Εγώ νομίζω πως το χθεσινό ήταν πιο έντονο οπότε πάρε για πικ το χθεσινό και συνέχισε επαφές αυτές τις μέρες, και κάνε πάλι αύριο τεστ
Εννοείται πως είμαστε εδώ για να βοηθάμε η μία την άλλη δεν μας ζαλίζεις καθόλου ☺️
Λογικά είναι από την ωορρηξία τα πονακια
Καλησπέρα κορίτσια μου...
Χάθηκα αλλά ζούμε ένα δράμα από την ημέρα που ήρθαμε Αθήνα. Δεν έχω με τι να την απασχολώ και να την "κουράζω" εδώ... και λόγω αλλαγής περιβάλλοντος έχει χαλάσει πολύ τον ύπνο της. Βγάζει γουλιά σχεδόν σε κάθε γεύμα.
@nanoukoμου ελπίζω να είστε καλύτερα πια σήμερα. Εγώ δεν τα αποστειρώνω τα μασητικά.
Εμένα κορίτσια ακόμα ούτε απο μπρούμυτα ανάσκελα ούτε το αντίστροφο ακόμα. Μόνο να σηκωθεί προσπαθεί. Σε λίγο θα έχει καλύτερους κοιλιακούς από μένα!
Όσο για το σίδερο... εγώ δε σιδερώνω ποτέ και τίποτα.
@Naty_ @Diwni @Elk
Κορίτσια συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά πρώτη φορά χρησιμοποιώ τεστ ωορηξίας και προσπαθώ να καταλαβω πότε φτανει στο πικ..
αυτο είναι το σημερινό.
πιστευετε πως ειχα χθες ωορηξια.;
εντομεταξύ ολη μερα σημερα ποναει η κοιλιά μου νομίζω θα παω τουαλετα και θα ασιαθετήσω.!
Γενικά πώς είστε κορίτσια; Από ύπνο, γκρίνια; Εμένα μου δυσκολεύεται λίγο στους ημερήσιους ύπνους τώρα τελευταία, τον βάζω μάρσιπο και κοιμάται! Και το βράδυ ξυπνάει αρκετές φορές μέχρι να κοιμηθεί καλά καλά.. τα μασητικά τα αποστειρωνετε;