Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Πως είσαι κορίτσι μου; Ναι κι εμένα μου είπε ότι αν βρεθεί στρεπτόκοκκος στο κολπικό χορηγείται αντιβίωση την ώρα του τοκετού, αν βρεθεί στα ούρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης! Τι κάνεις εσύ? Ποτε έχεις ξανά το ντοπλερ, για θύμισε μου!
    • Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου !!! Παρασκευή είναι με το καλό ο υπέρηχος μας για να δούμε ! 🙏
    • Κατά αρχήν περαστικά σας!είμαστε 3 εβδομάδες άρρωστοι αν σου λέει κάτι και την τελευταία είμαι εγώ με βήχα πυρετό κτλπ.μαλλον γρίπη μας ειπε..το μωράκι μου 6 μηνών κόλλησε έκανε πυρετό και δίναμε αντιπυρετικά και κάναμε εισπνοές...ε 3 μέρες ήταν και μετά όλα καλά...α και φουλ όρο..κι όταν ήταν πάλι 2.5 μηνών είχε κανει βρογχιολιτιδα πάλι με εισπνοές όλα καλά πήγαν...
    • Το κάνουν όλοι από όσο ξέρω το νωρίτερο μόλις μπεις στο μήνα σου. Για τον στρεπτοκοκκο. Είχα κάνει κ εγώ στον πρώτο μου κ τώρα θα μου ξανακάνει εννοείται γ αυτό ακριβώς που αναφέρθηκε.  Δεν πρέπει να έρθει το μωρό σε επαφή.  Αλλά και θετική να βγει μια μαμά δεν έγινε κάτι τρομερό. Απλώς χορηγείται μια αντιβίωση (τώρα θα σας γελάσω αν είναι πριν ή κατά τη διάρκεια της γέννας-δεν θυμάμαι γιατι δεν ειχε χρειαστει να κανω κατι ηταν αρνητικο το δειγμα μου) για να είναι προστατευμενο το μωράκι. Αυτό και τίποτα άλλο. 
    • Όπως σου είπαν κ τα κορίτσια οι χοριακές σου είναι μια χαρά!!! Υπάρχει τόσο μεγάλο εύρος ανά εβδομάδα οπότε μην συγκρίνεις με άλλες εγκυμοσύνες, ούτε καν την δικιά σου την προηγούμενη. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική κ εφόσον υπάρχει αύξηση ε΄΄ίσαι σε καλό δρόμο😊 Με το καλό να πάτε να κάνετε κ τον υπέρηχο!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...