Καλημερα σε ολα τα κοριτσια. Αχχ @Diwni μου εννοειται να κανεις τα beaute σου να σε δει η μπεμπα κουκλα, θα τα εκανα και γω αν ειχα ελευθερια κινησεων. @Kn1 τι ωραια νεα με το καλο το μπεμπακι σου. Τωρα ποτε θα ξανακανεις καρδιοτοκογραφημα;; Σε βλεπει πιο συχνα ο γιατρος; Ρωταω γιατι νομιζω ειμαστε σε παρομοια ηλικια κυησης.
@Rena92 εγώ πάντως κορίτσι μου μετά την απόξεση, τώρα που μου ήρθε η πρώτη περίοδος, χωρίς να μου πει κάτι ο γιατρός πήρα το κέντρο και τους είπα να μου γράψουν εξετάσεις αίματος. Πήγα σήμερα δεύτερη μέρα του κύκλου τις έκανα. Θέλω να ξέρω αν το σώμα έχει επανέλθει, γιατί όταν θα πάω μετά από δύο κύκλους τον Ιούνιο για την επόμενη ετ, θέλω να έχει ο γιατρός εικόνα των κύκλων μου μετά την απόξεση. Μην βγει τπτ ανεβασμένο και βρεθώ προ εκ πλήξεων.
Ορίστε άλλη μια που το επιβεβαιώνει χαχα
Όχι το utrogestan είναι κάψουλα στην ουσία που είτε πίνεται είτε από τον κόλπο. Ανάλογα, εγώ παίρνω 1 φορά/μέρα. Τελοσπαντων, θα φανεί! Έτσι κι αλλιώς όλα αυτά που πίνουμε και βάζουμε δεν είναι ο,τι πιο ευχάριστο για το σώμα.