Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 16/1/2025 at 9:45 ΜΜ, ο/η ditaki είπε:

Δεν ισχύει αυτό με το αργά. Θα το δεις και μεγαλώνοντας. Εγω βέβαια θέλω να την βάζω νωρίς για ύπνο γιατί πάνε και τα μεγάλα στις 9 για ύπνο και μετά έχω ένα 3ωρο ηρεμίας και χαλάρωσης, ένα τρίωρο μόνο για μένα!!!!!!!! Επίσης καλό είναι να ξυπνάει μέχρι τις 9 το πρωί για να μπορέσεις μετά να ρυθμίσεις και τα γεύματα του φαγητού. 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!!! Δε ξερεις τι χαλάρωση νιώθω όταν πια κοιμούνται κ τα δυο το βράδυ!! Τότε απολαμβάνω τον καφέ μου κ μετά πάω κ εγώ για ύπνο 😅

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!!! Δε ξερεις τι χαλάρωση νιώθω όταν πια κοιμούνται κ τα δυο το βράδυ!! Τότε απολαμβάνω τον καφέ μου κ μετά πάω κ εγώ για ύπνο 😅

Να σε καλά! Με έκανες και γέλασα…

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε; Πώς πάτε με τα μωράκια σας? 

Μα το μωράκι τα πάω υπέροχα…τα μεγάλα μου βγάζουν την ψυχή για να διαβάσουν. 
Εν το μεταξύ μετά την αποβολή η ψυχολογία και τα νεύρα μου δεν είναι σε καλή κατάσταση!!!!

Σε άλλα νέα βάλαμε την κούνια στο δωμάτιο των κοριτσιών και από αύριο θα κάνει τους ημερήσιους ύπνους της εκεί και σε κάνα μήνα θα την βάλω και βράδυ αν και ακόμα δεν νοιωθω ετοιμη, μου αρέσει που την έχω δίπλα μου! 
Εσυ πως τα πας;;;

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Ειχα πολυ καιρο να μπω στο φόρουμ γιατι ειναι πολύ ζόρικη η Μπέμπα. Να σας θυμίσω γέννησα 9/10. Την Τετάρτη ηρθε ο γιατρός μας μας ζύγισε 6060 με αποκλειστικό θηλασμό κ 61 ποντουσ. Ολη την ημέρα θελει χερια. Κοιμάται με πολυ δυσκολία κ παντα  στα χερια. Δεν εχει παρει κ πιπίλα κ δυσκολεύεται. Πολλες φορες κανει το στηθοσ μ πιπίλα για να κοιμηθει. Εχει περιπου 2-3 εβδ π μολις παω να την αφησω κατω ξυπναει( την ημέρα, το βραδυ δεν εχουμε θεμα) . Την ημέρα με ζορίζει παρα πολυ. Το βραδυ ειναι καλύτερη. Επισης δεν εχω καταφέρει να την βαζω νωρις για υπνο. Κ Οχι την ιδια ωρα. Αλλες φορες μπορει να κοιμηθεί 10 αλλες 11.  Ψυχοκινητικά ειναι σαν τα δικα σας μωράκια. Εμενα κανει κ το αλλο. Οταν την εχω κατω βάζει δυναμη στους αγκώνες κ προσπαθει να σηκωθεί, το κανει συνεχεια κορίτσια. Επίσης αν της δωσεις τα χερια σ πιάνεται για να σηκωθεί. Την σηκώνουμε κ στυλώνει ταν ποδια της κ μένει όρθια. Εχει πολυ δυναμη στα ποδια της. 

Δημοσίευση

@ditaki υπομονή με τα μεγάλα! Εγώ μόνο με αυτον κ μετράω τις μέρες, ποτε θα πάει βρεφικό, σαν τους φυλακισμένους!  Καλά αποτελέσματα με την κούνια!!  Εμένα ρε γαμωτο τα δωμάτια είναι σε άλλον όροφο οπότε για τους ημερήσιους ακόμα κοιμάται μέσα στο γυμναστήριο του, πάνω στον καναπέ. Άλλες φορές τον παίρνει ο ύπνος στο ριλαξ. Σκέφτομαι μόλις γίνει 4ων μηνών, για το βράδινο,  να τον πάω στο δωμάτιο του με το λίκνο που το ξέρει κ το έχει συνηθίσει και μόλις μάθει και το δωμάτιο να τον βάλω στην κούνια. 

@Nicol🦩 γιατί έτσι το κορίτσι αυτό; Φαντάζομαι θα σε έχει γονατίσει. Έχεις δοκιμάσει τίποτα άλλο μπας κ γίνουν καλύτερα τα πράγματα; Τουλάχιστον σου κοιμάται το βράδυ? 

@Apostolia88 εσείς τι κάνετε? Πώς τα πάτε? 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

@ditaki υπομονή με τα μεγάλα! Εγώ μόνο με αυτον κ μετράω τις μέρες, ποτε θα πάει βρεφικό, σαν τους φυλακισμένους!  Καλά αποτελέσματα με την κούνια!!  Εμένα ρε γαμωτο τα δωμάτια είναι σε άλλον όροφο οπότε για τους ημερήσιους ακόμα κοιμάται μέσα στο γυμναστήριο του, πάνω στον καναπέ. Άλλες φορές τον παίρνει ο ύπνος στο ριλαξ. Σκέφτομαι μόλις γίνει 4ων μηνών, για το βράδινο,  να τον πάω στο δωμάτιο του με το λίκνο που το ξέρει κ το έχει συνηθίσει και μόλις μάθει και το δωμάτιο να τον βάλω στην κούνια. 

@Nicol🦩 γιατί έτσι το κορίτσι αυτό; Φαντάζομαι θα σε έχει γονατίσει. Έχεις δοκιμάσει τίποτα άλλο μπας κ γίνουν καλύτερα τα πράγματα; Τουλάχιστον σου κοιμάται το βράδυ? 

@Apostolia88 εσείς τι κάνετε? Πώς τα πάτε? 

@Pinacolada μου την ημέρα ζορίζομαι γιατι θελει ολο  χέρια. Δεν μπορω μα κανω πολλα πραγματα. Την κοιμίζω στα χερια κ μολις παω να την αφησω ξυπνάει. Σημερα προσπάθησα να την κοιμηθω στο καρότσι. Κοιμήθηκε με πολυ δυσκολία. Μολις σταμάτησα ν κουνάω ξύπνησε. Το βραδυ εχω 2-3 μερες που προσπαθώ να την βαλω νωρις για υπνο. Ναι το βραδυ καλυτερα

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Nicol🦩 είπε:

@Pinacolada μου την ημέρα ζορίζομαι γιατι θελει ολο  χέρια. Δεν μπορω μα κανω πολλα πραγματα. Την κοιμίζω στα χερια κ μολις παω να την αφησω ξυπνάει. Σημερα προσπάθησα να την κοιμηθω στο καρότσι. Κοιμήθηκε με πολυ δυσκολία. Μολις σταμάτησα ν κουνάω ξύπνησε. Το βραδυ εχω 2-3 μερες που προσπαθώ να την βαλω νωρις για υπνο. Ναι το βραδυ καλυτερα

Έχεις ριλαξ που κουνιέται μόνο του; εχεις δοκιμάσει εκεί;

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

Έχεις ριλαξ που κουνιέται μόνο του; εχεις δοκιμάσει εκεί;

Ναι εχω κ εκει κοιμάται 10- 15 λεπτα κ μετα ξυπνάει. Σημερ απο τις 12 μεχρι τις 5 κοιμοταν στα χερια μ. Μολις την άφηνα μετα απο 5 λεπτα ξυπνούσε κ έκλεγε. Την έπερνα χερια σταματούσε κ συνέχιζε τον υπνο της η κυρία 

Δημοσίευση

@Nicol🦩 Δοκίμασε να έχεις αγκαλιά ένα  μαξιλάρι (τύπου ύπνου όχι πολύ χοντρό να μπορεί να φωλιάζει) και να την βάζεις πάνω στο μαξιλάρι ώστε να μην αισθάνεται τα χέρια σου. Κράτα το έτσι κάνα 2-3 μέρες χωρίς να την αφήνεις. Αφού το συνηθίσει δοκίμασε να την αφήνεις μετά μαζί με το μαξιλάρι. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Pinacolada είπε:

@Nicol🦩 Δοκίμασε να έχεις αγκαλιά ένα  μαξιλάρι (τύπου ύπνου όχι πολύ χοντρό να μπορεί να φωλιάζει) και να την βάζεις πάνω στο μαξιλάρι ώστε να μην αισθάνεται τα χέρια σου. Κράτα το έτσι κάνα 2-3 μέρες χωρίς να την αφήνεις. Αφού το συνηθίσει δοκίμασε να την αφήνεις μετά μαζί με το μαξιλάρι. 

Θα το δοκιμασω κ αυτο… σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μ. Κ μετα σκεφτομαι να κανω ενα σεμινάριο υπνου μπας κ καταφέρω τπτ

Δημοσίευση
στις On 28/1/2025 at 9:45 ΜΜ, ο/η Nicol🦩 είπε:

Κορίτσι μου να την κοιμίζεις με μια κουβερτούλα στο χέρι κ να την αφήνεις με αυτό μέσα στο καρότσι λικνο κτλ είχα το ίδιο θέμα με τον γιο μου. Η του άφηνα μια μπλούζα μου να με μυρίζει 

Δημοσίευση

Εμένα κορίτσια θα πάει βρεφικό 10/3 τώρα έχουμε ένα ταξίδι κ όταν έρθουμε θα αλλάξουμε κρεβάτι του μεγάλου για να φτιάξουμε ξανά την κούνια για την μικρό στο δωμάτιο της. Λεω μετά το σχολείο να την βάλω στο δωμάτιο της οπως έκανα με τον γιο μου. 

βέβαια ο γιος μου κοιμόταν σερί από 3 μηνών αυτή ακόμη ξυπνάει κάποια βραδια. Της δινω πιπιλα κ ξανά ξυπνάει σε κανένα 2 ώρο πάλι. 

Έχουμε κόψει ήδη 2 θηλασμούς κ πάμε για τον τρίτο. Αλλά πιστεύω ότι τώρα π θα πάμε ταξίδι κ θα το βγάζω το γάλα μόνο όταν το νιώθω βαρύ θα μειωθεί πολύ κ θα με διευκολύνει κι άλλο. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσι μου να την κοιμίζεις με μια κουβερτούλα στο χέρι κ να την αφήνεις με αυτό μέσα στο καρότσι λικνο κτλ είχα το ίδιο θέμα με τον γιο μου. Η του άφηνα μια μπλούζα μου να με μυρίζει 

Κορίτσια @Raf123 @Pinacolada την κοίμισα στα χερια πανω σε ενα λεπτο μαξιλαράκι κ την άφησα στο καρότσι. Την πρωτη φορα κοιμήθηκε ενα τεταρτο την δευτερη περιπου μιση ωρα κ τωρα εχει 20 λεπτα που κοιμάται. Ας μακαρι να μαθει ετσι κ να καταφέρει να κοιμάται κατω. Περα οτι μ έπεσαν τα χερια ολη μερα δεν μπορουσα να κανω κ τπτ. Σας ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Εμένα κορίτσια θα πάει βρεφικό 10/3 τώρα έχουμε ένα ταξίδι κ όταν έρθουμε θα αλλάξουμε κρεβάτι του μεγάλου για να φτιάξουμε ξανά την κούνια για την μικρό στο δωμάτιο της. Λεω μετά το σχολείο να την βάλω στο δωμάτιο της οπως έκανα με τον γιο μου. 

βέβαια ο γιος μου κοιμόταν σερί από 3 μηνών αυτή ακόμη ξυπνάει κάποια βραδια. Της δινω πιπιλα κ ξανά ξυπνάει σε κανένα 2 ώρο πάλι. 

Έχουμε κόψει ήδη 2 θηλασμούς κ πάμε για τον τρίτο. Αλλά πιστεύω ότι τώρα π θα πάμε ταξίδι κ θα το βγάζω το γάλα μόνο όταν το νιώθω βαρύ θα μειωθεί πολύ κ θα με διευκολύνει κι άλλο. 

Εγω τωρα θα την βγάλω απο το λίκνο γιατι δεν χωράει κ θα την βαλω στην κούνια. Η κούνια μεσα στο δωματιο μας. Εμενα αλλες φορες ξυπνάει 2 φορες το βραδυ αλλες 3. Δεν ειμαι ετοιμη να την βαλω στο δωματιο της ρε κορίτσια. Καπως μ φαίνεται να ειναι μοναχοθ´λα της

Δημοσίευση

@Nicol🦩 πολύ χαίρομαι που έστω μπορείς να πάρεις μια ανάσα! Εμένα σήμερα μου ήρθε αυτό το κάθισμα μέσης και μου φαίνεται πολύ πρακτικό. Το είχα δει σε ένα ταξίδι μου στην Ασία το χρησιμοποιούσαν πολλοί γονείς!! Δες το μήπως σε βολεύει κ κάτι τέτοιο. Ουσιαστικά κρατάει όλο το βάρος του παιδιού κ εσύ απλά το κρατάς! Στο Σκρουτζ το έχει με 10€

@Raf123 τι ωραία που θα πάτε ταξίδι, θα αρχίσει κ η μικρή σχόλειο!! Ωραίες αλλαγές!!! Σου εύχομαι καλή επιτυχία με όλα!!!

Screenshot_20250130-190210.png

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...