Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου! Πως είστε; Ελπίζω να είστε καλά και εσείς και τα μωράκια σας!!

Ήθελα να μπω να ευχηθώ στην @_piripiri_ μας.. κοριτσάκι μου!! Να χαίρεσαι το αντράκι σου!!! Πολύχρονος!!! Πάντα υγιής και ευτυχισμένος στη ζωή του!!! 🥰🥰🥰🥰 Αν και με χρονοκαθηστερηση...🫣 Το πρώτο μωράκι της ομάδας μας που χρονισε!!! 😍😍😍 Αχ δεν το πιστεύω.. ακόμα δεν το πιστεύω...

Εμείς κορίτσια μου υποφέρουμε.. δοντακια + άλμα (υποθέτω;!) πάντως πολύ γκρίνια.. παααάρα πολύ γκρίνια!!! Αισίως 8 δόντια και συνεχίζουμε.. ξεκίνησε από την αλλαγή της ώρας με το που μπήκε ο Νοέμβρης και ακόμα δεν έχουμε ηρεμήσει.. ξανααλλαξε και το πρόγραμμα του ύπνου της.. όταν κοιμάται anyway.. τεσπα!! 

Κατά τα άλλα, 10 μηνών κλεισμένα πλέον, φτάσαμε τα 8 κιλά επιτέλους!! 8.100 για να είμαι ακριβής.. και 74 νομίζω ύψος;! Κάτι τέτοιο.. 

Αυτά τα δικά μας..

@Maya_ μου πως είστε με τις ιώσεις; Το παιδί; 

@_piripiri_ μου πως πάτε εσείς με τον ύπνο; Βρήκατε κάποια λύση κάτι να δουλέψει με το παιδί;

Δεν έχω χρόνο καθόλου να σχολιάσω αυτά που είπατε.. 

Σας φιλώ!!! 

Δημοσίευση
στις On 28/11/2025 at 10:27 ΜΜ, ο/η Kiddo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Πως είστε; Ελπίζω να είστε καλά και εσείς και τα μωράκια σας!!

Ήθελα να μπω να ευχηθώ στην @_piripiri_ μας.. κοριτσάκι μου!! Να χαίρεσαι το αντράκι σου!!! Πολύχρονος!!! Πάντα υγιής και ευτυχισμένος στη ζωή του!!! 🥰🥰🥰🥰 Αν και με χρονοκαθηστερηση...🫣 Το πρώτο μωράκι της ομάδας μας που χρονισε!!! 😍😍😍 Αχ δεν το πιστεύω.. ακόμα δεν το πιστεύω...

Εμείς κορίτσια μου υποφέρουμε.. δοντακια + άλμα (υποθέτω;!) πάντως πολύ γκρίνια.. παααάρα πολύ γκρίνια!!! Αισίως 8 δόντια και συνεχίζουμε.. ξεκίνησε από την αλλαγή της ώρας με το που μπήκε ο Νοέμβρης και ακόμα δεν έχουμε ηρεμήσει.. ξανααλλαξε και το πρόγραμμα του ύπνου της.. όταν κοιμάται anyway.. τεσπα!! 

Κατά τα άλλα, 10 μηνών κλεισμένα πλέον, φτάσαμε τα 8 κιλά επιτέλους!! 8.100 για να είμαι ακριβής.. και 74 νομίζω ύψος;! Κάτι τέτοιο.. 

Αυτά τα δικά μας..

@Maya_ μου πως είστε με τις ιώσεις; Το παιδί; 

@_piripiri_ μου πως πάτε εσείς με τον ύπνο; Βρήκατε κάποια λύση κάτι να δουλέψει με το παιδί;

Δεν έχω χρόνο καθόλου να σχολιάσω αυτά που είπατε.. 

Σας φιλώ!!! 

Καλημέρα κορίτσι μου!! Ευχαριστούμε πολύ!! 

Εδώ και μέρες θέλω να σας γράψω για τον χρόνο που κλείσαμε, αλλά πού... Μας έχουν πιάσει οι ιώσεις κι είμαστε όλη μέρα με θερμόμετρα, πλύσεις μύτης και χαρτομάντιλα 🥲

Ο μπέμπης μας έχει μεγαλώσει, κάνει και μερικά βήματα μόνος του, χαιρετάει, ρίχνει πράγματα κάτω και λέει "πάει", θέλει να τρώει μόνος του, έχει πλάκα 😆

Με τον ύπνο και τον θηλασμό δεν έκανα κάτι... Προσπαθήσαμε μια φορά που σας είχα πει να το κόψουμε κάπως απότομα το βραδινό, να θηλάζει μια φορά όταν είναι να κοιμηθεί δηλαδή και στις αφυπνίσεις να τον κάνουμε αγκαλιά αλλά δεν δούλεψε. Μίλησα και με μια μαία του la leche, και μου είπε να κάνω αυτό το "σε λιγάκι" που είχε προτείνει η Παρασκευαιδου, αλλά στην ηλικία του 1ος έτους, απλά με απόσπαση της προσοχής σε κάτι άλλο, παιχνιδάκι;  φαγητό; Αγκαλιά; Τραγουδάκι; Οπότε μέχρι τον ύπνο το πάμε έτσι, μετά τον κοιμιζω με θηλασμό και κάνω κι έναν μαραθώνιο θηλασμό σε κάποια αφύπνιση το βράδυ, αλλά κατά τα άλλα τον προσπαθούμε με αγκαλιά και νανούρισμα. Έχει ηρεμήσει γενικά, τώρα μουρμουριζει πιο πολύ, δεν τσιριζει. Αλλά όλο αυτό το διάστημα επειδή έχει αρρωστήσει κάνα δυο φορές, κάνει τα άλματα του, βγάζει και δόντι μάλλον τώρα, δεν γίνεται να κοπεί ο θηλασμός, δεν ηρεμεί εύκολα. 😕 Θα προσπαθήσω να τον περιορίσω σε έναν θηλασμό τη μέρα τα Χριστούγεννα που θα ανέβω στην μάνα μου. 

Σας βάζω και μια επετειακή φωτο του μπέμπη με το μπαλόνι του 😆

orca-image--858131279.jpeg.jpeg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...