Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Maria98 Να σας ζήσει κορίτσι μου η μπέμπα σας!! Γερή και καλότυχη να είναι!!! Καλή λοχεια και σε εσένα και με το καλό να πάτε σπίτι σας!! 
    • Γεια σας κορίτσια μου ελπίζω κάποια από το παρεάκι μας ν μπει κ να μάθω τα νέα της 🩷🩷🩷🩷🩷    εμείς γυρίσαμε χθες από την πόλη που είχαμε πάει για την βάφτιση!    η βάφτιση ήταν τέλειααααα! Ο μπέμπης δεν έκλαψε καθόλου ήταν ξύπνιος όλη την διάρκεια! Κοινώνησε ήδη μια φορά ούτε φωνούλα δεν έβγαλε. Σήμερα θα πάμε για την δεύτερη φορά.  Ήμασταν εμείς κ εμείς όπως κ στην προηγούμενη βάφτιση κ το απολαύσαμε τόσο πολύ. 20 άτομα όλα κι όλα.  κάναμε κ το τραπέζι κ φάγαμε ήπιαμε ήταν τέλεια!  αυτά τα νέα μας! 🩷
    • Να σου ζήσει Μαρία!!! Να είστε όλοι μαζί ευτυχισμένοι και πάντα τυχεροί!!! Τι όμορφα νέα!!!! Έτσι να ξεκινήσουμε όμορφα την Κυριακή του Θωμα!!!Μπράβο Μαράκι!! Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα όπως τα ήθελες!! Και στα δικας μας κορίτσια να έχουμε όμορφους τοκετούς!!!!
    • Καλημέρα κορίτσια, καλή Κυριακή! Πώς είστε; Ελπίζω όσες έχετε ναυτίες να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Χθες βράδυ όταν ξάπλωσα εγώ με έπιασε μια γερή αλλά πέρασε. Επίσης παρατηρώ το στήθος μια μέρα είναι πιο πρησμένο και πονάει παραπάνω, την άλλη κάπως ηρεμεί η ξαναπρηζεται το βράδυ. Εσάς πως είναι;  Άντε ένας μήνας είναι ακόμα σχεδόν για να μπω στο 2ο τρίμηνο, ελπίζω να φύγει και ένα μικρό άγχος αν και δεν το κόβω 😆 Αύριο έχουμε και την πρώτη αυχενική αν δεν κάνω λάθος, αναμένουμε νέα!! 
    • @Maria98 να σου ζήσει κορίτσι μου! Γερο και καλοτυχο το μωράκι σου! Πολύ τυχερή που γέννησες φυσιολογικα κ ολα πηγαν μοα χαρα χωρίς να έχεις ιδιαίτερες ενδειξεις για τοκετο. Καλή ανάρρωση γλυκιά μανουλα! Να χαίρεσαι τ μπεμπακι σου!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...