Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Με συγκίνησες... Να το ξέρεις πως και εγώ σας σκέφτομαι. Μπαίνω κρυφά και σας παρακολουθω. Δεν έχω όμως το κουράγιο πάντα να γράφω. Και ας μου λείπει η δύναμη, το κουράγιο που δίναμε η μια στην άλλη, η ζεστασιά της ομάδας και του κοινού ονείρου. Δεν έχω νέα να σας πω, αύριο πάω γυναικολόγο μετά απο 2+ χρόνια για τις κλασσικές εξετάσεις, ευχησου μου καλά αποτελέσματα  αυτό τουλαχιστον!   
    • Με το καλό κορίτσι μου να πάρεις αγκαλιά το μωράκι σου 
    • Εγώ είχα κάνει στο γιο μου το πλήρες πακέτο και τώρα θα ξανακάνω το βασικό μου είπε η γιατρός μου ότι πιο έγκυρο είναι για τα βασικά σύνδρομα 
    • Είχα εγώ δεν θυμάμαι πιο εβδομάδα νομίζω ένατη και μου είχε πει η γιατρός μπορεί να είναι από κάποιο αγγείο που έσπασε επειδή μεγαλώνει η μήτρα αφού ολα ήταν καλά 
    • Κορίτσια καλησπέρα τι κάνετε; Εγώ δεν προλαβαίνω να μπω συχνά αλλά σας διαβάζω χαίρομαι που βλέπω καλά νέα. Να σας ρωτήσω είχε καμία κοπέλα καφέ υγρά;;; Μπήκα σήμερα 14η εβδομάδα και από χθες βλέπω στο σερβιετακι καφέ μπεζ υγρά. Ο γιατρός μου είπε ξεκούραση αλλά δεν μου εξήγησε τι μπορεί να είναι;; Ξέρει καμία; Στον υπέρηχο είδαμε τα μωράκια καλά ήταν δεν είδε κάτι ανησυχητικό...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...