Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Χρύσα μου πραγματικά δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις με 3 παιδια 😮‍💨 εγώ με ένα και μόλις μία εβδομάδα τα έχω παίξει και έχω και βοήθεια!! Ξεκινησαν και οι κολικοί και δεν ξέρω τι να κανω! Και δεν είμαι σίγουρη αν είναι κολικοί η απλά τον πειράζει το ξένο γάλα! Το δικό μου δεν φτάνει για όλα τα γεύματα του δυστυχώς και αναγκάζομαι να δίνω 2-3 φορές στο 24ωρο ξένο!! Ίσως φταίει το ότι τρώει με ψευδο θηλή από μένα μιας και δεν πιάνει καθόλου μα καθόλου το στήθος! Έμαθε στο πλαστικό και το δέρμα του φαίνεται ξένο!! Ελπίζω να την βγάλω κάποια στιγμή γιατί και μένα δεν μου αρέσει καθόλου 
    • Κορίτσι μου υπομονή!! Και εμείς το ίδιο είναι 3η μέρα σήμερα και κοντεύω να τρελαθώ 😅 ο παιδίατρος μου είπε με πολύ χαλαρό ύφος "μην στεναχωριέσαι είναι μόνο για 4-5 μήνες" υπομονηηη 
    • Ε μα..όχι σαν τον δικό μου😅 πώς πήγε κοτόπουλο λαχανικά;
    • Και εγώ αυτό έδωσα σήμερα αλλά εμένα έφαγε εντάξει 110γρ καλά είναι για τα δικά μας δεδομένα ήταν πιο πολύ από κάθε άλλη φορά  σε λίγο θα δώσω κοτόπουλο γλυκοπατάτα κολοκυθάκι καρότο για να δούμε 
    • Εξαρτάται από τα φάρμακα. Την πρώτη φορά πήρα puregon και ήθελαν ψυγείο. Στη 2η επιτροπή μου έγραψε meriofert που μπαίνουν απλά στο ντουλάπι. Καλή αρχηηηηηη!!!!   Κοριτσάκι μου γλυκό ότι και να γίνει θα είναι για το καλό του μωρού σου!! Εγώ είχα διαβήτη κύησης στα δίδυμα αλλά ρυθμιζόταν με διατροφή. Σχετικά με τις ενέσεις ινσουλίνης δεν είναι τίποτα.. Καμμία σχέση με τις αντιπηκτικές!!! Δεν πονάνε καθόλου!!! Η μάνα μου έχει διαβήτη τύπου 1 κ μια ζωή κάνει ενέσεις γι αυτό σου λέω. Επειδή έχει κ άλλο αυτοάνοσο κ κάθε 14 κάνει ένεση ανοσοκαταστολης εκεί ζορίζεται. Στην ινσουλίνη καθόλου  Θα μπορούσε. Εμένα άλλαξε α κύκλος μετά τη βιοχημική 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...