος 09/09 - ΠΗΤ 15/02 💙

@annitakianna Υπέρηχος 09/09 - ΠΗΤ 13/02 💙

@Antonia2 Υπέρηχος 11/09 - ΠΗΤ 01/03

@Elenaki_ Υπέρηχος 12/09 - Β' επιπέδου 24/09 - ΠΗΤ 04/02 🩷

@elenitsa2. Υπερηχος 18/9 - ΠΗΤ 13/02 💙

@barbounaki04  Αμνιο - ΠΗΤ 28/02

@ΛΕΥΚΗ Υπέρηχος ; - ΠΗΤ 11/02

@Emma1 Υπερηχος; - ΠΗΤ 01/03

@giogo Υπέρηχος ; - ΠΗΤ 13/02

@Mboo Επόμενος υπέρηχος ;;

@Ria_ ;;

στις πριν 16 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Αννιτακι μου κι εγω την ιδια σκεψη μ' εσενα εκανα... φοβομουν οτι δν κανει να σκυψουμε ν μην πιεσω τη μητρα κ τα κουκουνια... 

@Xrisa95 ευχαριστουμε γ το κολπακι!!!🥰❤️ σιγουρα θ το εφαρμοσω γτ κι εγω συχνοουρια αστα... 

Εμενα ματωσε τον Ιουλιο 2 φορες ετσι ξαφνικα αλλα μετα δν ξαναματωσε... νομιζω συμβαινει σε πολλες εγκυους.. μη σε αγχωνει.. ρωτησα κ το γιατρο κ μου αρχισε οτι η ροη του αιματος τωρα ειναι πιο εντονη κ τα επιστημονικα του καταληγοντας ν μην ανησυχω κι οτι ειναι συχνο φαινομενο..😉

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Διάβασα τα νέα σας και χαίρομαι που είστε όλες καλά. Εμείς σήμερα είμαστε 15+6 και απορώ πως περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός. Μιας και αναφέρατε συμπτώματα, εγώ έχω καούρες μετά από κάθε φαγητό και έντονες αυπνίες. Γενικά δεν κοιμάμαι καθόλου, όσο κουρασμένη και να είμαι, και αυτό με έχει διαλύσει. Εύχομαι να περάσει σύντομα γιατί δεν θα αντέξω για πολύ. Ακόμα, η κοιλίτσα έχει στρογγυλέψει-πεταχτεί για τα καλά....

Επίσης από το Σάββατο έχω αρχίσει και νιώθω κάτι μικρά χτυπηματάκια χαμηλά στην κοιλιά, μόνο στο κέντρο, κυρίως μετά από γεύμα και όταν είμαι ξαπλωμένη. @Xrisa95 δώσε μου τα φώτα σου, λες να είναι το μωράκι ή παίζει παιχνίδια το μυαλό μου???

@Antonia2 θα πάνε όλα τέλεια στην αυχενική, θα το δεις💞

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!! 🥰🥰🥰

@ΛΕΥΚΗ μου το εχω κι εγω που κ που αυτο μ το φαγητο.. βασικα χωνευω αρκετα πιο δυσκολα κ πριν δν ειχα τετοιο θεμα. Γι αυτο προσπαθω να τρωω μικροτερες μεριδες συγκριτικα με πριν την κυηση. Πιο μικρα κ πιο συχνα γευματα. Ισως σε βοηθησει κι εσενα! 

Τωρα γ την αυπνια τι ν πω;; ειναι πραγματικα εξαντλητικο. Εγω κοιμαμαι κανονικα, απλα αν ξαπλωσω το απογευματακι κ κοιμηθω λιγο ξερω οτι μετα θ αργησω ν κοιμηθω το βραδυ... οσο επαιρνα προγεστερονη δν ειχα τετοια θεματα. Ειχα τον υπνο στο τσεπακι αλλα μετα π την εκοψα αλλαξε τελειως η υπνηλια που ειχα...

Αχ λες τα χτυπηματακια ν ειναι το μικρουλι σας;;; ελα να ξεκινησει το παρτυ του χορου!!! 🕺💃

στις Just now, ο/η Antonia2 είπε:

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!! 🥰🥰🥰

@ΛΕΥΚΗ μου το εχω κι εγω που κ που αυτο μ το φαγητο.. βασικα χωνευω αρκετα πιο δυσκολα κ πριν δν ειχα τετοιο θεμα. Γι αυτο προσπαθω να τρωω μικροτερες μεριδες συγκριτικα με πριν την κυηση. Πιο μικρα κ πιο συχνα γευματα. Ισως σε βοηθησει κι εσενα! 

Τωρα γ την αυπνια τι ν πω;; ειναι πραγματικα εξαντλητικο. Εγω κοιμαμαι κανονικα, απλα αν ξαπλωσω το απογευματακι κ κοιμηθω λιγο ξερω οτι μετα θ αργησω ν κοιμηθω το βραδυ... οσο επαιρνα προγεστερονη δν ειχα τετοια θεματα. Ειχα τον υπνο στο τσεπακι αλλα μετα π την εκοψα αλλαξε τελειως η υπνηλια που ειχα...

Αχ λες τα χτυπηματακια ν ειναι το μικρουλι σας;;; ελα να ξεκινησει το παρτυ του χορου!!! 🕺💃

Καλημέρα κορίτσι μου, τρώω και εγώ μικρά και συχνά γεύματα αλλά οι καούρες εκεί πάντα. Άλλωστε, δεν μπορώ ακόμα να φάω κανονική ποσότητα μεσημεριανού ας πούμε αλλά πιστεύω πως σε λίγο θα μου ανοίξει η όρεξη, που θα πάει.

Τώρα σχετικά με τον ύπνο, δεν κοιμάμαι έτσι και αλλιώς μεσημέρι ή απόγευμα και ίσως γιαυτό εξαντλούμαι και παραπάνω, αφού δεν κοιμάμαι ούτε το βράδυ. Μάλλον όμως θα αρχίσω να ξαπλώνω το μεσημέρι μετά την δουλειά ώστε να ξεκουράζομαι τότε λίγο. Είναι πολύ κακό να μην μπορείς να κοιμηθείς και να νυστάζει κιόλας.

στις πριν 13 ώρες, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Διάβασα τα νέα σας και χαίρομαι που είστε όλες καλά. Εμείς σήμερα είμαστε 15+6 και απορώ πως περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός. Μιας και αναφέρατε συμπτώματα, εγώ έχω καούρες μετά από κάθε φαγητό και έντονες αυπνίες. Γενικά δεν κοιμάμαι καθόλου, όσο κουρασμένη και να είμαι, και αυτό με έχει διαλύσει. Εύχομαι να περάσει σύντομα γιατί δεν θα αντέξω για πολύ. Ακόμα, η κοιλίτσα έχει στρογγυλέψει-πεταχτεί για τα καλά....

Επίσης από το Σάββατο έχω αρχίσει και νιώθω κάτι μικρά χτυπηματάκια χαμηλά στην κοιλιά, μόνο στο κέντρο, κυρίως μετά από γεύμα και όταν είμαι ξαπλωμένη. @Xrisa95 δώσε μου τα φώτα σου, λες να είναι το μωράκι ή παίζει παιχνίδια το μυαλό μου???

@Antonia2 θα πάνε όλα τέλεια στην αυχενική, θα το δεις💞

Κορίτσι μου θα μπορούσε να είναι θα μπορούσε και όχι! 😊 αν έχεις πλακούντα μπροστά είναι λίγο ασυνήθιστο να ειναι σε αυτές τις εβδομάδες κ πρώτη κύηση αλλά ποτέ δεν ξέρεις 😊 αυτό μόνο εσυ θα το επιβεβαιώσεις όσο περνάει ο καιρός κ έχεις πιο έντονες κλωτσιές όποτε θα καταλάβεις κ από το μοτίβο αν ήταν αυτό ❤️ Τις περισσότερες φορές είναι το έντερο γιατί αρχίζουν κ μετακινούνται κ τα όργανα όποτε πέφτει δουλειά κ εκεί 😂😂😂😂 

παντως είναι ωραία που το παρατηρείς γιατί είτε το νιώθεις είτε όχι σίγουρα κλωτσάει ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

@barbounaki04 σημερα δν ειχες την αυχενικη σου;;;

Για πες μας τα νεα σου!!! 🥰🥰🥰

Σε σκεφτηκα αρκετες φορες σμρ αλλα ετρεχα κ δν προλαβα ν σου γραψω...

Καλημέρα περιμένουμε τα νέα σου κορίτσι μου! @barbounaki04
μπήκα Χθες στα κλεφτά το απόγευμα κ το βράδυ για να δω αν μας έγραψες 😊

εύχομαι όλα να πήγαν τέλεια ❤️

@Antonia2 και @elenitsa2. σήμερα έχετε εσείς σειρά ❤️❤️❤️❤️ 

Όλα να είναι υπέροχα να απολαύσετε τα μωράκια σας στον υπέρηχο κ να μην σας παιδέψουν 🙏🏼😊❤️ 

αναμενουμε κ τα δικά σας νέα! 
τι ώρα έχετε ραντεβού η καθεμία;

Κορίτσια πότε πέρασε ο καιρός κ φτάσαμε κ στην αυχενική κ περνάει κ αυτό! Απίστευτο 🎉

Καλημέρα κορίτσια!! @barbounaki04 κορίτσι μου περιμένουμε τα νέα σου🥰 

@Antonia2 έφτασε η μεγάλη μέρα κορίτσι μου!! Όλα θα πάνε τέλεια θα το δεις!! 

Κορίτσια πως είστε? Εγώ δυστυχώς δεν είμαι καλά μιας και κόλλησα κοβιτν από την μικρό ανιψιό μου!! Κανονικά πρέπει να προσέχω από δω και πέρα και να μην έρχομαι πολύ σε επαφή αλλά τι να τον κάνω που είναι σκέτη γλύκα και δεν μπορώ να του αντισταθώ!! Εχθές έκανα πυρετό μέχρι 38 κ 5 πήρα ντεπον και το βράδυ δεν ανέβασα καθόλου! Σήμερα είμαι αρκετά καλά με κάτι λίγα δέκατα! Ελπίζω να τελείωσε το πικ της ίωσης!! Αλλά ανησυχώ για το μωράκι μου! Ελπίζω να μην επηρεάζεται 😮💨

Καλημερα κοριτσια!!!❤️❤️❤️

ναι @Xrisa95 μου σημερα η δικη μας μεγαλη μερα!!! Εχουμε μεγαλη αγωνια μ τον αντρα μου!!! Αχ αντε ν περασει κι αυτο κ να δουμε αν ειναι ολα καλα... 🙏🧿

Στις 4μιση το μεσημερι θα παμε!!! Ελπιζω τα μικρουλινια ν εχουν καλη θεση κ ν μας βοηθησουν στην εξεταση!!!😊😊

Εσυ Χρυσα μου πως εισαι;; ελπιζω να εχουν μειωθει τα συμπτωματα..

στις πριν 2 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσια πως είστε? Εγώ δυστυχώς δεν είμαι καλά μιας και κόλλησα κοβιτν από την μικρό ανιψιό μου!! Κανονικά πρέπει να προσέχω από δω και πέρα και να μην έρχομαι πολύ σε επαφή αλλά τι να τον κάνω που είναι σκέτη γλύκα και δεν μπορώ να του αντισταθώ!! Εχθές έκανα πυρετό μέχρι 38 κ 5 πήρα ντεπον και το βράδυ δεν ανέβασα καθόλου! Σήμερα είναι αρκετά καλά με κάτι λίγα δέκατα! Ελπίζω να τελείωσε το πικ της ίωσης!! Αλλά ανησυχώ για το μωράκι μου! Ελπίζω να μην επηρεάζεται 😮💨

Καλημερα Αννιτακι μου!!!❤️❤️

Περαστικα σου!!! Ξερω πολλες κοπελες π περασαν κοβιντ ή αλλες ιωσεις κ το εμβρυακι δν επηρεαστηκε καθολου! Απλα η εγκυος το περναει πιο ζορικα γτ δε μπορει ν παρει ποικιλια φαρμακων γ ν αντιμετωπισει την ιωση...

Ελπιζω ν μην ξανανεβασεις πυρετο! Κ να σκεφτεσαι οτι το μωρακι σου παιρνει κ τα αντισωματα!! 

Γνκα ειναι σε εξαρση ο κοβιντ, ο στρεπτοκοκκος κ χθες μου ειπε η διπλανη μας (απ το τηλ) οτι εχει ιωδη αμυγδαλιτιδα κ ν προσεχω οταν παιρνω το ασανσερ.

Πρεπει ν προσεχουμε πολυ!! Αλλα μερικες φορες οσο κ ν προσεχεις, δε τη γλιτωνεις... Υπομονη κ ολα θ πανε καλα!!

Μ τη γιατρο σου μιλησες;;

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Καλημερα Αννιτακι μου!!!❤️❤️

Περαστικα σου!!! Ξερω πολλες κοπελες π περασαν κοβιντ ή αλλες ιωσεις κ το εμβρυακι δν επηρεαστηκε καθολου! Απλα η εγκυος το περναει πιο ζορικα γτ δε μπορει ν παρει ποικιλια φαρμακων γ ν αντιμετωπισει την ιωση...

Ελπιζω ν μην ξανανεβασεις πυρετο! Κ να σκεφτεσαι οτι το μωρακι σου παιρνει κ τα αντισωματα!! 

Γνκα ειναι σε εξαρση ο κοβιντ, ο στρεπτοκοκκος κ χθες μου ειπε η διπλανη μας (απ το τηλ) οτι εχει ιωδη αμυγδαλιτιδα κ ν προσεχω οταν παιρνω το ασανσερ.

Πρεπει ν προσεχουμε πολυ!! Αλλα μερικες φορες οσο κ ν προσεχεις, δε τη γλιτωνεις... Υπομονη κ ολα θ πανε καλα!!

Μ τη γιατρο σου μιλησες;;

Ναι μίλησα με την γιατρό μου είπε ένα ντεπον ανά 6 ώρες των 500 η 1000 ανά 12 ώρες.. 

Άσε το ξέρω είναι σε έξαρση αλλά από τη άλλη λέω πάλι καλά που είναι κοβιντ γιατί γενικά εγώ το περνάω πολύ light  .. η γρίπη η κλασική είναι που με ρίχνει στο κρεβάτι πολύ άσχημα!! Νομίζω ότι δεν θα ξανά ανεβάσω πυρετό ίσως απλά κάνω λίγα δέκατα 

@elenitsa2. καλημερα!!!❤️❤️❤️

Με το καλο ο υπερηχος σου!!! 🙏🤰🧿 τι ωρα θ πας κοριτσι μου;;

Νομιζω εχω μερες ν διαβασω νεα σου.. για πες μας πως εισαι; φουσκωσε η κοιλιτσα;;

στις πριν 36 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσια πως είστε? Εγώ δυστυχώς δεν είμαι καλά μιας και κόλλησα κοβιτν από την μικρό ανιψιό μου!! Κανονικά πρέπει να προσέχω από δω και πέρα και να μην έρχομαι πολύ σε επαφή αλλά τι να τον κάνω που είναι σκέτη γλύκα και δεν μπορώ να του αντισταθώ!! Εχθές έκανα πυρετό μέχρι 38 κ 5 πήρα ντεπον και το βράδυ δεν ανέβασα καθόλου! Σήμερα είμαι αρκετά καλά με κάτι λίγα δέκατα! Ελπίζω να τελείωσε το πικ της ίωσης!! Αλλά ανησυχώ για το μωράκι μου! Ελπίζω να μην επηρεάζεται 😮💨

Δν παθαίνει τίποτα το μωράκι μην ανησυχείς! Έχω κολλήσει κ εγώ σε εγκυμοσύνη κ όλα μια χαρά! Είναι μια ίωση όπως πολλές που κυκλοφορούν! Περαστικά ❤️🙏🏼

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...