Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πιθανη αλλεργια στην αγελαδινη λακτοζη


Recommended Posts

Καλησπερα σας. Ειμαι καινουρια μανουλα και το μωρακι μου είναι μολις 54 ημερών. Σημερα το πρωι πηγαμε άρον αρον στον παιδιατρο μας γιατι η μικρουλα χθες ειχε λιγο αιμα με βλεννα στα κακακια της και σηνερα εχει ξηρο βηχα (εκανε και δυο φορες εμετο μετα απο ρεψιμο γιατι ηθελε να βηξει) και τα ματια της γυρω γύρω ειναι κοκκινα. Σημερα πηγαμε τα κακακια για καλλιέργεια κοπρανων και δευτερα θα παρουμε και τα ουρά της για καλλιέργεια για να αποκλεισουμε ουιδηποτε αλλο. Δεν εκανε εμετο και γενικα εχει όρεξη για φαγητο απλα αν της ερθει βηχας κανει αμεσως εμετο. 

 

Ο λόγος που γράφω εδω ηθελα να δω αν καποια απο εσας ειχε παρομοια εμπειρια με αλλεργια μεσω θηλασμου? Απο χθες σταματησα να τρωω γαλακτοκομικα προιοντα και ξηρους καρπους 🤷🏻‍♀️ απλα σαν καινούργια μαμά αγχώνομαι πολυ και θελω πολυ να της περασει ολο αυτο γιατι δεν μπορω να την βλέπω να ταλαιπωρειται και να μην ξερω τι την ενοχλει και κατα ποσο ειναι κατο σπανιο ή σχετικά συχνο φαινόμενο. Ευχαριστώ πολυ ❤️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Πώς είναι το μωράκι σου τώρα; Έχω ακούσει γενικά ότι πολλά παιδάκια έχουν αλλεργία στα γαλακτοκομικά και οι μαμάδες τους κάνουν αποχή. Είναι ζόρι 😕

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα @AGAPOULLA1993! Το αντιμετώπισα κ εγώ αυτό με την μικρή μου. Διήρκησε λιγο παραπανω απο χρονο , μετα σταδιακά τα προσθέσαμε κ τώρα στα 2.5 έτη τρώει τα πάντα. 

Ως προς τον θηλασμό ναι , δεν έτρωγα τίποτα που να περιέχει έστω κ ίχνη. Είναι λίγο δύσκολο στην αρχή αλλά μετά είναι μια συνήθεια. Εμείς θηλασαμε μέχρι τα 2 έτη,  οπότε όπως καταλαβαίνεις το περάσαμε μαζί!! Σου στέλνω μπόλικη δύναμη και υπομονή!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...