Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ @Raf123μου! Όπως καταλαβαίνεις είμαι ακόμα σε σοκ και αρκετά αγχωμένη…είναι πολύ μικρό το διάστημα από την γέννα και με τρομάζει λίγο αυτό. Να δω και την χοριακη της Δευτέρας και βλέπουμε γιατί σε σχέση με την τελευταία περίοδο η τιμή της χοριακη είναι 2 εβδομάδες πίσω και θέλω να δω αν διπλασιάζεται. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Σε ευχαριστώ @Raf123μου! Όπως καταλαβαίνεις είμαι ακόμα σε σοκ και αρκετά αγχωμένη…είναι πολύ μικρό το διάστημα από την γέννα και με τρομάζει λίγο αυτό. Να δω και την χοριακη της Δευτέρας και βλέπουμε γιατί σε σχέση με την τελευταία περίοδο η τιμή της χοριακη είναι 2 εβδομάδες πίσω και θέλω να δω αν διπλασιάζεται. 

Φαντάζομαι το σοκ σου! Το σε τρομάζει η διαφορά ηλικιας τους; Όλα καλά θα πάνε λόγο του τοκετού π είχες πρόσφατα να ξερεις η περίοδος είναι ότι ναναι μπορεί να σου φαίνεται πίσω ομως μπορεί απλά να είχες αλλες μερες κύκλο αυτή τη φορά 

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Φαντάζομαι το σοκ σου! Το σε τρομάζει η διαφορά ηλικιας τους; Όλα καλά θα πάνε λόγο του τοκετού π είχες πρόσφατα να ξερεις η περίοδος είναι ότι ναναι μπορεί να σου φαίνεται πίσω ομως μπορεί απλά να είχες αλλες μερες κύκλο αυτή τη φορά 

Μα τρομάζει η μικρή διαφορά ηλικίας δεδομένου ότι έχω και άλλα 2 μεγαλύτερα παιδιά που είναι σε άλλη φάση και απαιτούν κι αυτά το χρόνο τους και το χώρο τους! 
Επίσης με αγχώνει πολύ το θέμα του διαβήτη..

Ας κάνω αύριο την χοριακη και βλέπουμε…

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Μα τρομάζει η μικρή διαφορά ηλικίας δεδομένου ότι έχω και άλλα 2 μεγαλύτερα παιδιά που είναι σε άλλη φάση και απαιτούν κι αυτά το χρόνο τους και το χώρο τους! 
Επίσης με αγχώνει πολύ το θέμα του διαβήτη..

Ας κάνω αύριο την χοριακη και βλέπουμε…

Σίγουρα τα βλέπεις βουνο όλα αυτά τώρα. Κ εγώ έτσι τα έβλεπα όλα βουνο μέχρι π γεννήθηκε το μωρό κ όλα πάνε μόνα τους με οδηγεί το μωρό σε όλα. Μη σκέφτεσαι τώρα το μετά! Σίγουρα σοκαρίστηκες κ εγώ θα σοκαριζόμουν αλλά οπως έρθουν τα πράγματα…περιμένω με αγωνία την χοριακη σου 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Σίγουρα τα βλέπεις βουνο όλα αυτά τώρα. Κ εγώ έτσι τα έβλεπα όλα βουνο μέχρι π γεννήθηκε το μωρό κ όλα πάνε μόνα τους με οδηγεί το μωρό σε όλα. Μη σκέφτεσαι τώρα το μετά! Σίγουρα σοκαρίστηκες κ εγώ θα σοκαριζόμουν αλλά οπως έρθουν τα πράγματα…περιμένω με αγωνία την χοριακη σου 

Τετραπλασιάστηκε…

Τώρα με το νέο έτος θα πάω για υπέρηχο! 

Δημοσίευση

Κοριτσια πήγαμε γιατρο σήμερα 4150 η μικρή μου. Ανησυχούσα για το βάρος αλλά μου είπε είναι αρκετά καλή μια χαρά! Εχει ραιβοκρανο ομως κ πρέπει να κάνει φυσιοθεραπειες 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια και καλή χρονιά!!! Ρε @ditaki θα μας τρελάνεις??? Αν κατάλαβα καλά είσαι έγκυος??? 🤩🤪🤗 Συγχαρητήρια!! 

@Raf123 μπράβο σας κορίτσια μου πάρα πολύ χαίρομαι!!! Έτσι σούπερ να τα πατε! 

Εμείς έχουμε γιατρό την Παρασκευή θα γίνει 3ων μηνών κ θα κάνουμε κ τα εμβόλια. Για πρωτοχρονιά πήγαμε οικογενειακώς και με ένα φιλικό ζευγάρι που έχουν κ αυτοί ένα μωρακι 8 μηνών,  ταξίδι στο εξωτερικό. Όλα πήγαν τέλεια απλά χάσαμε λίγο τη σειρά με τα ταισματα. Και δυστυχώς αυτό συνεχίζεται και εδώ. Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι ότι δεν μου πίνει τα μλ που έπινε. Εκεί που ήμασταν 120-150-180 τώρα πίνει 60-80 max 110. Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Αν συνεχίσει έτσι θα το συζητήσουμε με το γιατρό την Παρασκευή. Μπορεί να είναι το άλμα ανάπτυξης.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...