Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου συμπληρώματα όλες π΄αίρνουμε, μπορεί να είναι κ λίγο placebo ότι βοηθάμε κ εμείς την κατάσταση αλλά δεν θεωρώ ότι είναι κακό....  Αλλά αν ο γιατρός σου στο λέει ξέρει καλύτερα τις ανάγκες του οργανισμού σου!!! Ναι, ναι έχω ΣΠΩ. Πριν την απόξεση είχα μικρούς κύκλους (σπάνια περίπτωση ΣΠΩ) κ μετα άλλαξε σε πολύ μεγάλους. Με τα inofert plus ρυθμίστηκε σε 32-35 μέρες. Αλλά εγώ κάνω σχεδόν πάντα ωορρηξία 😉 Για την πρόκληση εγώ έκανα 3 κύκλους με φεμάρα χωρίς επιτυχία αλλά εμείς έχουμε κ άλλα θεματάκια!!! Αν είναι μόνο αυτό το θέμα σας, με την πρόκληση έχετε πολλές πιθανότητες, μην φοβάσαι με σωστή παρακολούθηση όλα πάνε καλά 🥰 Κορίτσι το άγχος ναι παίζει ρόλο γενικά σε όλα αλλά είναι κ θέμα οργανισμού. Την μία φορά που έμεινα έγκυος ήμασταν μέσα στο άγχος λόγω εξετάσεων κ φουλ άρρωστοι με πυρετό κλπ... Κ όμως έμεινα άσχετα με την εξέλιξη!!! Όποτε πιστευώ είναι πολύ υποκειμενικό. Κ σκέψου κ το άλλο σε περιόδους πολέμων, φτ΄ώχειας κλπ πως μένουν μια χαρά έγκυες οι γυναίκες 😉 Αν ήταν θα είχαμε αφανιστεί.... Έλα ρε κορίτσι το πρώτο θετικό του μήνα, τέλεια 🥰 Περιμένουμε τη χοριακή σου!!!! Τι ωραία νέα Naty μου.... Το αξίζετε πραγματικά κ όλα θα πάνε σούπερ!!! Αυτό το σποράκι ήρθε για να μείνει🙏🥰
    • Μπράβο κορίτσι μου τελειααα ♥️ Όλα θα πάνε υπέροχα..  απο συμπτωματα πως πας..; Εχεις ναυτιες.; εγω προσωπικά δεν αντεχω ολο αυτο καθε μήνα ρε συ οχι να καθομαι να αναλυω συμπτωματα να ψαχνω θερμοκρασιες τεστ ωορηξιας πολυ αγχος.. ε δεν βγαινει ετσι.. σε μενα προσωπικα δεν λειτουργει..
    • Καλημέρα κορίτσια, @NgsofiaΚορίτσι μου καλά έκανες κ οργανωθήκατε, κ αν έχεις στο μυαλό σου ότι έχωκ εναλλακτικό πλάνο είσαι πιο χαλαρή!!! Ότι χρειαστείς μας λες 😊 Στα δικά μου νέα κορίτσια κάναμε την εμβρυομεταφορά με 2 βλαστοσκύστες κ τώρα είμαι σπίτι κ χαλαρώνω... Σας διαδικασία δεν κατάλαβα τπτ, μου είχαν βάλει κ μουσικούλα στο κέντρο κ ήμουν φουλ χαλαρή😊 Μας έδωσαν κ μια φωτογραφία, ε όπως καταλαβαίνετε με πήραν τα ζουμιά ενώ δεν δείχνει κ κ΄άτι τρομερό 🥲Μακ΄αρι να πάνε όλα καλά 🙏 Από συμπτώματα θα πρέπει να νιώθω κάτι τις επόμενες μέρες?
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ❤️ αύριο το απόγευμα θα έχω νέα!
    • Ορμονικές εξετάσεις εκανα, μονο την Αμη θέλω να μετρησω και τον  του θυρεοειδη.Σταγονοειδης αίμα ειναι δηλαδή, παντα στην ωορρηξια εμφανίζεται ελάχιστο, η γυναικολογος ειπε οτι ειναι σημάδι ωορρηξιας...Παντα η ωορρηξια μου γινεται κανονικά, τώρα επειτα τι συμβαίνει δεν ξερω.Ειμαι και λίγο αγχωμενη...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...