Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάρτη που φέρνεις τους ανθούς, τα όμορφα λουλούδια, φέρε και στις κοιλίτσες μας όμορφα μπουμπουλούδια!🤰💝👶🏻🌼🍼

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

@annie! @Maria98

12 Ιανουαρίου είχα τελευταία περίοδο  . Περίμενα ότι θα μου καθυστερήσει τον επόμενο μήνα καθώς είχα πολλή ροή τοτε. Εντωμεταξυ Φεβρουάριο δεν ήρθε καθολου και Μάρτιο αρχές είχαμε 2 3 ελεύθερες επαφές. Αλλά τελείως φλου γιατί ούτε ωορρηξιες παρακολουθούσα ούτε τίποτα. Γενικά είχα κάνει κ παλαιότερα μεγάλους κύκλους αλλά μέχρι 60 όχι παραπανω

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Demisar είπε:

@annie! @Maria98

12 Ιανουαρίου είχα τελευταία περίοδο  . Περίμενα ότι θα μου καθυστερήσει τον επόμενο μήνα καθώς είχα πολλή ροή τοτε. Εντωμεταξυ Φεβρουάριο δεν ήρθε καθολου και Μάρτιο αρχές είχαμε 2 3 ελεύθερες επαφές. Αλλά τελείως φλου γιατί ούτε ωορρηξιες παρακολουθούσα ούτε τίποτα. Γενικά είχα κάνει κ παλαιότερα μεγάλους κύκλους αλλά μέχρι 60 όχι παραπανω

Πολυκυστικες; Ο γιατρός σου τι λέει γι αυτό; Δε σε βοηθάει με κάποιο τρόπο να το ρυθμίσεις ; 

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Demisar είπε:

@Melikara86 κορίτσι μου τι κάνεις; τι έγινε τελικά;πηγές γυναικολόγο; εγώ έχω ραντεβού την Πέμπτη!

Καλησπέρα κορίτσι μου ...θα μιλήσω αύριο μαζί της να μου πει ποτέ να πάω!! Πω πω είχα τρελαθεί που δεν μπορούσα να μπω...μου λείψατε!! 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου τι κάνετε;;; Πω πω τρελάθηκα που δεν μπορούσα να μπω....έστειλα μνμ μέχρι κ στην σελίδα στο φβ!! Είσαστε η συντροφιά μου σε όλο αυτό το ταξίδι κ την αναμονή!! Και σας ευχαριστώ 🙏🙏🙏🥰🥰 

Μου λείψατε 🥰

Είχαμε κανένα θετικό τέστ;; Καμία καθυστέρηση;;;

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου ! Τι ήταν αυτό τόσες μέρες??? 🤣 

Εγώ κορίτσια μου αδιαθετησα πάλι χθες !

Κλείσαμε 14 μήνες προσπάθειας! Και ενώ πήρα τα Φεμαρα να τα ξεκινήσω σήμερα! Για να κάνουμε σπερματέγχυση! Το ξανά συζήτησα με την γυναικολόγο, και μου είπε να δώσουμε άλλη μια ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μαζί τον κύκλο να δούμε με υπερήχους αν όλα πάνε καλά! Και να παμε στον επόμενο κύκλο για σπερματέγχυση! Δε ξέρω ακόμα αν πήρα τη σωστή απόφαση! Αλλά ένας μήνας ακόμη, δεν είναι και κάτι! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η flowerv είπε:

Κλείσαμε 14 μήνες προσπάθειας! Και ενώ πήρα τα Φεμαρα να τα ξεκινήσω σήμερα! Για να κάνουμε σπερματέγχυση! Το ξανά συζήτησα με την γυναικολόγο, και μου είπε να δώσουμε άλλη μια ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μαζί τον κύκλο να δούμε με υπερήχους αν όλα πάνε καλά! Και να παμε στον επόμενο κύκλο για σπερματέγχυση! Δε ξέρω ακόμα αν πήρα τη σωστή απόφαση! Αλλά ένας μήνας ακόμη, δεν είναι και κάτι! 

Καλησπέρα κορίτσι μου....και να δεις που αυτόν τον μήνα που θα έχεις στο μυαλό σου ότι κ να μην πετύχει τον επόμενο μήνα πας για σπερματεγχυση ,θα μείνεις εγκυουλα 🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου....και να δεις που αυτόν τον μήνα που θα έχεις στο μυαλό σου ότι κ να μην πετύχει τον επόμενο μήνα πας για σπερματεγχυση ,θα μείνεις εγκυουλα 🙏🙏🙏🙏

Mακάρι κορίτσι μου μακάρι 🙏🙏 σ'ευχαριστώ τόσο πολύ ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Πολυκυστικες; Ο γιατρός σου τι λέει γι αυτό; Δε σε βοηθάει με κάποιο τρόπο να το ρυθμίσεις ; 

Εχω ελαφριάς μορφης όμως συνήθως η περίοδος μου είναι 3 4 μέρες πάνω κάτω! Το μόνο που Μ είχε δώσει πριν μείνω έγκυος στην κόρη μου ήταν τα ινοφερτ! Κατά τα άλλα δεν είχα αλλο θέμα . Κ έμεινα και έγκυος αμέσως τότε εννοώ είχαμε 3 επαφές ελεύθερες σε διάστημα 3 μηνών χωρίς να κοιτάζω ωορρηξιες.... μου είπε να πάω να δπυμεηπως υπάρχει καμία κύστη . Αλλά να σ πω θα κάνω ένα τεστ όταν πάω στο σπίτι γιατί τώρα με τρώει! Αν και το αποκλείω!

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου ...θα μιλήσω αύριο μαζί της να μου πει ποτέ να πάω!! Πω πω είχα τρελαθεί που δεν μπορούσα να μπω...μου λείψατε!! 

Ναι η αλήθεια κι εγώ έμπαινα συνεχώς αλλά δεν φόρτωνε και ξενέρωσα! Αλλά όλα καλά τώρα!

Άντε να κλείσεις να δούμε!☺️ Έχεις κάνει άλλο τεστ;

Δημοσίευση

@Θέτις Κ.

Σου εύχομαι να τα έχετε καταφέρει ήδη, αλλά και έτσι να μην ειναι με μια τόσο αποφασιστική γιατρό με πλάνο μη φοβάσαι τίποτα! ❤️

Εμάς ποντάρουν στην ηλικία μας και το μόνο που μας λένε είναι δώστε και άλλο χρόνο αφού όλα είναι φυσιολογικά! Αλλά δεν μου αρκεί θέλω κάτι πιο άμεσο! Και έτσι καταλήξαμε σε παρακολούθηση κύκλου!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!! Νόμιζα μονο εμενα δεν με άφηνε να μπω!!

Τι κάνετε; Έχουμε κάποια με καθυστέρηση; Χάθηκα στα μηνύματα δεν ξερω τι περιμένει και ποια 🥰🤷 

Εγώ μπηκα στον 6ο μηνα και ξεκίνησαν οι εμετοι που δεν είχα μέχρι τώρα. Κατά τα άλλα ο μικρός κλωτσαει πολύ όλη μέρα! 

Στις 8/04 έχουμε ραντεβού 🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Demisar είπε:

Ναι η αλήθεια κι εγώ έμπαινα συνεχώς αλλά δεν φόρτωνε και ξενέρωσα! Αλλά όλα καλά τώρα!

Άντε να κλείσεις να δούμε!☺️ Έχεις κάνει άλλο τεστ;

Εκανα την Κυριακή δεν άντεξα!!! Αλλά αρνητικό 😥😥 έχω μια μικρή ελπίδα μήπως και τελικά είναι νωρίς κ δεν έχει δείξει 🙏🙏🙏 εσύ κορίτσι μου;;

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Εκανα την Κυριακή δεν άντεξα!!! Αλλά αρνητικό 😥😥 έχω μια μικρή ελπίδα μήπως και τελικά είναι νωρίς κ δεν έχει δείξει 🙏🙏🙏 εσύ κορίτσι μου;;

τωρΑ πάω σπίτι και θα κάνω γιατί μου μπήκε τώρα στο μυαλό 

Μακάρι να έκανες καθυστερημένα 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Demisar είπε:

τωρΑ πάω σπίτι και θα κάνω γιατί μου μπήκε τώρα στο μυαλό 

Μακάρι να έκανες καθυστερημένα 🙏

Αχχχ μακάρι να βγεί θετικό κορίτσι μου....να πάρω κ εγώ παραπάνω ελπίδες! Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου....θα περιμένω με αγωνία❤️❤️❤️ στέλνω οοοολη μου την θετική ενέργεια 💗💗💗💗

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Να δεις που θα τα καταφέρετε αυτό το μήνα!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Demisar είπε:

Εχω ελαφριάς μορφης όμως συνήθως η περίοδος μου είναι 3 4 μέρες πάνω κάτω! Το μόνο που Μ είχε δώσει πριν μείνω έγκυος στην κόρη μου ήταν τα ινοφερτ! Κατά τα άλλα δεν είχα αλλο θέμα . Κ έμεινα και έγκυος αμέσως τότε εννοώ είχαμε 3 επαφές ελεύθερες σε διάστημα 3 μηνών χωρίς να κοιτάζω ωορρηξιες.... μου είπε να πάω να δπυμεηπως υπάρχει καμία κύστη . Αλλά να σ πω θα κάνω ένα τεστ όταν πάω στο σπίτι γιατί τώρα με τρώει! Αν και το αποκλείω!

Μια χαρά όποτε κ τώρα θα έρθει το σποράκι γρήγορα!! Άντε περιμενουμεεεεεε

στις πριν 48 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Νόμιζα μονο εμενα δεν με άφηνε να μπω!!

Τι κάνετε; Έχουμε κάποια με καθυστέρηση; Χάθηκα στα μηνύματα δεν ξερω τι περιμένει και ποια 🥰🤷 

Εγώ μπηκα στον 6ο μηνα και ξεκίνησαν οι εμετοι που δεν είχα μέχρι τώρα. Κατά τα άλλα ο μικρός κλωτσαει πολύ όλη μέρα! 

Στις 8/04 έχουμε ραντεβού 🥰🥰

Πω πω πως περνάει ο καιρός !! Κουράγιο κορίτσι μου!! Με το καλοοοοο❤️💙

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

@Demisarκορίτσι μου τι έγινε;;; 🙏🙏🙏💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼🤗🤗🤗🤗🤗🙏🙏🙏🙏

αποφάσισα να περιμένω 🤣 Άσε αφού έχω ραντεβού την Πέμπτη με τη γιατρό θα δούμε τότε! Σε ευχαριστώ για την θετικότατα σου 🥰

Ανταποδίδω δίπλα και τριπλά! 🙏💪🥰

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Demisar είπε:

αποφάσισα να περιμένω 🤣 Άσε αφού έχω ραντεβού την Πέμπτη με τη γιατρό θα δούμε τότε! Σε ευχαριστώ για την θετικότατα σου 🥰

Ανταποδίδω δίπλα και τριπλά! 🙏💪🥰

Χαχαχα θα με σκάσεις 😂😂😂😂 εντάξει εσύ ξέρεις!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ ❤️❤️❤️ 

Μακάρι να έχουμε μαζι θετικά νεαααα 🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις On 21/3/2024 at 8:03 ΠΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Φαίνεται ναι..αλλά θα φανεί...και στα επόμενα τεστ...και κυρίως αν θα υπάρξει καθυστέρηση!!αύριο περιμενω περίοδο!!!

Πες μας τα νέα σου.. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Επιτέλους βλ΄επω το σάιτ επανήλθε!! Πώς μου έλειψε η παρέα μας αυτές τις μέρες 😍

@cat12 προσπαθώ να διαβάσω ό,τι έχασε απ τις τελευταίες μέρες και βλέπω τώρα τα νέα σου... Ειλικρινά λυπάμαι κορίτσι μου για την εξέλιξη αλλά μη το βάζεις κάτω σε καμία περίπτωση! Μόνη σου το είπες, κι εσύ είσαι ένα παιδ΄ι που οι δικοί σου πάλεψαν πολύ να αποκτήσουν και τα κατάφεραν στο τέλος! Είσαι η ζωντανή απόδειξη της αγάπης δύο ανθρώπων που δε το βαλαν κατω και ήρθε το θαυματάκι τους, εσύ ❤️ 

Τόσες μέρες έμπαινα να δω τρελάθηκα 😭 λέω πάει η παρεούλα τι να κάνουν τα κορίτσια πως είναι κάποιο θετικό τεστακι τι γίνεται? Ναι κορίτσι μου θα το παλέψω εννοείται!! Τώρα κάνω φυσικό κύκλο κ θα πάω σε λίγες μέρες για υπέρηχο να μου πουν πως πάει! 🙏🙏🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
    • Είσαι απίστευτη κοπελα μου! Μπράβο σου και respect! Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Εγώ, αν δεν είχα αποκτήσει το κοριτσάκι μου και στενευαν τα περιθώρια μου, θα πήγαινα με δοτρια, το έχω σκεφτεί. Θα ενημερωνομουν βεβαια, γιατί ίσως είναι λίγο θολό το τοπίο, αλλά κατά βάση είμαι υπέρ. Και φυσικά μόνο σε γιατρο που εμπιστεύομαι. Κατανοώ όμως και τα ζευγάρια που δεν θα το έκαναν. @Σταυρούλα80 από φίλες που το εχουν συζητησει με τους γιατρους τους, ξερω οτι ειναι μια διαδικασια που πια δεν παιρνει πολυ χρονο, και 2-3 μήνες έχουν πει, μέχρι να βρουν την καταλληλη δοτρια σε αντιστοιχιση με τα χαρακτηριστικά της μητέρας. Το κόστος σαφώς είναι αυξημένο σε σχέση με φουλ προσπάθεια εξωσωματικης, αλλά όχι εξωφρενικό ( συγκριτικά με την εξωσωμ πάντα). Υπάρχουν κ άλλες προϋποθέσεις κ περιορισμοί που πρέπει να πληροί η δοτρια, μην σε κουράσω. Καταλαβαίνω ότι το συναισθηματικο σε ενδιαφέρει περισσότερο και η όλη εμπειρία. Η @Lisaki 80 νομίζω μπορεί να σου πει περισσότερα.  
    • Ναι ισχύει αυτό που λες. Και εγω στη τελευταία βιοχημική του Οκτώβρη, είχα αίμα κανονικά και άχνα θετικά τεστ για 3-4 μέρες ακομα
    • Εγώ έχω κάνει εισαγωγή μήλο, αχλαδι, μπανάνα, πορτοκαλί μανταρίνι μανγκο δαμάσκηνο, ακτινιδιο ,Αβοκάντο, βρωμη, Σιμιγδάλι, πατατα, καροτο, γλυκοπατατα, μπροκολο, κουνουπιδι, Μακαρόνια, ρυζι, Κοτοπουλο αρνι. Αλεσμένα ναι απο τον 8ο ξεκίνησα να πατάω με το πιρούνι τα μισά και τα άλλα στο μπλέντερ να κάνω τη μετάβαση άλλα δε βλέπω να ενθουσιαζεται  με τα κομμάτια πολύ, το προτιμάει αλοιφή οποτε εμεινα στο μισα μισα.  Ενώ της δίνω στα χέρια καροτακια μπανάνα κτλ ποτέ δε τα βάζει στο στόμα τα θέλει μόνο για να τα επεξεργαζεται.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...