Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ πλέον δεν αισθάνομαι τίποτα ,μόνο στήθος αν το ακουμπήσω με πεθαίνει και κοιμάμαι λίγο καλύτερα...
    • Το παράθυρο εμφυτευσης είναι το χρονικό αυτό διάστημα όπου υποτίθεται ότι το ενδομητριο είναι πιο δεκτικο στην εμφυτευση. Περίπου 4- 5 μέρες μετά την ωορρηξια. Οι περισσότεροι γιατροί  προσδιοριζουν την κατάλληλη ημέρα με μια εξεταση αιματος λίγες μέρες πριν την ετ. Υπάρχει όμως κ μια ειδική εξέταση- που ακόμη αμφισβητείται για την ακρίβεια της- το λεγομενο Era test, που υποτίθεται ότι εντοπίζει πιο συγκεκριμένα  το λεγομενο παραθυρο. Γίνεται με βιοψία του ενδομητριου. Περισσότερα δεν ξέρω, δεν το έχω κάνει. Ξέρω όμως κοπέλες που το έχουν κάνει και παρολ αυτα είχαν αποτυχιες, ασχέτως της εξέτασης αυτής. Θα έλεγα να μην ταλαιπωρηθεις, εκτός αν στο προτείνει ο γιατρός σου.  Επισης δεν έχει σχέση με ετ σε φυσικό ή τεχνητο κυκλο. Έχεις αλλά έμβρυα στην κρυοσυντηρηση; Θα μπορουσες να τα περασεις από έλεγχο αν κάνεις διέγερση από την αρχή, ώστε να ξέρεις ποια είναι υγιή και να αποφυγεις τις άσκοπες εμφυτευσεις. Κοστίζει βεβαια αρκετά , αλλά πας με αυξημενες πιθανοτητες. Όλα αυτά βέβαια σε συναρτηση με την ηλικία σου και το προφίλ σου.  Η υστεροσκοπηση βοηθάει σίγουρα, ιδιαίτερα αν έχει εντοπίσει κάτι ο γιατρός. Όμως η ποιοτητα των εμβρυων είναι το σημαντικότερο. Αν είσαι τυχερή κ πετυχεις καλό έμβρυο, θα πετύχεις.  Υπομονή κ πίστη φίλη! Μην το βάζεις κάτω. Είναι λογικές οι ανησυχίες και η αγανάκτηση σου. Όμως αυτό που βλέπω είναι ότι ολες οι κοπέλες που προσπαθούν, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αργά ή γρήγορα τα καταφέρνουν. Για κάποιες ο δρόμος είναι πιο δύσκολος, αλλά δες πόσες κοπέλες εδώ μέσα έχουν γίνει μανούλες μετα απο πολλες απογοητευσεις, και να λες ότι σύντομα θα είσαι κ εσύ αναμεσα τους!!  Όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά!:)
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαλε εγω θα χαιρόμουν χαχα. Βασικά ολοι μ λενε καλα εσυ εισαι σαν να μη γέννησες η θες να μας πεις τώρα εσυ ότι γεννησες? Και χαιρομαι χαχα εχω πρήξιμο ακόμα αλλα με τ ρουχα δ φαίνεται. Νομίζω ότι τ λένε για καλό πάντως σαν κοπλιμέντο για βα πάρουμε τ πάνω μας. Πλέον οι περισσότεροι ξέρουν πόσο περίεργη φαση περναμε σρη λοχεια κ πόσο θέλουμε να επιστρέψουμε στα κιλα μας κτλ. Εδω ο αλλος μ ειπε ανανεωμένη σε βλέπω μετα το 3ο κ γω οριακα σερνομουν χαχα. Αλλα πιστεύω τ λένε για καλό κ όχι για κακό. Μην το παίρνεις στραβα.
    • Καλη επιτυχια κοριτσια μου θετικες χοριακες να εχουμε τις επομενες μερες. @flowerv καλη αρχη ολα να πανε τελεια!! 
    • Καλησπέρα κορίτσια. Και εγώ νομίζω θα αδιαθετησω. Έχω πονοκέφαλο και είδα και το μεσημέρι λίγα ροζ υγρά, βέβαια σηκωσα και βάρος. Θα δείξει.  Πήγα το πρωί και έκανα επιτέλους τις εξετάσεις και μετά πήγα για ψώνια με τον άντρα μου,με βλέπει η κρεοπωλισα καινή φουρναρισα και μου λένε καλά που είναι η κοιλιά σου,έβγαλες παιδί εσύ από μέσα σου? Νευριασα πάρα πολύ αλλά δεν είπα τίποτα. Πάντα ήμουν πολύ αδύνατη και πάντα μου έλεγαν για τα κιλά μου. Πραγματικά έχω κουραστεί και σήμερα με πήρε απο κάτω όλο αυτο. Βέβαια εγώ για το σώμα μου έχω κοιλιτσα αλλά οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν με τα φαρδιά που φοράω. Και επίσης από την εγκυμοσύνη μου εχουν μείνει κιλά που παλεύω με τα χίλια ζόρια να τα κρατήσω για να μην με κοροϊδεύουν. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...