Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εμψύχωση σε ταλαιπωρημένες μέλλουσες μανουλες


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανουλες. Ο λόγος που θέλησα να γράψω αυτό το κείμενο είναι για εμψυχώσω τις γυναικες που ταλαιπωρούνται από την εγκυμοσύνη τους. Πρόσφατα γέννησα το δεύτερο παιδί μου και η αλήθεια είναι ότι πέρασα μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Είχα πολλά από τα δυσάρεστα συμπτώματα της κύησης. Συνεχή ναυτία με εμετούς, σοβαρη αλλεργική ρινίτιδα, βρογχίτιδα, σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα, υψηλή αρτηριακή και επαναλαμβανόμενες ιώσεις που κόλλησα από το πρώτο μου παιδί μέχρι και κόβιντ μια εβδομάδα πριν γεννήσω. Σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου δεν μπορούσα να χαρώ όπως ήθελα το γεγονός μιας και ένιωθα πολύ χάλια σωματικά και εντελώς εξουθενωμένη. Επίσης είχα και τον συνεχή φόβο και το άγχος για τα αποτελέσματα των υπερήχων και των εξετάσεων. Ακόμα και στον τοκετό έκανα πολλές ώρες να γεννήσω φυσιολογικά και στο τέλος δίχως επισκληριδειο....

Τώρα όμως που τελείωσαν όλα πραγματικά έχω την πιο γλυκιά ανάμνηση και νοσταλγία για αυτό το υπέροχο ταξίδι μητρότητας που βίωσα, κάτι που εάν μου το έλεγαν 2 μήνες πριν δεν θα τους πίστευα. Θέλω να δώσω δύναμη στις γυναίκες που δεν έχουν μια εύκολη εγκυμοσύνη και να τους διαβεβαιώσω ότι στο τέλος όλη αυτή η ταλαιπωρία θα έχει ξεχαστεί όταν έχουν αγκαλιά το μωρό τους.  Είναι ίσως η πιο όμορφη περίοδος που περνά μια γυναίκα και οι δυσκολίες την κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστή μιας και αποδεικνύουν πόσο δυνατές μπορούμε να είμαστε.

Εύχομαι σε όλες τις μέλλουσες μανουλες με το καλό να γεννήσουν τα μωράκια τους και να οπλιστούν με δύναμη και υπομονή. Άλλωστε ο καιρός περνά τόσο γρήγορα που δεν το καταλαβαίνεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...