Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά



  • Απαντήσεις

    • Καλά τα πήγε από βάρος. Πήρε 900 γρ. Κ 2 πόντους από τον προηγούμενο μήνα. Απλά την τελευταία εβδομάδα άρχισε πιο πολύ τις γουλιες. Είχε βέβαια κ πριν αλλά όχι τόσο. Οπότε από εδώ κ πέρα θα δείξει μάλλον. Εγώ της δίνω novalac κ μου είπε τώρα για το novalac ar. Ναι καλή ιδέα αυτή με το μισό μισό. Θα τον ρωτήσω. Βέβαια θα περιμένω λίγες μέρες με το απλό γαλα μήπως κ στρώσει κ βλέπουμε. Κ εμείς κατά τ'αλλα μια χαρά τα πάμε ευτυχώς, απλά αυτές οι γουλιές είναι ένα θέμα. Ας ελπίσουμε να βελτιωθεί η κατάσταση κ για τις 2 μας σύντομα. 
    • Σας καταλαβαίνω κορίτσια.. και εγώ παθούσα. Στα 38 μου γέννησα το 1ο μου παιδί με φυσιολογική σύλληψη.. 39 ετών έμεινα ξαν΄ά εγκυος αλλά ήταν βιοχημική.. Μετά ξεκίνησε ο κυκεώνας..  η απόξεση μου αφησε συμφύσεις στον τράχηλο, υστεροσκοπιση. Στη συνέχεια για  εναν χρ΄όνο προσπαθούσαμε μόνοι μας και κάναμε και μια σπερματέγχυση αλλα τιποτα! Στα 40,5 κατέληξα σε εξωσωματική! διαγνώστηκα με πρόωρη γήρανση, ΑΜΗ 0.05! και fsh 15-16 περίπου.. φυσικοί κύκλοι, ωοληψίες και πολύς πολύς κοπος και χρονος, (έναν ολόκληρο χρόνο μου πήρε) για να μαζέψω μόνο 2 έμβρυα! τα εβαλα έμεινα έγκυος και.. αποβολή στην 9η 10η βδομάδα.. ξανά φυσικός κύκλος! μάζεψα 1! το εβαλα. αρνητική χοριακή! είχε ΄ήδη ξεκινησει και ο κοβιντ..  καπου εκει σταμάτησα και αποφασίσαμε να πάμε με δανεικά..  εμεινα αμέσως έγκυος και εχω ακομα ενα παιδάκι 2,5 χρονών τωρα!! Ξέρω πως δεν επιλέγουν πολλοι τα δανεικά για 2ο παιδι όταν εχουν ηδη ενα παιδι βιολογικο και απο τις δύο πλευρές.  Αλλά αν καποια το σκέφτεται και διστάζει, πραγματικά να το προχωρήσει! Δεν υπάρχει καμία μα καμία διαφορά συναισθηματική, το ξεχνάω πως ειναι δανεικά! γελάω ΄όταν μου λένε οτι τους θυμιζει εμενα μικρη!! Επίσης μοιάζουν τοσο πολυ μεταξυ τους!   
    • καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε; έχουμε καμία κοπέλα σε αναμονή περιόδου τώρα κοντά; Εγώ θα παω αύριο για τις εξετάσεις ούρων και την καλλιέργεια να δούμε αν έχω καθαρίσει από την ουρολοίμωξη..που το εύχομαι γιατί δεν ξέρω τι άλλο θα κάνω  πίνω και μανόζη προληπτικά που και που..ο σύντροφος καθάρισε από το μικρόβιο και ειμαστε οκ απο αυτή την πλευρά.. δεν θυμάμαι αν σας είχα πει και για το θεμα της θρομβοφιλίας..είχα κάνει κάποιες εξετάσεις οι οποίες βγήκαν καλές εκτός απο εναν γονότυπο αλλά δεν μας ανησυχεί σε κάτι και δεν ευθύνεται για τις βιοχημικές που είχα..μου είπε όμως ο αιματολόγος ότι δεν έχω κάνει το πλήρες πακέτο και όταν το επιθυμώ ξανά να παω να το κάνω για να μου φύγει από το κεφάλι αυτή η περίπτωση της θρομβοφιλίας..από την μια λεω να ξεκινήσουμε ξανά προσπάθειες με τον νεο χρόνο από την άλλη θέλω τόσο πολύ από τον επόμενο κύκλο κιόλας..αχ αυτή η επιθυμία..
    • Είμαστε αισίως στο άλμα της 12ης εβδομάδας...το πιο ζορικο μέχρι τώρα αλλά εντάξει θα περάσει 😁 λίγο αγκαλίτσα παραπάνω λίγη περισσότερη υπομονή και θα τρέξουν οι μέρες 😍🧿
    • Μετά από πολλές αλλαγές πίνουμε πλέον το Almiron comfort
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...