Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Οκτωβρίου 2024❤️❤️

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ @Raf123μου! Όπως καταλαβαίνεις είμαι ακόμα σε σοκ και αρκετά αγχωμένη…είναι πολύ μικρό το διάστημα από την γέννα και με τρομάζει λίγο αυτό. Να δω και την χοριακη της Δευτέρας και βλέπουμε γιατί σε σχέση με την τελευταία περίοδο η τιμή της χοριακη είναι 2 εβδομάδες πίσω και θέλω να δω αν διπλασιάζεται. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 930
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 9 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Σε ευχαριστώ @Raf123μου! Όπως καταλαβαίνεις είμαι ακόμα σε σοκ και αρκετά αγχωμένη…είναι πολύ μικρό το διάστημα από την γέννα και με τρομάζει λίγο αυτό. Να δω και την χοριακη της Δευτέρας και βλέπουμε γιατί σε σχέση με την τελευταία περίοδο η τιμή της χοριακη είναι 2 εβδομάδες πίσω και θέλω να δω αν διπλασιάζεται. 

Φαντάζομαι το σοκ σου! Το σε τρομάζει η διαφορά ηλικιας τους; Όλα καλά θα πάνε λόγο του τοκετού π είχες πρόσφατα να ξερεις η περίοδος είναι ότι ναναι μπορεί να σου φαίνεται πίσω ομως μπορεί απλά να είχες αλλες μερες κύκλο αυτή τη φορά 

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Φαντάζομαι το σοκ σου! Το σε τρομάζει η διαφορά ηλικιας τους; Όλα καλά θα πάνε λόγο του τοκετού π είχες πρόσφατα να ξερεις η περίοδος είναι ότι ναναι μπορεί να σου φαίνεται πίσω ομως μπορεί απλά να είχες αλλες μερες κύκλο αυτή τη φορά 

Μα τρομάζει η μικρή διαφορά ηλικίας δεδομένου ότι έχω και άλλα 2 μεγαλύτερα παιδιά που είναι σε άλλη φάση και απαιτούν κι αυτά το χρόνο τους και το χώρο τους! 
Επίσης με αγχώνει πολύ το θέμα του διαβήτη..

Ας κάνω αύριο την χοριακη και βλέπουμε…

στις πριν 13 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Μα τρομάζει η μικρή διαφορά ηλικίας δεδομένου ότι έχω και άλλα 2 μεγαλύτερα παιδιά που είναι σε άλλη φάση και απαιτούν κι αυτά το χρόνο τους και το χώρο τους! 
Επίσης με αγχώνει πολύ το θέμα του διαβήτη..

Ας κάνω αύριο την χοριακη και βλέπουμε…

Σίγουρα τα βλέπεις βουνο όλα αυτά τώρα. Κ εγώ έτσι τα έβλεπα όλα βουνο μέχρι π γεννήθηκε το μωρό κ όλα πάνε μόνα τους με οδηγεί το μωρό σε όλα. Μη σκέφτεσαι τώρα το μετά! Σίγουρα σοκαρίστηκες κ εγώ θα σοκαριζόμουν αλλά οπως έρθουν τα πράγματα…περιμένω με αγωνία την χοριακη σου 

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Σίγουρα τα βλέπεις βουνο όλα αυτά τώρα. Κ εγώ έτσι τα έβλεπα όλα βουνο μέχρι π γεννήθηκε το μωρό κ όλα πάνε μόνα τους με οδηγεί το μωρό σε όλα. Μη σκέφτεσαι τώρα το μετά! Σίγουρα σοκαρίστηκες κ εγώ θα σοκαριζόμουν αλλά οπως έρθουν τα πράγματα…περιμένω με αγωνία την χοριακη σου 

Τετραπλασιάστηκε…

Τώρα με το νέο έτος θα πάω για υπέρηχο! 

στις πριν 59 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Τετραπλασιάστηκε…

Τώρα με το νέο έτος θα πάω για υπέρηχο! 

Μπράβο συγχαρητήρια 💕💕💕💕

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...