Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

@Kiddoμου , αρχικά πως είσαι?? 

Τι κάνει το μωράκι?? 

Εγώ έκανα αίτηση για το επίδομα κυοφοριας στις 17/10 και ήταν υπό επεξεργασία μέχρι 8/1 !!!!!! Μάλλον η επιτροπή δεν πίστευε ότι είμαι έγκυος 🤣 τελικά,  έγινε δεκτό και την ίδια μέρα έκανα και το λοχειας και πληρώθηκα αυτή τη βδομάδα και για τα δύο! Δεν έχουν το θεό τους !! 

Η τραυματική εμπειρία της γέννας επουλωνεται με τον καιρό,  αλλά δεν ξεχνιέται θεωρώ!! Εγώ το ξέχασα με τη δεύτερη γέννα... 

Ζώνη λοχειας εγώ δεν έχω,  αλλά η κοιλίτσα είναι πεσμένη αρκετά. Δν σκέφτηκα να δοκιμάσω. Σε κιλά εγώ έχασα ήδη τα 12 σε ένα μήνα , αλλά το σώμα είναι ακόμα αδύναμο καθώς δεν περπατάω πολύ. 

Εμένα βρε κορίτσια, τα πήραν κατευθείαν τα της λοχείας, πληρώθηκα πολύ γρήγορα, και αυτή τη φορά πληρώθηκα αμέσως και από τον ΟΑΕΔ. Τον Δεκέμβριο τα είχα όλα τα χρήματα, και δώρα και όλα. Ενώ στην πρώτη εγκυμοσύνη, ο ΟΑΕΔ έκανε ένα χρόνο(!!) να με πληρώσει!! 

Κι εγώ τα έχασα όλα τα κιλά σε 2 μήνες, αλλά η κοιλιά, το πρήξιμο αυτό και το φούσκωμα, για να μπει στη θέση της θέλει χρόνο. Το δέρμα εμένα είναι κρεμασμένο και είναι σα να έχει πολύ λίπος ακόμα. 😭😭 Βάζω κρέμες για σύσφιξη (χωρίς να περιμένω να κάνουν κάτι 😆) και τώρα, πριν 2 μέρες, ξεκίνησα να κάνω πιλάτες σπίτι, μπας και βοηθήσει με το μάζεμα.

Κι εγώ ακόμα πολύ αδύναμη νιώθω. Σίγουρα φτιάξει που δεν κινουμουν καθόλου αυτό το διάστημα. Ζώνη δεν έχω ούτε κι εγώ... 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Kiddo είπε:

Αυτός είναι ο γιατρός του δημοσίου που είχα βρει midterm της κύησης γιατί οικονομικά ήμασταν δύσκολα.. ενώ είναι μικρός ηλικιακά με είχε στη τρομοκρατία.. ενώ στην αρχή φαινόταν καλός και "θα γεννησουμε φυσιολογικά" ... ο ιδιώτης και εξωσωματικος μου (που ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή της φτώχειας μου, να μπορούσα να γεννήσω μαζί του!!) ήταν πολύ ήρεμος, χαλαρός και σίγουρος ότι θα γεννησουμε φυσιολογικά.. ακόμα και όταν γύρισε το μωράκι ισχιακό 38η εβδομάδα μου είπε ότι μπορεί να ξαναγυρίσει και να δώσω χρόνο.. σε ερώτηση μου, είπε, ο θεός και η κόρη σου ξέρουν πότε θα γεννηθεί.. και ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας να την αφήσουμε μέχρι να είναι έτοιμη η ίδια η μπέμπα εφόσον όλα εξελίσσονται φυσιολογικά.. αλλά που να τα βρω τόσα λεφτά για το ιδιωτικό.....;!😢

Ισχύει.. ειδικά μέσα στο μαιευτήριο ήταν περισσότερο έντονο αυτό.. οι μαίες ήταν μόνο για να φέρνουν τα χάπια... Δεν επιτρεπόταν ούτε την άποψη τους να εκφέρουν παρά "να ρωτήσω το γιατρό όταν περάσει"... Ντροπή... Το ρώτησα δηλαδή και μου το είπε ευθέως μια μαία εκεί μέσα, ότι δεν τους επιτρέπεται να πουν κάτι..

Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσάκι μου... Και όλες σας βασικά για την υποστήριξη σας και τα καλά σας λόγια... ❤️❤️❤️❤️❤️ Βοηθάνε πολύ να τα ακούς γιατί αν αφεθείς στις σκέψεις μαυριζεις... Λέω να πάμε και μια βόλτα στη παραλία σήμερα να πάρουμε μια ανάσα..

Α ρε συ, δεν είχα καταλάβει ότι είχες αλλάξει γιατρό. Νόμιζα ότι ήσουν με τον ιδιώτη. Τι καλός ο ιδιώτης, σε στήριξε κιόλας στο τέλος. Πολύ χαίρομαι που υπάρχουν γιατροί που σπάνε τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις που έχω πλέον στο μυαλό μου για διάφορες τέτοιες καταστάσεις!! ❤️❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...