Μετάβαση σε περιεχόμενο

🍒Ιούνης τρέφει κεράσια στ' αμπέλι, και τα πολυπόθητα μωράκια μας στέλλει! 🍒🧿👶🤰🏼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κοριτσάκι μου έκανα τεστ σήμερα🫣 και βγήκε θετικο 🙏ευχηθείτε μου να πανε όλα καλά αυτή τη φορά🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏IMG_8138.thumb.jpeg.7a7d00324f4a12f4f3850d4cd9e7cf22.jpeg

Συγχαρητήρια κορίτσι μου σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σας ❤️❤️❤️❤️ μια τελειομηνη εγκυμοσύνη 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Ναι πάω δουλεια κανονικά, περιμένω τον Αύγουστο να πάρουμε τις αδειες μας κ μετά ενας μηνας μένει κ γεννάω…δε ξέρω αν θα πάρω άδεια ασθένειας για να κάτσω λιγες μερες παραπάνω θα δω 

Ωχ βρε κορίτσι μου χαράς το κουράγιο σου που πας και δουλειά με την ζεστη.. ένας μήνας έμεινε μέχρι τον Αύγουστο να πάρεις άδεια, υπομονή..

τον μικρό τον στέλνεις παιδικό ; Εγω την δικιά μου δεν την έχω στείλει παιδικό αλλά την έχω γράψει φέτος εμάς εδώ στο χωριό πρέπει να πάει 2,5 για να το στείλω νωρίτερα δεν μπορω 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Ποσο χαίρομαι κοριτσάκι μου!! Αυτό το μωράκι ήρθε για να μείνει!! Σε 9 μήνες στην αγκαλιά σου γερό και τυχερό ❤️❤️❤️❤️

στις πριν 11 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια κορίτσι μου γλυκό!!!! Συγχαρητήρια ❤️❤️❤️❤️

στις πριν 3 ώρες, ο/η MinaSam είπε:

Πολλά πολλά πολλά συγχαρητήρια!! Εύχομαι μέσα απτην καρδιά μου να πάνε όλα τέλεια!!! :)

στις πριν 3 ώρες, ο/η marilouu είπε:

@MpourmpouloΣυγχαρητήρια 🎉🎉🎉🎉 κορίτσι μου.Μπραβοοοοοο...Ολα να πάνε καλά ♥️

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Mpourmpoulo μπράβο ρε αγάπη μου ..είναι από μόνο του θεραπευτικό για την ψυχή σου που μένεις εύκολα έγκυος ξανά μετά από σπερματεγχυση!!!!! Με το καλοοοο 🙏🥰🥰 αυτή την φορά θα μείνει αλήθεια σου λέω!!! πίστεψε το!!!έχω ένστικτο και μάλιστα έχω ένστικτο για αγοράκι 🩵🩵🫶🫶🫶

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σας ❤️❤️❤️❤️ μια τελειομηνη εγκυμοσύνη 

Σας ευχαριστωωω παρά πολύ όλες 🥰🥰🥰🥰 εύχομαι να πανε όλα καλά αυτή τη φορά🙏 σας ανεβαζω το χθεσινό και το σημερινο μου τεστ! Σήμερα είμαι 11η μέρα από την σπερματεγχυνση🙏

IMG_8147.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Σας ευχαριστωωω παρά πολύ όλες 🥰🥰🥰🥰 εύχομαι να πανε όλα καλά αυτή τη φορά🙏 σας ανεβαζω το χθεσινό και το σημερινο μου τεστ! Σήμερα είμαι 11η μέρα από την σπερματεγχυνση🙏

IMG_8147.jpeg

Έλα κορίτσι μου έχει διαφορά φανερή μια χαρά είσαι 😊🥰

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κοριτσάκι μου έκανα τεστ σήμερα🫣 και βγήκε θετικο 🙏ευχηθείτε μου να πανε όλα καλά αυτή τη φορά🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏IMG_8138.thumb.jpeg.7a7d00324f4a12f4f3850d4cd9e7cf22.jpeg

Εντάξει τόσο πολύ ούτε για το δικό μου τεστ δεν χάρηκα!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά αυτή την φορά και να γεμίσει η ζωή σου και η αγκαλιά σου με αγάπη και ευτυχία!!!!! Με το καλό κορίτσι μου....

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η ditaki είπε:

Εντάξει τόσο πολύ ούτε για το δικό μου τεστ δεν χάρηκα!!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά αυτή την φορά και να γεμίσει η ζωή σου και η αγκαλιά σου με αγάπη και ευτυχία!!!!! Με το καλό κορίτσι μου....

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου🥰🥰🥰μακάρι να πανε όλα καλά 🙏🌈

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Ναι έχει διαφορα🥰να πανε όλα καλά Παναγίτσα μου🥰🙏

Θα πάνε κορίτσι μου εγω είμαι σίγουρη είπαμε η πιθανότητες είναι υπέρ σου έχεις μεγαλυτερα ποσοστά επιτυχίας πλέον 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

IMG_8147.jpeg

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου, χάρηκα πολύ για σένα!! Έρχεται το ουράνιο τοξο σας🌈 όλα να πάνε κατ'ευχην μέχρι τέλους, κια ανεφελη εγκυμοσύνη εύχομαι ολόψυχα❣️

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ωχ βρε κορίτσι μου χαράς το κουράγιο σου που πας και δουλειά με την ζεστη.. ένας μήνας έμεινε μέχρι τον Αύγουστο να πάρεις άδεια, υπομονή..

τον μικρό τον στέλνεις παιδικό ; Εγω την δικιά μου δεν την έχω στείλει παιδικό αλλά την έχω γράψει φέτος εμάς εδώ στο χωριό πρέπει να πάει 2,5 για να το στείλω νωρίτερα δεν μπορω 

Α ναι; Εδώ έχει και βρεφονηπιακό που τα παίρνουν απο 8 μηνών. 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Α ναι; Εδώ έχει και βρεφονηπιακό που τα παίρνουν απο 8 μηνών. 

Όχι εμείς εδώ δεν έχουμε τέτοια ένα παιδικό σταθμό όλο και όλο και θέλει 2,5 χρόνων να είναι.. και πριν μερικά χρόνια έλεγαν για να πάρουν το παιδάκι έπρεπε να είναι από 2,5 και πάνω και να μην φοράει πανα

ευτυχώς τουλάχιστον αυτό άλλαξε τώρα και δέχονται παιδάκια με πανα   

Δημοσίευση
στις On 1/6/2024 at 1:45 ΜΜ, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια μου! Όπως ανθίζουν οι κερασιές τον Ιούνη, έτσι εύχομαι ν' ανθίσουν και τα πολυπόθητα μωράκια στις κοιλιτσες αυτό το μήνα 🍒🧿👶🤰🏼🙏

Κι όσες στεναχώριες του παρελθόντος, να τις απαλύνει το αεράκι του θέρους και να γεμίσει τις μπαταρίες με αισιοδοξία για το μέλλον 🌈

Καλή μας αρχή!!!

@anna_30 @Maria98 @annie! @Diwni @marinamanoulitsa @Eliza Kats @ChrisElen @Mantarini @Melikara86@Mpourmpoulo @Elenaki12 @Mboo @arntalia @Naty_ @Elli13 @Elk @Girly @Katiana1987 @Tonakiv @Kate1992 

@Παρασκευαιδου Ζαίρα μας κάνε το θαύμα σου 🔮💖

@eva_gge_lia

Δημοσίευση
στις On 1/7/2024 at 5:47 ΜΜ, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου, χάρηκα πολύ για σένα!! Έρχεται το ουράνιο τοξο σας🌈 όλα να πάνε κατ'ευχην μέχρι τέλους, κια ανεφελη εγκυμοσύνη εύχομαι ολόψυχα❣️

🫶🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ και εγώ όλα αυτά+ ναυτίες εμετούς, πονοκέφαλο. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές  Αύριο έχω ραντεβού να δούμε τι γίνεται. Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα ☺️
    • Γειά σου Κορίτσι Μ! Αχ εγώ το κατάλαβα οτι είμαι έγκυος απο βουλωμένη μύτη όπως είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Και γενικά από την αρχή έχω ναυτίες, εμετούς, πονοκέφαλο, δυσκοιλιότητα. Όλα οσα είχα στον γιο μου😔 δεν περνάω και πολύ καλά. Μακάρι στο δεύτερο τρίμηνο να είναι καλύτερα τα πράγματα 
    • Συγγνώμη για την παρέμβαση κορίτσι μου αλλά θα ξεκινήσει η δική μου μετά το Πάσχα παιδικο. Δεν κόβει την πάνα ακόμα. Εσένα τα κατάφερε; από τον παιδικό μας είπαν δεν πειράζει. 
    • Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...