Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Ioanna6 είπε:

Καλημερααα!! 
Καλά οι ασκήσεις με τα πόδια και το μασαζάκι μας έχουν σώσει, της το κάνουμε από πολύ μικρή μέχρι και σήμερα και την βοηθάει απίστευτα πολύ να κάνει κακά ή απλά αέρια! Ακτινίδιο ναι της δίνω όπως νομίζω και το γιαούρτι την βοηθάει. 
Ποια δόντια έχετε βγάλει;;; 

Εμείς τώρα όταν γυρίσουμε από Χαλκιδική θα πάρουμε καινούριο κρεβατακι, γιατί δεν χωράει πια στο λίκνο.. άσε που άρχισε να σηκώνεται και είναι επικίνδυνο.

Καλησπέρα Ιωάννα!!! Έχει πλέον 6 δόντια, τα δύο κάτω που φαίνονται από μακριά πλέον και τα 4 πάνω που επίσης όταν χαμογελάει φαίνονται κι αυτά. Ξεκίνησε κι αυτός να στέκεται όρθιος στον καναπέ και στο πάτωμα χωρίς να τον πιάνουμε. Και βάζει δύναμη στα χέρια του για να σηκωθεί από τις λαβές που τον έχω στο παρκοκρεβατο όταν τον βάζω να παίξει εκεί και χρειάζεται να φύγω να πάω σε άλλο δωμάτιο στο σπίτι.

Εμείς να σου πω την αλήθεια λίκνο δεν πήραμε. Άσε που θα πήγαινε χαμένο με το ύψος που έχει. Έφτασε 80 εκατοστά. Αν κάνω ένα δεύτερο μωρό εκεί αναγκαστικά θα πάρω, γιατί θα φτιάξω ντουλάπα στην κρεβατοκάμαρα και μετά το κρεβάτι του μωρού δεν θα χωράει.

• Απαντήσεις 378
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 20/5/2025 at 12:17 ΠΜ, ο/η elbe είπε:

Καλησπέρα Ιωάννα!!! Έχει πλέον 6 δόντια, τα δύο κάτω που φαίνονται από μακριά πλέον και τα 4 πάνω που επίσης όταν χαμογελάει φαίνονται κι αυτά. Ξεκίνησε κι αυτός να στέκεται όρθιος στον καναπέ και στο πάτωμα χωρίς να τον πιάνουμε. Και βάζει δύναμη στα χέρια του για να σηκωθεί από τις λαβές που τον έχω στο παρκοκρεβατο όταν τον βάζω να παίξει εκεί και χρειάζεται να φύγω να πάω σε άλλο δωμάτιο στο σπίτι.

Εμείς να σου πω την αλήθεια λίκνο δεν πήραμε. Άσε που θα πήγαινε χαμένο με το ύψος που έχει. Έφτασε 80 εκατοστά. Αν κάνω ένα δεύτερο μωρό εκεί αναγκαστικά θα πάρω, γιατί θα φτιάξω ντουλάπα στην κρεβατοκάμαρα και μετά το κρεβάτι του μωρού δεν θα χωράει.

Καλεεε τι 80 εκατοστά 8 μηνών; Ζωή να έχει το παιδάκι!! Απίστευτος!!!! 
Εμεις εχθές πήγαμε παιδίατρο γιατί η μπεμπουλα μας έκλαιγε έτσι ξαφνικά και σπαρακτικά, ειδικά όταν έκανε κακά και και μας είπε ότι μάλλον έχει καμία ιωσουλα και την πονάει η κοιλιτσα της.. μας έδωσε προβιοτικά της έδωσα 2 εχθές και σήμερα είναι μια χαρά δόξα το θεό. Έκανε πολλά κακά μέσα στην μέρα και μετά τα προβιοτικά δεν ξαναεκανε και έκανε σήμερα το πρωί χωρίς κλάμα! Οπότε όλα καλά!!!! Μας είπε κιόλας ότι έχουν φουσκώσει τα πάνω ούλα και πως σίγουρα νιώθει και από αυτό ενόχληση!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Ioanna6 είπε:

Καλεεε τι 80 εκατοστά 8 μηνών; Ζωή να έχει το παιδάκι!! Απίστευτος!!!! 
Εμεις εχθές πήγαμε παιδίατρο γιατί η μπεμπουλα μας έκλαιγε έτσι ξαφνικά και σπαρακτικά, ειδικά όταν έκανε κακά και και μας είπε ότι μάλλον έχει καμία ιωσουλα και την πονάει η κοιλιτσα της.. μας έδωσε προβιοτικά της έδωσα 2 εχθές και σήμερα είναι μια χαρά δόξα το θεό. Έκανε πολλά κακά μέσα στην μέρα και μετά τα προβιοτικά δεν ξαναεκανε και έκανε σήμερα το πρωί χωρίς κλάμα! Οπότε όλα καλά!!!! Μας είπε κιόλας ότι έχουν φουσκώσει τα πάνω ούλα και πως σίγουρα νιώθει και από αυτό ενόχληση!!

Αχ η γλυκούλα ξαλαφρωσε με τα προβιοτικα!!! Περαστικά της!!! Άντε θα σου βγάλει και τα πάνω και θα δαγκώνει καλύτερα!!

Άσε του έκανα παραγγελία μόλις κολάν ριμπ σε μπλε χρώμα γιατί δεν μπορώ να βρω παντελόνια που να του είναι στο ύψος εντάξει και να μη του πέφτουν στη μέση. Κι έτσι είπα να τον πάρω από h&m αυτά τα κολάν ώστε να του είναι στενά και στο ύψος εντάξει. Ενώ οι μπλούζες του είναι μια χαρά! Φοράει ρούχα για 18 μηνών παιδί. Φαγητό δεν χαρίζει. Τον βάζω στο καρεκλάκι και με βλέπει στην κουζίνα και φωνάζει μαμ. Και το πρωί όταν ξυπνάει φωνάζει μαμά 🤣. Μπαμπά δε λέει με τίποτα.

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η elbe είπε:

Αχ η γλυκούλα ξαλαφρωσε με τα προβιοτικα!!! Περαστικά της!!! Άντε θα σου βγάλει και τα πάνω και θα δαγκώνει καλύτερα!!

Άσε του έκανα παραγγελία μόλις κολάν ριμπ σε μπλε χρώμα γιατί δεν μπορώ να βρω παντελόνια που να του είναι στο ύψος εντάξει και να μη του πέφτουν στη μέση. Κι έτσι είπα να τον πάρω από h&m αυτά τα κολάν ώστε να του είναι στενά και στο ύψος εντάξει. Ενώ οι μπλούζες του είναι μια χαρά! Φοράει ρούχα για 18 μηνών παιδί. Φαγητό δεν χαρίζει. Τον βάζω στο καρεκλάκι και με βλέπει στην κουζίνα και φωνάζει μαμ. Και το πρωί όταν ξυπνάει φωνάζει μαμά 🤣. Μπαμπά δε λέει με τίποτα.

Ευχαριστούμε πολύ, είναι πολύ καλά. Μια μέρα της κράτησε. 

χαχαχααχ απίστευτος 🤣 εμείς φαγητό ούτε για αστείο, ούτε να το μυρίσει🤣 στο σπίτι κάτι έτρωγε, κάτι δοκίμαζε, εδώ τώρα που ήρθαμε Χαλκιδική 1 φορά έφαγε λίγο γιαούρτι, όλα τα άλλα ούτε ζωγραφιστά να τα δει… περιττό να πω τι έχω ακούσει 😅😅😅😅

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Όχι δεν έχουμε κάνει προεμφυτικο γτ είμαστε μικροί σε ηλικία με καλές εξετάσεις κ στην ωοληψια πήγαμε πολύ καλά!!! Κ επίσης με προεμφυτικο κανείς δεν σου εγγυάται ότι πάλι θα πετύχει. Αυτό που μου είπε είναι ότι υπάρχει μια πολύ σπάνια περίπτωση να χρειάζεται ακόμη πιο πολλα φάρμακα παρολο που στις εξετάσεις προγεστερονη κλπ εβγαιναν μια χαρα οι τιμές, κ αυτο θα κάνουμε την άλλη φορά. Κ μου ειπε οτι δεν θα το δεις σε βιβλιογραφία απλά επειδή ήταν χρόνια Αγγλία της έτυχε μια φορά εκεί κ έκαναν αυτό την επόμενη φορά κ πήγαν όλα καλά.... Κ επειδή γενικά σε πολλά είμαι σπάνια περίπτωση πιστεύω ότι ανήκω εκεί πάλι 😆
    • Δεν εχεις αδικο που το σκεφτεσαι, οταν με το καλο βγειτε να εχεις στο μυαλο σου να πατε καπου κοντα μη τυχον και την πιασει γκρινιτσα. Αν και δεν πιστευω, για να λες οτι ειναι ησυχη την εχεις ψυχολογησει γιατι ξερεις απο μωρα. Βεβαια και σε αυτο υπαρχει λυση να την αγκαλιασεις ή να τη θηλασεις αμεσα αλλα δεν ξερω αν θα σε εμπνεει το περιβαλλον. Παντως οταν πρωτοβγηκα σαν μαμα πρωτης εβδομαδας με το αγορι μου για τον παιδιατρο, νιωθαμε τοσο περηφανοι δεν το πιστευαμε οτι μας συνεβαινε σαν χαζα πηγαιναμε. 
    • Εγώ είμαι οδοντίατρος, έχω δικό μου ιατρείο επομένως αν το κλείσω δε θα "φορτώσω" δουλειά σε κανέναν συνάδελφο ούτε έχω να λογοδοτησω σε κανέναν. Φυσικά αν δε δουλέψω δε θα πληρωθώ, έτσι είναι το ελεύθερο επάγγελμα αλλά τι να κάνουμε. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα ναυτίες και εμετούς στο πρώτο τρίμηνο και για λίγο πήγαινα μόνο για τα απολύτως απαραίτητα, δεν αναλάμβανα καινούριες δουλειές. Ε και πάλι, υπήρχαν άνθρωποι που με έπαιρναν και τους έλεγα ότι δε δουλεύω τώρα (και τον λόγο μαζί) και λέγανε οχουυυ και τώρα τι θα κάνω εγώ; Και ποτε θα ξαναπάτε; Ούτε με το καλό, ούτε μια ευχή, τίποτα. Φαντάσου! Κάνε το καλύτερο για σένα, η μητρότητα θα έπρεπε να προστατεύεται, αφού δε γίνεται από την πολιτεία πρέπει να γίνεται ατομικά. Δυστυχώς.
    • Κορίτσια σας ανεβάζω τα τεστακια ωορρηξίας που κάνω καθημερινά. Δεν έχω καταφερει να βρω αυξημένη την τιμή. Μάλλον δεν θα κάνω ωορρηξία αυτό το μήνα ή θα γίνει αρκετά αργότερα..
    • Ναι ναι εννοείται μόνο προεμφυτευτικό αν πάμε σε εξωσωματική λόγω του καρυοτυπου! Εσεις πόσο καιρό προσπαθουσατε κορίτσι μου αν επιτρέπεται;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...