Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ είχα κάνει στο γιο μου το πλήρες πακέτο και τώρα θα ξανακάνω το βασικό μου είπε η γιατρός μου ότι πιο έγκυρο είναι για τα βασικά σύνδρομα 
    • Είχα εγώ δεν θυμάμαι πιο εβδομάδα νομίζω ένατη και μου είχε πει η γιατρός μπορεί να είναι από κάποιο αγγείο που έσπασε επειδή μεγαλώνει η μήτρα αφού ολα ήταν καλά 
    • Κορίτσια καλησπέρα τι κάνετε; Εγώ δεν προλαβαίνω να μπω συχνά αλλά σας διαβάζω χαίρομαι που βλέπω καλά νέα. Να σας ρωτήσω είχε καμία κοπέλα καφέ υγρά;;; Μπήκα σήμερα 14η εβδομάδα και από χθες βλέπω στο σερβιετακι καφέ μπεζ υγρά. Ο γιατρός μου είπε ξεκούραση αλλά δεν μου εξήγησε τι μπορεί να είναι;; Ξέρει καμία; Στον υπέρηχο είδαμε τα μωράκια καλά ήταν δεν είδε κάτι ανησυχητικό...
    • Καλησπέρα κορίτσι μου και με το καλό τα μωράκια σου. Εγώ από την 7-8η εβδομάδα ήδη ξεκίνησα δύσπνοια, εξάντληση, ταχυκαρδίες. Αφού έτρεχα σε όλους τους γιατρούς, μέχρι και στα επείγοντα πήγα. Όλοι μου είπαν είναι από την εγκυμοσύνη. Κι εγώ περιμένω δίδυμα και έχω κι άλλες εγκυμοσύνες αλλά πρώτη φορά νοιωθω τόσο χάλια.  Πες το στον γιατρό σου βέβαια για καλό και για κακο γιατί ο δικός ξέρει το ιστορικό σου.  Μαγνήσιο παίρνεις; Μήπως σε βοηθήσει με τον ύπνο;;;
    • κι εγώ έχω χαθεί λίγο κορίτσι μου, τουλάχιστον από το συγκεκριμένο θεματάκι.. σας διαβάζω αλλά δεν συμμετέχω.. καλά είμαι, σε αναμονή περιόδου! από μέρα σε μέρα την περιμένω την κυρία για να ξεκινήσω κι εγώ το ταξίδι πάλι από την αρχή. Πρώτα ο Θεός μέχρι 3ης Ιουνίου ελπίζω να έρθει.. και.... ξεκινάμε δυναμικά. Εσύ πως είσαι; Πως πάει η εγκυμοσύνη σου;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...