Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Τι υπέροχα νέα είναι αυτά!!! Δύο ψυχούλες, τι ευλογία!!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα τέλεια και να ζήσετε κάθε στιγμή αυτής της μαγικής διαδρομής γεμάτοι χαρά, αγάπη και δύναμη! Να προσέxεις πολύ και να χαίρεσαι κάθε μικρό και μεγάλο βηματάκι! Όλα θα πάνε υπέροχα!!!
Συγχαρητήρια κορίτσι μου @anna_30 😍
@marinamanoulitsa αναμένουμε για την χοριακή σου, είμαι σίγουρη οτι θα δείξει ωραίο νουμεράκι!! 🤩
@Sia A τι ωραία νέα..άντε να ακούσετε και καρδούλες ❤️❤️
@Naty_ @annie! εσείς πως είστε κορίτσια μου???
@melitiniღ πως είσαι εσύ κορίτσι ?
Εν τω μεταξύ τον επόμενο μήνα θα ανοίξουν όλα τα θετικά αυτού του μήνα εεεε?? 🤭🤭🤭
@Παρασκευαιδου εσένα ζαΐρα μου πρέπει να σου φτιάξουμε ένα thread το οποίο θα είναι πάνω πάνω, για τα tags μας ❤️ να σε έχει πάντα καλά ο Θεός και εσένα και την οικογένεια σου, που μας προσφέρεις αυτές τις μικρές αλλά τόσο σημαντικές πινελιές αισιοδοξίας❤️
Εγώ σε άλλα νέα, χτες μου τελείωσε η περίοδος.. η αλήθεια είναι οτι είμαι σε περιεργη φάση ψυχολογική οπότε προβλέπω αυτό τον μήνα να έχουμε απλά χαλαρές επαφές και οτι γίνει..
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.