Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΑΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Recommended Posts

Έχω μια απίστευτη φαγούρα από χθες στην κοιλιά!!! Σε ΟΛΗ την κοιλιά, ακόμη και μέσα στον αφαλό!!!! :(

Καταλαβαίνω ότι είναι το δέρμα που τραβιέται, αλλά κορίτσια... Έχω λιώσει! Χθες την ώρα που έκανα μπάνιο μόνο που δεν τη μάτωσα από το ξύσιμο! Ξύνομαι συνέχεια, δεν μπορώ να το σταματήσω!

Πασαλείφτηκα με τις κρέμες μου και χθες και σήμερα για να το ενυδατώσω μην κάνει κανένα "κρατς" και ανοίξει το δέρμα, αλλά ανακούφιση τίποτα...

Τι να κάνω;;;;;;

:( :( :( :( :( :( :( :( :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ioannouli μου γεια σου....δεν ειμαι εγκυουλα και ουτε εχω παιδακια...μην τρομαζεις ομως...το καλυτερο κατα την διαρκεια του μπανιου ειναι να πλενεσαι με μαλακο σφουγγαρακι και να τριβεις ελαφρα την κοιλιτσα...μην την ξυνεις γινεται χειροτερη!Οσο για να σταματησει...βαλε οπως πολυ καλα κανεις κρεμουλα η λαδακι...θα ηρεμησει...!Το ευχομαι καλη μου...κατι αλλο τωρα δεν μπορω να σκεφτω...:-)

ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΞΥΝΕΣΑΙ ΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΓΟΥΡΑ...

ΣΕ ΠΙΟ ΜΗΝΑ ΕΙΣΑΙ?

ΚΑΝΕ ΧΛΥΑΡΑ ΝΤΟΥΖ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΤΡΙΒΕΙΣ ΕΛΑΦΡΑ,ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΑ ΜΕ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ...

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΞΥΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΔΕ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ...ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ ,ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΛΛΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ...

ΟΥΦ...ΥΠΟΜΟΝΗ..

Ιoannouli μην ανυσηχεις!!ειναι απ το δερμα που τεντώνεται συνεχώς!!και γω εχω φαγούρα..και καμια φορά την γρατζουνιζω κίολας αθελα μου...εγω βαζω αφθονη κρέμα και μου περνάει κάπως...μην κάνεις πολύ ζεστα μπάνια επίσης..

Ioannouli, γεια σου!

Δοκίμασε να βάλεις αμυγδαλέλαιο (αυτό που πουλάνε χύμα στο φαρμακείο και είναι εντελώς φυσικό). Κρατάει την επιδερμίδα ενυδατωμένη μέχρι την άλλη μέρα, είναι φοβερό! Ελπίζω να σε βοηθήσει.

Φιλάκια!

Σε 3 μέρες μπαίνω στον όγδοο και με είχε ξαναπιάσει πιο παλιά αλλά για λίγες ώρες, ΟΧΙ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ!!! Δεν έχω κάνει προς το παρόν καμμία ραγάδα και λέω ότι ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΟΥ!!! Πάω συνέχεια στο μπάνιο και κοιτάζομαι να δω αν έκανα καμμία... :unsure:

boymamma χθες ήμουν έτοιμη την ώρα που έκανα μπάνιο να το γυρίσω στο κρύο από τα νεύρα μου, αλλά λυπήθηκα τη μπέμπα μου...

Θα πάω φεύγοντας από τη δουλειά να πάρω αμυγδαλέλαιο zouzounitsa μπας και ηρεμήσω λίγο...

ioannouli ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ..ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΝΤΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΧΟ Η ΚΑΝΕΝΑ ΥΦΑΣΜΑ.ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΝΑ.ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΠΥΡΑΚΙΑ.ΑΠΟ ΥΦΑΣΜΑ ΗΤΑΝ.

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΖΕΣΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΝΕ ΧΛΙΑΡΑ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΒΑΖΕ ΚΡΕΜΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ..ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.:) :) ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΦΙΛΑΚΙΑ

:laugh: :laugh: :laugh: Ιωαννουλι μου τι ενοχλητικο που ειναι!!!!το ειχα παθει κι εγω,αστα να πανε,φρικη!!!Δεν εκανα ραγαδες οποτε μην ανησυχεις!

Βαζε κρεμουλες φυτικες υπαρχουν ειδικες για την εγκυμοσυνη και για φαγουρα,και προσεξε μηπως καποιο ρουχο σου την επιδεινωνει;)

Ιωαννούλι μου ρώτα κι έναν καλό δερματολόγο αν δεν ηρεμήσεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κι εγώ έχω λιγάκι φαγούρα αλλά όχι τόσο πολύ. Μπορεί και κάποια κρεμούλα που βάζεις να σε πείραξε και μπορεί να σου δώσει κάτινα ανακουφιστείς! Φιλιά

zouzounitsa νομίζω ότι με έσωσες... Πήρα αμυγδαλέλαιο χθες βράδυ και έβαλα και σαν να ηρέμησα λίγο! Βέβαια είναι πολύ μικρό το μπουκαλάκι και για να πασαλείψω όλη την κοιλούμπα μου θέλω ένα την ημέρα! Αν είναι όμως να με ανακουφίζει έτσι, θα πάρω ολόκληρη κούτα!

Άρχισα εν τω μεταξύ και βλέπω μία κοκκινίλα μέσα στον αφαλό και υποπτεύομαι ότι έρχεται η πρώτη ραγάδα... :( Πάω κάθε μία ώρα στην τουαλέτα στη δουλειά και βάζω λίγη κρεμούλα μπας και γλιτώσω τίποτα... :dry:

Ioannouli mou...

Kali sunexeia agapi mou me tin egkumwsini sou...

Auto me tin fagoura einai fusiologiko...

To eixa kai egw stin prwti mou egkumwsini...

Se auti tin egkumwsini mou tipota eutixws...AKOMI EINAI GRIGORA PISTEUW...

Den katalavw kan pws eimai egkuws...PTOU PTOU PTOU...

Ax kai me tis ragades,,, tis teleutaies meres emfanizwnte polles...

Prostatepsou oso mporeis agapi mou...

Egw eixa vgalei stin prwti mou egkumwsini stis Zampes mou mono...

Wmos meta fugane...

Agapi mou sou euxwme ola pio kalitera...

Filia...

Ioannouli μου, πολύ χαίρομαι που σε βοήθησε έστω και λίγο το αμυγδαλέλαιο.

Εγώ άρχισα να το χρησιμοποιώ μετά τον 3ο μήνα για να αποφύγω τις ραγάδες, αλλά νομίζω ότι ποτέ δεν είχα καλύτερη ενυδατική κρέμα σώματος. Και σκέφτομαι ότι υπάρχουν τόσα άλλα πανάκριβα προϊόντα που δεν κάνουν τίποτε.

Να είσαι καλά!

Φιλάκια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...