Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mickie είπε:

@Elenaki_

Νιώθεις κ αυτά τα τσιμπήματα από κάτω ;;; Γιατί πέρα από τις καούρες που δεν τμαω ούτε νερό να πιω, έχω την εντύπωση ότι θα βγει κάνα χέρι ξαφνικά από κάτω να με χαιρετήσει!!! Χαχαχα

Στην εβδομάδα που είσαι είχα τσιμπήματα και πιο έντονες καούρες!Τώρα και τα δύο έρχονται και φεύγουν ανά διαστήματα!!

Πόνους νιώθω σε διάφορες μορφές,σαν περιόδου,λίγο στη μέση και μέσα στην κοιλιά πιέσεις και τραβήγματα.Γενικα σήμερα δεν έχω περάσει πολύ όμορφα!!😛

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 5/1/2025 at 9:42 ΠΜ, ο/η evaioan είπε:

Αχ κορίτσι μου γλυκό είμαι σίγουρη ότι θα βρεις ισορροπία αν και για να είμαι ειλικρινής εννοώ πως θα δυναμωσεις εσύ ψυχολογικά ώστε να τα μεγαλώσεις. Μετά από τέσσερα χρόνια με μωρά έχω να σου πω ότι οι γονείς μας όσα και να κάνουν δεν είναι η βάση για το μεγάλωμα των εγγονων. Θα το καταλάβεις στην πορεία και στην αρχή θυμωνουμε λόγω του ότι ενδόμυχο αναμένουμε αυτά που πήραμε εμείς ως παιδιά από εκείνους αλλά μετά θα κατανοήσεις ότι απλά μεγάλωσαν. Εγώ τρώω γιατί μου δίνει ψυχολογικά ευχαρίστηση και παλεύω να το ξεπεράσω διότι με στεναχωρεί πολύ αυτό. Να μας γράφεις γιατί κάποιοι άνθρωποι σε σκεφτόμαστε και θέλουμε να είσαι καλά. 

Ναι ρε συ μεγαλωνουν οι γονεις μας!!! Κ φαντασου η μαμα μου ειναι μονο 63 ετων κ παλι εχει κουραστει πολυ, εχει περασει περιπετειες με την υγεια της κ γνκως δν εχει τις αντοχες π ειχε.. πολυ λογικο!!! Κ απ την αλλη σκεφτομαι οτι εγω στην ηλικια της ουτε τα μισα δν ξερω αν θα κανω... νομιζω καθε γενια κ λιποψυχουμε κ πιο νεοι... 

Ασε αυτο μ το φαγητο το κανω κι εγω... δν βαζω κιλα ευκολα κ εχω καλο μεταβολισμο αλλα το ριχνω ευκολα στο φαγητο κ στα γλυκα οταν δν ειμαι καλα.. ε καπου πρεπει να ξεσπασουμε κι εμεις, δε γινεται... φαση ειναι κ θα περασει!! Η ουσια ειναι ν ξεπεραστει ή να διαχειριστεις καπως (ακομη κ με αποδοχη της καταστασης) αυτο π προκαλει την ολη αναστατωση... ολα θελουν τον χρονο κ τον τροπο τους!! 

Εννοειται θα συμμετεχω κ θελω πολυ να βλεπω κ τα δικα σας νεα!!! Τοσα χρονια εδω μεσα, εχουμε ενα δεσιμο ξεχωριστο!!💞 απλα ειναι καποιες φορες π θελουμε το χρονο μας...😊

Δημοσίευση
στις On 5/1/2025 at 9:17 ΠΜ, ο/η Elenaki_ είπε:

Καισαρική θα είναι για αυτό και οι ημερομηνίες...Τα δύσκολα μέσα στο πρόγραμμα είναι,το αποτέλεσμα μετράει πια!Πάντως κάθε μέρα που περνάει είναι όλο κ πιο βαριά τα πράγματα,την Τρίτη μπαίνω στο μήνα μου κ νιώθω την αναπνοή μου να με εγκαταλείπει 😛

Για να δούμε ξανά κοιλιτσες κορίτσια,ίσως είναι και η τελευταία μας φωτό!!

Τελεια ιδεα!!!😊📸🤰🤩

Δημοσίευση
στις On 5/1/2025 at 12:36 ΜΜ, ο/η Xrisa95 είπε:

IMG_1730.thumb.jpeg.d775858f5543a84d54a922f0df2ad675.jpeg

καλημέρα από εμάς ❤️ 

ναι όντως θα είναι η τελευταία φωτό με κοιλίτσες καλή ιδέα Ελενακι ❤️

Καλα Χρυσα μου δεν υπαρχεις!!! Φτου σου κοριτσι μου!!! 3η εγκυμοσυνη κ εισαι μοντελο!!! 😍😍😍

Κ η κοιλιτσα φανταστικη!!!🫶🫶 με το καλο ο μπεμπακος σας!!!

Δημοσίευση
στις On 5/1/2025 at 5:57 ΜΜ, ο/η Elenaki_ είπε:

Χρύσα μου εσύ είσαι μοντέλο!!!

Εμείς εδώ κοντευουμε να κάνουμε ΜΠΑΑΑΑΜ!!!BeautyPlus_20250105175112665_save.thumb.jpg.c23a3b24e4d9487845b43a2b45bd1b50.jpg

Κυρια μου εσυ δν θ κανεις μπαμ απ τα κιλα!!! Αποψε κανεις μπαμ π λεει κ το τραγουδι!!! Φτου φτου!!!💖💖💖 εισαι μια κουκλαρα!!!

Ελα λιγο εμεινε τωρα!!!

Μετραμε αντιστροφαααα!!!🤗✌️🌺

Δημοσίευση
στις On 5/1/2025 at 11:43 ΜΜ, ο/η Elenaki_ είπε:

Δε σ' αφήνει να τα βάψεις?

Εμένα μ'αφηνει από την αρχή της εγκυμοσύνης...

Εμενα παντως κοριτσια ο γιατρος μου ειπε αν μπορω να αντεξω χωρις βαφη να το αποφυγω...

Απο πριν χρησιμοποιουσα φυτικη βαφη γτ με προετρεπε ο κομμωτης μου!! Κ φανταστειτε εχω απειρα λευκα κ γκρι κ γι αυτο εβαφα μονο ριζα κ που κ που εκανα ενα φρεσκαρισμα σε ολο το μαλλι..

Στην αρχη ο γυναικολογος μου ειπε μετα την 13η να τα βαψω με φυτικη.. κανω κι εγω την αυχενικη κ αφου μου εξηγει τα αποτελεσματα κ ειναι ολα καλα (γτ μονο η ριζα δε μ ενοιαζε) λεω ας παρω τη βαφη μου γτ τα ειχα απ το μαιο αβαφα κ ειχα κ βαφτιση το σεπτεμβριο.. (τον ιουνιο απεφυγα ν τα βαψω λογω εμβρυομεταφορας). Ε μην πολυλογω, μου ειπε απεφυγε ριζα οσο γινεται κ μπλα μπλα.. ε κ λεω αστο.. τοσα εχουμε κανει τοσα χρονια γι αυτες τις κουκουνιτσες, θα αντεξω μερικους μηνες με ριζα...💖 κ τα εχω αβαφα απ μεσα Μαιου...🫣😇 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Mickie είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου πως είστε;;;

Να και η δική μου κοιλίτσα!! 34+1 σήμερα!! 

IMG_20250107_195243.jpg

Ωωω τελεια κοιλιτσα!!!! Κ κορμαρα κι εσυ κοριτσι μου!!! 😍😍

Με το καλο το κουκουνι σας!!!❤️🧿🙏🎈

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Τέλεια κοιλίτσα!!!!

Εγώ κορίτσια μπήκα σήμερα στο μήνα μου κ πραγματικά η διαφορά στους πόνους κ τη πίεση που ασκεί το μωρό,είναι εμφανής!!

Αχ τι ωραια!!! Μια μια παιρνουμε σειρα σιγα σιγα!! 😊🥹🎈

Εγω λογικα δν θ το νιωσω αυτο γτ θ γεννησω αρκετα νωριτερα.. υπομονη λιγο ακομα.. να πανε ολα καλα κ να ερθει γερη η μικρουλα σας!!!🌷🌷🫶

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elenaki_ είπε:

Εγώ φοβάμαι μην μου την κάνει πριν την 38η αν και ξέρω πως ειδικά οι πρωτοτοκες δύσκολα πάνε νωρίς.Ετσι θα πονάμε δηλαδή από εδώ κ πέρα??Άσε που κάθε φορά που γυρίζω πλευρό είναι σα να έχω πέτρες μέσα στη κοιλιά.

Αυτο μ την αλλαγη πλευρου το παθαινω φουλ.. γι αυτο αποφασισα να κοιμαμαι απ την πλευρα π σηκωνομαι ωστε ν μη χρειαστει να γυριζω... ετσι κι αλλιως σηκωνομαι γ τουαλετα...

Ασε π κανα 2-3 φορες μου κοπηκε κ η ανασα οταν σηκωθηκα απ το κρεβατι.. καπως με ειχαν πλακωσει οι μικρες κ δν μπορουσα ν ανασανω... τωρα ειδικα π παιρνουν ολο κ περισσοτερο βαρος καθημερινα, θα το υπομεινουμε...

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Αυτο μ την αλλαγη πλευρου το παθαινω φουλ.. γι αυτο αποφασισα να κοιμαμαι απ την πλευρα π σηκωνομαι ωστε ν μη χρειαστει να γυριζω... ετσι κι αλλιως σηκωνομαι γ τουαλετα...

Ασε π κανα 2-3 φορες μου κοπηκε κ η ανασα οταν σηκωθηκα απ το κρεβατι.. καπως με ειχαν πλακωσει οι μικρες κ δν μπορουσα ν ανασανω... τωρα ειδικα π παιρνουν ολο κ περισσοτερο βαρος καθημερινα, θα το υπομεινουμε...

Αν το νιώθω εγώ όλο αυτό με ένα μωρό και μικρό κιόλας δε μπορώ να φανταστώ τι νιώθεις εσύ!!

Αυτό με την αναπνοή είναι επίσης ένα χαμένο παιχνίδι!!Αν και τώρα κάπως με αφήνει να αναπνεύσω γιατί νιώθω πως έχει ελάχιστα κατέβει!

Δεν αντέχω όλο το βράδυ από τη μια πλευρά,πιανομαι κ πονάνε τα πλευρά μου αν δεν αλλάξω μέσα στη νύχτα!Αν σε εσένα δουλεύει, είναι τέλειο!!

Στις πόσες βδομάδες περίπου θα φτάσεις?

Εγώ έχω αύριο γιατρό,αλλά υπολογίζουμε 38 και είμαι τώρα 36.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Κι άλλο μοντέλο!!! τι ωραία δίδυμο κοιλίτσα Αντωνία μου!!

Πω πω μια κούκλα είσαι κορίτσι μου!! Κ μια πανέμορφη δυδιμοκοιλιτσα!!!!!

Με το καλό κοπέλα μου!! 

Αυτό με την αλλαγή πλευρού βρε κορίτσια πολύ ζόρι!! Αν κ στην πρώτη εγκυμοσύνη που είχα πάρει πολλλαααααα κιλά ήταν ακόμη πιο δύσκολο!! 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Κι άλλο μοντέλο!!! τι ωραία δίδυμο κοιλίτσα Αντωνία μου!!

Ελενα μου!!!🥰🥰🥰❤️❤️ ευχαριστω πολυ γ τα κοπλιμεντα!!! 

Η αληθεια οτι ολοι μου λενε ποσο μικρη κοιλια εχω δεδομενου οτι εχω διδυμα κ μπηκα στον 8ο γ τα καλα πια... αλλα εμενα μ αρεσει!!! Ειναι βολικη η κοιλουμπιτσα μου κ τα κοριτσια μας πολυ συνεργασιμα!!!😊🤗🫶💖

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Elenaki_ είπε:

Αν το νιώθω εγώ όλο αυτό με ένα μωρό και μικρό κιόλας δε μπορώ να φανταστώ τι νιώθεις εσύ!!

Αυτό με την αναπνοή είναι επίσης ένα χαμένο παιχνίδι!!Αν και τώρα κάπως με αφήνει να αναπνεύσω γιατί νιώθω πως έχει ελάχιστα κατέβει!

Δεν αντέχω όλο το βράδυ από τη μια πλευρά,πιανομαι κ πονάνε τα πλευρά μου αν δεν αλλάξω μέσα στη νύχτα!Αν σε εσένα δουλεύει, είναι τέλειο!!

Στις πόσες βδομάδες περίπου θα φτάσεις?

Εγώ έχω αύριο γιατρό,αλλά υπολογίζουμε 38 και είμαι τώρα 36.

Η αλλαγη πλευρας τις τελευταιες εβδομαδες ειναι πολυ δυσκολη... ετσι οπως κοιμαμαι στο πλαι, οι μικρες νιωθω να τσουβαλιαζουν οποτε ειναι μεγαλη προκληση να γυρισω απ τη μια πλευρα στην αλλη!!😅 κ ευτυχως εχω κ μαξιλαρι εγκυμοσυνης π μου δανεισε η φιλη μου κ με βοηθαει πολυ!!✌️

Ισως στον υπνο με βοηθαει οτι παιρνω μαγνησιο περιπου 1 ωρα πριν κοιμηθω... μου το συστησε ο ενδοκρινολογος κ η αληθεια ειναι οτι κανω βαθυ κ ποιοτικο υπνο!!

Το μαξ π θ με αφησει ο γιατρος ειναι οι 37 εβδομαδες, δλδ 08/02!! Μακαρι ν φτασουμε ως εκει!!!🙏🤰🧿💞

Τπτ δν εμεινε Ελενα μουυυυυ!!!! 🥹🤩☺️🥹 Πωωω!!! Κυριολεκτικα μετρας μερες πια γ ν παρεις αγκαλια το κοριτσουδι σας!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Mickie είπε:

Πω πω μια κούκλα είσαι κορίτσι μου!! Κ μια πανέμορφη δυδιμοκοιλιτσα!!!!!

Με το καλό κοπέλα μου!! 

Αυτό με την αλλαγή πλευρού βρε κορίτσια πολύ ζόρι!! Αν κ στην πρώτη εγκυμοσύνη που είχα πάρει πολλλαααααα κιλά ήταν ακόμη πιο δύσκολο!! 

Ευχαριστω Μικυ μου!!!!🫶❤️😊 

Η μια κοιλιτσα ειναι πιο ομορφη απ την αλλη γτ εχουν μεσα τα θαυματακια μας!!!!! 🥹

αχ κοριτσια τι ευτυχια ειναι αυτη!!! 🥰

Ωρες ωρες νιωθω θα σπασει η καρδια μου απ την ευτυχια που ζουμε τους τελευταιους μηνες... Η παναγια να ειναι μαζι μας ως το τελος κ να φυλαει τα κουκουνια μας κι εμας!!!🙏🧿

Δημοσίευση

Σε αλλα νεα σμρ ειχα γυναικολογο!!! 😀

Οι ζουζουνες ειναι πολυ καλες σε βαρος!!! 1890 η μικρη μας κ 2230 η τσουπωτουλα μας!!! Με περιθωριο αποκλισης παντα...

Παντως ειναι πολυ ευχαριστημενος ο γιατρος!!

Απο εδω κ περα θ μας βλεπει καθε εβδομαδα κ κλεισαμε ολα τα ραντεβου ως το φεβρουαριο. Μακαρι να φτασουμε ως εκει κ μακαρι να αντεξω 🤣🤣 γτ καταλαβαινετε οτι με μωρα π ζυγιζουν ηδη 4100 αθροιστικα, οσο περνανε οι μερες θα βαραινω ολο κ πιο πολυ.. 😩

Με ζυγισε κιολας κ ειμαι +10κιλα απ τον 1ο υπερηχο, οποτε ολα καλα! Τωρα να δουμε ποσα θ παρω π σχεδον ολη μερα καθομαι κ τωρα π σταματησα τη δουλεια ολο κτ τσιμπολογαω 🫣😇

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Σε αλλα νεα σμρ ειχα γυναικολογο!!! 😀

Οι ζουζουνες ειναι πολυ καλες σε βαρος!!! 1890 η μικρη μας κ 2230 η τσουπωτουλα μας!!! Με περιθωριο αποκλισης παντα...

Παντως ειναι πολυ ευχαριστημενος ο γιατρος!!

Απο εδω κ περα θ μας βλεπει καθε εβδομαδα κ κλεισαμε ολα τα ραντεβου ως το φεβρουαριο. Μακαρι να φτασουμε ως εκει κ μακαρι να αντεξω 🤣🤣 γτ καταλαβαινετε οτι με μωρα π ζυγιζουν ηδη 4100 αθροιστικα, οσο περνανε οι μερες θα βαραινω ολο κ πιο πολυ.. 😩

Με ζυγισε κιολας κ ειμαι +10κιλα απ τον 1ο υπερηχο, οποτε ολα καλα! Τωρα να δουμε ποσα θ παρω π σχεδον ολη μερα καθομαι κ τωρα π σταματησα τη δουλεια ολο κτ τσιμπολογαω 🫣😇

Η κοιλίτσα σου είναι υπέροχη κ πραγματικά το μέγεθος δεν παίζει ρόλο ❤️

Σε κάθε εγκυμοσύνη είχα διαφορετική κοιλίτσα κ εγώ (κρατάω αρχείο με φωτό οπότε μια άτυπη σύγκριση υπάρχει 🤣

σημασία έχει να είναι γερά! ❤️ 

κ μεγάλωσαν τα κοριτσάκια σου.. πλησιάζετε κ εσείς στην γέννα! 
μαζί με το Ελενακι θα είστε οι πρώτες! 

παιδίατρο βρήκατε οι πρωτομανες; Καλό είναι να βρείτε πριν γεννήσετε γιατί μόλις γεννηθούνε κ βγείτε από το μαιευτήριο θα πρέπει να τα δούνε τα μικρά σας οι παιδίατροι (εμένα ερχόταν στο σπίτι η παιδίατρος μέχρι να σαραντησουν τα παιδάκια μου κ η πρώτη φορά που ήρθαν ήταν την επόμενη αφού πήγαμε σπίτι από το μαιευτήριο άρα είχα συνεννοηθεί από πριν ότι μόλις γεννήσω θα καλέσω την παιδίατρο να ξέρει, κ στην Αθήνα κ στην επαρχία που γέννησα είχαν την ίδια τακτική καλό είναι να είστε κ εσείς προετοιμασμένες να μην ψάχνετε αφού γεννήσετε ☺️

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!! Βλέπω ότι είστε όλες καλά και κάποιες ακόμα καλύτερα μιας και πλησιάζει η ώρα σας 🥰 οι φωτογραφίες είναι τέλειες με τις κοιλιτσες! Θα ανεβάσω και εγώ κάποια στιγμή την δική μου η οποία είναι πολύ πολύ χαμηλά συγκριτικά με τις δικές σας!! @Antonia2 κορίτσι μου τα κορίτσια σου είναι πάρα πολύ καλά σε βάρος!! Μακάρι να φτάσεις 37 εβδομάδες αν και πιστεύω ότι θα φτάσεις αφού έχεις πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη χωρίς καμία επιπλοκή! @Elenaki_ πω πω σχεδόν έφτασε η ώρα!! Είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα τέλεια και θα είσαι γουρλου για ακόμη μια φορά και για εμάς! Εγώ σήμερα είμαι ακριβώς 35 εβδομάδες!! Σε μια βδομάδα μπαίνω στο μήνα μου και σιγά σιγά θα αρχίσω να φτιάχνω την βαλίτσα! Έκανα και κάποια ψώνια για το μωράκι και απλά ελπίζω να μην βγει το μωρό πριν της 10 Φεβρουαρίου γιατί περιμένω και την μητέρα μου από την Γερμανία 😁

@Xrisa95 κορίτσι μου αυτό για τον παιδίατρο μου το είπε και η αδελφή μου και η αδελφή του άντρα μου! Πρέπει από τώρα να τον έχουμε! Εγώ βέβαια έχω ήδη κάποιον μιας και ήθελα να μιλήσω μαζί του και για το εμβόλιο του κοκκυτη!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Βλέπω ότι είστε όλες καλά και κάποιες ακόμα καλύτερα μιας και πλησιάζει η ώρα σας 🥰 οι φωτογραφίες είναι τέλειες με τις κοιλιτσες! Θα ανεβάσω και εγώ κάποια στιγμή την δική μου η οποία είναι πολύ πολύ χαμηλά συγκριτικά με τις δικές σας!! @Antonia2 κορίτσι μου τα κορίτσια σου είναι πάρα πολύ καλά σε βάρος!! Μακάρι να φτάσεις 37 εβδομάδες αν και πιστεύω ότι θα φτάσεις αφού έχεις πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη χωρίς καμία επιπλοκή! @Elenaki_ πω πω σχεδόν έφτασε η ώρα!! Είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα τέλεια και θα είσαι γουρλου για ακόμη μια φορά και για εμάς! Εγώ σήμερα είμαι ακριβώς 35 εβδομάδες!! Σε μια βδομάδα μπαίνω στο μήνα μου και σιγά σιγά θα αρχίσω να φτιάχνω την βαλίτσα! Έκανα και κάποια ψώνια για το μωράκι και απλά ελπίζω να μην βγει το μωρό πριν της 10 Φεβρουαρίου γιατί περιμένω και την μητέρα μου από την Γερμανία 😁

@Xrisa95 κορίτσι μου αυτό για τον παιδίατρο μου το είπε και η αδελφή μου και η αδελφή του άντρα μου! Πρέπει από τώρα να τον έχουμε! Εγώ βέβαια έχω ήδη κάποιον μιας και ήθελα να μιλήσω μαζί του και για το εμβόλιο του κοκκυτη!! 

Κορίτσι μου για το εμβόλιο του κοκκύτη οι παιδίατροι συνήθως σου λένε να το κάνεις. Εγώ στα άλλα 2 παιδιά μου δεν έκανα ουτε του κοκκύτη ούτε της γρίπης αλλά τωρα θα το κάνω του κοκκύτη την άλλη εβδομάδα στο γιατρό μου (το ενισχυμένο με τον τέτανο κτλ) γιατί έχει περάσει η δεκαετία απ όταν είχα κάνει για τέτανο,διφθερίτιδα κτλ κ είναι ευκαιρία. Και όταν γεννήσω πρέπει μετά να κάνω κ της ερυθράς που πλέον δν έχω αντισώματα άρα για να μην πέσουν μαζί λοιπόν κ πηγαίνω συνέχεια στο γιατρό γ αυτό θα κάνω του κοκκύτη τώρα. 

γενικά αν δν έχεις παιδιά στο σχολείο, αν δν έχεις πολλές επαφές τον πρώτο καιρό που θα γεννήσεις, αν πχ ο σύζυγος μείνει στο σπίτι το πρώτο δίμηνο με γονική άδεια ίσως ο/η παιδίατρος ίσως σου πει να μην το κάνεις γιατί είναι το πρώτο εμβόλιο που κάνουν τα μωράκια εκεί στους 2 μήνες. Εξαρτάται λοιπόν την κάθε οικογένεια αλλά κ προληπτικά να θέλεις να το κάνεις μπορείς! ☺️

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χθες είχαμε κι εμείς γιατρό,η μικρή μεγαλώνει παραμένοντας μικρή 😛Είμαστε 2,5 kg στις 36+2 αλλά είναι εντός καμπύλης και όπως είπε ο γιατρός,θα είναι ένα κομψό μωρό!!

Με έχει φουλ φαγητό και νερό για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί κι αυτή τη βδομάδα.

Ο τράχηλος έχει πάει 25 δε ξέρω τι σημαίνει πρακτικά αυτό,σίγουρα καταλαβαίνω ότι κοντυνε λόγω συσπάσεων(αν ξέρει κάποια από τέτοιες μετρήσεις θα με βοηθούσε!!)

Και κλείσαμε ραντεβού για 24/1 ,εκτός αν μας προλάβει!

Όπως καταλαβαίνετε....ήρθε η ώρα!!

Η αλήθεια είναι ότι δε το έχω συνειδητοποιήσει!!

@Antonia2τέλειες οι μετρήσεις των κοριτσιών!!! Εύχομαι να συνεχίσουν έτσι μέχρι τέλους!!!🧿🩷🩷🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @MantariniΝαι εχω μεγάλη αγωνία για τον καρυότυπο.Ειχα πάει για υπέρηχο μια εβδομάδα μετα ηταν ολα μια χαρα και θα ξανα πάω μολις μου τελειώσει η πρώτη περίοδος. Η αλήθεια ειναι ότι παρόλο που ηταν ψυχοφθόρα διαδικασία νιώθω ότι θέλω αμεσα να ξανα προσπαθήσουμε με βοηθάει η σκέψη οτι μπορει να ξανα μείνω και να πάει καλα.Και ο άντρας μου θέλει ευτυχώς μου κανει πλάκα "Από τον αλλο μηνα διπλοβαρδια πάλι 😂". Ας βγούνε ολα αυτα τα αποτελέσματα εξετάσεων που περιμένω και τον αλλο μηνα πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε.
    • Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...