Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Eliza Kats @Rena92 @afr μην προεξοφλείτε τίποτα, μακάρι να έχετε θετικά τεστακια! Sofi1987 ελπίζω το καλύτερο, δεν είναι κι εύκολο να προσπαθείς ξανά μετά την απόξεση, είναι απολύτως λογικό να έχεις τέτοια συναισθήματα…   
    • @Eirin Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες την ιστορία σου! Εγώ έχω σχετικά σταθερό κύκλο 35-38 ημερών χωρίς όμως ωορρηξία.. Σπανια (2-3 φορές τον χρόνο να πάω σε 40 μέρες)… Λόγω πολυκυστικών έπαιρνα αντισυλληπτικά για 6 χρόνια και τότε ήταν τα πράγματα πολύ διαφορετικά. Ένιωθα πολύ καλύτερα, ήξερα ανά πάσα στιγμή πότε θα έχω περίοδο, ήταν όλα ρυθμισμένα. Οπότε αντιλαμβάνομαι ότι με τα χάπια αυτά νιώθεις καλύτερα αφού ουσιαστικά φτιάχνουν τον κύκλο σου.    Πόσο καιρό μπορείς να τα παίρνεις;  Περιμένω 2 εβδομ μέχρι να αδιαθετήσω κι έπειτα έχω ραντεβού με τον γιατρό μου κι εγώ για να συζητήσουμε πρόκληση ωορρηξίας.
    • @ΜαρίαΔημήτρης ξέρεις ποιο είναι τ θεμα? Ότι κατα τ άλλα μου κάνουν θεωρία για τ παιδια ενώ συμμετέχουν ελάχιστα κ όταν υπάρχει ανάγκη. Αν είναι τόσο εύκολα οσο τ λες γτ δ τις παίρνεις 2 μερες μαζί σου στο χωριό. Οχι ολη τη βδομάδα. 2 μερες. Αλλα θα χει δουλειές εκεί. Ενώ εγώ εδώ με φουλ καθημερινότητα αμα φωναξω κανω λαθος π τ φωναζω. Δ θελω βοηθεια δόξα τ θεό είμαι πλήρως λειτουργικη. Μη με κρίνεις κ μη μου πουλάς θεωρίες όταν δ μπορείς εν τέλη να αναλάβεις 2 μεγαλα παιδια για 2 μερες.
    • Σε πιάνει το παραπονο λογικό είναι. Είναι και οι ορμόνες οι κακουργες και η κούραση μαζί και δεν θες και πολύ. 
    • @Diwni μου μην κάθεσαι να σκας,το ξέρω πως σε παίρνει το παραπονο γιατί κάτι αντίστοιχο ζω και εγώ με τα πεθερικά, ειναι μεγαλοι βεβαια αλλα μενουν μακρια σε νησι. Ούτε ένα τηλέφωνο δεν παίρνουν να δουν τι κανουμε. Και γενικά ποτέ δεν νοιαστηκαν,τρέχουν για όλους τους άλλους και τα αλλα παιδια και τον άντρα μου τον έχουν χεσμενο. Τον βλέπω στεναχωριεται αλλα δεν μιλάει. Είχαν πει πως θα ανέβουν για Πάσχα και να είναι εδώ στην γεννα και όταν ρώτησα ποτέ θα ανέβουν μου απάντησαν πως δεν θα ανέβουν. Είχαν πει πως θα μας πάρουν το καροτσι και μετά ούτε λόγος, επίσης το καλυτερο είχαν πει θα βοηθήσουν με τα έξοδα της γεννας γιατί δεν ήθελαν να αλλάξω γιατρό και τώρα το έκαναν γαργάρα. Δεν πειράζει λεω στον άντρα μου,μόνοι μας και ας χρεωθουμε αλλα αν ρου λεω ανέβουν μόλις γεννήσω το παιδί ηα το δουν αφού σαραντησει. Δεν μπορώ να βλέπω την αδικία και να ξεχωρίζουν τα παιδιά τους.  @Sotiria_94 κολπικά μου εχουν κανει υπερηχο και τοτε με την αιμοραγια και τοτε που πηγα με τις συσπασεις. Δεν εχω θεμα να μου κανουν,νομίζω καλύτερα κιόλας αν αρχίσει να μικραίνει να ξέρουμε και για τις ενεσεις τι θα κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...