Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Λεύκη μου εγώ δυστυχώς δεν έχω ιδέα,δε ξέρω καθόλου, μόλις μιλήσεις με το γιατρό ενημέρωσε μας!!
    • Τι να πω κορίτσια... εμένα ο γιατρός μου 🤷 , θέλει να τις κάνω τις ενέσεις!Αύριο συγκεκριμένα τις ξεκινάω!
    • Σ' ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!! Μας έχει κλέψει τη καρδιά!!! Τρελός καψουροερωτας!!! 😍😍😍😍😍 Αλ....ρας δημόσιο στην Αθήνα, δεν είχα δικό μου γιατρό βέβαια οπότε δε ξέρω πόσο θα άλλαζε η προσέγγιση.. τη δική μου εμπειρία σας την παρέθεσα...  Βγήκε 3.780 κιλά και 54εκ ύψος!!  Βγήκαμε χθες από το μαιευτήριο 3.540 κιλά με χολερυθρίνη 1,1!!! ❤️❤️❤️ Ήρθαμε σπιτάκι μας να βρούμε τα πατήματα μας επιτέλους ως οικογένεια!! 😍😍😍 Στη πρώτη ευκαιρία θα επιστρέψω να σας γράψω και μια προς μια..!  @Θέτις Κ.μου είδα όσο πρόλαβα, είχες και εσύ το σόκ σου.. πως είσαι τώρα; Γιατί έφυγαν στο αιτιολόγησε ο γιατρός; Σ' ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!! Εκτιμώ ιδιαίτερα τα καλά σας λόγια κορίτσια.. Σίγουρα έχω και άλλα να σας πω.. όπως για το σόκ τότε 38η εβδομάδα που μας γύρισε η μικρή ισχιακη!! 😱😱 Και ο γιατρός σχεδίαζε κτ 15/12 γιατί "δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει".. ή το ότι γύρισε σε κεφαλικη προβολή 39η εβδομάδα!! Που ήμουν τόσο χαρούμενη αν θυμάστε.. το σόκ στο πρόσωπο του γιατρού.. 🤣🤣 ή το ότι η μπέμπα μας δεν εμπεδωθηκε ποτέ (!!!!) παρά την ώρα που σπασανε τα νερά!!! Πολλά και άλλα πολλά που δεν έγραφα.. τεσπα.. θα έρθει η ώρα.. τώρα θα απολαύσουμε αυτό που με τόσο κόπο μοχθησαμε να αποκτήσουμε..❤️❤️❤️❤️ και θα μιλήσουμε!!  Σ' ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!! Με το καλό και η δική σας μπουμπού!!! Θα τρελαθείς από έρωτα!!!! Προσυπογράφω!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Οι μαίες μου δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη.. είχαν ξανά παρόμοια κατάσταση που κατέληξε στο ίδιο μαιευτήριο και τότε χορήγησαν ελάχιστη ωκυτοκίνη και εξελίχθηκε φυσιολογικά ο τοκετός.. για αυτό και ήταν χαλαρές.. δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη.. σήμερα το συζητούσαμε που ήρθαν από το σπίτι.. σε εμένα λέει έτυχαν κάποιοι εφημερεύοντες γιατροί οι οποίοι αποφάσισαν να πάνε βάση πρωτόκολλου ασχέτως συνθηκών.. και δυστυχώς κατέληξα σε μια αχρειαστη κτ. και ακόμα χειρότερη εμπειρία... Προσωπικά το υποψιαστηκα όπως εξήγησα και στις ίδιες, από τη στιγμή που με έβαλαν στην αίθουσα τοκετού και ούτε μια φορά δεν ήρθε ένας να ελέγξει τις συσπάσεις στο καρδιοτοκογραφο ή που βρίσκεται το κεφάλι του μωρού, αν έχει κατέβει περισσότερο κτλ.. πιστεύω ακράδαντα ότι από την εισαγωγή με πήγαιναν γραμμή για κτ και απλά περίμενα τη σειρά μου... Τεσπα... Ακόμα κλαίω με όλα αυτά αν κάνω ότι τα σκέφτομαι λίγο... Το τοκετό στο σπίτι θα το ξαναέκανα, ήταν ότι πιο όμορφο και μακάρι να είχε εξελιχθεί όπως το ονειρευομασταν... 
    • Μια λήψη θα κάνεις? Εγώ δεν είχα κάποιο σημάδι απλά πήρα πολλά κιλά και συνεχίζω να περνώ κιλά παρόλο που προσέχω την διατροφή μου,ωστόσο μου βγήκε υπογλυκαιμικη η καμπύλη μου.  Αν επιτρέπεται γιατί είσαι ξάπλα? Σορρυ αν το έχεις πει και μου διαφεύγει . Και μιας που το είπα τώρα, κορίτσια ξεχνάω πάρα πολύ σε αυτή την εγκυμοσύνη. 
    • Καλησπέρα κορίτσια. Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα από την εξέταση για στρεπτόκοκκο και δεν είναι καλές. Φαίνεται πως υπάρχουν μικροοργανισμοί, μύκητες και μεγάλη ανάπτυξη του E. coli και του candida. Εντωμεταξύ το πίστευα πως εχω μύκητες πάλι γιατί εχω παρα πολλά υγρά γενικά και οι μύκητες με ταλαιπωρούν σε όλη την εγκυμοσύνη. Ωστόσο φαίνεται πως είναι πιο σοβαρά τα πράγματα. Μου έστειλε email ο γιατρός πως θα πρέπει να πάρω αντιβίωση και κολπικά υπόθετα.  Ειναι κάτι σοβαρό πιστεύετε;;; Δεν εχω καταφέρει να μιλήσω ακόμα μαζί του για να μου εξηγήσει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...