Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβισει..τις κοιλιτσες θα γεμίσει 🤰🏼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Kate1992 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! 
μήκους έξω κ γύρισα μόλις σπίτι , είχα κατι πονάκια στη κοιλιά και κατι σαν μουδιαματα και τώρα π πήγα τουαλέτα ειδα κατι ασπρα υγρά! 
λετε ν κάνω σήμερα ωορρηξια; Κ ν μην έγινε παρόλο που είπε ο γιατρός 13 τ μήνα π πήγα γ υπέρηχο ότι τ ωοθηλακιο ήταν ήδη 15 16 χιλιοστά; 

Το ωοθυλάκιο σπάει όταν φτάσει 20 μέχρι 25 βαριά όποτε κοριτσάκι μου δεν κανεις ωορρηξια τώρα! Το ωοθυλάκιο μεγαλώνει 2χιλιοστα την ημέρα όποτε η όποτε μέχρι της 18 του μηνα η ωορρηξια έγινε!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Kate1992 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! 
μήκους έξω κ γύρισα μόλις σπίτι , είχα κατι πονάκια στη κοιλιά και κατι σαν μουδιαματα και τώρα π πήγα τουαλέτα ειδα κατι ασπρα υγρά! 
λετε ν κάνω σήμερα ωορρηξια; Κ ν μην έγινε παρόλο που είπε ο γιατρός 13 τ μήνα π πήγα γ υπέρηχο ότι τ ωοθηλακιο ήταν ήδη 15 16 χιλιοστά; 

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Κορίτσια 17η μέρα κυκλου σήμερα και είδα αυτό μόλις στο χαρτάκι,  συγγνώμη που το στέλνω αλλά λίγο αγχώθηκα τι μπορεί να ναι ; λέω να πάρω και τη γιατρο

20240221_170117.jpg

Κοριτσάκι μου ή ωορρηξια ή εμφυτευσης! Πάρε όμως τον γιατρό σου ένα τηλ για να σιγουρευτείς! Περιμενουμε νέα σου🙏

Δημοσίευση

Κορίτσια πήγα γιατρο όλα μια χαρά είδαμε σακο είμαι με βάση την περίοδο μου 5&2 δε με βγάζει ούτε μεγαλύτερο ούτε μικρότερο! Κ τώρα θα πήγαινα ξανά Την άλλη εβδομάδα για καρδούλα αλλά θα λείπει η γιατρος κ με έβαλε σε 2 εβδομαδες ξανά άντε να περιμένω μέχρι τότε 🥲🥲

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια πήγα γιατρο όλα μια χαρά είδαμε σακο είμαι με βάση την περίοδο μου 5&2 δε με βγάζει ούτε μεγαλύτερο ούτε μικρότερο! Κ τώρα θα πήγαινα ξανά Την άλλη εβδομάδα για καρδούλα αλλά θα λείπει η γιατρος κ με έβαλε σε 2 εβδομαδες ξανά άντε να περιμένω μέχρι τότε 🥲🥲

Αχχχ τι ωραία❤️❤️❤️ μπραβο κοριτσάκι μου❤️ υπομονουλα τώρα και αφού είναι όλα μια χαρα δεν υπάρχει λογος ανησυχίας🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου μια χαρά!!! Καλύτερα σε 2 βδομαδες θα ακούσετε μια δυνατή καρδούλα!!

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

@marinamanoulitsaεχουμε κανένα νεοοο;; Τεστακι ποτέ θα κανεις;

Πες τα……. Περιμένουμε!!! @marinamanoulitsa

Εγώ πάλι συνεχίζω με ενοχλήσεις χαμηλά κ φούσκωμα.. Μάλλον ετοιμάζεται να έρθει σιγά σιγά αν και νωρίς.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Δεν έχω άλλη καρδούλα…αλλά θα φροντίσω να έχω σε 2 βδομαδες που θα ακούσεις την καρδούλα! 

Εμείς θα γεννήσουνε παρέα…άντε με καμία εβδομάδα διαφορά! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου... Εγώ 1ο υπέρηχο έκανα κατ' ευθείαν στις 7 εβδομάδες... Οπότε υπομονή. Και ξεκούραση φυσικά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Το ωοθυλάκιο σπάει όταν φτάσει 20 μέχρι 25 βαριά όποτε κοριτσάκι μου δεν κανεις ωορρηξια τώρα! Το ωοθυλάκιο μεγαλώνει 2χιλιοστα την ημέρα όποτε η όποτε μέχρι της 18 του μηνα η ωορρηξια έγινε!

18 τ μήνα αν έγινε είναι τζίφος η προσπάθεια γιατί ο σύζυγος την Δευτέρα έφυγε γ Κέρκυρα! Εγώ ένιωσα πόνο ωορρηξιας  δυο μέρες αφότου πήγα στο γιατρό! Όποτε εκει εικάζω πως έγινε ! Αλλά σήμερα είχα αυτά τ ασπρα υγρά κ αναρωτήθηκα ! 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Αχχχ τι ωραία❤️❤️❤️ μπραβο κοριτσάκι μου❤️ υπομονουλα τώρα και αφού είναι όλα μια χαρα δεν υπάρχει λογος ανησυχίας🙏

στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου μια χαρά!!! Καλύτερα σε 2 βδομαδες θα ακούσετε μια δυνατή καρδούλα!!

Πες τα……. Περιμένουμε!!! @marinamanoulitsa

Εγώ πάλι συνεχίζω με ενοχλήσεις χαμηλά κ φούσκωμα.. Μάλλον ετοιμάζεται να έρθει σιγά σιγά αν και νωρίς.

Ναι μια χαρά θα είναι ως τότε!!! Πήρα μια ανάσα σήμερα μέχρι την επόμενη φορά 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ditaki είπε:

Δεν έχω άλλη καρδούλα…αλλά θα φροντίσω να έχω σε 2 βδομαδες που θα ακούσεις την καρδούλα! 

Εμείς θα γεννήσουνε παρέα…άντε με καμία εβδομάδα διαφορά! 

Ναι ναι μαζί είμαστε μου έβγαλε 21/10 πητ αλλά εντάξει αυτά αλλάζουν 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου... Εγώ 1ο υπέρηχο έκανα κατ' ευθείαν στις 7 εβδομάδες... Οπότε υπομονή. Και ξεκούραση φυσικά!!!

Ναι ναι πήρα μια ανάσα για τώρα ως την επόμενη φορά!!! 

Δημοσίευση

Δεν είδα ξανά αιματακι,  η γιατρός μου είπε πως θα ναι της ωορρηξίας και να συνεχίσω επαφές και βλέπουμε...εγώ θα συνεχίσω τα τεστακια μου μήπως ήταν αυτό το πικ μου και απλά δεν σκουραινει τόσο πολύ όσο τη γραμμή ελέγχου 

Δημοσίευση

Θέλω να πω ότι είμαι πραγματικά χαρούμενη που να ξανασυμπεφτω έγκυος με την @Elkκαι την @Raf123. Τελείως διαφορετική η πρώτη μου από τη δεύτερη εγκυμοσύνη αλλά κορίτσια μου είμαστε πάλι μαζί στα δευτερα μας ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Θέλω να πω ότι είμαι πραγματικά χαρούμενη που να ξανασυμπεφτω έγκυος με την @Elkκαι την @Raf123. Τελείως διαφορετική η πρώτη μου από τη δεύτερη εγκυμοσύνη αλλά κορίτσια μου είμαστε πάλι μαζί στα δευτερα μας ❤️

Συγχαρητήρια κορίτσια!!!χαίρομαι πολύ για εσάς!!!με το καλό σε όλες!!!🤰🏼🩷 Άντε και στα τρίτα τώρα 😜

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η evaioan είπε:

Κορίτσι μου κ εγώ είμαι πολύ χαρούμενη π ήρθα κ σας βρήκα εγκυουλες!!!! ❤️❤️❤️ εσυ ποτέ γεννάς; Το πρώτο θυμάμαι Ιούλιο;; 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσια!!!χαίρομαι πολύ για εσάς!!!με το καλό σε όλες!!!🤰🏼🩷 Άντε και στα τρίτα τώρα 😜

Μαρίνα μου μέσα από την καρδιά μου δεν ξερεις ποσό θα χαρώ όταν επιτελους γίνει το θαύμα σου!!! Μαζί ξεκινήσαμε ολες μας ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσι μου κ εγώ είμαι πολύ χαρούμενη π ήρθα κ σας βρήκα εγκυουλες!!!! ❤️❤️❤️ εσυ ποτέ γεννάς; Το πρώτο θυμάμαι Ιούλιο;; 

Το δεύτερο Ιούνιο, είμαστε καλοκαιρινοί τύποι εμεις❤️

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Θέτεις ψηλά τον πήχη όταν μιλάς για τρίτο 😂 ευλογία είναι τα παιδιά αλλά θέλει κουράγιο 😅 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Το δεύτερο Ιούνιο, είμαστε καλοκαιρινοί τύποι εμεις❤️

Ααα και εσύ καλοκαιρινή ε; εγω 27/8 το πρώτο,  ΠΗΤ το δεύτερο 23/8 και όσο ειπα να μην ξανά μεινω εγκυος καλοκαίρι μην φάω όλη την ζεστη πάλι γιατί υπέφερα, εγω εκεί όλα Αύγουστο 😂 θυμησε μου κοριτσι ή αγόρι είναι το παιδάκι σου  ; Και τώρα σε είπε φύλο ο γιατρός ; 

@Raf123 διάβασα τα νέα σου απο τον γιατρό όλα πηγαίνουν καλά κορίτσι μου με το καλό να ακούσετε την καρδούλα του 🩷🩵

@marinamanoulitsa εσενα μήπως σε έβαλε ο αντρας μου να μας πεις για το τρίτο ; 😂 εκεινος το θέλει πολύ εγω δεν ξέρω ακόμα ας δω πως θα πάει με δυο μικρά παιδεία και βλέπουμε αν αντέχω για τρίτο.. 😂

Από εσενα ποτε θα έχουμε νέα κορίτσι μου ; Έχεις κάνει κανένα τεστ ; Αύριο (δεν) περιμένεις ; 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ααα και εσύ καλοκαιρινή ε; εγω 27/8 το πρώτο,  ΠΗΤ το δεύτερο 23/8 και όσο ειπα να μην ξανά μεινω εγκυος καλοκαίρι μην φάω όλη την ζεστη πάλι γιατί υπέφερα, εγω εκεί όλα Αύγουστο 😂 θυμησε μου κοριτσι ή αγόρι είναι το παιδάκι σου  ; Και τώρα σε είπε φύλο ο γιατρός ; 

@Raf123 διάβασα τα νέα σου απο τον γιατρό όλα πηγαίνουν καλά κορίτσι μου με το καλό να ακούσετε την καρδούλα του 🩷🩵

@marinamanoulitsa εσενα μήπως σε έβαλε ο αντρας μου να μας πεις για το τρίτο ; 😂 εκεινος το θέλει πολύ εγω δεν ξέρω ακόμα ας δω πως θα πάει με δυο μικρά παιδεία και βλέπουμε αν αντέχω για τρίτο.. 😂

Από εσενα ποτε θα έχουμε νέα κορίτσι μου ; Έχεις κάνει κανένα τεστ ; Αύριο (δεν) περιμένεις ; 

27/8 παντρεύτηκα πέρσι τώρα με έχει Οκτώβρη να δούμε πως θα πάει αυτό γιατί κ εγώ 7-9 μηνες κατακαλόκαιρο θα είναι ειδικά στη Κύπρο π γίνεται Δεκέμβρη μη σας πω Γενάρη να χειμωνιάσει 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαρακι μου δε το συζητω ευτυχως που την ακους, αυτο υποσυνειδητα σε δυναμωνει ψυχολογικα και ξερεις οτι το παιδι ειναι καλα. Αστην να κλωτσαει φτου φτου Παναγιτσα μου καλοπερναει η μπεμπα στην κοιλιτσα. Με γεια και τα καινουρια πραγματακια που πηρατε. Οσο για τα πετρωματα Θεος βοηθος, ειδικα οταν στεναχωριεμαι η αγχωνομαι χαλια η κοιλια μου αυτες τις μερες. Με το που μπηκα 33 εβδομαδα επιδεινωθηκε αποτομα. 
    • Πετρώματα έχω και εγώ συνέχεια,είναι Braxton  συσπασεις. Από κινήσεις και εγώ άλλο τίποτα. Δεν σταματά καθολου,μου είχαν πει από τι μαιευτήριο πως με την ενεση κορτιζόνης ίσως δεν την αισθάνομαι για 48-72 ώρες αλλά αυτή εκεί ακάθεκτη. Βέβαια καλύτερα γιατί έτσι ηρεμώ ότι είναι καλά. 
    • Καλημεραααα!! Πήγε πολύ καλά!! Η συγκεκριμένη είναι και παιδίατρος και εάν δεν ήταν μακριά θα πηγαίναμε με τα 1000! Μου αρέσει παρά πολύ, ήταν εξαιρετική μπορώ να πω!! Μου είπε ότι το μωρό πιάνει πολύ καλά και πως τα κιλά της γενικά είναι μια χαρα και πως ακολουθεί τις καμπύλες της!! Μου είπε και 2 πράγματα που δεν τα ήξερα και με βοήθησαν παρά πολύ! Μότ είπε πως σε κάθε γεύμα προσφέρουμε και τα 2 στήθη και αν θέλει τρώει από το δεύτερο, αλλά εμείς το προσφέρουμε έτσι και αλλιώς και επίσης μου είπε πως όταν βλέπω ότι σταματάει να ρουφάει 1-2 λεπτά να κάνω μαλάξεις στο στήθος για να την βοηθήσω να τραβήξει το γάλα διότι έχει μένει λίγο και βγαίνει αργά και ίσως γιαυτο νευριάζει καμία φορά και τραβιέται! Επίσης μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να τρώει πιο σύντομα τώρα γιατί μεγαλώνει κσι τρώει πιο αποτελεσματικά και επίσης το κάθε 2-3 ώρες φυσικά που μου λέγαν ΔΕΝ ισχύει στα θηλαζοντα βρέφη. Τρώει ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ θέλει. Απλώς αν καμία φορά είπε μου πεινάει πολύ σύντομα είναι ίσως γιατί δεν είχε χορτάσει πριν, είτε γιατί την πήρε ο ύπνος είτε γιατί έδινα μόνο το 1 στήθος. Αυτααα. Γενικά με βοήθησε πααααρα πολύ και βλέπω ήδη ότι το μωρακι μου τρώει καλύτερα και νομίζω κοιμάται και καλύτερα!! Επίσης σε κιλά είναι 6250 κσι ύψος σχεδόν 67. Ξεπέρασε και την καμπύλη στο ύψος😲❤️  παραγγειλαμε και καρεκλάκι φαγητού και λογικά την επόμενη βδομάδα ξεκινάμε και έχω τρομεροοοο άγχος😅.    Εσεις πως είστε;;
    • Καλώς ήρθες στην παρέα μας κοπέλα μου!! Μέχρι να φτάσεις τις 20 δημοσιεύσεις θα αργούν να φανούν αλλά μετά θα τις βλέπουμε κατευθείαν!! Ξέρεις περίπου πότε είχες ωορρηξία; Κάνε ένα τεστακι πότε δεν ξέρεις. Κ με μια επαφή γίνεται δουλίτσα… Ωωωωωωωω τέλεια αγάπη!!! Διπλή ωορρηξία; Αντε πάμε για διδυμααααααααα
    • Καλησπερα κοριτσια μου. @Elenaki12 ο γιατρος μου ειναι ο κ. Ανδρουτσοπουλος, εσυ ποιον εχεις;; Δεν ειχα καταλαβει οτι εισαι απο Πατρα πολυ χαιρομαι!! @ΜαρίαΔημήτρης χαιρομαι πολυ που πατε καλα και ετσι θα μεινει να εισαι θετικη. Εγω σε αλλα νεα εχω φουλ πετρωματα αυτες τις μερες και εχω χεστει πανω μου ελπιζω να μην εχει γινει ζημια. Ο μπεμπης μεσα χτυπιεται και βρισκει στα κοκαλα μου και γενικως νιωθω λες και εχω στην κοιλια τον spiderman. Μετραω μερες να παω γιατρο και ευχομαι να ακουσω κατι καλο.🥹🥹 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...