Κ εμάς από τον μήνα κ μετά όταν του δίνω γάλα αργεί να κοιμηθεί .Καμια ώρα μετά κοιμάται .Βεβαια χθες όλη τη μέρα ήταν στην τσίτα νεύρα πολλά .Τωρα τι έφταιγε ιδέα δεν έχω ..
Καλησπέρα δηλαδή καλημέρα κ από μένα .Αυπνες μάνες του κόσμου ενωθείτε 🤣🤣Έχω ερώτηση :Το παιδί το ξυπνάμε ανά τρίωρο ή όποτε πεινάει ;Γιστι εμένα σε δύο εβδομάδες γίνεται δύο μηνών ο μικρός και τον ξυπνάω ανά τρίωρο .Το βράδυ ας πούμε το παιδί θέλει να κοιμηθεί κ εγώ τον ξυπνάω .Μεσα στη μέρα στις 2 ώρες κ κάτι θα ξυπνήσει μόνος του και θα θέλει να φάει αλλά τώρα το βράδυ τον λυπάμαι στις 3 ώρες ακριβώς .Μπορει να θέλει στις 4 να φάει .θα πάμε και στην παιδίατρο την επόμενη εβδομάδα γιατί ξεκινάμε κ τα εμβόλια οπότε θα τη ρωτήσω αλλά κάθε συμβουλή κ από εσάς καλοδεχούμενη .
Καλησπέρα και καλημέρα!
Ξύπνιοι και εμείς ! @ΜαρίαΔημήτρης ελπίζω να πηγαίνει καλά! @Diwni αυτό που λες είναι το θέμα μου. Ξυπνάει και δεν κοιμάται μετά! Παίρνει ωωωωρες!
@Naty_ εμενα σ αυτή τηβ εγκυμοσύνη με ενοχλούσε πολυ τ ασβεστιο ατο στομαχι. Ο γιατρός μου είπε να τ κοψω αρκει να βάλω 3 μεριδες γαλακτοκομικα τη μερα. Ενα ποτήρι γάλα, ενα γιαούρτι, γύρω στα 30 γραμμ τυρί αν θυμάμαι καλα, όπως επίσης κ τ κίτρινα τυριά έχουν περισσότερο ασβεστιο. Ρώτα τ γιατρό σου όμως. Εμενα με ξετιναζε.
Ναι και μένα μου είπε καθόλου επαφές και προσοχή στα βάρη. Και θα το δούμε μέχρι 30η βδομάδα! Μακάρι να ανέβει κορίτσι Μ και σε εμένα.
Σε ευχαριστώ κορίτσι μου, αυτό προσπαθώ, προσέχω όσο γίνεται γιατί όλη μέρα είμαι μόνη μαζι του οπότε δεν έχω και πολλές επιλογές.
Σε ευχαριστώ για τις ευχές χχ