Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 31/1/2025 at 11:51 ΜΜ, ο/η Pinacolada είπε:

Εγώ ιδανικά θέλω να χάσω 2-3 κιλακια και να είναι όλα από την κοιλιά 🤣!! Γενικά πριν την εγκυμοσύνη ήμουν απ' αυτές που έτρωγα ότι ήθελα οπότε ήθελα κ δεν πάχαινα. Οπότε να σου πω την αλήθεια δεν μου έχει ξανατυχει στη ζωή μου να θέλω να χάσω κιλά! Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω 😝 μάλλον απλά θα περιμένω να φύγουν μόνα τους

Θυμάμαι ότι έκανες γυμναστική και ότι σου αρέσει πολύ! Ελπίζω να τα καταφέρεις κ να βρίσκεις λίγο χρόνο να κάνεις❤️

Δυστυχως δεν έχω χρόνο αλλά τώρα π θα πάω πίσω  δουλεια θα ξανά αρχίσω τενις κ είπα να δοκιμάσω το ems miha 

Δημοσίευση
στις On 28/1/2025 at 5:03 ΜΜ, ο/η Pinacolada είπε:

@ditaki υπομονή με τα μεγάλα! Εγώ μόνο με αυτον κ μετράω τις μέρες, ποτε θα πάει βρεφικό, σαν τους φυλακισμένους!  Καλά αποτελέσματα με την κούνια!!  Εμένα ρε γαμωτο τα δωμάτια είναι σε άλλον όροφο οπότε για τους ημερήσιους ακόμα κοιμάται μέσα στο γυμναστήριο του, πάνω στον καναπέ. Άλλες φορές τον παίρνει ο ύπνος στο ριλαξ. Σκέφτομαι μόλις γίνει 4ων μηνών, για το βράδινο,  να τον πάω στο δωμάτιο του με το λίκνο που το ξέρει κ το έχει συνηθίσει και μόλις μάθει και το δωμάτιο να τον βάλω στην κούνια. 

@Nicol🦩 γιατί έτσι το κορίτσι αυτό; Φαντάζομαι θα σε έχει γονατίσει. Έχεις δοκιμάσει τίποτα άλλο μπας κ γίνουν καλύτερα τα πράγματα; Τουλάχιστον σου κοιμάται το βράδυ? 

@Apostolia88 εσείς τι κάνετε? Πώς τα πάτε? 

Γεια σας κορίτσια μου! Τί κάνετε? Ελπίζω να είστε όλες καλά..εγώ χάθηκα λόγω του μικρού και της δουλειάς..πάμε καλά γενικά. Μεγαλώνει και αν και προωράκος τα καταφέρνει σε όλα μια χαρά.

Δυστυχώς εγώ δεν τα κατάφερα με το θηλασμό. Έμεινε 2 εβδομάδες στη ΜΕΝ και ενώ αντλούσα με νοσοκομειακό θήλαστρο, το γάλα ήταν πολύ λίγο, ακόμη κ όταν ήρθαμε σπίτι. Το πάλεψα δυο μήνες αλλά μετά τα παράτησα..Από τα πράγματα που θα άλλαζα σε όλη τη διαδικασία θα ήταν να είχα επενδύσει στη γνωριμία με μια μαία της εμπιστοσύνης μου από πολύ νωρίς ώστε να με καθοδηγήσει σωστά σε αυτό το κομμάτι γιατί ό,τι βοήθεια κι αν πήρα μετά, ήταν χωρίς νόημα..

Τώρα πίνει το Frisolac AC καθώς μάλλον είναι αλλεργικός στην πρωτεΐνη του γάλακτος, το οποίο έχει απαίσια γεύση. Απορώ πως το πίνει ο γλυκάκος. Έχουμε και 4 μέρες που ξεκινήσαμε τις στερεές τροφές αν και 5 παρά μηνών. Με τον ύπνο πάμε πολύ καλά. Κοιμάται σερί όλο το βράδυ.

Δημοσίευση

@Apostolia88 μπράβο το αγοράκι σου!! Πολύ ωραία! Εντάξει για  το θηλασμό μη σκας! Εγώ φαντάσου δεν θήλασα ούτε μια μέρα κ νιώθω ότι ήταν πολύ σωστή η απόφαση μου, για το καλό όλης της οικογένειας. Χαίρομαι πολύ που μας έγραψες! 

Εμείς πήγαμε σήμερα γιατρό κάναμε τα εμβόλια έφτασε 64 εκατοστά και 7 κιλά. Μας είπε σιγά σιγά να τον βάζουμε να κάθεται και τον άλλο μήνα να μάς πει στο ραντεβού κ για τις στερεές. Όλα φυσιολογικά τα βρήκε δεν είχαμε κάτι άλλο να πούμε. Αχ βρε κορίτσια ο μικρός έχει αρχίσει και κάτι κάτι περίεργους ήχους λες κ βγήκε από θρίλερ 😅!! Έχει πολύ πλάκα. Άλλες φορές νιαουρισει.. και έχουμε και γάτα κ δεν ξέρω ποιος "μιλάει"

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

@Apostolia88 μπράβο το αγοράκι σου!! Πολύ ωραία! Εντάξει για  το θηλασμό μη σκας! Εγώ φαντάσου δεν θήλασα ούτε μια μέρα κ νιώθω ότι ήταν πολύ σωστή η απόφαση μου, για το καλό όλης της οικογένειας. Χαίρομαι πολύ που μας έγραψες! 

Εμείς πήγαμε σήμερα γιατρό κάναμε τα εμβόλια έφτασε 64 εκατοστά και 7 κιλά. Μας είπε σιγά σιγά να τον βάζουμε να κάθεται και τον άλλο μήνα να μάς πει στο ραντεβού κ για τις στερεές. Όλα φυσιολογικά τα βρήκε δεν είχαμε κάτι άλλο να πούμε. Αχ βρε κορίτσια ο μικρός έχει αρχίσει και κάτι κάτι περίεργους ήχους λες κ βγήκε από θρίλερ 😅!! Έχει πολύ πλάκα. Άλλες φορές νιαουρισει.. και έχουμε και γάτα κ δεν ξέρω ποιος "μιλάει"

όταν κάνουν αυτές τις φωνούλες... 🤣 κ εμάς έχει ξεκιν΄ήσει και κελαηδάει..Α εσεις ειστε μεγάλοι :) και ψηλοί Μπράβο :) 

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Το καλό είναι ότι αν δεν πιεί το γάλα του δεν σκάω και καθόλου. Έχει αποθέματα!! Πόσα ml του δίνεις εσύ; Με τις τροφές πώς τα πάτε;

Πολύ καλό αυτό. Εμάς το μόνιμο άγχος είναι πόσο έφαγε.. 210 ml σε κάθε τάισμα του δίνω αλλά ο κύριος είναι υπναράς. Δηλαδή θα φάει στις 7 το απόγευμα και μετά θα κοιμηθεί ως το πρωί, με αποτέλεσμα τώρα που μπήκε η φρουτόκρεμα να μου λείπει ένα γεύμα ουσιαστικά. 

Δημοσίευση

Πολύ σας ζηλεύω εσάς που κοιμούνται το βράδυ τα παιδιά σας! Έκανες κάτι ? Ή από μόνος του άρχισε να κοιμάται? Εμένα πίνει ακόμα 120- 150 αλλά στο 3ωρο μεχρι 5ωρο αντέχει. Βαριά 6 ώρες. Έχετε βραδινή ρουτίνα?

Δημοσίευση

Μόνος του από πολύ νωρίς. Νομίζω μωρέ είναι λαχείο ο ΄ύπνος. Ανάλογα το παιδί. Άσε που αλλάζει κι ανάλογα την ηλικία έχω ακούσει. Όχι, δε μπορώ να πω ότι ακολουθώ βραδινή ρουτίνα συγκεκριμένη. Αν νευριάσει μόνο επειδή δε μπορεί να κοιμηθεί κάποιες φορές μετά το τάισμα κ το μπανάκι, του βάζω ένα νανούρισμα και αγκαλίτσα. Του χω πάρει κι ένα παιχνιδάκι - προβολέα με αστεράκια στο ταβάνι και κάθεται κ το παρακολουθεί και νανουρίζεται κάπως. Το πρωί κατά τις 06:30-07:00 ξυπνάει

Δημοσίευση

Ανά 4ωρο τρώει αλλά το τελευταίο τον κρατάει όλο το βράδυ. Κάποιες φορές αν τον ακούσω να κουνιέται μπορεί να τον ξυπνήσω να του δώσω ένα συμπλήρωμα γιατί έχω το άγχος των κιλών λόγω της προωρότητας αλλά τις υπόλοιπες φορές τον λυπάμαι μωρέ. Κοιμάται τόσο ήρεμα. Άσε που δε θα φάει κοιμισμένος. 

Δημοσίευση

Με τη φρουτόκρεμα το παλεύουμε. Τώρα ξεκίνησε να σταθεροποιείται. Δεν του αρέσει το αχλάδι κατάλαβα και του βράζω λίγο το μήλο για να είναι πιο ευχάριστη η υφή όταν τα αλέθω. Κουτσοτρώμε 100 gr ως τώρα. Και η παιδίατρος μου είπε να είναι σταθερό 10 μέρες για να του βάλει και την απογευματινή κρέμα. Φαντάζομαι πρέπει να καταφέρει να φάει γύρω στα 200gr για να πούμε ότι είναι οκ

Δημοσίευση

Μια χαρα! Εγώ τώρα ξεκίνησα αλλιώς να τον κάνω. Εκεί που έπινε 120 στο 3-4 ωρο, τώρα το τραβάω να φάει μετά τις 5 ώρες και του φτιάχνω 150-180 και νομίζω είναι αρκετά καλύτερα. Έτσι θα αυξήσω τις ώρες μεταξύ των γευμάτων. Επίσης τώρα το  πίνει όλο,  γιατί στο 3ωρο δεν πεινούσε πολύ και κάποιες φορές δεν το επινε. Σε ημερήσια ml είναι το ίδιο οπότε πιστεύω ότι είμαστε καλύτερα με αυτήν την τακτική.

Νομίζω τα 100γρ είναι πολύ καλά !  

Προσπαθώ να βρω ένα πρόγραμμα όπου θα ξυπνάει μετά τις 9. Δεν με πειράζει να ξυπνάει μια φορά το βράδυ για τάισμα. Αλλά όταν ξυπνάει για πρωί πριν τις 9 πάει όλη μέρα μου στραβά. Βασικά άμα σας πω δεν έχω ιδέα τι ώρα κοιμάται για βράδυ θα με πιστέψετε? Δουλεύω και γυρνάω σπίτι μετά τις 9-10 οπότε δεν ξέρω αν κοιμάται για βράδυ ή είναι ένα απλό ναπ. Όποτε δοκίμασα να τον κάνω βραδινή ρουτίνα , απέτυχα,  καθώς είμαστε και οι δύο πολύ κουρασμένοι, γυρνάω από τη δουλειά και θέλω να φάω, τρώω και σβήνω . Άσε που τα ταισματα δεν ήταν σταθερά,  οπότε μπορεί να είχε φάει μια ώρα πριν τη βραδινή ρουτίνα ή να πεινούσε πάρα πολύ και να ήταν μαρτύριο το μπάνιο κτλ. Τον κάνω μπανάκι το πρωί που έχω όρεξη και ενέργεια ( αφού έχω πιει τον καφέ μου) 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου πήγαμε κ εμεις γιατρο την προηγούμενη εβδομάδα η μικρή μου 5100 κ 59 εκ. Θα ξεκινήσει  κ εμένα τροφές τον άλλο μήνα!! 

εμενα εκεί π κοιμόταν από τις 21:00-5:30,6:00 μ ξυπνούσε κατά της 2:30 μετά στις 4:30 μετά στις 7:00 όποτε λεω θα έχουμε μια σταθερή ρουτίνα κάθε βράδυ κατά τις 20:30 μπάνιο μασαζ γυμναστική γάλα κ ύπνο το έκανα αυτό κάθε μέρα κ επιτελους άρχισε να στρώνει ξανά μ ξυπνάει στις 5:30 ιδανικά θα ήθελα κατά τις 7:00 αλλά παρά να μου χαλά τον ύπνο στις 2 το προτιμώ 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

@Apostolia88 ποιο παιχνίδι έχεις με αστεράκια; Γτ εγώ πήρα ενα από το τζάμπο με μπαταρίες κ κράτησε 3 βραδιά. Τελείωσαν οι μπαταρίες.

https://bebehome.gr/product/zazu-ruby-vrefikos-lagos-provoleas-protzektoras-asterion-me-chtypo-kardias-leyko-icho-amp-melodia/

αυτό εδώ.. έχουν κρατήσει 4 μήνες περίπου οι μπαταρίες του

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...